PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç cezası ifşası hakkında ?

sagi
25-04-2013, 03:16
Arkadaşlar bi çoğumuz ceza yiyip resmini internet ortamında paylaşıyoruz yaptığımız şey doğru veya yanlışmı ceza belegesınde aracın plakası cezayı kesen memurun adı soyadı belge numarası açık bunun bi şekilde paylaşılmasının yasal olarak sakıncası varmıdır herhangi bir polis bu sebeple üzerimize gelebilirmi bir abimle bu konuyu tartışıyorduk sizlerede danışmak istedim yasal işleyişi bileniniz varmıdır acaba ? Teşekkürler

Sezgin
25-04-2013, 13:51
memurun bılgılerını alıp ne yapabılırız kı ? zaten bağlı oldugu karakola sorsan soylerler. o açıdan dusununce herhangı bır sıkıntı teskıl edecegını sanmıyorum.

63owen63
25-04-2013, 13:53
Anadolu ***** yerden İzmite dogru sıkıp, gece radara giren var mı ? Radar yemişiz hediye paketi..., geçen ay bir ***** gece de..

Sezgin
25-04-2013, 14:25
Anadolu ***** yerden İzmite dogru sıkıp, gece radara giren var mı ? Radar yemişiz hediye paketi..., geçen ay bir ***** gece de..

var olmazmı :)

BthnKrkt
25-04-2013, 14:27

var olmazmı :)

Bu 2 mesajdan sonra bende girdiğime emin gibiyim

sagi
25-04-2013, 16:06
memurun bılgılerını alıp ne yapabılırız kı ? zaten bağlı oldugu karakola sorsan soylerler. o açıdan dusununce herhangı bır sıkıntı teskıl edecegını sanmıyorum.

aynen ama bizim tartıştığımız konu memur isminin bu şekilde açık verilmesi yanlış bir davranış abime göre bense sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum şu zamana kadar görmedim

cem_subasi
25-04-2013, 16:55
Bencede bir şey olmaz şahsen ben polisin gözü önünde yazdığı cezayı yırıp attım :)

ismailozkan_01
25-04-2013, 16:59
Bencede bir şey olmaz şahsen ben polisin gözü önünde yazdığı cezayı yırıp attım :)

aferin delikanlı adamsın şeklini yaptın yani ? size yazılan ceza makbuzunun hiç bir gizliliği yoktur her yerde gönül rahatlığı ile paylaşabilir hatta gazeteye sayfa ilanı verebilirsiniz saygılar...

ykavcioglu
25-04-2013, 17:04
Bu 2 mesajdan sonra bende girdiğime emin gibiyim

git bi daha geç, emin ol:D

BthnKrkt
25-04-2013, 17:36
git bi daha geç, emin ol:D

Alper abıye 245 olan hız limitorunu 132 ye cektircem:D

_yekta_
25-04-2013, 18:27
aferin delikanlı adamsın şeklini yaptın yani ? size yazılan ceza makbuzunun hiç bir gizliliği yoktur her yerde gönül rahatlığı ile paylaşabilir hatta gazeteye sayfa ilanı verebilirsiniz saygılar...

Ne yapıcak ibadet etmek için kalbinin üstünde mi taşıcak...... ?? istersen dua gibi yüksek bir yere assın...... ister yırtar atar , ister burup klozete atar , ister birşey yapmadan çöpe atar , söyledi diye mi sorun oldu ? zaten bir şekilde değer görmeden atılıyor neden hemen kötü yargılayıp , olumsuz konuşuyorsunuz ??? fikir söyledi diye eylem paylaştı diye hemen olumsuz laf mı söylemek gerek ?? birbirine saldıran insanlar ne zaman anlıcaklar kalp kırmadan konuşmayı.....