PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : maslak oto sanayi iş yeri ?

brs852
25-04-2013, 15:44
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-devren-sezon-acildi-firsat-devren-oto-kuafor-yikama-98107484/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-devren-devren-faal-oto-yikama-106700054/detay

bu iki iş yeri ile ilgileniyorum. işin başında kendim duracağım. maslak oto sanayiyi çok iyi bilmiyorum ne dersiniz böyle bir yer alınır mı ?

matthardy
25-04-2013, 15:52
napıcaksın yıkamamı?

Low-Rider
25-04-2013, 15:53
İkinci ilanda ki yer Tunç'un eski işlettiği yer galiba

brs852
25-04-2013, 15:54
napıcaksın yıkamamı?

evet yıkama temizlik belki işlerin durumuna göre jant panjur ayna boyama falan

serhat306
16 bın yazan yaşarın eskı dukkanı ondanda tunç almıştı ben 8 sene maslakta esnaflık yaptım kendıme aıt yıkama kuaför dükkânımda vardı sana maslağa gırmenı hıc onermıyorum esnafla uğraşılmaz tahsılatlarda sıkıntı cekersın ayrıca bayramda seyranda sanayı kapalıdır sanayı dışına ac derım böyle bıryer arıyorsan bu ıkı dukkanda bırıncı kısımda bırıncısıne hıc bakma bıle dukkan demeye sahıt lazım...

brs852
İkinci ilanda ki yer Tunç'un eski işlettiği yer galiba

arkadaşı tanımıyorum ama bilgi veririse sevinirim...

brs852
25-04-2013, 15:56
16 bın yazan yaşarın eskı dukkanı ondanda tunç almıştı ben 8 sene maslakta esnaflık yaptım kendıme aıt yıkama kuaför dükkânımda vardı sana maslağa gırmenı hıc onermıyorum esnafla uğraşılmaz tahsılatlarda sıkıntı cekersın ayrıca bayramda seyranda sanayı kapalıdır sanayı dışına ac derım böyle bıryer arıyorsan bu ıkı dukkanda bırıncı kısımda bırıncısıne hıc bakma bıle dukkan demeye sahıt lazım...

teşekkürler bilgi için söylediğiniz çok mantıklı kapalı olması esnafla tahsilat durumları

matthardy
25-04-2013, 15:57
yıkama işine bizde çok düşündük ama maslak meguiars varken sanayiye yıkama açmak karanlığa taş atmak gibi bişey.

aksesuar işi düşünmek daha mantıklı.

Low-Rider
25-04-2013, 15:59
yıkama işine bizde çok düşündük ama maslak meguiars varken sanayiye yıkama açmak karanlığa taş atmak gibi bişey.

Bütün sanayiyi meguiars yıkıyor sanki :)

matthardy
25-04-2013, 16:00

öyle deme parayi ora kazanıyor ,
yoksa x bir yıkamacıda 10-15tl yıkama parasıyla dönmez o iş ;)

serhat306
25-04-2013, 16:03
ben maslakta yıkama ısınden para kazandım ama eskı esnaf olduğum ıcın çevrem vardı devretme nedenımde ortak olduğu ıcın sonra atasehırde cok güzel yıkama kuaför dukkanı açtım orayıda sağlık sorunum olduğu ıcın devrettim maslak harıc heryerde yapabılırsın bu ısı devır alıcagına sıfırdan ac...

brs852
25-04-2013, 16:05
ben maslakta yıkama ısınden para kazandım ama eskı esnaf olduğum ıcın çevrem vardı devretme nedenımde ortak olduğu ıcın sonra atasehırde cok güzel yıkama kuaför dukkanı açtım orayıda sağlık sorunum olduğu ıcın devrettim maslak harıc heryerde yapabılırsın bu ısı devır alıcagına sıfırdan ac...

öneriyi dikkate alacağım teşekkürler

Low-Rider
öyle deme parayi ora kazanıyor ,
yoksa x bir yıkamacıda 10-15tl yıkama parasıyla dönmez o iş ;)

Düzgün işletildikten iyi iş yaptıktan sonra her yer para kazanır;) En önemlisi çevre tabi ki..

brs852

aksesuar işi de zor iş ya çok konuşuldu çok tartışıldı burada kolay değil ya :icon_wack

Emre Abdik
25-04-2013, 16:15
İkinci ilan Tunç'un eski dükkanı... Tunç'un da babası Mercedes servisidir. Çevresinden çok araç geliyodu diye biliorum sonra iş değişikliğinden dolayı devretti.. Ama tanıdık çevre olmadan nasıl olur bilemem

BirkanYazici
25-04-2013, 17:12
ilk yeri arkadaşım işletiyordu daha cüzi bir miktara devretmişti

brs852
25-04-2013, 19:15
ilk yeri arkadaşım işletiyordu daha cüzi bir miktara devretmişti

meguaris varken bize pek bir şey düşmez çünkü oralarda çevremiz pek yok o yüzden biraz soğudum açıkçası..

audilover
25-04-2013, 19:26
Ilk isyeri cok kucuk bir yer sahibinide tanirim Bizimde oraya cok yakin arkadasimizin dukkani var Yikamanin ortalama gunluk 10-15 max Eger 2 kisi calisilirsa bu rakam yukari cikar .Ben acikcasi isleten arkadasdan hic para tahsili ile ilgili sorun duymadim buyuk dusunulmuyorsa gidip gorulebilir.

deniz
25-04-2013, 19:47

:icon_tup::icon_tup::icon_tup: D:

brs852
25-04-2013, 19:57
Ilk isyeri cok kucuk bir yer sahibinide tanirim Bizimde oraya cok yakin arkadasimizin dukkani var Yikamanin ortalama gunluk 10-15 max Eger 2 kisi calisilirsa bu rakam yukari cikar .Ben acikcasi isleten arkadasdan hic para tahsili ile ilgili sorun duymadim buyuk dusunulmuyorsa gidip gorulebilir.

çok büyük bir yer zaten istemiyorum ama günlük 10 araç yıkasa 15tlx10=150tl yapar ayda 4500tl yapar 1000tl işçi giderleri olsa 1000tl dükkan giderleri olsa 650tl kira gideri olsa toplamdada 3000tl gider olsa 1500tl kar yapar gibi gözüküyor ama işte hiç çevrem yok orada sıkıntı yaşar mıyım acaba ?

erhanarici18
25-04-2013, 19:59
becede sanayi dışında bi yerde olsun
şunu bi yıkayıver sonra ödeşiriz diyen adamlarda kalan paranla zengin olursun

car wolf
25-04-2013, 20:00
aga 1 hafta hergün işin başında durup bi bak eğer kafana yatarsa gir abartılı bir rakam değil bence ticaret bu ya kazanırsın ya kaybedersin + ve - leri iyi düşün

emrah-ışık
25-04-2013, 20:18
abi 1. dükkan kör noktada kalıyor 2 ise ona yakın sokak içinde ama çok kalabalık ve küçük dükkanlar bu 2 dükkan 1 kısımda 2kısımdan bulmaya çalış varsa oralar daha geniş arba giriş çıkışlarda çok zorluk yaşarsın buralarda iş konusuna gelince veresiye çalışırsan bitersin

brs852
25-04-2013, 20:19
çok büyük bir para olmaması çekici geliyor batarsamda 10liram battı derim ama düğün önceside böyle bir risk alasım pek gelmiyor açıkçası

darkmoon
25-04-2013, 20:21
maslak sanayi elimin altıdır daha bir kere araç yıkatmaya oraya gitmişliğim yok çevremden gidenide görmedim açıkcası detaling yapanlar dışında normal yıkamacılar yüksek ihtimal çevre usta ve servislerin araçlarını yıkıyordur o işdede esnafla uğraşmak zor işdir paran bir gelir bir gelmez yarısı gelir.. yıkamacı açıcaksan bence semt mahalle yada ana cadde üstü bir yer olsun yıkarsın paranı sıcak eline alırsın gün sonu kazandığın para belli olur..

deniz
25-04-2013, 20:38
düşürken küçük düşünmeyin.sadece esnaf la bu ıs zaten olmaz. esnaflığınız güzel,işinizi duzgun yaparsanız. etrafdakı plazalar,büyük işyerleri ,kiralama şirketleri vb. yerlerle anlaşırsınız çokta güzel olur. ben 7 yılımı doldurdum sanayide.

brs852
25-04-2013, 20:46
düşünüyorumda hakikatten bende hiç gitmedim sanayiye araç yıkatmaya zor işler yani küçük düşünmek değilde sonuçta kitle belli ve meguaris gibi bir yer var rakip olarak...

deniz
25-04-2013, 20:52
düşünüyorumda hakikatten bende hiç gitmedim sanayiye araç yıkatmaya zor işler yani küçük düşünmek değilde sonuçta kitle belli ve meguaris gibi bir yer var rakip olarak...

kolay iş yok maalesef : ) rakip görmiceksin kimseyi kendi işinize gücünüze kesene bakıcaksın : )

brs852
25-04-2013, 20:56
kolay iş yok maalesef : ) rakip görmiceksin kimseyi kendi işinize gücünüze kesene bakıcaksın : )

heralde orası öyle şu işlerimi yoluma koyayım ciddi ciddi gidip bakacağım bir süre dışardan gözlemleyip sonra içerisinden gözlemleyeceğim

audilover
25-04-2013, 21:06
çok büyük bir yer zaten istemiyorum ama günlük 10 araç yıkasa 15tlx10=150tl yapar ayda 4500tl yapar 1000tl işçi giderleri olsa 1000tl dükkan giderleri olsa 650tl kira gideri olsa toplamdada 3000tl gider olsa 1500tl kar yapar gibi gözüküyor ama işte hiç çevrem yok orada sıkıntı yaşar mıyım acaba ?

Sahibi kafa adamdir geceleri belediyede calisiyor gunduzde yikama bence dusunurseniz gidin konusun oturun izleyin soyle soyleyim ben bazen yogunlukdan arabami yikatamiyorum kucuk ama isliyor yani..

brs852
25-04-2013, 21:09
bana da öyle bir yer lazım açıkçası büyüğüyle uğraşa bilecek gücüm durumum zamanım yok en güzeli gözlemlemek

Schumi
25-04-2013, 21:19
Sanayiden çıkana kadar araba kirleniyor zaten. Mecbur kalmadıkça sanayi içinde araba yıkatmayı sevmiyorum.

brs852
25-04-2013, 23:07
Sanayiden çıkana kadar araba kirleniyor zaten. Mecbur kalmadıkça sanayi içinde araba yıkatmayı sevmiyorum.

bende hayatımda hiç yıkatmadım ama işin başında durursak 3-5 bir şeyler kazanırız gibime geliyor :)

darkmoon
25-04-2013, 23:39
kazanırsın ama bence açık alanda müşteri kovalamak daha mantıklı olur sanayide servislerinde artık portatif yıkama makinleri var müşterlerine bir su tutup veriyorlar temiz şekilde..

dışarda güzel bir yerde güzel bir de müşteri portföyü yaparsan sıcak para kazanırsın yıkarsın aracı alırsın paranı.. birde bayan kullanıcı kesmi var sanayide yer açdınmı direk onları elimine edersin yani elersin..bayanda deyip geçme onlar en sadık müşterilerdir..

brs852
25-04-2013, 23:49
kazanırsın ama bence açık alanda müşteri kovalamak daha mantıklı olur sanayide servislerinde artık portatif yıkama makinleri var müşterlerine bir su tutup veriyorlar temiz şekilde..

dışarda güzel bir yerde güzel bir de müşteri portföyü yaparsan sıcak para kazanırsın yıkarsın aracı alırsın paranı.. birde bayan kullanıcı kesmi var sanayide yer açdınmı direk onları elimine edersin yani elersin..bayanda deyip geçme onlar en sadık müşterilerdir..

kesinlikle bayan müşteri tuttum mu bırakmaz valla bağlı kalıyorlar hakikatten tabi memnuniyet önemli

darkmoon
26-04-2013, 00:00
kesinlikle bayan müşteri tuttum mu bırakmaz valla bağlı kalıyorlar hakikatten tabi memnuniyet önemli

bizim burda yıkamacılar var motorsikletle evlere servis yapıyorlar scooterla gidiyorlar arabanın anahtarını alıp arabayı yıkayıp geri götürüyorlar.. scooterlada geri dönüyorlar adamların kafasını kaşıycak vakdi yok bunlarında çoğu tahminim bayandır diye düşünüyorum vizyon meselesi..

brs852
26-04-2013, 00:05
bizim burda yıkamacılar var motorsikletle evlere servis yapıyorlar scooterla gidiyorlar arabanın anahtarını alıp arabayı yıkayıp geri götürüyorlar.. scooterlada geri dönüyorlar adamların kafasını kaşıycak vakdi yok bunlarında çoğu tahminim bayandır diye düşünüyorum vizyon meselesi..

kesinlikle.. daha önce yıkama işi yaptınız mı acaba ?

darkmoon
26-04-2013, 00:07
kesinlikle.. daha önce yıkama işi yaptınız mı acaba ?

yok ben yıkatan müşteri tarafındayım genelde hani elinde çay yıkamacıyla sohbet edip abi sohbetine doyum olmuyor denilen kesimim :D

brs852
26-04-2013, 00:17
yok ben yıkatan müşteri tarafındayım genelde hani elinde çay yıkamacıyla sohbet edip abi sohbetine doyum olmuyor denilen kesimim :D

haha bende o kesimdenim artık bir yerden bir şeylere başlamayı düşünüyorum :)