Orijinalini görmek için tıklayınız : Bartın'dan kimler var acaba ?
forumda Bartın'dan birileri var mı acaba o bölgede iş yapmak istiyoruz aslen Bartınlıyım gelip gidemiyorum 1-2 senedir bilgi alış verişi yapsak ?
Toprağım ne gibi bir iş düşünüyorsun. Bende yılda 2 kere filan gidebiliyorum ama akrabalarımın yarısı orada
Toprağım ne gibi bir iş düşünüyorsun. Bende yılda 2 kere filan gidebiliyorum ama akrabalarımın yarısı orada
oto yıkama düşündük ama kışın çok uzun sert geçtiğini düşünürek vazgeçtik aksesuarcı işi olur mu o taraflarda ?
Aslında pek yok o taraflarda böyle yerler. Bugün bakınırken ***** sitede Bartın'da oto yıkama devren gördüm. Yeri sanırım İnkumu yolunda sanayiden önce geniş bir yer. Orası bir ihtimal olabilir.
Bende uzaklarda olduğum için net cevaplar veremeyebilirim.
Bu arada merkezindenmisin ?
Aslında pek yok o taraflarda böyle yerler. Bugün bakınırken ***** sitede Bartın'da oto yıkama devren gördüm. Yeri sanırım İnkumu yolunda sanayiden önce geniş bir yer. Orası bir ihtimal olabilir.
Bende uzaklarda olduğum için net cevaplar veremeyebilirim.
Bu arada merkezindenmisin ?
benim amcamlar orada yaşıyor her yaz giderdim 1-2 senedir malesef gidemiyorum evet bir yıkama vardı orada ama yıkama işinden vazgeçip aksesuarcı tuningci gibi bir yer açsak nasıl olur diye düşünmeye başladık açıkçası tutar mı tutmaz mı araç kitlesi bu işlere merak ne durum da ?
Bir ara Tofaş çıkıyordu bayağı. Aslında oralarda biraz ortam yapınca iyi gider sanırım işler. Ben merkezden değilim bizim oralarda fazlada araba bulunmaz
bende aslen karabüklüyüm bartına yazları denize giderdik inkumu çakraz mogoda falan oto aksesuar işi için pek uygun bir yer değil bence daha çok lastik jant işi ağır basabilir traktör römork otomobil lastiği güzel modellerdende jant koyabilirsen olabilir
4 senedir bartın da üniversite okuyorum merkezdeyim. oto aksesuar işi güzel ama bartında pek aksesuar gidiceğini sanmıyorum. yapılı araba olarak genelde tofaş grubu var onlarda kasap spec zaten :) yıkama olabilir aslındaa gelip bi araştırma yapsanız gezseniz daha iyi fikir edinirsiniz. yardımcı olurum gelirseniz eğer
4 senedir bartın da üniversite okuyorum merkezdeyim. oto aksesuar işi güzel ama bartında pek aksesuar gidiceğini sanmıyorum. yapılı araba olarak genelde tofaş grubu var onlarda kasap spec zaten :) yıkama olabilir aslındaa gelip bi araştırma yapsanız gezseniz daha iyi fikir edinirsiniz. yardımcı olurum gelirseniz eğer
bartında kış biraz uzun sürüyor ama ölü yatırım gibi olur yıkama orada
valla bartın da aksesuar işleri zor olur diye düşünüyorum.
bartında kış biraz uzun sürüyor ama ölü yatırım gibi olur yıkama orada
kış evet uzun sürüyo. yağmur bitmek bilmiyo. ama yazları güzel iş yapar gurbetçiler falanda çok oluyo
mehmetelt
29-04-2013, 23:34
benim nakitim olsa safranboluda chip tuning işi yapardım. bu çevrede yapan hiç yok. ya ankaraya gidiliyor yada istanbula. zaten fazla bilende yok. yakıtta hem tasarruf hemde aracınızda güç artışı sloganıyla iyi bir reklam yapılsa eminimki 45-50 yaş grubuna bile hitab ederdim.dükkanın içine bir kaç kalite jant çeşidi de koyar jant lastik falanda satardım. mesela safranboluda güzel jant satan yer yok. vitrinlerde hep 15-16 jantlar var. böyle yavaş yavaşda dükkanı geliştirirdim.