Orijinalini görmek için tıklayınız : w123 230.4 1977
merhabalar aracım 1977 model 230.4 tür
ÖZELLİKLERİ;
+KLİMA
+ELEKTRİKLİ SANRUF
+KLİT DEFRANSİYEL VS VS.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4460416392072.2160490.1339555457&type=3
rekord2000
26-04-2013, 11:37
Masallah guzelmis, baya toplu duruyor. Kazasiz belasiz ins.
Panjurdakı logo normalde kucuk yıldız olarak kaput uzerınde olmuyormuydu ? ve ayrıca ön taraftakı eki siz mı koydunuz orjınal mı oluyor bu araçlarda
rekord2000
26-04-2013, 13:25
Panjur daki yildiz, amerikan mersolarda oluyodu yanlis hatirlamiyorsam. Alt panelde ki eke bende takildim isin asli, orjinal olmasada cokta fena durmuyor yani di mi? 123lerin on tampon alti duzgun olmaz genelde, en azindan toplamis arabanin onunu
tuner faruk
26-04-2013, 13:52
Eski Remotecli hali çok daha güzeldi keşke o şekilde kalsaymış.
Bu arabayi almak icin cok git-gel yapmistim kafamda. Tuner Faruk'a katiliyorum remotecli daha guzel..
Bir de farlar pek yakismamis, onun disinda masallahi var
"Bu içeriğe şu anda erişilemiyor" diye yazıyor..(Bende)
Masallah guzelmis, baya toplu duruyor. Kazasiz belasiz ins.
sağolun teşekkürler
Panjur daki yildiz, amerikan mersolarda oluyodu yanlis hatirlamiyorsam. Alt panelde ki eke bende takildim isin asli, orjinal olmasada cokta fena durmuyor yani di mi? 123lerin on tampon alti duzgun olmaz genelde, en azindan toplamis arabanin onunu
panjuru benden önceki sahibi amg ye çevirmiş w123 lerde amg panjur bu oluyor hatta 1 tane de tam ortadan şerit nikelaj çita geçer onu iptal etmişler. tampon altı orj amg ekidir plastiktir aracın üstünde öle çıkmış araştırdım çok ve arabamın altı tertemiz şu an sökülü maşallahı var bi vuruk çıkık yok öle
Eski Remotecli hali çok daha güzeldi keşke o şekilde kalsaymış.
remotec ler arabayı çok yoruyordu artı bu klasiğe bu jantlar cuk oldu bence üstündeki jantlar bide bulunmaz hint kumaşı desem yeridir
Atakan-A
29-04-2013, 15:05
Maşallah çiçek gibi,ama orjinal 4 teneke üstüne orjinal tas'ları takarsanız bence yıkım olabilir.
Maşallah çiçek gibi,ama orjinal 4 teneke üstüne orjinal tas'ları takarsanız bence yıkım olabilir.
düşünmüyo değilim ama aracı satıyorum o yüzden oynamıyorum