Orijinalini görmek için tıklayınız : masaj salonu problemi
Sabahtan beri aramadigimiz yer kalmadi artik aramayi biraktim sonu mutlu sonla bitmeyen basilma tehlikesi olmayan profesyonel kisilerce isletilen masaj salonu hizmeti veren yer telefonu verebilicek olan varmi?
Telefon: 0 212 637 22 11
Faks: 0 212 637 22 91
Adres: Sanayi Mah. Samsun Sokak No:2 Güngören-Merter / İstanbul
Web Sitesi:
E-Posta:
Abi otellerin spa merkezleri olması lazım.
oteller en garantileri ya öle masaj salonları tehlikeli ya
Burak Mehmet
26-04-2013, 15:23
güral sapanca derim başka bişey demem...
tıkla (http://www.guralsapanca.com/sapanca/kampanyalar/konaklamali_paketler.htm#1gece)
Telefon: 0 212 637 22 11
Faks: 0 212 637 22 91
Adres: Sanayi Mah. Samsun Sokak No:2 Güngören-Merter / İstanbul
Web Sitesi:
E-Posta:
Sulhi sirf masaj yapicak yer lazim burasi hamamdan sonra yapariz diyor sirf masaj yapicak yer ariyorum
Istanbul avrupa yakasi olursa sevinrim bide gidenler yazsin fikir versinler beyler.
güral sapanca derim başka bişey demem...
tıkla (http://www.guralsapanca.com/sapanca/kampanyalar/konaklamali_paketler.htm#1gece)
hocam tam aradığım şey ama bana çok uzak.istanbul avrupa yakası olursa çok memnun olurum
bartubasot
26-04-2013, 15:33
Florya flowers guzeldir.
Esentepe'de Villa China'yı öneririm. Sadece masaj yeridir.
Ben zamanında gittim memnunda kalmıştım.
Tel:0212 347 41 12
Tel:0212 347 41 13
Gsm:0537 474 83 04
Gsm:0543 875 66 51
Adres: Gazeteciler Sitesi Keskin Kalem Sokak
No. 29 Esentepe - MECİDİYEKÖY
(18. Noter Yanı, Hacıdan'ın Arkası, Maya Center Karşısı)
Florya flowers guzeldir.
:icon_tup: buna ek olarak adela otelde iyidir..
hocam tam aradığım şey ama bana çok uzak.istanbul avrupa yakası olursa çok memnun olurum
abi bizim otelden arkadaşlar geçen hafta fırsat sitesinden aldı avantgarde hotel'de Zincirlikuyu çok memnun kaldılar.
Zincirlikuyu Avantgarde Spa'da Tek Kişilik Masaj 69 TL! (http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/340-avantgarde-spa-masaj-paketi/20778016?context=sold-out&treatment=similar-category&bcsp=PL4i9JTX5-RuW3uLOby6Sg)
Bigün maslaktayken arada metroyla gider gelirsin trafiksiz rahatlar döner işine devam edersin :)
abi kumburgaz artemis otele git bence geçen toplantıdayken sauna havuz masaj falan hepsine gittim bayada güzeldi fiyat konusunda bi bilgim yok yanlız şirkete kitledim :D :D
mutlu sonda yaptınmı orda :)
tövbe de nan :D
olum açık kapalı havuz sauna hamam spa hemde beylikdüzünede yakın
Sulhi sirf masaj yapicak yer lazim burasi hamamdan sonra yapariz diyor sirf masaj yapicak yer ariyorum
abi hani konusmustuk ya senınlı bızım mekan dediğim yer burası cok güzel ve sevıyelı öle mevzular dönmez burda..
Abi malesef Beylikdüzü hep kese+hamam spec
İstanbul Beylikdüzü Masaj ve Sağlık Fırsatları - Toplam 4 fırsat - Fırsat Bu Fırsat (http://www.firsatbufirsat.com/etiketler/saglik/masaj/istanbul/beylikduzu)
Koca istanbulda masaj salonu kuruttuk koray garden life daki masoj kaza gecirmis :))
Gel hillside a
iri taylandlılar fena eziyorlar kanka
sıcak taşlar dan tut aroma terapi falan filan herşey var yaglı masajda var
çıkıştada seni saunaya sokarım birde jakuzi yaparsın offf diyorum
kanka atla uçağa antalyaya gel :)
Gel hillside a
Tamam kanka haftaya cumartesi sabahtan gelirim salonda gireriz gecede kelle
kanka atla uçağa antalyaya gel :)
Cok uzaksin be mustafa :)
Atakoy Aplus mcfitte yani bizim salonun ust katinda profesyonel masaj yapiliyor
onursumer
27-04-2013, 17:45
abı bakırkoy tıtanıc otelde fena dııl cekık gozlu ufak tıpler masaj yapıyorlar bende para vermemıstım ama cok pahalı degıldı
daha cok buyuk otellerınkı sıkıntısız ve ıyı oluyor
kaya ramada plaza - Beylikdüzü 1. kat bali ve klasik isveç masajı yapıyorlar.çok yüksek değil fiyatları
PiscocuK
27-04-2013, 18:32
Arayipta bulamadigim konu.takipteyim
[QUOTE=stlegal;6794742]Sabahtan beri aramadigimiz yer kalmadi artik aramayi biraktim sonu mutlu sonla bitmeyen basilma tehlikesi olmayan profesyonel kisilerce isletilen masaj salonu hizmeti veren yer telefonu verebilicek olan varmi?[/QU
abi yanlış anlamada masaj dediğin sonu mutlu sonla bıtsın :)
Arayipta bulamadigim konu.takipteyim
Kaya ramada beylikduzu hafta icine randevu aldim bali masajina burdan yazarim en cok tavsiye aldigim yer oldu.
PiscocuK
27-04-2013, 20:24
Merak bekliyorum umarim deger gittiginize
bende çok merak ediyorum işin aslı , fiyatı olsun , kalitesi olsun bizede yakın bir zahmet detayli bir inceleme anlatım yaparsanız çok seviniriz :)
Bu masaj dalgasindan sonra bayilan varmi :)
63owen63
27-04-2013, 22:42
Mecidiyeköy, profilo avm içinde de var. spa merkezinde.. Tavsiye ederim, profesyoneller.
<<buğra>>
28-04-2013, 12:18
Gel hillside a
hilmi eski çalıştığım yer; istinye sanda spa'ya gitmeni tavsiye ederim.
evet masaj düşünen arkadaşlar için bir fırsat var buyrun belki işinize yarar :)
Grupanya! - Taksim Ottoman Aqua Plus SPA'da seçeceğiniz TEK KİŞİLİK masaj 120 TL yerine 54,90 TL! (http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/ottoman-spa-tek-kisilik-massage?irc=d3-d3bd)
MuGeN_poWer
09-05-2013, 15:51
izmir için yardımcı olabilirim bu konuda :D kaya thermal oteldeyim
Burak Kasim
09-05-2013, 16:21
........................
ardinçlı evleri 7/24 spor fitness bahçeşehir tavsiye ederim