Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konum neden silindi (RUR79 denemeleri)

penguinhakan
28-04-2013, 11:49
Merhaba arkadaşlar ,
Dün yayınladığım deneme videoların silinmiş.

Aşağıdaki posta yer alıyordu.

"http://www.techturkey.com/forum/videolar/154077-rsa-motorsports-rur-79-denemeleri.html#post6795908"

Bana birisi açıklama getirsin lütfen , niye siliyorsunuz.

penguinhakan
28-04-2013, 11:54
penguinhakan, Bu Sayfaya da işlem yapamıyorsunuz. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:

Üyeliğiniz Adminler tarafından daha onaylanmadı. Yada üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Şu an Msg atamaz yada mesajınızı değiştiremezsiniz Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız.
Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Adminler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler. Bu Mesaj'a cevap verme yetkiniz olmayabilir

tool
28-04-2013, 12:18
kimse aciklama yapmak zorunda degil;
boyle konu actiginiz icin ceza durumu falanda olabilir uyarayim...

not: uygun gorulmeyen durum olusmussa acele mudahele ediliyor rahatsizlik yasanmamasi icin

penguinhakan
28-04-2013, 12:19
kimse aciklama yapmak zorunda degil;
boyle konu actiginiz icin ceza durumu falanda olabilir uyarayim...

Ne cezası olacak anlamadım , onlarca X firmaların yaptığı araçların açtığı deneme videoları var.
Onlar niye silinmiyor...

ef186
28-04-2013, 12:22
Burası sizin reklam panonuzmu ?

eser
28-04-2013, 12:23
Dun buyuk deneme iptal edildi,skinti olmus olabilir o yuzden forumdaki deneme videolari da kaldirilmis olabilir.Bu kadar sert cikmaya konu acip ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok.Yonetimden birine pm atman yeterliydi konunun noye silindigini ogrenmek icin

penguinhakan
28-04-2013, 12:26
Burası sizin reklam panonuzmu ?

Gayet net aldım cevabımı , herkes de anlamıştır herhalde.
Teşekkür ederim.

Neyin reklamını yapıyorum aracımın mı , biraz elinizi vicdanıza koyun.
Onlarca X firma videoları cirit atarken bizim ki mi reklam oluyor.

penguinhakan
28-04-2013, 12:29
Dun buyuk deneme iptal edildi,skinti olmus olabilir o yuzden forumdaki deneme videolari da kaldirilmis olabilir.Bu kadar sert cikmaya konu acip ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok.Yonetimden birine pm atman yeterliydi konunun noye silindigini ogrenmek icin

Ben bu konuyu açmadan once;

1 - Kendi DNS ayarlarımı kontrol ettim acaba bir sorun var mı diye.
2 - 3 tane farklı browserdan giriş yaptım acaba konum da bilgisayarımda cache leme ile ilgili bir sorun var mı diye.
3 - Tüm video bölümüne baktım silnen bir video var mı diye.

O yüzden açtım bu konuyu.

Reklam yapıyormuşum neyin reklamı bırakın herkes dilediğini yapsın yada herkese eşit ve adaletli davranılsın.

Ayrıca aşağıdaki videolar niye var mesela;

http://www.techturkey.com/forum/videolar/153491-hag-crx-vs-k-polo-gti-dbs-polo-gti.html
http://www.techturkey.com/forum/videolar/153964-zd9000-cupra-gt3071-amp-tmcupra-gtx3076.html
http://www.techturkey.com/forum/videolar/153870-kb-vtecibiza-cupraban-106ds-3-vs-izmir-deneme.html

ef186
28-04-2013, 12:30
Gayet net aldım cevabımı , herkes de anlamıştır herhalde.
Teşekkür ederim.

Neyin reklamını yapıyorum aracımın mı , biraz elinizi vicdanıza koyun.
Onlarca X firma videoları cirit atarken bizim ki mi reklam oluyor.

Anlayamadığınız kısmı anlatıyım ben size.

Bu forumda bizlerin uygun gördüğü diğer konular sizin için uygun görülmemiş olabilir konunuzu ben kaldırmadım ama böyle serzenişlere falan gerek yok imzanızı değiştirip konu açmalar falan nedir ?

Sonuçta burada bir başka insana izin verilebilir size izin verilmeyedebilir bundan daha doğal ne olabilir ?

illa birine izin verildiyse siz sorma zahmetinde bile bulunmayıp konular açıp böyle davranırken kim sildi ise bizden bence doğru karar vermiş bunu görüyoruz hepberaber ...

ef186
28-04-2013, 12:31

2 - 3 tane farklı browserdan giriş yaptım acaba konum da bilgisayarımda cache leme ile ilgili bir sorun var mı diye.

Reklam yapıyormuşum neyin reklamı bırakın herkes dilediğini yapsın yada herkese eşit ve adaletli davranılsın.

eşit değiliz
adil değiliz
eser benim dostum arkadaşımdır ona ayrıcalık sağlarım
sizi tanımıyorum sağlamam
burası mahkememi
anayasaya göremi yönetiliyor

neyin adaleti eşitliği anlayamıyorum yazdıklarınızı sakince bi düşünün bence ...

eser
28-04-2013, 12:36

Ayrıca aşağıdaki videolar niye var mesela;

http://www.techturkey.com/forum/videolar/153491-hag-crx-vs-k-polo-gti-dbs-polo-gti.html
http://www.techturkey.com/forum/videolar/153964-zd9000-cupra-gt3071-amp-tmcupra-gtx3076.html
http://www.techturkey.com/forum/videolar/153870-kb-vtecibiza-cupraban-106ds-3-vs-izmir-deneme.html

Bunlari yapmak yerine yonetimden birisine pm atman yeterli.Ama sen bole serzeniste bulundugun surece amacina ulasamazsin,Bosa dememisler tatli soz yilani deliginden cikarir diye.

Bu forumda kurallara uydugun taktirde bazi seylere hakkin olur.Sadece bir tavsiye

ef186
28-04-2013, 12:37
Bakın bana gelen bir pm ...

HAKSIZ YERE MILLETI ENGELLEIYORSUNUZ BIDE KOSKOCA ADAM OLUCAKSINIZ 35 YASINDA COLUK COCUK GIBISINIZ SIZI MAHKEMYE VERICEM ZATEN BIRDA YOK EGZOZ MEN KALDIRMA YOK SURDAA RADAR VAR YOK OLE YOK BOLEE

BENIM UYELIGI KAPATIN IYI GUNLER

Bu üye şuan süresiz banlanıcak ... Ama görün işte sonra milletin başı niye sokakta polisle derde giriyor ...

Hakan bey sizde video paylaşın plakalı olsun ki polis evinizden alsın sizleride ....

penguinhakan
28-04-2013, 12:41
Anlayamadığınız kısmı anlatıyım ben size.

Bu forumda bizlerin uygun gördüğü diğer konular sizin için uygun görülmemiş olabilir konunuzu ben kaldırmadım ama böyle serzenişlere falan gerek yok imzanızı değiştirip konu açmalar falan nedir ?

Sonuçta burada bir başka insana izin verilebilir size izin verilmeyedebilir bundan daha doğal ne olabilir ?

illa birine izin verildiyse siz sorma zahmetinde bile bulunmayıp konular açıp böyle davranırken kim sildi ise bizden bence doğru karar vermiş bunu görüyoruz hepberaber ...

Ne istiyorsunuz benden ?
İmzamı değiştireyim , konu açarken X firması mı diyeyim.

Silinmeden önce madem çok biliyorsunuz nasıl davranmam gerektiğini siz bir PM atın konunuz şu nedenle silinmişti diye.

Adaletten kastımı herkes çok iyi anlamıştır sanırım.
Sizin (Siz yazdıklarıma cevap verdiğiniz için size söylüyorum , artık kim sildiyse) ne yapmaya çalıştığınızı anyamadım.

penguinhakan
28-04-2013, 12:43
Bakın bana gelen bir pm ...

Bu üye şuan süresiz banlanıcak ... Ama görün işte sonra milletin başı niye sokakta polisle derde giriyor ...

Hakan bey sizde video paylaşın plakalı olsun ki polis evinizden alsın sizleride ....

O benim sorunum , ceza gelirse öderim öderim seve seve bu sizi ilgilendirmez , ayrıca ilginiz için teşekkürler ama bu benim videolarımın silinmesi için neden olamaz hala.

ghibli06
28-04-2013, 12:44
Hakan sakin ol bence biraz abi tavsiyesi ;) eskiden beri o geçti bu atladı vs konularını sevmem biliyorsun, bak bu her platformda sıkıntı yaratmaya başladı, sen her ne kadar dostça deneme vs olarak görsen de, XXX firmasının ismini sıklıkla kullanman sıkıntı yaratmıştır, hiç bir forum demokratik değildir, yönetim kurallarıyla idare edilir, sen XXX firmasından memnun kalırsın başkası ona yaptırır motor kırar diğeri turbo patlatır, o nedenle boş ver reklamı onlar yapsın sen gazlamana bak...

penguinhakan
28-04-2013, 12:44
Bunlari yapmak yerine yonetimden birisine pm atman yeterli.Ama sen bole serzeniste bulundugun surece amacina ulasamazsin,Bosa dememisler tatli soz yilani deliginden cikarir diye.

Bu forumda kurallara uydugun taktirde bazi seylere hakkin olur.Sadece bir tavsiye

Bırak buna yönetimden biri karar versin bence.

eser
28-04-2013, 12:46
Bırak buna yönetimden biri karar versin bence.

Yonetim karar vermis,konunu silmis zaten ;)

ef186
28-04-2013, 12:47
Ne istiyorsunuz benden ?
İmzamı değiştireyim , konu açarken X firması mı diyeyim.

Silinmeden önce madem çok biliyorsunuz nasıl davranmam gerektiğini siz bir PM atın konunuz şu nedenle silinmişti diye.

Adaletten kastımı herkes çok iyi anlamıştır sanırım.
Sizin (Siz yazdıklarıma cevap verdiğiniz için size söylüyorum , artık kim sildiyse) ne yapmaya çalıştığınızı anyamadım.

Günde 1000 mesaj ve konunun temizlendiği ayda 1.750.000 kişinin okuyup incelediği bir forumda konu silinmeden önce kimseye pm atılmaz hiçbirimizin o denli boş vakti yok .

Bu arada uslubunuza dikkat edin çok biliyorsunuz falan yakışmıyor .

Ben konuya bakınca bir remap firmasının reklamını gördüm başka bir mod silerken başka birşey görmüştür ondan silinmiştir . Pm atar sorarsınız cevaplarız bu konular falan nedir amaç yani burda 100 kişi maaşlı personeliniz yok karşınızda ....

Tatlı dilli olursunuz cevap alırsınız aksini yaparsınız yaptığınızdan beter bir dille cevap alırsınız bu işler böle ...

penguinhakan
28-04-2013, 12:49
Hakan sakin ol bence biraz abi tavsiyesi ;) eskiden beri o geçti bu atladı vs konularını sevmem biliyorsun, bak bu her platformda sıkıntı yaratmaya başladı, sen her ne kadar dostça deneme vs olarak görsen de, XXX firmasının ismini sıklıkla kullanman sıkıntı yaratmıştır, hiç bir forum demokratik değildir, yönetim kurallarıyla idare edilir, sen XXX firmasından memnun kalırsın başkası ona yaptırır motor kırar diğeri turbo patlatır, o nedenle boş ver reklamı onlar yapsın sen gazlamana bak...

Eyvallah Bülent abi , başımın üstünde yerin var.
"XXX firmasının ismini sıklıkla kullanman sıkıntı yaratmıştır" , ben de onu diyorum o zaman herkese aynı olunsun Bülent abi , soylesinler kural koysunlar hemen tüm postlarımı editleyeyim uygun bir şekilde.

Burda herkes dilediği gibi videolarını yayınlıyor diye burdayız.
Ben başka X firması ile de koydum o zaman silinmedi konum bunu kastediyorum yani.

Tavsiyelerin için ayrıca teşekkürler.
Onca yurtdışı forumlarında neleri paylaşıyorlar adamlar a dan z ye anlatıyor yaptıklarını , bize fırsat bile verilmeyecek anlaşılan.

Mesela sen ; araban için erkan abiye gidersin , ayarını gürsel yada başkası yapar, nezaket icabı bir teşekkür etmek istemez misin , ben de onu yapıyorum.

Zamanında ben X firmasından başka insanlara da teşekkür ettim.

ef186
28-04-2013, 12:49
O benim sorunum , ceza gelirse öderim öderim seve seve bu sizi ilgilendirmez , ayrıca ilginiz için teşekkürler ama bu benim videolarımın silinmesi için neden olamaz hala.

Aynen öle o sizin sorununuz ya Techturkeyde benim sorunum o halde kibarlık çöpe atıldı sizin dilden devam edelim .

Kim sildiyse sildi varsayki ben sildim ve izin vermiyorum itirazın mı var git beni mahkemeye ver konumu kaldırdılar diye .....
imzanı değiştirmen içinde sana 5 dakika süre yada değiştirme uzaklaştırırım ben elimden gelen kibarlıkla yazdım halen benle inatlaşma peşindesin .

Buyur buradan yak

penguinhakan
28-04-2013, 12:50
Günde 1000 mesaj ve konunun temizlendiği ayda 1.750.000 kişinin okuyup incelediği bir forumda konu silinmeden önce kimseye pm atılmaz hiçbirimizin o denli boş vakti yok .

Bu arada uslubunuza dikkat edin çok biliyorsunuz falan yakışmıyor .

Ben konuya bakınca bir remap firmasının reklamını gördüm başka bir mod silerken başka birşey görmüştür ondan silinmiştir . Pm atar sorarsınız cevaplarız bu konular falan nedir amaç yani burda 100 kişi maaşlı personeliniz yok karşınızda ....

Tatlı dilli olursunuz cevap alırsınız aksini yaparsınız yaptığınızdan beter bir dille cevap alırsınız bu işler böle ...

O zaman bana kim sildiğini soyler misiniz , siz de moderatorsünüz logları görebiliyorsunuz sanırım , pm atarsanız sebebini kendisine sorarım.

Benim uslubumda birşey yok , kim ne yazarsa aynı o şekilde yazıyorum.

penguinhakan
28-04-2013, 12:52
Aynen öle o sizin sorununuz ya Techturkeyde benim sorunum o halde kibarlık çöpe atıldı sizin dilden devam edelim .

Kim sildiyse sildi varsayki ben sildim ve izin vermiyorum itirazın mı var git beni mahkemeye ver konumu kaldırdılar diye .....
imzanı değiştirmen içinde sana 5 dakika süre yada değiştirme uzaklaştırırım ben elimden gelen kibarlıkla yazdım halen benle inatlaşma peşindesin .

Buyur buradan yak

İmzamdaki "konu silinmiştir kısmını" sırf beni uzaklaştırıp konunun üstü kapanmasın ve yazmaya devam etmek için kaldırıyorum.

ef186
28-04-2013, 12:52
O zaman bana kim sildiğini soyler misiniz , siz de moderatorsünüz logları görebiliyorsunuz sanırım , pm atarsanız sebebini kendisine sorarım.

Benim uslubumda birşey yok , kim ne yazarsa aynı o şekilde yazıyorum.

1- imzanı düzelt
2- bu yazdığını doğru dürüst bir uslup ile bana pm at ve bekle ki sorup öğrenip cevaplayabilelim

Böylece başta yapmış olman gerekeni yapmış ol burda yazdıklarımızı da komple silelim çöpe atıp unutalım.

Yol yordam budur

ef186
28-04-2013, 12:54
İmzamdaki "konu silinmiştir kısmını" sırf beni uzaklaştırıp konunun üstü kapanmasın ve yazmaya devam etmek için kaldırıyorum.

konunun üstü kapanmasın ? Yahu Sevgili üye Hakan bey Forum özel mülktür sizin salonda oturup yüzünü hiç görmediğiniz biri size bu sehpayı kıpırdatamazsın senin kankan ahmet bunu salonun kenarına çekti bende çekerim derse lap diye kapıdan girip naparsın ?

Önce uslup düşünce ve kibarlık sonra soru ve cevap ...

penguinhakan
28-04-2013, 12:57
1- imzanı düzelt
2- bu yazdığını doğru dürüst bir uslup ile bana pm at ve bekle ki sorup öğrenip cevaplayabilelim

Böylece başta yapmış olman gerekeni yapmış ol burda yazdıklarımızı da komple silelim çöpe atıp unutalım.

Yol yordam budur

Peki ;
1 - Imzamı düzelttim , gerekli açıklamı da bir onceki posta yaptım
2 - Burda yazdım bir uslupsüz gerçekten görmüyorum , bana yapılanların yanında.
Pm atabilirsiniz zaten sordum burda.
3 - Emir kipli konuşmayalım , ben bana göre doğru olanı yaptım , eğer hala eksik birşey varsa kuralları uygularsınız.

ef186
28-04-2013, 12:59
Peki ;
1 - Imzamı düzelttim , gerekli açıklamı da bir onceki posta yaptım
2 - Burda yazdım bir uslupsüz gerçekten görmüyorum , bana yapılanların yanında.
Pm atabilirsiniz zaten sordum burda.
3 - Emir kipli konuşmayalım , ben bana göre doğru olanı yaptım , eğer hala eksik birşey varsa kuralları uygularsınız.

şimdi bu konuyu kaldırıyorum pm atın bana bu yazışmalar hiç olmamış gibi .
Bende öğrenip kim neden sildi size yazıyım .

Aslında bukadar yazışma ve yarattığınız gerginlik boş asıl yapmanız gereken Başta PM atmaktı .

penguinhakan
28-04-2013, 13:00
konunun üstü kapanmasın ? Yahu Sevgili üye Hakan bey Forum özel mülktür sizin salonda oturup yüzünü hiç görmediğiniz biri size bu sehpayı kıpırdatamazsın senin kankan ahmet bunu salonun kenarına çekti bende çekerim derse lap diye kapıdan girip naparsın ?

Önce uslup düşünce ve kibarlık sonra soru ve cevap ...

Önce konunun nasıl ve ne olduğunu anlamaya çalışırım.
Hemen reklam yeri değil burası demem.

penguinhakan
28-04-2013, 13:02
şimdi bu konuyu kaldırıyorum pm atın bana bu yazışmalar hiç olmamış gibi .
Bende öğrenip kim neden sildi size yazıyım .

Aslında bukadar yazışma ve yarattığınız gerginlik boş asıl yapmanız gereken Başta PM atmaktı .

Peki konumun eskisi gibi aynen kaldığı yerden devam edecek mi , bunun sözünü veriyor musunuz .
Ben de reklam olduğunu gördüğünüz heryeri düzelteceğim.

audilover
28-04-2013, 13:03
eşit değiliz
adil değiliz
eser benim dostum arkadaşımdır ona ayrıcalık sağlarım
sizi tanımıyorum sağlamam
burası mahkememi
anayasaya göremi yönetiliyor

neyin adaleti eşitliği anlayamıyorum yazdıklarınızı sakince bi düşünün bence ...

Kesinlikle katiliyorum Hakan sanirim senin anlamadigin mevzu burada adiliyet araman ama burasi acikca burada adil davranmamazi beklemeyin diye soyluyor Dolayi ile ya sev ya terket yani yada benim gibi okuyucu ol sadece basin agrimaz.
Birak o xxx firmasida reklamini kendisi yapsin durduk yere ne diye canini sikiyorsunki?

ef186
28-04-2013, 13:03
Önce konunun nasıl ve ne olduğunu anlamaya çalışırım.
Hemen reklam yeri değil burası demem.

Hakan bey siz pm atmayın vazgeçtim iyilikten maraz doğar derler...

Konunuzu keyfi nedenlerle can sıkıntısından silmişler hatta ben sildim canım sıkıldı hiç suratını görmediğim birinin konusunu siliverdim ...

Cevap falanda yok klavyeden laf yetiştiricek zamanımda .
Selametle

ef186
28-04-2013, 13:06
Peki konumun eskisi gibi aynen kaldığı yerden devam edecek mi , bunun sözünü veriyor musunuz .
Ben de reklam olduğunu gördüğünüz heryeri düzelteceğim.

Öcesinde konular açıp böyle dik davranmamış olsanız evet devam ederdi ancak şu sizin tavırlı yazılarınız ardından üzgünüm konu gitti geride gelmez .

Dediğim gibi mahkemeye falan verin hakim konuyu açın derse açarız geri ...

Evrenoz
28-04-2013, 13:23
Öcesinde konular açıp böyle dik davranmamış olsanız evet devam ederdi ancak şu sizin tavırlı yazılarınız ardından üzgünüm konu gitti geride gelmez .

Dediğim gibi mahkemeye falan verin hakim konuyu açın derse açarız geri ...

:D:D:D

10 krkter

ef186
28-04-2013, 15:45
Bukadar yazışmanın sabırla davranmanın üzerine imzanız aracılığı ile laf geçirme çabalarınız nedeni ile 2 gün banlanıyorsunuz .

2 gün sonra banınız açıldığında imzanızı düzeltmezseniz süresiz banlanacaksınız .

Şuan cezalı olması sebebiyle üyeler imzayı görememektedir aşağıya kopyalıyorum ...

''
RSA Motorsports

"Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır." J.A. FROUDE

''

Techturkey

Oz`
28-04-2013, 18:27
reklam amaçlı diğe düşünüldüğünden silinmiş bak kardeşim yaptığın arabanda umrumda değil yaptırdığın arabanda yapıcaklarında değil en hızlı vagım diyorsan burda böyle bir icraatin varsa hemen gel buyur deneyelim bak en basiti Bladerkin firması var NG nin gfirması var yaptırdığı bunlar senin 2092309383209 katın hızlılar nerde reklam kokuyormu ?

White RS NG diye geçiyor onlsr reklam yapmaz iken nedir bu sıkıntın bak bunu bir abimizde zamanında yaptı X böyle X şöle güzelce oturduk konuştuk evet doğrusun haklısın dedi hepimizin görüşünü dinledi vazgeçti bu şekilde paylaşımlar yapmaktan dene deki hakan Golf Stock polo Gti de ama yaptığın biraz reklam kokuyor siliniiş kızmanın manası yok bana sitemlede yazmışssın sıkıntı varsa eger
0532 2765910

aryabilirsin Açmassam ben hakan diye msg at ararım hemengeri sıkıntı yok .....

Teşekkür ederim hepinize ii günler.