Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeşilköyde silahlı çatışma
1 saat önce yeşilköyün tam ortasında çarşıda silahlı çatışma çıktı anlamadım valla nasıl iş 3 tabanca 1 ak47 var işin içinde texas mı burası ak47 taşımak nerden çıktı? sanırım ölü veya agır yaralı var varmı olayı bilen duyan bizden? biraz önce geçtim eve giderken 10 ekip ve yunus motorları vardı.
Alla alla yaa ne oldu ıstanbul böyle yaa
Tarık V.
28-04-2013, 21:15
Bende Aralık 1'de Flower Show için İstanbul'daydım. 1 akşam Aksaray tarafında yiyecek birşeyler ararken; yol kesme ve akabinde kurşunlama olayına tanık oldum. Hemen uzaklaştım tabiki, ertesi gün Aksaray haberlerine falan baktım ama bir şey bulamadım. Olur bu tarz şeyler, çok da abartmamak lazım. Hatta anlatmak bile sakıncalı diye düşünüyorum.
Trabzon'da AK47 almak için ikametinin köye aldıranlar var en yakın örneği.
dragon07
28-04-2013, 21:18
map de-yeşilköy :)) kafaları silmiş bu millet
Onurkk06
28-04-2013, 21:18
bir bucuk saat önce yeşilköy madodaydım zenginide fakiride manyağıda piskopatıda orda heralde
yeşilköy'ün yarısı parayı sonradan bulan adamlar zamanında gayri meşrü işler kovalayıp parayı bulduktan sonra beyfendi takılanlar...hatta popüler bi cafenin sahibide aynı tayfadan isim vermiycem belinde silah yanında adam eksik olmaz...
onursumer
28-04-2013, 21:53
tam nerde olduki olay hafta sonu hariç genelde hep yeşilkoye gidiyorum herturlusu orda var arkadaşların dediği gibi
sonradan gorme belinde silah olan kişilere şaşırmıyorum artık
Su testisi su yolunda kırılır stones un yan sokagı mıllet eşkiya a.q fazla takılmayın yesinler birbirini
tam nerde olduki olay hafta sonu hariç genelde hep yeşilkoye gidiyorum herturlusu orda var arkadaşların dediği gibi
sonradan gorme belinde silah olan kişilere şaşırmıyorum artık
Tam Stones'in onunde olmus olay arkadaslarla konustum ben de.
çok şükür bişey olmamış arkadaşlar, 2 kişi yaralanmış 1 kişde sopa ile dövülmüş elemanlar kaçmış..
haberlere düşmüş.
KAYNAK (http://www.genelhaber.net/yesilkoy-de-silahli-saldiri--94225h.htm)
saygılar
Rıdvan...
Olaya bak yuh be arkadaş.
yaralılardan biri korsan taksiymiş arkadasım marmariste yemek yiyomuş herkez yere fln yatmış olayda yeşilköylü bi tayfanın başka biyerden gelen birisini dovmesiyle baslamış adamda arkadaslarını toplayıp gelmiş...
nasıl ölmez allah buyuk yerde kan gölü vardı neyseki ölen olmamış
Birkan61
28-04-2013, 23:14
Duyduğum silah sesleri bu muhabbetti sanırım. Sahilden dönüyorduk, yeni geldim eve şimdi bu yazıyı gördüm.
Kötü muhabbet
Onurkk06
28-04-2013, 23:21
çok şükür bişey olmamış arkadaşlar, 2 kişi yaralanmış 1 kişde sopa ile dövülmüş elemanlar kaçmış..
haberlere düşmüş.
KAYNAK (http://www.genelhaber.net/yesilkoy-de-silahli-saldiri--94225h.htm)
saygılar
Rıdvan...
Haber için teşekkürler yanlız reklam olarak cıbuldak karılar çıktı bi anda ekranda :)
RottingChrist
29-04-2013, 18:35
şimdi haberlerde izledim. herifler vaya uzun namlulularla basmış cafeyi.
Biraz önce haberler de gösterdi. Bildiğin texas yahu. 300c den gidip makineyi almışlar, sıkmışlar bir kaç el filan. Abuk subuk işler dikkat etmek lazım, kimseye bulaşmamak lazım.
Sercan AKCAN
29-04-2013, 18:39
Olaydan 1 saat önce yeşilköydeydim iyi kurtarmışız şimdi yunus falan direk çevirirlerdi :D
63owen63
29-04-2013, 18:44
Olaydan 1 saat önce yeşilköydeydim iyi kurtarmışız şimdi yunus falan direk çevirirlerdi :D
Dün oldu olay Sercan.
aydogdu1453
29-04-2013, 19:49
Biz AK47 ruhsatı alamadık.Adamlar almış gelmiş üstüne bir de ateş etmiş.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Garip.
oguzhan999
29-04-2013, 19:51
yeşilköyde - floryada olağan şeyler :) , sadece bu biraz fazla dillenmiş
yeşilköyde - floryada olağan şeyler :) , sadece bu biraz fazla dillenmiş
Oguzhanin da dedigi gibi olagan seyler bunlar yesilkoy icin cok sahit oldum orda butip mevzulara.
o sırada uerbas ile ordaydık, az ilerisindeki cafede oturuyoduk bi anda herkes kaçmaya başladı pek anlayamadık nolduğunu sonra silah çekildifalan dendi
lethaldoze
29-04-2013, 21:19
Bu nasıl iştir arkadaş. Hadi bir iki kişiye darlandın. Silahla girmek nedir. Yahu cafe taramak nedir. Orda kaç tane masum insan vatandaş var. Bu nasıl zihiyettir. Civisi çıktı heryerin çok dikkat etmek lazım.
Onurkk06
29-04-2013, 23:23
şimdi fotolara baktım da tam biz kalktık olay olmuş allah korumuş resmen 34 kan plakalı porşeden farketdim olay yerini Baskın dehşeti güvenlik kamerasında foto galerisi 1 - 29 Nisan 2013 Pazartesi (http://www.internethaber.com/baskin-dehseti-guvenlik-kamerasinda-foto-galerisi-27220.htm)
free-hifi
30-04-2013, 09:37
bizim burda pendik kurfalıda bir haftadır çatışma içinde minibüscü mahalleden birini dövdü onun arkadaşı minibüsçüyü dövmeye gitti durağa durakta 15 kişi buna saldırmış buda büfeye gidip döner bıçağını kapmış o minibüsçünün karnını yarmış mide bağırsak dışarda öldü öldüren komalık minibüsçü yakınları 2 sokak altımızda gençlerin evini bastı 14-15 el ateş biri boğazından biri bacağından vuruldu dersaneye giden 13 yaşında kız yoldan geçerken vuruldu bunun da rövanşını adamın minibüsüne seyir halinde iken yolcular varken molotofla yaktılar. MEmleket nereye gidiyor?
polis teşkilatını özgür suriye ordusunun emrine bırakırsan olacağı bu. artık her yere gider bu ülke. kadrolaşma olarak iş yaparsan tinercisi de adam olur bu ülkede.
B.Battal
30-04-2013, 10:23
Daha geçen hafta uyuşturucu ticareti muhabbetine iki çete birbirine sıktı yine ulu orta akşam üstü saatinde banklarda oturan bir çok insan yaralandı arkadaşımın 70 küsür yaşında anneannesi vuruldu memleketin boku çıktı
yeşilköy ve olayın geçtiği mekanı görünce hiç şaşırmadım. Yeşilköy-floryanın profilini bilen bilir zaten normaldir. İstanbulda en nefret ettiğim semt yeşilköy.
poseidon
30-04-2013, 10:54
http://www.nationalturk.com/wp-content/uploads/2013/04/yesilkoy_saldiri-275x220.jpg
İstanbul’un Yeşilköy semtinde rahatsız edici davranışları gerekçe gösterilerek bir kafeden çıkartılan 3 kişi kafenin bulunduğu yere uzun namlulu silahlarla geri dönerek dehşet saçtı.
Alınan bilgilere göre dün akşam saatlerinde Yeşilköy İstasyon caddesi üzerinde meydana gelen olayda bir kafede oturan 3 kişi yüksek sesle konuşarak gürültü yaptıkları gerekçesiyle çalışanlar tarafından uyarıldı. Uyarılara kulak asmayan kişiler daha sonra mekan çalışanları tarafından dışarı çıkarıldı. 3 kişi daha sonra kalabalık bir grupla caddeye dönerek dehşet saçtı.
Ellerindeki uzun namlulu silah ve sopalarla kafenin bulunduğu sokağa giren saldırganlar etrafa ateş açıp çalışanlara saldırdı. Müşterilerin panik ve korku içinde kaçıştığı saldırıda Hüseyin Ergün sol bacağından Veysel Fikir ise sağ baldırından vuruldu. Volkan Çakmak ise sopalarla dövüldü. Çevredeki esnafın tepkisi üzerine saldırganlar geldikleri 34 BDT 58 ve 34 GB 4419 plakalı araçlarla kaçtılar. Saldırganların kargaşa sırasında 34 NA 900 plakalı lüks aracı olay yerinde bıraktığı anlaşıldı.
Polis bırakılan otomobili incelemeye alarak saldırganları tespit etmek için araştırmalara başladı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi
Kaynak: National Turk - Türkiye ve Dünya'nın en Objektif Gazetesi (http://www.nationalturk.com)
YEŞİLKÖY'DE SİLAHLI SALDIRI DEHŞETİ GÜVENLİK KAMERASINDA - HürriyetTV (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/48550/23169477/1/yesilkoy-de-silahli-saldiri-dehseti-guvenlik-kamerasinda.aspx)
Yuh arkadaş görüntülere bak.
ellerindeki ak47 falan değil çakma av silahlarından 900-1000TL ye satılanlardan. Av ruhsatı ile almışlardır.
Korucu ve güvenlik güçleri hariç tam otomatik ruhsatı yok.
ha ruhsatsız olsa o kadar temiz boyalısı yoktur.
rahatsız
30-04-2013, 11:14
o 100 kisilik kalabalık, 4 kisiye saldırırken bayağı eğleniyordu. geri dönüşleri fazlasıyla ironik olmuş.
o 100 kisilik kalabalık, 4 kisiye saldırırken bayağı eğleniyordu. geri dönüşleri fazlasıyla ironik olmuş.
Olayın bide bu tarafı var. Bütün mavi gömlekli çalışanlar ve belli ki mekan sahipleri bir olmuş saldırıyor, yerde tekmeliyor. Olayı doğru dürüst bilmeden yorum yapmak iyi değil ama dönünce nasıl kaçıyorlar.
tellioğulları seferoğulları gibi olmuş bi ileri bi geri.
Tarık V.
30-04-2013, 11:42
Yargısız infaz da böyle bir şey, videoyu izlemesek o haberde röportaj veren kolu yaralının dediğine inanacaktık. Sözlü konuşmayla hallediceklermiş de bilmem ne, resmen 15 kişi bir adama sandalye tekme tokat dalmışlar, e kusura bakmayın ama haketmişler yani.
2 hareket de yanlış tabiki hiç olmaması gerekirdi,yine olan masum sivillere oluyor. Ne diyelim burası Türkiye.
emresener
30-04-2013, 11:42
bakırköy'ün başına alkolik belediye başkanı getirirsen her kafeye alkolu verirse olucağı bu.
adam bıçaklamalar çatışmalar belirli aralıklarla olan şey.
cuma ctesi pazar yeşilköyde gezmemek en güzeli ;)
rahatsız
30-04-2013, 11:45
yesilköy'de eglenilecek tek mekan var, north shield. hem isletmecileri, hem calısanları çok iyi.
free-hifi
30-04-2013, 11:49
bu ergenekoncuların gömdüğü silahların kalanları nerde acaba?
99 depreminden sonra Yeşilköy'ün profili çok değişti...
Silahı anladımda arabadan tüfek cıkartmak nedir ya adamlar savasa hazırlıklı geziyolar yuh
yuh..adam savaşa gidiyo sanki
SekoLive
30-04-2013, 12:19
o silahın ağırlıgı nedir bilen varmı sankı oyuncak silah gbi birbirine vermeleri tutup tek kol ile koşmaları falan garip geldi. Ve bitane siyah basık astra yada jetta var videoda adam onunden yol alarak gecıyor air astra yada jetta gibi geldi gözüme. :)
SerkanKurt
30-04-2013, 12:21
Safir T14 gibi duruyor M16 denen silah :)
bide buı noktası var tabi.
onursumer
30-04-2013, 14:39
dayak yıyen ekıp gıderken sızı mermı manyagı yapıcam dıye bagırmıs ztn yalan konusmamıs cocuk :)
o silahın ağırlıgı nedir bilen varmı sankı oyuncak silah gbi birbirine vermeleri tutup tek kol ile koşmaları falan garip geldi. Ve bitane siyah basık astra yada jetta var videoda adam onunden yol alarak gecıyor air astra yada jetta gibi geldi gözüme. :)
2.5 kg ciarı safirse eğer seko
http://www.hilalav.com.tr/img/urun/t14classic_S.jpg
böyle bir silah almak için avcı belgesi filanmı gerekıyor?
edit: bu silahın marka modelini yazarmısınız
böyle bir silah almak için avcı belgesi filanmı gerekıyor?
edit: bu silahın marka modelini yazarmısınız
safit t14
bol bol tutukluk yapan ama modifiyeye uygun olduğundan keyif için daha çok tercih edilen tüfek ruhsatıyla alınabilen tüfek
YEŞİLKÖY'DE SİLAHLI SALDIRI DEHŞETİ GÜVENLİK KAMERASINDA - HürriyetTV (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/48550/23169477/1/yesilkoy-de-silahli-saldiri-dehseti-guvenlik-kamerasinda.aspx)
şaka gibi ya şok oldum
Hilal Av_Veli Katranc, Av Tfekleri, Yerli Tfekler, Safir (http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=17&altkategori1=7)
hemen benımde almam lazım bagajda dursun:D :P
bunların şarjörleri uzatılabılıyomu gorduum kadarı ile 12-14 arası mermi alıyo
_cAgdAsH_
30-04-2013, 15:24
katılmamamk elde değill;)
o sırada uerbas ile ordaydık, az ilerisindeki cafede oturuyoduk bi anda herkes kaçmaya başladı pek anlayamadık nolduğunu sonra silah çekildifalan dendi
biz ayrıntıları görmemişiz allahtan 1 sokak arkadan bile bizimkilerin ne hale geldiğini gördün
Firat.M3
30-04-2013, 17:29
herifteki bala bak, dubalar denk geliyor plakasına.
ALPER-VNS
30-04-2013, 17:30
valla iyi yapmışlar.. biz olsak dayağı yediğimizle kalırdık..
Fayır in dı hol diyip atıvericen ortalarına el bombasını
PiscocuK
30-04-2013, 18:43
counter terorıst win!!!
şakası bir yana.istanbulun ortayerinde böyle birşey nasıl oluyor aklım almıyor.okadar kişi bir adama yükleniyor sonra can korkusuyla kaçışıyorlar.başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanar diye boşuna dememişler..can kaybı olmaması sevindirici
yanlız anlamadığım bir detay var.yeşil elbiseli genç bir kız sanırım korkudan bayılıyor mekan basan silahlı adamlar o kızıda götürüyor.nasıl iş bu?
counter terorıst win!!!
şakası bir yana.istanbulun ortayerinde böyle birşey nasıl oluyor aklım almıyor.okadar kişi bir adama yükleniyor sonra can korkusuyla kaçışıyorlar.başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanar diye boşuna dememişler..can kaybı olmaması sevindirici
yanlız anlamadığım bir detay var.yeşil elbiseli genç bir kız sanırım korkudan bayılıyor mekan basan silahlı adamlar o kızıda götürüyor.nasıl iş bu?
o kız tüfeği çıkardıkları arabadan çıkıyor zaten. arkadaşları yani
coolvtec
30-04-2013, 20:23
arabadan çıkmıştı zaten o bayan.
oguzhan999
30-04-2013, 20:33
hiç bişe olmaz yapanlarada , emin olun simdi videoyu izletiyorlardır arkadaşlarına
GokhanRS
30-04-2013, 20:38
3-4 kişiye 20 kişi dalarken iyiydi. dallamalara bak harbiden video olmasa biz konuşarak anlaşmaya çalıştık onlar silahla geldi muhabbetine inanacaktık belkide.