Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW e36 Coupe'98 Techno-Violet Metallic
Konuyu baştan sona inceledim ve şimdiye kadar gördüğüm en başarılı e36 desem yalan olmaz...
Maşallah güzel günlerde kullanın ;)
Bu tarz ayrıntılar zaten bitiriyor olayı. Çok güzel olmuş aydınlatma Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Koymadın ya şuna bir spoiler alacağın olsun be. :)
araca maaşallah...o torpido kapağının tam oturmasına yüzbinkere maaşallah :D (hastayım bu konuda). km kaç acaba?
sagolun:) torpidonun temizini bulana kadar az ugraşmadım:) araç şuan 228bin küsürlerde.. 194binde almıştım.
maşallah , konuyu baştan sona büyük bir keyifle okudum , aracınız üzerinde baya emek var en ince detayına kadar uğraşmışsınız , biraz da basarsanız arabayı daha iyi durur , kazasız belasız :icon_tup:
çok teşekkurler:) daha fazla basmıcam. aktif kullanıcıyım, ortalama ayda 1 uzun yol yapıyorum. alalı 19 ay oldu 35bin km yol yapmışım. aynı zamanda kuleleri de fazla yormak istemiyorum.
maşallah çok güzel :) merkezi kilit butonu takmanızı öneririm.
hediyelere acıgız :D
Konuyu baştan sona inceledim ve şimdiye kadar gördüğüm en başarılı e36 desem yalan olmaz...
Maşallah güzel günlerde kullanın ;)
Cok tesekkurler:)
Bu tarz ayrıntılar zaten bitiriyor olayı. Çok güzel olmuş aydınlatma Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Koymadın ya şuna bir spoiler alacağın olsun be. :)
spoilerdan sıkılınca bana orj bagaj kapagı alcak mısın pampa :D
tekrar tekrar maşallah camdaki orginality yazısı herşeyi ortaya koyuyor :)
noelbaba
01-12-2014, 10:57
Ozenerek ve bilincli hareket edildigi ortada. Tekrar yaziyorum takip ettigim 2 arabadan biri.. Bu yastaki araba yeni arabalarin coguna tas cikarir ozellikle ic mekaniyla Masallah.. Digeride zaten restorasyona giren diger bmw o arkadasta cok emek harciyor. Keske yaylari eritilmemis,dondurulmamis uzay mekigine benzetilmemis, orjinaline sadik kalinmis araclari daha cok gorsek.. Bu isler emek ve para ister bunu kabullenip bu islere bulasmak lazim.. Kazasiz belasiz kullanin
tekrar tekrar maşallah camdaki orginality yazısı herşeyi ortaya koyuyor :)
teşekkürler. yazıyı söktüm ama ruhu kalıcı olarak devam ediyor :)
Ozenerek ve bilincli hareket edildigi ortada. Tekrar yaziyorum takip ettigim 2 arabadan biri.. Bu yastaki araba yeni arabalarin coguna tas cikarir ozellikle ic mekaniyla Masallah.. Digeride zaten restorasyona giren diger bmw o arkadasta cok emek harciyor. Keske yaylari eritilmemis,dondurulmamis uzay mekigine benzetilmemis, orjinaline sadik kalinmis araclari daha cok gorsek.. Bu isler emek ve para ister bunu kabullenip bu islere bulasmak lazim.. Kazasiz belasiz kullanin
tekrardan cok teşekkürler, bu düşüncelerle takip edenleri görünce gercekten duygulanıyorum:) emegin farkında olan insanın bakış açısı gercekten farklı oluyor..
maddi boyutundan hic bahsetmiyorum bile. Bırakın kısıtlı bütceyle bişeyler yapmayı, keyifle E36 ya binmek isteyen herkesin kenarda en az 5-6bin lirası olması gerek.
1502salih
01-12-2014, 19:40
o zaman bu haliyle keyifli sürüşler dilemek düşer :)
maşallah, çok iyi görünüyor, özellikle iç ve dış renk kombinasyonuna bayıldım
berkayoz
02-12-2014, 22:20
maşallah verilen emek çok büyük keşke herkes sizin gibi baksa e36'lara piyasadaki nadir bulunan individual arabaları bile ne hallere getirip kullanıyorlar allah kaza bela vermesin
Teşekkürler herkese
O zaman konuyu 2 kolaj ile pekiştirelim:)
http://i.imgur.com/geUTmkQ.jpg?1
http://i.imgur.com/9zftBgd.jpg?1
kardeşim maşallah 41 kere, bugünlerde yaşadıklarımdan sonra daha iyi anlıyorum seni. Verilen emek ,maddiyat, zaman büyük. Şu fotoğrafların da orijinallerini verim sana ordan oraya kopyalamaktan ciğeri solmuş fotoğrafların :D
turbo&quattro
03-12-2014, 08:20
Herseyi ile mukemmel . Allahim insallah boyle birseyde nasip eder.
http://www.avaziauto.com/vehicledetails.aspx?vid=240154400
berkayoz
03-12-2014, 21:58
tam hayalimdeki araba hem daytona violet hem motorsport 1 jantlar gri iç döşme 4 kol m direksiyon mükemmel kondinasyonda düzgün araba amerikada bile iyi para:)
SametAkyol
03-12-2014, 22:05
aman tanrım didim... kaldıysa eksiği (sanırım bi elektrikli kelebek kaldı) hepsini hallet ;) bu kadar kral olmuşken yabancıya gitmesin ;)
Böyle yenilenen araçlara bayılıyorum. Maşallah :)
kardeşim maşallah 41 kere, bugünlerde yaşadıklarımdan sonra daha iyi anlıyorum seni. Verilen emek ,maddiyat, zaman büyük. Şu fotoğrafların da orijinallerini verim sana ordan oraya kopyalamaktan ciğeri solmuş fotoğrafların :D
hoşgeldin aramıza pampa :D
amin,, cumlemize
Çok çok teşekkür ederim. Hiç M3 düşünmedim,, düşünmem de sanırım. normal bi 6silindire bile hakkıyla binmek için dünyayı harcıyoruz. M3te beynimi yerim ben.
aman tanrım didim... kaldıysa eksiği (sanırım bi elektrikli kelebek kaldı) hepsini hallet ;) bu kadar kral olmuşken yabancıya gitmesin ;)
Kardeşim ayıp ediyosun, arac her zaman senin:)
Böyle yenilenen araçlara bayılıyorum. Maşallah :)
Cok tesekkurler :)
SametAkyol
05-12-2014, 19:45
Bi gece bi telefon gelicek benden ve duyacağın cümleler şöyle olacak ; Kardeşim Avus Blau bulalım... ;) pek yakında... hissediyorum...
Motorsportları sattıktan sonra style29 mu, mcontour mu, throwing stars mı derken en sevdigim jant olan mcontour de karar kıldım. Sanırım hiç satmıcagım bir jant takımın oldu, çunku gercekten cok temiz bir takım. Aynı zamanda da cok yakıştırdım.
http://i.imgur.com/rFN0T9x.jpg?1
kazım2002
29-01-2015, 18:03
Maşallah diyelim
NakkaSss
29-01-2015, 20:15
Maşallah bu aralar bende bakınıyorum ufaktan bir e36 coupe. :) hacı yakıt ortalama ne alemde?
dj_batukaan
29-01-2015, 20:22
özellikle bu renk E36 ya yakıştırdığım en güzel jant. maşallah
maşallah yakışmış :)
Maşallah diyelim
özellikle bu renk E36 ya yakıştırdığım en güzel jant. maşallah
Çok teşekkurler herkese :)
Maşallah bu aralar bende bakınıyorum ufaktan bir e36 coupe. :) hacı yakıt ortalama ne alemde?
Sagolasın Tufan :) eğer ciddi ciddi arastırıyorsan yardımcı olabilirim tercih konusunda, her zaman istedigini sorabilirsin cekinmeden.
Yakıt şuanki guncel fiyatlarla
şehiriçi sakin kullanım 40-41 kuruş
şehiriçi biraz gazlamalı 48-50 kuruş
uzun yol 100-120hız arası gidersen 37-38 kuruş
noelbaba
30-01-2015, 08:04
Bu temizlikte bir e36 ya teneke jantta koysan siritmaz zaten : ) bu arada sokakta da denk geliyorum hep sana sorayim en iyisi , neden bu kasalarin on tarafi yere yakinken arka taraflari havada ?
Masallah aracınıza, renk, kondisyon vb mukemmel, umarım senelerce boyle kalır...
Bu temizlikte bir e36 ya teneke jantta koysan siritmaz zaten : ) bu arada sokakta da denk geliyorum hep sana sorayim en iyisi , neden bu kasalarin on tarafi yere yakinken arka taraflari havada ?
Teşekkürler abi:)
E36'ların ön çamurluk ağzının zemine uzaklığı, arka çamurluk zemin uzaklığından daha fazladır. Dolayısıyla burda tercihler ön plana cıkıyor.
Kimi kullanıcı lastik-camurluk boslugunu eşit tutmayı tercih ediyor, kimi kullanıcı da marşpiyelin ön ve arka uçlarının zemine uzaklıgını eşit tutmayı..
Ben lastik-camurluk boslugunu eşit tutanlardanım, dolayısıyla arka daha yuksek kalıyor.
Yurtdışında genelde marşpiyelin ön ve arka uçlarının zemine uzaklıgını eşitliyorlar. Alttaki foto da buna bir örnek.
http://farm9.staticflickr.com/8517/8451546953_4e7023615c_b.jpg
Masallah aracınıza, renk, kondisyon vb mukemmel, umarım senelerce boyle kalır...
Teşekkürler hocam, merak etmeyin bende oldugu sürece bu şekilde koruyacagım :)
kaptın contour leri oktay :D bana da jant bulmamız lazım aklında olsun :)
-Murat Özcan-
30-01-2015, 10:20
Maşallah kazasız belasız
AhmetDncr
30-01-2015, 11:59
maşallah kardeşim, anılar canlandı bi an m contourları görünce :) allah ağız tadıyla binmek nasip etsin
noelbaba
30-01-2015, 14:29
bilgilendirme icin tesekkur ederim. Benimde arka ile on arasindaki bir orantisizlik var buda beni rahatsiz etmeye basladi. Bu durumda on ve arka tarafa farkli bir ayar yapilmasi lazim sanirim buda coil over ile oluyor baska yolu yok dogrumudur ?
by_hayali
30-01-2015, 16:44
maşallah evrim geçirmiş resmen zender ya da orjinal olmak kaydıyla gt spoiler düşünülebilir :)
Maşallah güzel bir araç ve eskimeyecek bir tasarım:icon_tup:
Hay Maşallah koltuğu nasıl yenilediniz ?
FreeCaptiv3
01-02-2015, 20:24
Maşallah, döşemesine bittim vallahi :)
irfanakbas
02-02-2015, 07:43
Maşallah çok temiz bir araç.bende e36lara en çok arabayi ilk aldiginizda üzerinde olan motor sports jantlarini begeniyorum.yada yukarıdaki kirmizi BMW nin üzerinde olan çok kollu jantlari.tabiki de bu iş birazda zevk meselesi.kazasiz belasiz.
kaptın contour leri oktay :D bana da jant bulmamız lazım aklında olsun :)
aklımda turgay abi :D
Maşallah kazasız belasız
Teşekkürler :)
maşallah kardeşim, anılar canlandı bi an m contourları görünce :) allah ağız tadıyla binmek nasip etsin
Sagolasın Ahmet :) mcontour gercekten farkli duruyormuş
bilgilendirme icin tesekkur ederim. Benimde arka ile on arasindaki bir orantisizlik var buda beni rahatsiz etmeye basladi. Bu durumda on ve arka tarafa farkli bir ayar yapilmasi lazim sanirim buda coil over ile oluyor baska yolu yok dogrumudur ?
Başka yolu tabiki var abi.
Coilover'a hic gerek yok. Spor yay ile istedigin dengeyi gayet güzel yakalayabilirsin. Benim önerim 2 yay arasında olur:
Vogtland 40/25 spor yaylar ===> benim aracımda mevcut şuanda. arkalar 25mm düşürüyor, ki aslında bu M yaylarla hemen hemen aynı düşüklük. Ön tarafı ise 40mm düşürüyor.
Eibach Sportline yaylar (50/35) ===> arkalar 35mm, önler 50mm düşürüyor. Benim kullandıgıma göre 1er cm daha düşük oluyor arac. Aslında biraz basık görünsün istiyorsan, en ideali bu yay. Ama orjinal görünsün, sadece dengeyi kurayım dersen Vogtland 40/25 tercih etmelisin.
maşallah evrim geçirmiş resmen zender ya da orjinal olmak kaydıyla gt spoiler düşünülebilir :)
Teşekkürler:) spoiler ne yazıkki sevmiyorum, aracımla aynı renk zender geçti elime ama takmayı bir an bile düşünmedim :D
Maşallah güzel bir araç ve eskimeyecek bir tasarım:icon_tup:
Teşekkürler:) Eski modellerin en güzel özelligi bu sanırım. Asla eskimiyor :D ama E36 gerçekten eşsiz bi tasarım, katılıyorum.
Hay Maşallah koltuğu nasıl yenilediniz ?
Sagolun:) Koltuklar güvendiğim bir döşemecide yenilendi. Kullanılan deri fabrikanın kullandığı orjinal derisi.
Maşallah, döşemesine bittim vallahi :)
Cok teşekkürler :)
Maşallah çok temiz bir araç.bende e36lara en çok arabayi ilk aldiginizda üzerinde olan motor sports jantlarini begeniyorum.yada yukarıdaki kirmizi BMW nin üzerinde olan çok kollu jantlari.tabiki de bu iş birazda zevk meselesi.kazasiz belasiz.
Sagolun:) aracı ilk aldıgımda üzerinde olan jantlar replika motorsportlardı, gerçi daha sonrasında orj motorsport da taktım ama bundan sonra mcontour:) dediginiz gibi zevk işi.
by_hayali
02-02-2015, 10:18
Teşekkürler:) spoiler ne yazıkki sevmiyorum, aracımla aynı renk zender geçti elime ama takmayı bir an bile düşünmedim :D
takmıyosan ben takabilirim :D cabrioya zender takıcam :)
takmıyosan ben takabilirim :D cabrioya zender takıcam :)
:D şuan mevcut degil elimde eğer istiyorsanız araştırayım
hakan_41
02-02-2015, 20:29
maşallah son hali cidden güzel olmuş, kazasız cezasız :)
dışardan harika temizlikte
Aux-usb gırısı ve merkezı kılıt tusu almıstım fırsat bulup takamamıstım, cok sukur dun onu da hallettım. Ama bır tane su mınık flash belleklerden almam gerek:)
http://i.imgur.com/Xd1hjPM.jpg?1
Maşallah gittikçe uçak kokpiti oluyor içerisi. Daha ne kaldı takmadığın acaba? :)
Cabrio bambaşka bi dünya kazasiz belasiz arabaniz cidden cok güzel duruyor. e46 dan bende mi buna geçiş yapsam diye düşünmüyo değilim :)
semihkahraman35
16-02-2015, 09:44
maşallah kazasız belasız gerçekten çok iyi böyle bir e36 görmek gerçekten güzel:)
Maşallah gittikçe uçak kokpiti oluyor içerisi. Daha ne kaldı takmadığın acaba? :)
E36 nın sonu yok da, ben elektrikli kelebekten sonra durucam biraz :D
Cabrio bambaşka bi dünya kazasiz belasiz arabaniz cidden cok güzel duruyor. e46 dan bende mi buna geçiş yapsam diye düşünmüyo değilim :)
Coupe hocam :) sagolun, E36nın keyfi ayrı E46nın ayrı. E36 biraz puzzle gibi, istediginiz gibi şekillendirebiliyosunuz.
maşallah kazasız belasız gerçekten çok iyi böyle bir e36 görmek gerçekten güzel:)
Teşekkürler:)
Haftasonu biraz temizlik yaptık, telefondan 2 adet foto paylaşayım :)
http://i.imgur.com/sSbM4x4.jpg?1
http://i.imgur.com/AXFcQLW.jpg?1
noelbaba
16-02-2015, 19:30
Aux-usb gırısı ve merkezı kılıt tusu almıstım fırsat bulup takamamıstım, cok sukur dun onu da hallettım. Ama bır tane su mınık flash belleklerden almam gerek:)
http://i.imgur.com/Xd1hjPM.jpg?1
bu resimdeki hani o kibrit kutusu kadar olan parcami ? Teybin arkasindan cikis alip istenilen yere usb cikisi yapiyorlar? Eyer oysa maliyeti ne oldu ? Ben hala kararsiz kaldim teyp isini cozmek icin.. Orjinali bozmadan yada bozsam bile orjinale en yakin sekilde halletmem lazim. Birde su kapilarin iclerini elden gecirecegim varmi yonlendirebilecegin bir yer anadolu yakasinda ?
bu resimdeki hani o kibrit kutusu kadar olan parcami ? Teybin arkasindan cikis alip istenilen yere usb cikisi yapiyorlar? Eyer oysa maliyeti ne oldu ? Ben hala kararsiz kaldim teyp isini cozmek icin.. Orjinali bozmadan yada bozsam bile orjinale en yakin sekilde halletmem lazim. Birde su kapilarin iclerini elden gecirecegim varmi yonlendirebilecegin bir yer anadolu yakasinda ?
http://i.imgur.com/8CzC6gF.jpg?1
Fotoda cakmaklıgın yanındakı parca. Ben teybı kurcalatmak ıstemedım ve unıversal olarak satılan aux-usb-sdkart aparatını arayuz olarak kullandım. Cd-Changer cıkısı olan her teybe baglanabılır. Totalde aparat, kablolar vs yaklasık 300tl gıbı bır malıyetı oldu bana. Ama araca kattıgı ozellık paha bıcılemez bence. Cunku orj teybı kullanarak, orj sekılde aux-usb ozellıgı kazandırıyor. E36 sokme takma ve elektrık ıslerı konusunda bostancı sanayıde ramazan usta var, yardımcı olur sıze fazlasıyla.
boranaydogmus
16-02-2015, 23:06
Maşallah :)
oabayram
17-02-2015, 21:42
Hastasi oldum masallah
Maşallah :)
Hastasi oldum masallah
Cok tesekkurler :)
Bugun morugu temızleteyım dedım. Havalardan dolayı uzun suredır camurluyduk. Temızlıkten sonra bıkac kare cektım, bu fotograf cok bı guzel geldı:)
http://i.imgur.com/lKvjD75.jpg?1
Ve bugun buyuk gelısme. En azından benım ıcın :D
E36 ıle ılk tanıstıgımdan berı en cok ıstedıgım donanım olan elektrıklı kelebek, hafta sonu elıme ulasmıstı. Nıhayet bugun montajını yapabıldım. Sabahtan aksam 9a kadar surdu, sok-tak parcalar cok yordu ama sonuc yıne mutluluk:) gunun sonundan tek kare paylasayım.
http://i.imgur.com/tk2eKq8.jpg?1
SametAkyol
05-03-2015, 20:36
Aman allahım :'( Beşiktaş'ın Liverpool'u elediği anı yaşıyorum şu an adeta resmen Lovren vurdu ve top dışarı gitti.
SinanAdalı
06-03-2015, 00:21
Kocaman maşallah.. Yolda görsem laf atarım...
ardaokkabas
06-03-2015, 07:33
Kazasız belasız binmeyi nasip etsin allahım
Aman allahım :'( Beşiktaş'ın Liverpool'u elediği anı yaşıyorum şu an adeta resmen Lovren vurdu ve top dışarı gitti.
:)))gel bu taraflara sametim
Kocaman maşallah.. Yolda görsem laf atarım...
Kazasız belasız binmeyi nasip etsin allahım
Çok teşekkürler :)
büyük emek harcanması ve mutlu son sıradakiler gelsin :)
FurkanElsiz
12-03-2015, 22:10
kendimi bildim bileli hayalini kurduğum araba, hele sizin aracınız.. Tam bir rol model.. maşallah kazasız belasız. okul bitsin neyim var neyim yoksa feda edip yapıcam SG'nin ikizini :D
kangomania
13-03-2015, 11:43
Finduk da güzeldi, bu ayrı güzel :)
maşallah.
büyük emek harcanması ve mutlu son sıradakiler gelsin :)
:)) ya bu E36 nın gerçekten sonu yok.
kendimi bildim bileli hayalini kurduğum araba, hele sizin aracınız.. Tam bir rol model.. maşallah kazasız belasız. okul bitsin neyim var neyim yoksa feda edip yapıcam SG'nin ikizini :D
ikizi olmasın daha güzeli olsun :) cok tesekkurler furkan
Finduk da güzeldi, bu ayrı güzel :)
maşallah.
sagolasın :) keyfini pek alamadan finduk gitti, hala görüyorum arasıra, aynı şekilde duruyor
drivertech
15-03-2015, 09:22
Maşallah çok iyi bi jant lastikle daha iyi olabilir . Kazasız belasız sürüşler yanlamalar :)
noelbaba
15-03-2015, 18:38
Arabanin uzerinde hep bahsi gecen cok iyi bir jant ve cok iyi bir lastik olmadigi icin bu araba bu kadar guzel ve buyuk ihtimalde yanlamadigi icin ..
Abı ben anlamıyorum zaten. Cok ıyı denılen jant lastık nasıl oluyo merak edıyorum :)
ibolinee
17-03-2015, 15:47
maşallah içi bayağı temiz hayırlı olsun
Güzel bir güncellemeyle devam.
Artık yenileyecek parça kalmayınca ve ilave edecek donanım kalmayınca, iyileştirmeler yapmaya başladım. Ön fren disk ve balatalarımın ömrünü tamamlamak üzere olması komple fren sistemine el atmama fırsat tanıdı.
Tabi bunu yaparken Amerikayı yeniden keşfetmeye lüzum yok. 20yıllık araç icin zaten internette yeterince bilgi ve iyileştirme örnekleri var. Bende yapmışken en iyisi olsun düşüncesiyle E46 330i ön arka fren sistemini ele aldım. Ebay'den de temiz bir kaliper-disk-balata takımı bulunca kacırmadım ve aldım.
Ve bu sabah 8.30da servisteydim:) Arka disklerin olup olmıcagı konusunda tereddütlerim vardı nitekim olmadı. El fren mekanizmasını değiştirmem gerek, cünkü 330 un el fren mekanizması daha büyük.
Şimdilik önleri taktık.
İlk izlenimlerim bariz bir şekilde farkedilen bir fark oldu. Daha öncesinde ölçüm yapmadım tabiki ama bence yaklaşık %25-30 kadar bir iyileştirme olduğunu düşünüyorum. Psikolojik etkilendiğimi sanmıyorum çünkü frenleme esnasında hız ibresinin hareket hızı bile etkiledi beni.
Büyük pistonlu kaliperlere geçince, pedalda tepkinin azalması gibi bir endişem vardı ama yersizmiş. Pedalda herhangi bir tepki değişikliği yaşamadım. Çelik hortumları takarsam sanırım bu konuda da iyileştirme yapmış olurum.
Ayrıca orjinal disk-kaliper ile üstüste yaptığım frenlemelerde zayıflama olmasına rağmen, şuanda hiçbir şekilde zayıflama yaşamıyorum. Tabiki pist koşullarında denemedim ve limitlerde zorlamadım ama günlük kullanım ve yokuş aşağı frenlemelerde yaşadığım zayıflamayı artık yaşamıyorum.
Görsel olarak da cok farkı oldu. Aşagıda, orjinal disk-kaliperler varken motorsport jantlı foto ve 330 disk-kaliperler varken mcontour jantlı foto var. Jantların modelleri farklı olsa da ölçüleri birebir aynı. Fark bariz şekilde ortada. Kaliper şuanda janta 4-5mm kadar yakın ve limitlerde.
http://i.imgur.com/Q9n6bf6.jpg?1
http://i.imgur.com/Tkm0QUz.jpg?1
http://i.imgur.com/NWFhFfW.jpg?1
Son olarak bir karşılaştırma yapmak istiyorum.
El fren mekanizması yüzünden takamadığım 330 arka diskler bile(fotoda sagda), orjinal ön disklerimden büyük :D
http://i.imgur.com/BNpT5PU.jpg?1
Çamurluk arasına kafam girer :D Bas şunu bas :D
Çamurluk arasına kafam girer :D Bas şunu bas :D
On taraf 4, arka 2.5cm basık abı bana yeter bu kadarı :D
On taraf 4, arka 2.5cm basık abı bana yeter bu kadarı :D
Kutuda yazan ölçüler onlar :D
Öncelikle ülkeye böyle bir E36 kazandırdığınız için teşekkür ederim.. Sürüm sürüm sürünmeyen sincan BMW'si haricinde 'Gerçek' bir E36 gördük sonunda.. Benim bir önerim yok zaten her şeyi yerli yerinde yapmışsın cidden tebrik ederim ve zorda kalmazsanız satmayın :)
Bu bu güzelliği, Yukarı açılan kapılar, xenon sisler, indash monitörler, air suspansion fln rezil etmek için ellerini ovuşturan çok kişi olacaktır.. Lütfen satmayın iyi günlerde kullanın.. Şahane hamleler şahane..:Bravoo:
noelbaba
23-04-2015, 07:51
Satmaya kalkarsa zaten hesap numarasi vermesi yeterli cakala cukala yedirtmem bu arabayi . Ama ankarada bu arabayi ne hale getirirler dusunemiyorum bile korku filmine konu olur resmen : )
Gören de full trafik yapıyor gazlıyor da frenleri yetmiyor sanacak arabanın sana. Resmen kaşıntı seninki hacı. :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin, daha ne yapacaksın aklım almıyor. :)
Kutuda yazan ölçüler onlar :D
Kutuda yazan ama Vogtland yayların arkalar kutuda yazdıgı gıbı 2.5cm degıl abı :D benım orj m yayları taktım arkaya, onlar daha cok dusuruyo
Öncelikle ülkeye böyle bir E36 kazandırdığınız için teşekkür ederim.. Sürüm sürüm sürünmeyen sincan BMW'si haricinde 'Gerçek' bir E36 gördük sonunda.. Benim bir önerim yok zaten her şeyi yerli yerinde yapmışsın cidden tebrik ederim ve zorda kalmazsanız satmayın :)
Bu bu güzelliği, Yukarı açılan kapılar, xenon sisler, indash monitörler, air suspansion fln rezil etmek için ellerini ovuşturan çok kişi olacaktır.. Lütfen satmayın iyi günlerde kullanın.. Şahane hamleler şahane..:Bravoo:
Cok tesekkurler hocam:) E36ya sızın gıbı bakan gozlerın cogalması gereklı. En yenısı 17 yasında olan araclar bunlar artık ve orjınallıgını korumayı bılmek lazım.
Satmayı hıc dusunmuyorum, satarmısın dıye soranlar oldugunda satarım desem bıle soylıyebılecek bır rakamım yok. Cunku emege deger bıcmek gercekten cok zor.
Satmaya kalkarsa zaten hesap numarasi vermesi yeterli cakala cukala yedirtmem bu arabayi . Ama ankarada bu arabayi ne hale getirirler dusunemiyorum bile korku filmine konu olur resmen : )
Abı satamıyorum kı zaten deger bıcemıyorum :D
Ankara ve BMW konusunda yapılan genellemeye ben de katılıyorum ama orda da gercekten hastalık boyutunda BMWcıler var.
Gören de full trafik yapıyor gazlıyor da frenleri yetmiyor sanacak arabanın sana. Resmen kaşıntı seninki hacı. :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin, daha ne yapacaksın aklım almıyor. :)
Ahaha :D dedıgın dogru sag serıt 70 spec gıden adamım ben bılıyosun :D kasıntı bendekı ama bıseyı yenılerken daha ıyısını yapmaya calıstım hep ve oyle de yapıyorum.
noelbaba
23-04-2015, 13:16
Ya sendedemi bu m yaylardan var ? Vay arkadas tamda istedigim olcude indiriyor arabayi ben nereden bulurum bunlardan ? Saga sola soruyorum kimsede yok. Hatta cogu kisinin bu m yaylardan haberi bile yok.
Ya sendedemi bu m yaylardan var ? Vay arkadas tamda istedigim olcude indiriyor arabayi ben nereden bulurum bunlardan ? Saga sola soruyorum kimsede yok. Hatta cogu kisinin bu m yaylardan haberi bile yok.
M yay fabrikasyon M süspansiyonlularda var. Emrenin arabası da M paket ama Vogtland yay taktı arabasına. Senin istediğin basıklık için ideal Eibach ve Vogland...
Yekta abının dedıgı gıbı, M suspansıyon kapsamında fabrıkasyon olarak gelıyo M yaylar. Benım suanda arkada M yaylar, onde 4cm'lık Vogtlandlar var.
http://i.imgur.com/z2zoTx0.jpg?1
cyclonee16
23-04-2015, 14:01
Masallah Allah nazarlardan korusun ilk anından beri takip ediyorum aracınızı eski bir E36 sedan sahibi ve meraklısı olarak gercekten cok duzgun ve kusursuz
İzninizle bir iki sorum olacak bu M paket olayında bazen recaro olup M ayna olmayan modeller bazen M yan marspiyeller olmayıp ayna olan modeller var bunun bir standardı yok mudur yoksa tamamiyle ozaman fabrıka cıkıs opsiyonlarımı ?
noelbaba
23-04-2015, 14:06
E madem m yaylarinizi cikardiniz baska yay koydunuz satin bana m yaylarinizi ozaman : ) Peki m olmayan stock amortisore m yay oluyormu ?
ugurcan52
23-04-2015, 14:13
Baştan Sona tek tek birdaha baktım ; maşallah çok güzel be :)
Masallah Allah nazarlardan korusun ilk anından beri takip ediyorum aracınızı eski bir E36 sedan sahibi ve meraklısı olarak gercekten cok duzgun ve kusursuz
İzninizle bir iki sorum olacak bu M paket olayında bazen recaro olup M ayna olmayan modeller bazen M yan marspiyeller olmayıp ayna olan modeller var bunun bir standardı yok mudur yoksa tamamiyle ozaman fabrıka cıkıs opsiyonlarımı ?
Tesekkurler:)
E36 da donanım bayaa bı karısık.
Ozetle soyle anlatayım.
M3 harıcı tum E36 modellerı ıcın M paket donanımında;
-M on-arka tampon ve yan marspıyeller
-M suspansıyon ve yuruyen aksamda bıkac farklılık
-3 kol dıreksıyon
-Genıs kapı cıtaları ve ///M cıta monogramı
-Antrasıt renk tavan dosemesı
-Recaro denılen baldır desteklı koltuklar
Standart olarak bulunur. M ayna ıse sadece M3 un donanımında standarttır. M3 olmayan tum E36 modellerınde M ayna opsıyondur.
Ayrıca M tamponları olup, M marspıyel olmama gıbı durum yok.
Ben fabrıkasyon dıstan M olup ıcınde recaro olmayan arac gormedım. Fakat yıne ozel olarak musterı talep etmısse, dıstan M olmayan araclarda recaro olabılıyor. M ayna da aynı sekılde.. M suspansıyon da aynı sekılde..
Standart dısı donanımlara cıkan araclar Individual olarak fabrıkadan cıkıyor, bu aracların Individual olduklarına dair sag kulelerınde de stıcker bulunuyor. Zaten isin ıcıne ındıvıdual karısınca ınsanların kafası karısıyor:)
E madem m yaylarinizi cikardiniz baska yay koydunuz satin bana m yaylarinizi ozaman : ) Peki stock m olmayan stock amortisore m yay oluyormu ?
Abı bende sokulen parca eger bı daha takılmıcaksa durmaz, satılır :D yayları da sattım coktan. Normal amortısore M yay olur.
Baştan Sona tek tek birdaha baktım ; maşallah çok güzel be :)
Sagolasın ugurcan:)
cyclonee16
23-04-2015, 15:06
Teşekkur ederim cevap için herhalde en saglıklısı şasiden sorgulama yapmak
noelbaba
23-04-2015, 15:06
Vogtland fiyatina baktim 480 eibach 500 kusur vay masallah : )
Teşekkur ederim cevap için herhalde en saglıklısı şasiden sorgulama yapmak
Rıca ederım, en guzelı dedıgınız gıbı sasıden sorgulamak.
Vogtland fiyatina baktim 480 eibach 500 kusur vay masallah : )
Dolar/Euro bu haldeyken fıyatların boyle olması cok normal abı. Eger alıcaksan Eıbach Sportlıne almanı tavsıye ederım. Ön-arka en dengelı o.
Bu arada 330 dısk-kalıperlerı taktıktan sonra yaklasık 600km oldu. Suankı halı benı cok cok etkıledı. Ozellıkle yuksek suratlerdekı frenlemelerde cıddı anlamda guven verıyor.
http://i.imgur.com/cQhcBPN.jpg?1
noelbaba
25-04-2015, 14:53
Rıca ederım, en guzelı dedıgınız gıbı sasıden sorgulamak.
Dolar/Euro bu haldeyken fıyatların boyle olması cok normal abı. Eger alıcaksan Eıbach Sportlıne almanı tavsıye ederım. Ön-arka en dengelı o.
Iyi diyorsunda oda fazla dusuruyor dimi ? Ben gun icerisinde araci fazla kullaniyorum elimde kalir araba : ) benim butun derdim on tarafla lastik camurluk mesafesi max.3cm azalsa yeter bana . Dun bir yere gittim adam vogtland satiyor nerden baksan 250 kutu stogu var . Dedim kac para bunlar 470+100montaj dedi. Sonra durdu durdu sen dedi neden bunlara para veriyorsun dedi gel soguk press yapalim dedi. 3 yildir herkese soguk press yapiyorum hic sikayet almadim dedi. Yok mok istemem falan derken iceriye bir baktim e36 dan tut yeni kasa 5.30 (bir kac tane) siralanmis hepsi soguk press yaptiriyor.
simdi kendi kendime dedimki acaba benmi yanlis biliyorum yoksa soguk press zararsiz birseymi ? Yoksa insanlarin cani ve mali kiymetsizmi ? : ) Yani vogtland satan biryerin soguk pressi bu kadar ovmesi garibime gitti.
Maşallah hocam,konuya her mesaj gelince şöyle bir bakıp içgeçiren onlarca kişiden biri olarak spoiler takacak mısınız merak ediyorum ?
http://www.rarecarsforsaleblog.com/wp-content/uploads/2012/08/e36technoviolet2.jpg
maşallah adım adım daha güzele ilerliyor, far yıkamayı da ilave edebilirsin, şahsen e36 larda beğendığım bir donanım.
Maşallah hocam,konuya her mesaj gelince şöyle bir bakıp içgeçiren onlarca kişiden biri olarak spoiler takacak mısınız merak ediyorum ?
http://www.rarecarsforsaleblog.com/wp-content/uploads/2012/08/e36technoviolet2.jpg
Takmıcam hocam. Gecen sene spoıler gectı elıme takabılırdım ama sevmıyorum takmıcam.
maşallah adım adım daha güzele ilerliyor, far yıkamayı da ilave edebilirsin, şahsen e36 larda beğendığım bir donanım.
Evet o da aklımda, bakalım ılerleyen zamanlarda olur o da ınsallah.
Arka 330 disk kaliperleri, el fren mekanizmalarının farklılıgı nedeniyle takmamıştım.
Değişmem gereken parçaların toplam fiyatı baktım ki astarı yüzünü gecicek; ben de 330 arka diskini 320 el fren mekanizmasına uyarlıyayım dedim :)
Yapmam gereken, 185mm olan el fren balatalarının bastığı iç çapı, 160mm ye düşürmekti. Bunu da tornada baga yaparak hallettik. Baga sonucu disklerin görünümü söyle oldu;
http://i.imgur.com/U7SNDlI.jpg?1
http://i.imgur.com/uCdN3pq.jpg?1
Sonunda mutlu son:) Onlerı takmıstık zaten, arkaları da cuma günü hallettık. El frenı sorunsuz tutuyor, rampadada da denedım, hafıf arac akarken de denedım. Son duruma daır ılk ızlenımlerım ıse cok cok ıyı. One yıgılma olayı kalmadı ve erken abs ye gırme sorunu da ortadan kalktı. Bıraz km yaptıktan sonra bıraz daha ıyılesıcek dıye umuyorum.
son olarak 330 diskler ile görünüm;
http://i.imgur.com/soh34E0.jpg?1
Bu güzel haftasonunda iki kare fotograf paylaşalım
http://i.imgur.com/JAhYDCR.jpg?1
http://i.imgur.com/oXMmE3f.jpg?1
Maşallah Allah kaza bela vermesin hacı çok güzel araban var.
Maşallah Allah kaza bela vermesin hacı çok güzel araban var.
Sagol kanka:)
Yine yerinde durmuyosun kanka maşallah allah kaza bela vermesin
Biraz değişiklik olsun, turuncu candır:)
Bu haftasonu becerebilirsem foto cekimi yapmaya calıscam, daha canlı fotolar cıkar diye düsünüyorum.
http://i.imgur.com/7e6lCh0.jpg?1
Bikac kare fotograf cektim, becerebildim mi bilmiyorum.
Dün ilk defa profesyonel fotograf makinesi aldım elime, fotoğrafcı arkadaşların olumlu / olumsuz önerilerine acıgım :D
http://i.imgur.com/SPI0u3O.jpg?1
http://i.imgur.com/Lsqh1PF.jpg?1
http://i.imgur.com/gsv3k0I.jpg?1
http://i.imgur.com/h69UHvy.jpg?1
http://i.imgur.com/AjYFzxt.jpg?1
http://i.imgur.com/xbvj2we.jpg?1
Eline sağlık kardeşim sahildeki fotolar ilk kez için gayet güzel ormanlık alanda genel olarak yansıma görmekten araba gözükmez zaten çekim saatini biraz daha ileri alıp daha güzel kareler yakalarsın. Turuncularda çok yakışmış buarada
Eline sağlık kardeşim sahildeki fotolar ilk kez için gayet güzel ormanlık alanda genel olarak yansıma görmekten araba gözükmez zaten çekim saatini biraz daha ileri alıp daha güzel kareler yakalarsın. Turuncularda çok yakışmış buarada
Evet ormanlık alanda renk cok öldü, ayrıca dedigin gibi yaprak dal calı cırpı yansımaları aracı yokediyo resmen.
Turuncular beni de cok sardı beyaz takımı elden cıkartcam galiba
tek kelimeyle mukemmel, jant secimi turuncu sinyaller renk vs. masallah
Gökhan Kavuştu
23-06-2015, 20:22
turuncularla çok yakışıklı olmuş, daha fazla fotoğraf bekliyoruz :)
tek kelimeyle mukemmel, jant secimi turuncu sinyaller renk vs. masallah
maşallah..
turuncularla çok yakışıklı olmuş, daha fazla fotoğraf bekliyoruz :)
Teşekkürler herkese:)
O zaman bikaç kare daha paylaşayım.
http://i.imgur.com/I1NalG4.jpg?1
http://i.imgur.com/GK5dQVI.jpg?1
http://i.imgur.com/3Vz1VfB.jpg?1
burakgunay
24-06-2015, 11:34
BMW sevmem, 36 hastası oldum sayenizde...
Maşallah harika duruyor. Tabi zevk meselesi ama, ben de spoiler takılmasından yanayım. Allah kaza bela vermesin.
BMW sevmem, 36 hastası oldum sayenizde...
Maşallah harika duruyor. Tabi zevk meselesi ama, ben de spoiler takılmasından yanayım. Allah kaza bela vermesin.
Acıkcası ben de BMW sevmem :D Ama E36 hastalıgı cok kotu, daha caresını bulamadım:)
Spoıler olayını hangı tarzda olursa olsun sevmıyorum. E36 ya en cok yakısanı ısıklı Zender. Onun da ısıgı arka cam onundekı ısıkla cakıstıgı ıcın absurt gelıyo bana. Ama tabıkı zevk meselesı
SametAkyol
25-06-2015, 20:58
Ne olacak bu sevdaluk... :(
Kapalı otoparkımın olmaması ve isyerimde de gunun yarısında aracın gunes altında kalması sebebıyle hıc sevmesemde fılm yaptırdım. 3M in en acık olanını sectım, varlıgıyla yoklugu neredeyse bir.
Oncesı
http://i.imgur.com/KpPrQgq.jpg?1
Sonrası
http://i.imgur.com/x06Lum8.jpg?1
Maşallah, turuncu sinyallerle daha uyumlu olmuş renk zaten bambaşka güzel, kazasız belasız.
Maşallah, turuncu sinyallerle daha uyumlu olmuş renk zaten bambaşka güzel, kazasız belasız.
Tesekurler. turuncuları degısıklık olsun dıye taktım ama hıc cıkarmıcam gıbı. Ruhum retro sanırım :)
rebeloghy
14-07-2015, 13:55
Araç satılık mı ilanı var mıydı ? Değilse de satılır mı ? :)
Araç satılık mı ilanı var mıydı ? Değilse de satılır mı ? :)
ilan var ama fiyat yüksek.
gözden cıkaramıyorum, cıkarmaya calıstıgımda da degişik rakamlar cıkıyo ortaya :)
devil_berk22
18-07-2015, 11:12
şahane bir e36 bulunmaz hint kumaşı denilen araçlardan birisi. bu zamanda böyle temizlikte özellikle e36 bulmak çok zor Allah kaza bela vermesin maşallah
alperaslann
18-07-2015, 22:02
Aga nazar boncuğu nerede???? MAşallah be :)
şahane bir e36 bulunmaz hint kumaşı denilen araçlardan birisi. bu zamanda böyle temizlikte özellikle e36 bulmak çok zor Allah kaza bela vermesin maşallah
Tessekkurler :)
Aga nazar boncuğu nerede???? MAşallah be :)
Burda :)
http://i.imgur.com/uQN42p1.jpg?1
HalilKurt55
19-07-2015, 13:52
Maşallah içeriye diğer ışıklı vites topuzundan bide ac pedal takımı konulursa uzay mekiği gibi olur gece iç kısım fotoğrafı atarmısınız bol turunculu :o
noelbaba
19-07-2015, 17:49
O topuz isikli : ) Bende su krom kapi kollarini begendim sonradanmi onlar ?
Maşallah içeriye diğer ışıklı vites topuzundan bide ac pedal takımı konulursa uzay mekiği gibi olur gece iç kısım fotoğrafı atarmısınız bol turunculu :o
Uzerındekı topuz orjınal ısıklı topuz hocam. Pedal takımı zevk meselesı.
Icının son durumu yok ama elımde olan bı fotoyu paylasayım. Merkezı kılıt ve elektrıklı kelebek baglanmadan once;
http://i.imgur.com/5LinL7r.jpg?1
O topuz isikli : ) Bende su krom kapi kollarini begendim sonradanmi onlar ?
Sagolasın abı:) benım aracım fabrıkasyon chromline. Kapı kolları, hoparlor cercevelerı, kapı dilleri, el fren tusu, kullukler ve tus cerceveleri krom. Tus cercevelerının nıkelajlı olmasını sevmedıgımden söktüm.
Kapı kolları sonradan da takılabılıyor, satılık ılanlarını takıp edersen denk getırırsın abı.
hayırlı uğurlu olsun, bnde makyajlı e46 3.18iyada 3.20i aradı ama bulamadım. derken golf aşkım yeniden başladı. ilerde tekrar bmw gündeme gelebilir. 2015 model 1.6t 170hp 3.20i sport testi beni oldukça etkiledi. :))
bu araba insana e36 ilanlarına baktırıyor :)
maşallah çok güzel
hayırlı uğurlu olsun, bnde makyajlı e46 3.18iyada 3.20i aradı ama bulamadım. derken golf aşkım yeniden başladı. ilerde tekrar bmw gündeme gelebilir. 2015 model 1.6t 170hp 3.20i sport testi beni oldukça etkiledi. :))
Valla abı ben bmwcı degılım, yenılerınden de pek anlamam ama muhakkak guzeldır:)
bu araba insana e36 ilanlarına baktırıyor :)
maşallah çok güzel
Bak tabı yaa aramızdakı guzel E36 lar cogalsın :)
Cok tesekkurler
Bi guncel diyelim.
Normal insanlar yıllık izinlerini tatile gitmek için kullanırken bizim gibi anormal insanlar da arabalarına zaman ayırmak icin kullanıyor sanırım. Bayramdan 10 gun önce izin aldım ve hep yapmak istedigim gögüsü söküp kalorifer kazanını çıkartıp temizleme işlemini yaptım.
İlk gün sökmekle geçti. Sökmek zevkli tarafıymış, takarken farkettim :D aslında birçok parçayı daha önce sökmüştüm fakat kalorifer kazanını yerinden çıkartmak tam bir eziyet.
Böyle başladık, görsel birleşenleri söküp alttan iğrenç görüntü çıkınca araçtan soğudum resmen.
http://i.hizliresim.com/n2PO2l.jpg
http://i.hizliresim.com/vRzjR6.jpg
4.saatin ardından bütün ugrasın sebebi olan kalorifer kazanını kucağa alabildim.
http://i.hizliresim.com/rRLORN.jpg
Tabi yetmedi kazanı da dagıtayım ne var ne yok temizleyeyim dedim. Benden önceki sahipleri polen filtresiz kullanmışlar. Kazanın neresinden tutsam pislik, çalı çırpı. Kovanın sagındaki pislik ise kalorifer motorunun kaba pisliği.
http://i.hizliresim.com/7Pm6PW.jpg
2. gün aracın başına gittigimde "Ben napıyorum?" dedigim an.
http://i.hizliresim.com/gylOyR.jpg
Sonra tabi kendimi toparlayıp kazandaki sıkıntıları gözden gecirmeye başladım. 3 sorun vardı.
"Pislik"
"Yanmış olan soket pini"
"Kırık Kapakçık"
Pisliği temizledik, o tamam.
Aşağıda kırık kapakçık var. Bu kapakçıklar kazanın dışardan hava almasını/almamasını saglayan kapakçıklar. E36 nın degişik bir huyu, aracı her calıstırdıgınızda kaloriferi acıyor ve bu kapakcıkları da her seferinde hareket ettirmek istiyor. Dolayısıyla yılların verdigi yorgunluk burda ortaya cıkmış. Plastik olan kapakçık ayagı dayanamamış. Zaten aracım yolda giderken sıcak hava alıyordu, muhtemelen bu yuzden.. Kapakçıklar hep acık kalıyordu. Tamiri için çelik macunu kullandım. Şimdilik gayet saglam oldu ve calısıyor ama ne kadar idare eder bilemiyorum.
http://i.hizliresim.com/PB3lBN.jpg
http://i.hizliresim.com/bY8BYd.jpg
http://i.hizliresim.com/9EXmE3.jpg
Burda ise yanmış olan soket pini ve onun yerini alcak olan yeni pin var :) Bu soket, kirpi dedikleri kalorifer rezistansının soketi. Rezistans, fan kuvvetini ayarlıyor. E tabi bu soketteki bir kablo yanık oldugu için de kalorifer yeteri kadar üflemiyordu.
http://i.hizliresim.com/qRqGRD.jpg
Sonra yine durmadık tabi, gece gece parca temizliğine başladım. Şöyle genel bi foto atayım, sanırım bu işi yaparken en sevdigim foto bu oldu :D
http://i.hizliresim.com/MWYdWQ.jpg
Bu arada kalorifer kazanının yakından görünüşü. Kirli gibi gözüktügüne bakmayın, bu temizlenmiş hali.
http://i.hizliresim.com/1rPJrp.jpg
3.gün halı, paspas, koltuk temizliği ile geçti.
http://i.hizliresim.com/QWXVW3.jpg
http://i.hizliresim.com/LEPbEG.jpg
Güya aracı temiz kullanıyorum derdim. Kirli ve temiz paspası yanyana getirince;
http://i.hizliresim.com/Ag21gp.jpg
4.gün pek bişe yapmadım açıkçası. Hem halının kuruması hem de kendimi dinlendirmek isteyişim sebebiyle..
5.gün artık toparlamaya başladım, kazanı ve gögüsü oturttum. Bu aşamada pek foto yok. Oldukça sancılı bi gündü zaten.
Kazanın yerine oturması, sökmesinden daha sıkıntılı. Delige tam olarak oturması gerekiyor ve ilerde su almaması için kontrol etmeniz gerekiyor.
En stresli günü de atlattıktan sonra kabloları elden geçirmek istedim. Elektrikli kelebek, OBC gibi ilave donanımların kablolarını da tekrar gözden geçirdim.
http://i.hizliresim.com/529D2j.jpg
http://i.hizliresim.com/0LVEL9.jpg
Ve mutlu son :) 7.gün
http://i.hizliresim.com/48ma84.jpg
http://i.hizliresim.com/d0jO0V.jpg
Masallah miss gibi olmus ellerine ize saglik
En şanslı e36lardan heralde. Maşallah
noelbaba
03-10-2015, 10:03
senin arabandanda yanik soket cikiyorsa artik vay benimkinin haline bir parcalasam neler cikacak kim bilir hos senin bu resimleri gorunce icim daraldi valla helal olsun kardesim
srkndere
03-10-2015, 11:33
Aracınızın gerçekten maşallah war özellikle sizin gibi birisi sahibi olduğu için çok şans li. Merak ettiğim sormak istediğim birsey war 1.taban halisini ney kullanarak temizledeniz.? 2.de deri koltuklari ne kullanarak temizlendiz?
Biri bu adamı durdursun.
Hacı helal olsun sana, eline koluna sağlık.
dogukan_39
03-10-2015, 12:12
masallah arac tekrar elinizde kendine gelmiş emegine degmiş dogrusu
maşallah araca çok zevklisiniz yaptığınız herşey nokta niteliğinde :)
Ozan Özer
03-10-2015, 14:28
Bir BMW daha emin ellerde :)
Elinize sağlık
turbo&quattro
03-10-2015, 14:33
Seviyoruz rengiyle, durusuyla, sahibiyle ozel olan e36 lari. Hersey mukemmel kardesim.
Maşallah e36 oldum olası hayalimde olan bir araba, heleki bmw zevkini tattıkdan sonra iç dış herşeyi hayalimdeki gibi heleki en son jantlarla Allah nazarlardan esirgesin..:)
Masallah miss gibi olmus ellerine ize saglik
Teşekkürler hocam :)
En şanslı e36lardan heralde. Maşallah
senin arabandanda yanik soket cikiyorsa artik vay benimkinin haline bir parcalasam neler cikacak kim bilir hos senin bu resimleri gorunce icim daraldi valla helal olsun kardesim
Soketteki bi kablo yanmış. Daha önceden rezistansı degişmiştim, ya o zaman soketi tam oturtamamışım ya da daha evvelinde olmuş artık bilemiyorum. Cok sagol abi.
Aracınızın gerçekten maşallah war özellikle sizin gibi birisi sahibi olduğu için çok şans li. Merak ettiğim sormak istediğim birsey war 1.taban halisini ney kullanarak temizledeniz.? 2.de deri koltuklari ne kullanarak temizlendiz?
Asprin kullandım.
Halı icin 1/5 sulandırarak, 1milyoncularda satılan plastik el fırcası yardımıyla :D
Koltuklar icin yine Asprin, ama 1/10 sulandırarak, havlumsu bi bezle, bezi iyice sıkarak. Sonra Meguiars Leather Guard'ın Step 2 besleyici sürdüm.
Biri bu adamı durdursun.
Hacı helal olsun sana, eline koluna sağlık.
Hacı ugrasmadan duramıyorum biliyosun :D
masallah arac tekrar elinizde kendine gelmiş emegine degmiş dogrusu
2 senedir hep gözümde büyüttügümden en sona bıraktım bu işi ama yordu ama degdi dogrusu. özellikle kış öncesi yapmam cok iyi oldu. Dogru düzgün üflemeyen kalorifer kışın çok zorluyordu.
maşallah araca çok zevklisiniz yaptığınız herşey nokta niteliğinde :)
Çok teşekkürler:)
Bir BMW daha emin ellerde :)
Elinize sağlık
Kolay kolay da ayrılamayacagım sanırım bu aractan:) çok teşekkürler.
Seviyoruz rengiyle, durusuyla, sahibiyle ozel olan e36 lari. Hersey mukemmel kardesim.
Abi araç rengiyle yaşıyla falan tam bir "moruk" :D
Yaşlı kadının makyaj botoks vs yapması gibi ugrasıyoruz iste. Cok sagolasın.
Maşallah e36 oldum olası hayalimde olan bir araba, heleki bmw zevkini tattıkdan sonra iç dış herşeyi hayalimdeki gibi heleki en son jantlarla Allah nazarlardan esirgesin..:)
SametAkyol
03-10-2015, 17:42
Neden bunu bana yapıyosun çocuk :( elinden zorlamı alayım SG'yi :)
Emre maaşALLAH yine her zamanki gibi manyaklığın üstünde :). SG'ye söyleyecek söz yok zaten. Bu arada bence;
http://i.hizliresim.com/p9vqQm.jpg
Yoksa evinin kadını, çocuklarının anası olacak bu araba demedi deme :D :D.
Bu arabayi her gordugumde icimde e36 aski olusup alsammi diye dusunuyorum boylesini bulamayiz diyip vazgeciyorum. Allah kaza bela vermesin.
deeperblack
03-10-2015, 21:47
Aynı macerayı yakın zamanda yaşamış birisi olarak öncelikle geçmiş olsun diyorum. Zemin döşemesinin açık renk oluşu gerçekten bakımı ve temizlemeyi zorlaştırıyor. Kazan konusunda bende klimayı dijitale çevirdiğimde komple söküp temizledim. Eski sahibi polen filtresi zahmetine girmemişti içerde yeni bir yaşam oluşmak üzereydi. Okadar söküü tekrar toplayınca insan acaba çalışacakmı korkusunu bir türlü atamıyor. Neyseki sıkıntısız sorunsuz atlatmışsın. Eline emeğine sağlık. Bu kış bende nereyi söksem diye kaşınmaya başladım:) 18 tuşun tesisatı biraz karışıktı. Olmadı söküp baştan toplarım. Tekrar ellerine sağlık. Keyifli sürüşler.
Neden bunu bana yapıyosun çocuk :( elinden zorlamı alayım SG'yi :)
güzel hareketler bunlar. bendekini bosver sana da alcaz bi tane :D
Emre maaşALLAH yine her zamanki gibi manyaklığın üstünde :). SG'ye söyleyecek söz yok zaten. Bu arada bence;
http://i.hizliresim.com/p9vqQm.jpg
Yoksa evinin kadını, çocuklarının anası olacak bu araba demedi deme :D :D.
ahahahaha caps cok iyi yaa :D
kız arkadasım bu capsi gordu, "beni dinlemiyosun bari arkadaslarını dinle" diyo :D
Bu arabayi her gordugumde icimde e36 aski olusup alsammi diye dusunuyorum boylesini bulamayiz diyip vazgeciyorum. Allah kaza bela vermesin.
Amin cok tesekkurler :)
hocam valla ben bu hallere gelmesi icin cok ugrastım, hem maddi hem emek olarak.
ama şuan maddi olarak gucunuz varsa güzel araclar bulunur illaki. birazcık ilgi şefkat gosterdikten sonra da keyifle binersiniz.
Aynı macerayı yakın zamanda yaşamış birisi olarak öncelikle geçmiş olsun diyorum. Zemin döşemesinin açık renk oluşu gerçekten bakımı ve temizlemeyi zorlaştırıyor. Kazan konusunda bende klimayı dijitale çevirdiğimde komple söküp temizledim. Eski sahibi polen filtresi zahmetine girmemişti içerde yeni bir yaşam oluşmak üzereydi. Okadar söküü tekrar toplayınca insan acaba çalışacakmı korkusunu bir türlü atamıyor. Neyseki sıkıntısız sorunsuz atlatmışsın. Eline emeğine sağlık. Bu kış bende nereyi söksem diye kaşınmaya başladım:) 18 tuşun tesisatı biraz karışıktı. Olmadı söküp baştan toplarım. Tekrar ellerine sağlık. Keyifli sürüşler.
Sagolasın abi :)
Abi zaten senin sayende gözümü karartıp girdim bu işe, hep erteleyip duruyordum.
Daha öncesinde kazan ve gögüs haric diger parcaları söküp takmışlıgım vardı ama kazanı sökmesi bambaşka bişeymiş :D
Şu arabayı kurcalayıp durma bak piyasasını arttırıyosun e36 ların :D
kusursuz maşallah :) emeklerinize sağlık
SametAkyol
04-10-2015, 12:12
Nokta tespitin dibi bize günah değil mi kaliteli E36'ya binmeyelim mi piyasa senin yüzünden tavan yaptı...
AliGizda
05-10-2015, 10:26
Gerçekten çok büyük emek var araçta, böyle kendi araçlarını kendi toparlayan insanları gördükçe imreniyorum. Gerçekten çok şanslı bi E36, resmen evrim geçirmiş araç elinizde. Tüm hareketler yerinde olmuş, MaşAllah kazasız belasız.
Nokta tespitin dibi bize günah değil mi kaliteli E36'ya binmeyelim mi piyasa senin yüzünden tavan yaptı...
artsın abi, sen ben biz binelim boşver kurtulsun apaçilerin elinden :D
kusursuz maşallah :) emeklerinize sağlık
çok teşekkürler :)
Gerçekten çok büyük emek var araçta, böyle kendi araçlarını kendi toparlayan insanları gördükçe imreniyorum. Gerçekten çok şanslı bi E36, resmen evrim geçirmiş araç elinizde. Tüm hareketler yerinde olmuş, MaşAllah kazasız belasız.
E36 nın ruhunda var sökme-takma.. hem keyif veriyor hem de aracın ruhunu canlandırıyor :)
Çok sagolun.
AydınErikci
05-10-2015, 21:55
tek kelime ile harika. maşallah. Allah kazadan beladan korusun.
sinanbaysal
12-10-2015, 18:44
maşallah. arabanın kaderı degısmıs.
dauntless
14-10-2015, 02:48
harika bi aracınız var. emeklerinizin karşılığını sonuna kadar almışsınız. Allah kaza bela vermesin. satmayın hep sizde kalsın bu araba:)
darksideİmpreza
14-10-2015, 11:22
EEEeee Maşallah yani )))))
MR.TurboALİ
14-10-2015, 12:56
Gel arabaları takas ederim sen biraz violet 5e bin bende 3e :D
korktum senden resmen ya sen fena temizlik işine girmiisn bende koltukarı asprinle silinci kendımı meguars temizlık yapmış gibi hissediıom :D
tek kelime ile harika. maşallah. Allah kazadan beladan korusun.
maşallah. arabanın kaderı degısmıs.
EEEeee Maşallah yani )))))
Çok teşekkürler:)
harika bi aracınız var. emeklerinizin karşılığını sonuna kadar almışsınız. Allah kaza bela vermesin. satmayın hep sizde kalsın bu araba:)
Amin cümlemize, kıyamıyorum ki zaten, evlat oldu resmen 2. bi araba arıyorum artık binmeye :)
Gel arabaları takas ederim sen biraz violet 5e bin bende 3e :D
Olur farketmez 3 e 5 e bakmam ben :D
korktum senden resmen ya sen fena temizlik işine girmiisn bende koltukarı asprinle silinci kendımı meguars temizlık yapmış gibi hissediıom :D
korkma korkma zevkli işler bunlar :D ama zaten senin sökmene gerek yok bebek gibi araban var, bizimki gibi yaşlı moruk degil :D
maşallah Allah nazarlardan saklasın E36 aldırır bu araba
Olmazda satmayi dusunursen haber verirsen sevinirim :)
Olmazda satmayi dusunursen haber verirsen sevinirim :)
Acıkcası satmayı dusunuyorum ama fiyatım cok yuksek.
2bucuk senede 55bin km yol yapmışım ve artık dizele gecsem mi diyorum, bilemiyorum :D
helal olsun valla mükemmel e36 yı yaratmışsınız :)
ben ilanı gördüm sanırım, hakkıdır bu arabanın
burcinkarabacak
18-10-2015, 18:48
resimleri ben mi göremiyorum sadece :(
saygılar
Bulanık çıksada yakaladım bro :cool:
http://s18.postimg.org/frjafk3a1/20150811_203641.jpg (http://postimage.org/)
resim yüke (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)
helal olsun valla mükemmel e36 yı yaratmışsınız :)
ben ilanı gördüm sanırım, hakkıdır bu arabanın
cok tesekkürler hocam:)
resimleri ben mi göremiyorum sadece :(
saygılar
imgur ile alakalı bir sorun olabilir, ben görebiliyorum fotoları ama bilemedim.
Bulanık çıksada yakaladım bro :cool:
http://s18.postimg.org/frjak3a1/20150811_203641.jpg (http://postimage.org/)
resim yüke (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)
ahaha sanki 2 kare sonra yanlıcakmışım gibi cıkmış
kanka bi dahaki sefere daha erkenden ara beni.
ahaha sanki 2 kare sonra yanlıcakmışım gibi cıkmış
kanka bi dahaki sefere daha erkenden ara beni.
Belkide yanlıyodun hatırlamıyorum :) Aynen kanka ani gelince öyle oldu seneye yazın artık bidaha kısmetse :)
4 aydır hareket yokmuş konuda :)
http://i.hizliresim.com/vn3Mlr.jpg
http://i.hizliresim.com/1MRz35.jpg
http://i.hizliresim.com/L1j9XV.jpg
http://i.hizliresim.com/rZGPaP.jpg
http://i.hizliresim.com/7MjRpl.jpg
http://i.hizliresim.com/PPjXA8.jpg
rebeloghy
08-02-2016, 00:51
Bir e36 her baktığında yerim yaşını, kmsini cartını curtunu ; al bu arabayı , der mi insana ? :)
Ya yemin ediyorum bize işkence yapıyosunuz :D Kocaman maşallah kazasız belasız.
turbo&quattro
08-02-2016, 02:42
Asik olunasi, mukemmel . Olurda bir gun satmak istersen haber ver lutfen :)
adama evi dükkanı sattırır yemin ediyorum ya, gördüğüm ve kafamdaki iç dış bi e36 Maşallah Maşallah Allah nazarlardan esirgesin. Her defasında arabalarımı sattıgımda niyetleniyorum temizini bulamıyorum.. :(
Maşallah baştan aşağı güzellik abidesisiniz o güzel isminizi bağışlar mısınız? :D
Bir e36 her baktığında yerim yaşını, kmsini cartını curtunu ; al bu arabayı , der mi insana ? :)
90'ların arabalarından zarar gelmez, temiz e36 lar cogalsın forumda :)
Ya yemin ediyorum bize işkence yapıyosunuz :D Kocaman maşallah kazasız belasız.
Yok hocam ne iskencesi, güzel hareketler bunlar :)
cok sagolun, cumlemize kazasız belasız.
Asik olunasi, mukemmel . Olurda bir gun satmak istersen haber ver lutfen :)
Çok tesekkurler:) pm attım.
adama evi dükkanı sattırır yemin ediyorum ya, gördüğüm ve kafamdaki iç dış bi e36 Maşallah Maşallah Allah nazarlardan esirgesin. Her defasında arabalarımı sattıgımda niyetleniyorum temizini bulamıyorum.. :(
Tesekkürler:) temizi illaki denk gelir. oyle ilanlarda falan denk gelemezsiniz tabi pek, temizler sessiz sedasız el degistirir.
Maşallah baştan aşağı güzellik abidesisiniz o güzel isminizi bağışlar mısınız? :D
Moruk derlerdi bir zamanlar :o
noelbaba
08-02-2016, 08:33
tek kelime ile mukemmel.
BMW gerçekten çok farlı,umarım bir gün bizede nasip olur.Kazasız belasız kullanın MaşAllah.
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Hacı çok güzel araban var gerçekten güle güle kullan.
onurcicek
10-02-2016, 10:18
Hocam satmayı düşünürseniz haberdar edin maşallah herşeyiyle güzel bir araç:)
tek kelime ile mukemmel.
BMW gerçekten çok farlı,umarım bir gün bizede nasip olur.Kazasız belasız kullanın MaşAllah.
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Hacı çok güzel araban var gerçekten güle güle kullan.
Hocam satmayı düşünürseniz haberdar edin maşallah herşeyiyle güzel bir araç:)
Cok tesekurler herkese :)
hay maşallah kazasız belasız.ilk defa içi açık renk bir arabayı beğendim
satmaya karar verirseniz kimseye söylemeyin bana söyleyin :D
satmaya karar verirseniz kimseye söylemeyin bana söyleyin :D
ahaha masallah diyin abi otoparktan cıkartamıcam arabayı bişe olcak diye :D
MR.TurboALİ
10-02-2016, 17:45
Ya fotoları gördüm dükkanı kapattım eve gidiyorum ya... biliyorsun bendede techno violet vardı sattım arabayı niye sattım hala bilmiyorum köprüye doğru gidiyorum şuanda ana haberlerde son dakika olarak izlersiniz :)
ahaha masallah diyin abi otoparktan cıkartamıcam arabayı bişe olcak diye :D
aman maşallah maşallah söylememiş olayım :)
Bir süredir aklımda olan GT Ekini taktım. Biraz degisiklik olsun bakalım.
Blackberry marka tost makinemin karesinden :)
http://i.hizliresim.com/A73rQB.jpg
Bir süredir aklımda olan GT Ekini taktım. Biraz degisiklik olsun bakalım.
Blackberry marka tost makinemin karesinden :)
maşallah abi, bütçem yetse düşünmeden alacağım e36 :))
Maşallah kazasız belasız mutlu mutlu binin oldukça keyifli.
maşallah abi, bütçem yetse düşünmeden alacağım e36 :))
sagolasın:) valla 2. aracı alcak butcem olsa benim de satmayı düsünmeyecegim bi E36 :))
Maşallah kazasız belasız mutlu mutlu binin oldukça keyifli.
çok tesekkurler =)
1.8 turbo
15-03-2016, 23:38
gt ekıyle daha guzel olmus masallah guzel bır e36. eskı e36 mı andırıyor
LnchCntrl
15-03-2016, 23:42
Her girdiğimde satmaktan vazgeçtim şunları şunları yaptım diye güncelleme bekliyorum :)
Maşallah kazasız belasız, çok beğeniyorum bu aracı..
noelbaba
16-03-2016, 09:02
emre benim compacti satsaydim calacaktim kapini istedigin fiyati dusunmeden verirdim.Bin lira yuzunden adamin biriyle inatlastik satmiyorum dedim. sahibindende de ilan hakkim dolmus kismet degilmis. Umarim arabanin degerini bilecek birine satarsin kardesim
Olmuş olmuş maşallah.
Sagol baskan.
gt ekıyle daha guzel olmus masallah guzel bır e36. eskı e36 mı andırıyor
Tesekkürler abi, senin E36 nın yeri apayrıydı benim gözümde.
Her girdiğimde satmaktan vazgeçtim şunları şunları yaptım diye güncelleme bekliyorum :)
Maşallah kazasız belasız, çok beğeniyorum bu aracı..
Vazgecmedim ama isteyen olursa verecegim. Cok tesekkurler :)
emre benim compacti satsaydim calacaktim kapini istedigin fiyati dusunmeden verirdim.Bin lira yuzunden adamin biriyle inatlastik satmiyorum dedim. sahibindende de ilan hakkim dolmus kismet degilmis. Umarim arabanin degerini bilecek birine satarsin kardesim
1-2 lira icin kimseyi kırmaya gerek yok ama nasip tabi biraz da.
Cok sagolasın abi
Artık bahar bakımımı dersiniz, periyodik mi dersniz bilemem ama bu sefer günahımız biraz buyuk oldu :) Ama artık en ufak eksik kalmadı aracımda
Periyodik bakım
Ön takım
Sanzıman takozları ve saft koselesi
Klima kayışının bilyasının kırık olması sebebiyle 3 senedir klimasızdım. Kompresor ayagı, bilya ayagı, bilya, kayış gergi amortisoru, kayıs, klima gazı
http://i.hizliresim.com/4rNlaQ.jpg
http://i.hizliresim.com/JAj2QB.jpg
http://i.hizliresim.com/OAjMo5.jpg
Maşallah niye app takmıyorsunuz? :) Bence app çok tatlı durur kazasız belasız her zaman dediğim gibi, aracınızçok hoşuma gidiyor..
Orçun Dikayak
26-04-2016, 08:32
Sen satma bu aracı valla satma rengi duruşu herşeyiyle çok güzel bir aracın var sonra çok büyük pişmanlık olur :) Daha iyisi için daha çok uğraşıyorsun maddiyatı geçtim harcadığın emek gözünde çok büyüyor sonra.İyi bi bakıma girişmişsin Allah kaza bela vermesin imrenerek takip ediyorum.
Maşallah harika görünüyor herkesin içinde bir e36 sevdası olmuştur. Siz bu sevdaya kavuşmuşsunuz değerinide fazlasıyla biliyorsunuz verdiğiniz emeğe sağlık..
E36 sevdası için gerekirse herşey çiğnenip geçilebilir canlı ispatı bu araç...
Maşallah niye app takmıyorsunuz? :) Bence app çok tatlı durur kazasız belasız her zaman dediğim gibi, aracınızçok hoşuma gidiyor..
App arkada var sadece. Ön tarafta genelde plakasız gezdigim icin ihtiyac duymadım. Cok tesekkürler.
http://i.hizliresim.com/v53G0D.jpg
http://i.hizliresim.com/kB5Q4v.jpg
Sen satma bu aracı valla satma rengi duruşu herşeyiyle çok güzel bir aracın var sonra çok büyük pişmanlık olur :) Daha iyisi için daha çok uğraşıyorsun maddiyatı geçtim harcadığın emek gözünde çok büyüyor sonra.İyi bi bakıma girişmişsin Allah kaza bela vermesin imrenerek takip ediyorum.
Çok tesekkürler, zaten kıyamıyorum ne olcak bilmiyorum. Pişmanlık konusunda haklısınız diyecek hicbisey yok.
Maşallah harika görünüyor herkesin içinde bir e36 sevdası olmuştur. Siz bu sevdaya kavuşmuşsunuz değerinide fazlasıyla biliyorsunuz verdiğiniz emeğe sağlık..
Cok sagolun.
Bugun aracı sattım. Satıcam satıcam dıyodum ama sanırım notere gıdene kadar durumun cıddıyetının farkında degılmısım.
bilaloztkr
04-05-2016, 20:50
her iki tarafada hayırlı olsun,alan forumdan mı?
Çok güzel arabaydı Maşallah, alana da satana da hayırlı olsun.
_driver_
04-05-2016, 21:15
Bildiğim en emek harcanan araçların başında gelen bir araçtı. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Umarım yerine bu araç kadar özlemeyeceğiniz bir araca kavuşursunuz
her iki tarafada hayırlı olsun,alan forumdan mı?
Sagolun. Hayır bıldıgım kadarıyla foruma uye degıl ama degerını bılecek bırısı olduguna suphem yok.
Çok güzel arabaydı Maşallah, alana da satana da hayırlı olsun.
Kardesım cok sagolasın. Butun gun yanımdaydın, her anlamda cok destek verdın bana. Hakkını helal et.
Bildiğim en emek harcanan araçların başında gelen bir araçtı. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Umarım yerine bu araç kadar özlemeyeceğiniz bir araca kavuşursunuz
Evet 3 yıl ıcınde en ufak cıvatasına bıle emegım gecmıstır.. Guzel temennılerınız ıcın tesekkurler, yıne keyıf alacagım bır arac alacagım, tabıkı yerı bambaska olucak.
ALPER-VNS
05-05-2016, 00:49
E36 ömürlük araç hayallerim var.. Neden sattınız acaba sıkılma mı sebep eski gelmeye mi başladı.. Ömürlük araç olmaz mı?
wolkanku
05-05-2016, 08:10
forumda keyifle takip ettiğim konulardan biriydi, şaşırdım satmanıza..
hayırlısı olsun, yeni aracınızda da konuyu hep güncel tutun, keyifli oluyor sizin konularınız.
NakkaSss
05-05-2016, 08:43
Vay arkadaş insan satarken haber eder hacım belki biz niyetlenirdik. Gizli gizli konuya bakıp çıkıyordum :D Hayırlısı olsun daha iyisi gelir inşallah
tolgaaydın
05-05-2016, 09:26
Alanada satanada hayırlı olsun umarım sattığınız gibi temiz bir araç bulabilirsiniz :)
biri gider biri gelir.ilk zamanlar zor olsa gerek gerçi (: hayırlı olsun şimdiden,daha iyisini alırsınız..
burakgunay
05-05-2016, 10:26
harbi noter çıkışı anlıyor insan, alan arkadaş aynı şehirdense sizi eve bırakıyor bi de sizin arabanızla o nasıl koyuyor adama...
Hayırlı olsun iki tarafa da, 36 sevdiren cinstendi.
okanackgz
05-05-2016, 22:22
Ah o noterden çıkışta anahtarı yeni sahibine verip ayrılması yok mu imdb dram/gerilim 9.2 alır :) Hayırlı olsun iki taraf içinde
AliGizda
06-05-2016, 12:57
Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun, gerçekten sizde kalmamasına üzüldüm. Allah daha iyilerini nasip etsin.
Bugun aracı sattım. Satıcam satıcam dıyodum ama sanırım notere gıdene kadar durumun cıddıyetının farkında degılmısım.
Gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun :)
Hayirli ugurlu olsun ikinize de
Cliosportve
06-05-2016, 21:28
Kardeşim Emre
Hayırlı olsun
Yerine ne geliyor ?
ardaokkabas
07-05-2016, 15:41
Hakikaten maşallah eksik edilmeyecek cinsten, maaşallahh
Aldığın her arabayı nokta yapıp satıyosun olmuyo :) her iki tarafada hayırlı olsun
SametAkyol
08-05-2016, 09:07
Vay be gitti öyle mi... :( kendim satmışım gibi üzüldüm ne diyelim allah daha iyilerini nasip etsin be kardeşim. bizim E36 işide böylelikle yalan olmuş oluyor demek ki :D
E36 ömürlük araç hayallerim var.. Neden sattınız acaba sıkılma mı sebep eski gelmeye mi başladı.. Ömürlük araç olmaz mı?
Ömürlük arac olur, eger aktif kullanımda olmayacak ise...
Bu dururken 2. aracı alacak gücüm olmadıgı icin sattım. Günlük ortalama 130km ve ayda ortalama 2kez uzun yol yapan birisi icin tek arac olunca yakıt olarak yormaya baslıyor malesef. kmde 43 kurus yakıyordum ve aylık 1000-1200tl arası yakıt masrafım oluyordu.
Sattıgım arkadas da benim kadar degerini bilecek birisi, hiç suphem yok kendisinden. İlerleyen yıllarda şartlarım degistiginde geri almayı da düsünürüm.
forumda keyifle takip ettiğim konulardan biriydi, şaşırdım satmanıza..
hayırlısı olsun, yeni aracınızda da konuyu hep güncel tutun, keyifli oluyor sizin konularınız.
Aslında bir suredir satmayı dusunuyordum ama beklemedigim zamanda ve bi anda oldu.
Yeni aracta da aynı sekilde devam etmeyi dusunuyorum, tesekkurler :)
Vay arkadaş insan satarken haber eder hacım belki biz niyetlenirdik. Gizli gizli konuya bakıp çıkıyordum :D Hayırlısı olsun daha iyisi gelir inşallah
:D valla aslında niyetim vardı ama biraz ani gelisti. güzel dileklerin icin tesekkurler.
Alanada satanada hayırlı olsun umarım sattığınız gibi temiz bir araç bulabilirsiniz :)
Teşekkürler :)
biri gider biri gelir.ilk zamanlar zor olsa gerek gerçi (: hayırlı olsun şimdiden,daha iyisini alırsınız..
90lı yılların araclarında ruh var. Tabiki biri gider biri gelir ama E36nın yerini kesinlikle dolduramayacak bende.
harbi noter çıkışı anlıyor insan, alan arkadaş aynı şehirdense sizi eve bırakıyor bi de sizin arabanızla o nasıl koyuyor adama...
Hayırlı olsun iki tarafa da, 36 sevdiren cinstendi.
Evet o burukluk tarif edilemez türden. Cok tesekkurler.
Ah o noterden çıkışta anahtarı yeni sahibine verip ayrılması yok mu imdb dram/gerilim 9.2 alır :) Hayırlı olsun iki taraf içinde
ahaha direkt dram.
renk çok hoş,maaşallah
tesekkürler
Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun, gerçekten sizde kalmamasına üzüldüm. Allah daha iyilerini nasip etsin.
Sagolun, aynı orjinalligin korunacagına hic suphem yok.
Gecmis olsun, umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun :)
Hayirli ugurlu olsun ikinize de
valla yeni yeni toparlanmaya basladım, 1 haftadır forumu acıp yazılanları okuyup kapatıyordum cevap vermeden.
Hakikaten maşallah eksik edilmeyecek cinsten, maaşallahh
Cok tesekkürler.
Aldığın her arabayı nokta yapıp satıyosun olmuyo :) her iki tarafada hayırlı olsun
Kanka sorma ya duacı kazanıyorum bol bol :) sagolasın
Vay be gitti öyle mi... :( kendim satmışım gibi üzüldüm ne diyelim allah daha iyilerini nasip etsin be kardeşim. bizim E36 işide böylelikle yalan olmuş oluyor demek ki :D
Gitti evet, bi anda gitti :) Yalan olmaz ya sana arayıp buluruz istedigin gibi bişeyler
Araç al beni diye bagiriyor. Hem ic hem dış rengi hemde temizliği ile gerçekten nefes kesen bir araçmiş. Allah nazarlardan saklasin
Maşallah allah kaza bela vermesin.