Orijinalini görmek için tıklayınız : Branda tavsiyesi
Kus pisliklerinden ve arabanin tozlanmasindan biktim garajim olmamasindan dolayi.Daha once brandalar hakkinda birseyler arastirmistim ama artik tak etti branda almaya karar verdim boyaya zarar vermeyen kaliteli uygun fiyatta branda ne tavsiye edersiniz? Nerden bulabiliriz?
aksarayda bulabilirsin markasını uunuttum valla ksura bakma böyle kırmızı kutu ustunde 4mevsim (fotograf var) 45-120 arasına dilediğini alırsın.
Fakat branda kullanmak özen ister bilgin olsun,öyle pat diye tozlu arbanın ustune gecırıyım dersen cizik içinde dolaşırsın..
Pufi al kanka
Fjk ve sl'de kullandm.
Uz'yede aldim.
Isleri bitince ortmeye baslicam.
Carrefourda satiliyor. 90tl civari.
aksarayda bulabilirsin markasını uunuttum valla ksura bakma böyle kırmızı kutu ustunde 4mevsim (fotograf var) 45-120 arasına dilediğini alırsın.
Fakat branda kullanmak özen ister bilgin olsun,öyle pat diye tozlu arbanın ustune gecırıyım dersen cizik içinde dolaşırsın..
yok zaten genelde kullanınca yıkatıp biner koyarım yerine arabayı titizimdir dikkat ederim o konuda hassasımdır
Pufi al kanka
Fjk ve sl'de kullandm.
Uz'yede aldim.
yarın gidip bakıyorum hemen kanka
Pufi al kanka
Fjk ve sl'de kullandm.
Uz'yede aldim.
bende dusunuyordum
iyi oldu benim icin de
fjk ninki duruyormu :D :D :D :D
kanashibari
30-04-2013, 20:49
Oem bulabilirseniz tavisye ederim bende oem var boyayı bazı brandaların yaktığını duydum hava alması gerekiyormuş brandanın buna dikkat edin alırkende önerim.
ep2-ep3 uyumlu branda nereden bulabilirim konu açmak yerine güncel çekeyim dedim :) , çizer yapışır yakar vs. düşüncesiyle, içine pamuklu kumaş diktirtmeyi düşünüyorum, eğer bütçem yeterse microfiber bez de diktirebilirim , yeter ki kasaya uyan düzgün bi branda bulayım :)
ilbeyyagci
31-05-2014, 10:24
Branda örtülü araçlarda terleme ve boya yanması gibi sorunlar çıktığını okudum bu forumda.
Tavsiye edilen brandalarda böyle sorunlar tecrübe edildi mi ?
Cadir branda isiyle ugrasan esnafa tam olcu branda yaptirmak daha guzel ozellikle yaz sicaginda polyester vs tarzi brandalar boyaya skinti yaratabilir pamuklu veya kumas tarzi branda yaz icin ideal olur , veyada 3-4 kumasi birlestirip ornegin nevresim ile :D branda elde edilir
i-vtec07
31-05-2014, 10:38
dedemin arabası yazları 3 ay boyunca dandik bi brandanın altında yatıyo yaylada.. 3-4 senedir ne boyada yanma var nede başka bişey ama çizdiği doğru .