Orijinalini görmek için tıklayınız : 800 + whp Türkiye'nin en hızlıları teste davet
Gunumuz imkanlari acisindan olabilitesi en yuksek olan bu :)
Yazdıkların mantıklı Burak. Basit bir organizasyon değil.
F1 pistinde en uzun düzlük 720 metre. yeterli değil.
kelalper
09-05-2013, 07:26
Mert ben bu haftasonu Bursada havaalanında organizasyonda olucam. Orası kapalı pist. Kullanılmıyor. Gittiğimde konuşurum yetkililerle.
kelalper
12-05-2013, 15:24
Mert Bursa da askeri havalimanında görevli bir binbaşı ile görüştüm. Dün hava şenliği vardı bizde model uçaklarla gösteri yaptık. Binbaşı normal zamanda buraya hiç bir sivil vatandaşı almıyoruz. O nedenle pist kullanılmıyor olsa bile sizi alabilmemiz mümkün değil dedi. Alsalar pist uzunluk olarak yeterli 2300 metre.
Mert Bursa da askeri havalimanında görevli bir binbaşı ile görüştüm. Dün hava şenliği vardı bizde model uçaklarla gösteri yaptık. Binbaşı normal zamanda buraya hiç bir sivil vatandaşı almıyoruz. O nedenle pist kullanılmıyor olsa bile sizi alabilmemiz mümkün değil dedi. Alsalar pist uzunluk olarak yeterli 2300 metre.
kötü haber.
galiba bu konu da düşünceden ileri geçemeyecek.
Araçların yakıtları karşılanacaksa jimmy ve 3 hd kamera ile çekim işini üstlenebilirim. Yalnız forumdan kamera kullanmayı bilen insanoğluna ihtiyaç duyabilirim. 2 araç gelinecek ve cihaz kırası vs.. benden olacağı için dedim
Armageddon
16-05-2013, 10:31
Eski, kullanılmayan vb havaalanları paylaşıldı bu konu içinde buralarla tek tek irtibata geçmek gerek. Her havaalanı için bir kişi seçip o havaalanlarıyla irtibata geçmesini sağlayalım derim ben... İç anadolu bölgesinde bildiğiniz bir havaalanı varsa ben irtibata geçebilirim....
Havaalanı olmazsa bile bu iş için bence en uygun yer Edirne yolu vb değil Ankara çevre yolu... Edirne yolundaki videoları izliyoruz her taraftan tırlar arabalar çıkıyor. Bomboş yollarda rahatça deneme yapmak istiyorsak Ankara çevre yolu en uygunu...
Armageddon
16-05-2013, 10:34
Araçların yakıtları karşılanacaksa jimmy ve 3 hd kamera ile çekim işini üstlenebilirim. Yalnız forumdan kamera kullanmayı bilen insanoğluna ihtiyaç duyabilirim. 2 araç gelinecek ve cihaz kırası vs.. benden olacağı için dedim
Çok güzel bir fikir bence, organizasyon yapmayı becerebilirsek bence bu fikir uygulanabilir...
Ankarada daha uygun gördüğüm kadarıyla yollar denemelerde 3-4 li gruplar halınde yapılırsa doğru zamanda cokta zor olmaz.
kelalper
16-05-2013, 18:22
Bence bursa çevreyolu. Hem geniş hem de gece bomboş.
Ankara çevre yolunun kayseri ayrımı ile eskişehir ayrımı arası oldukça rahattır. yeryer güzel düzlüklerde var. Diğer yandan ceşme otobanı da sakindi.
Bence bursa çevreyolu. Hem geniş hem de gece bomboş.
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
biraz uzak ama Kastamonu havaalanı var. şu anda ne durumda bilmiyorum fakat 3-4 sene önce pistte drag düzenleniyordu ve uzunluğu sizin aradığınız kriterlere uygun.
By_HaNNibaLL
16-05-2013, 19:26
Babamin arkadaşlari var orada zamaninda biz cadde16 için drag filan ayarlamiştik sonra olmadi.Ben o pistte cok araba kullandim bana pm ile görüşmeyi kiminle yaptiğinizi söylermisiniz özel değilse bende bikaç tanidiğa selam götüreyim belki işe yarar
kelalper
16-05-2013, 20:04
Babamin arkadaşlari var orada zamaninda biz cadde16 için drag filan ayarlamiştik sonra olmadi.Ben o pistte cok araba kullandim bana pm ile görüşmeyi kiminle yaptiğinizi söylermisiniz özel değilse bende bikaç tanidiğa selam götüreyim belki işe yarar
ismini bilmiyorum orada görevli bir binbaşıydı.
ne dersizin bilmem ama benim gördüğüm en güzel yer çeşme otobanı bu yarış eğer yolda yapılcaksa çeşme orobanı çok güzel yer
By_HaNNibaLL
16-05-2013, 20:34
ismini bilmiyorum orada görevli bir binbaşıydı.
Kimse kalmadi dedi babam pek fail değilmiş artik orasi bizim evin dibi zaten yine bi soruşturalim belki bişey cıkar yok cok iyi uzunluk falan tam istenildiği gibi ben zamaninda reno cliolar cıktığında test ediyodum orda ziyarete gittiğimizde :)
Camcar olabilirim. Yeni teleskop aldim :cool:
keske herkes yakın olsa urfa mardın kızıltepe arası dumduz lüx asfalt 200 km dumduz gıtmek ıstemezsınız heralde 4 serıt:
Bu organizasyon pist dışında otobanda illegal olacaksa gizlilik çok önemli önemli, yeri zamanı sadece yarışacak olanlar ve kamera ekibi bilmeli. Zaten forumun hepsi merak ediyor sorsak imkanı olupta izlemeye gitmeyen olmaz mantıklı olan sessiz sakin hd kayıtlarla oturup bilgisayarımızın başından izlemek ve insanların rahatca denemelerini beklemek.
otoban olmaz, kapalı pist olmalı.
otoban olmaz, kapalı pist olmalı.
edit ...
istanbul parkda bahsetcektim ama bi sayfa onceki postlari gozden kacirmisim.