PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Age of Empires II HD



matthardy
01.Mayıs.2013, 22:15
10 yıllık oyun,hastası bol hala istiyen arıyan vardı.
nihayet yenilendi tekrar piyasada.
grafikleri 1080p'ye uyarlandı.
vista w7 gibi işletim sistemlerindeki uyumsuzlukları giderildi.

şükür satışta ;

Age of Empires II HD on Steam (http://store.steampowered.com/app/221380/)

Yigit-Y
01.Mayıs.2013, 22:17
Allah razi olsun gecen hafta eski disk de buldum bende sardi yine bu aralar :)

GSİ CLUB
02.Mayıs.2013, 00:07
Pek çok serisini oynadım ama aoe 2 kadar saran olmamıştı :) Arkadaşlarla oynamanın verdiği zevk ayrı bişey ya :D En az 2-3 saat harcanıyordu :)

63owen63
02.Mayıs.2013, 00:08
Off üniversitede multi atardık sabahlara kadar.. :) Oyuncu seslerini çıkarmaya başlamıştık artık

tyMu
02.Mayıs.2013, 00:14
En güzel yani populasyon 500 artık :)
LAN özelliğide kalsaymş güzel olacakmış :)

arm
02.Mayıs.2013, 00:16
HD si nasıl olmuş deneyen ?

matthardy
02.Mayıs.2013, 00:23
oyun nerdeyse aynı sadece biraz grafik güzelleştirilmiş.
pop 500 olabiliyor evet ;)
ayrıca oyunu steam'den alanlar steam workshoptan milletin yaptığı haritaları indirebiliyor ;)

LAN serverda gerek kalmıyor.
steam üzerinde arkadaşların ile oynıyabiliyorsunuz.
multiplayerde arkadaşını davet ettin an aynı LAN server'ı (ping 30u geçtini görmedim)

şuan oynuyoruz baya özlemişiz :D

Istilldo
04.Mayıs.2013, 23:01
bir heves satın aldık yükledik çalışmadı amk uraşıyorum şimdi

Shadow_Dancer
04.Mayıs.2013, 23:03
paladin 4ever..

dodiş
04.Mayıs.2013, 23:04
Arkadaşla oynayalım dedik de elime verdi sağolsun direk :D

chatlaxs
04.Mayıs.2013, 23:13
cobralar çıkıyo mu hala :D

dirk
04.Mayıs.2013, 23:23
How do you turn this on ;) bide the sims klapaucius ;) copralar Vtec olmuş taypar olmuş indiriyorum bende oyunu bakalım nasıl

dgoo
04.Mayıs.2013, 23:38
peki conquerors ta ki gibi mi yoksa 2 de ki gibi kampları kurup mal mal yönlendirilmeyi mi bekliyorlar

FaBeRgE
04.Mayıs.2013, 23:48
starcraft varken nedense pek sıcak bakmıyorum :)

Yiğit Ş.
05.Mayıs.2013, 01:15
red alert & age of 2 :) lisede ne oynardık saatlerce pehhh

Salihcan
26.Mayıs.2013, 13:22
Saran bi oyun olduğu için keyifli.. :)

Murat
26.Mayıs.2013, 22:31
vay anasını beee. kaç yüz saatlerim geçti bunun başında. duygulandım :)

Orhan
27.Mayıs.2013, 11:31
ömrümü yedi
İlim irfan sahibi olamadıysam sebebi bu oyundur :)
Orjinali ve tüm yamaları vs. elimde mevcut :)

HaKo
27.Mayıs.2013, 11:36
yıllar sonra bilgisayarıma oyun yükletecek tek çalışma olmuş. Geçenlerde gidip eskisini almıştım grafikleri o kadar iğrenç gelmiştiki oynayamamıştım.

hbatuhanc
27.Mayıs.2013, 21:10
Dün itibariyle satın aldım. Popülasyonun 500 olması çok iyi olmuş.

Armageddon
27.Mayıs.2013, 21:53
Alsam bir türlü almasam bir türlü. Alırsam hayatım biter :D

onursumer
28.Mayıs.2013, 10:36
steamdan yeni cs yi aldım bunuda yanına alıyım fiyatı çok uygun online savaşurız :D

mechanic
31.Ağustos.2013, 14:56
Yıllarca oynadığım oyun, iyiki satın alınabiliyor, parasını vererek almak istediğim bir oyundu, görevimi yapim parasını verim artık.. 19$ mış..

Serhat
31.Ağustos.2013, 15:12
Age of 4 ü bekleyenlerdenim. Özellikle babam benden daha çok bekliyor. :D

onursumer
31.Ağustos.2013, 22:41
steam kullanan kimler var ?

ekleyelim birbirimizide online oynarız :D

matthardy
01.Eylül.2013, 02:44
steam kullanan kimler var ?

ekleyelim birbirimizide online oynarız :D

yaz beni : kivilcim87

cs source takılıyorum ara ara dm serverlar oluyor ;)

onursumer
01.Eylül.2013, 16:21
tamamdır ekledim onursumer benimki zaten değişmiyor fakat onur_sumer diye aratınca çıkıyor sanırım emin olamadım şimdi :)

Eray Yümsel
01.Eylül.2013, 16:27
Bi starcraft olamadi hic bi zaman

XSi
02.Eylül.2013, 20:46
neden "age of empires" değil de "age of empires II"?

neden kimse ilk oyunu konuşmuyor, bi ben mi unutamadım ilk age of empires ı :)

matthardy
03.Eylül.2013, 17:00
abi ilk oyunla ikinci oyun arasında bir fark yokki.
birkaç ırk eklendi birde oyun kazanma modları değişti :)
age of 1, 2 , conquer bunların hepsi amca oğlu zaten :D

lnd_samet
03.Eylül.2013, 17:05
indirdim falan filan,, yüklerken dong etti,, ekran kartım yetmiymiş :)

onursumer
03.Eylül.2013, 23:57
aynen hepsi aynı bu oyunun yeni bir versiyonu çıkıcakmı bilen varmı ?

arm
04.Eylül.2013, 00:36
steam bende kullanıyorum "armiii", HD age of harbiden HD mi yoksa kıytırık mı?

Bad-Fast
04.Eylül.2013, 11:07
hd ama bana o eski tadı vermedi nedense ..

dbahadir
04.Eylül.2013, 11:15
Eski tadı vermiyor :/