okan16
02-05-2013, 13:57
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Honda civic 1.4 i.s D14A4 motor kodlu 96 model aracımızın uzun zamanlı aralıklarlada olsa belirgin bir şekilde detanasyon (vuruntu) problemi ile karşılaşıyoruz.Çok nadirende olmuş olsa bu arıza araçta çok hafif gaz teklemesi ve yememesi gibi farkediliyor.Buji tırnak aralarını 0.07mm olarak ayar yaptık.Lambda sensörünün kabloları bizden önceki sahibi tarafından sanırım biraz kurcalanmış.Ateşleme bobini yeni,buji kabloları yeni,bujilerimiz yeni bunların hepsinin testini yaptım.Lambda sensörünü temizledim ne olur ne olmaz diye çok az nadiren gene bu hafif teklemeye maruz kaldık.Dün gece farkettim rolantide araç 1000 RPM - 850 RPM arasında birkaç saniye gezindi durdu.Aracı diagnostik sisteme bağlamadan bu uygulamalarımı yaptık.Ayrıca Gaz kelebeğini temizledim.
Şimdi süphelendiklerim ;
-Gaz kelebeği konum sensörü
-Rolanti aktuatör devresi
-krank mili konum sensörü
-ECU yazılımından kaynaklı yazılımsal bir sorun
-Ateşleme modülü
-ECU veya sensörler üzerindeki kablo demetlerinde kopukluk, zarar görme veya oksitlenme olabileceği kanısı
-Subap sente ayarları
Belirtmek isterimki bizden önceki sahibi araçta chip tuning uygulaması olduğunu belirtmişti.Ne derece doğrudur ölçmeden tartmadan bilemem tabi.Bu sebeptende araç ECU su kısmende olsa hava/yakıt oranını Stokiyometrik oranda ayarlıyamıyor olması yada ateşleme zamanının avans-rötar ayarını yakalıyamıyor olmasıda olabiliceğinide düşünmekteyim.
Araç üzerinde;
-simota karbon açık hava filtresi
-4-2-1 Headers
-katalitik konvertör iptal
Bulunmaktadır.Böyle bir sorunla karşılaşan olmuşsa yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi bildiririm :)
Şimdi süphelendiklerim ;
-Gaz kelebeği konum sensörü
-Rolanti aktuatör devresi
-krank mili konum sensörü
-ECU yazılımından kaynaklı yazılımsal bir sorun
-Ateşleme modülü
-ECU veya sensörler üzerindeki kablo demetlerinde kopukluk, zarar görme veya oksitlenme olabileceği kanısı
-Subap sente ayarları
Belirtmek isterimki bizden önceki sahibi araçta chip tuning uygulaması olduğunu belirtmişti.Ne derece doğrudur ölçmeden tartmadan bilemem tabi.Bu sebeptende araç ECU su kısmende olsa hava/yakıt oranını Stokiyometrik oranda ayarlıyamıyor olması yada ateşleme zamanının avans-rötar ayarını yakalıyamıyor olmasıda olabiliceğinide düşünmekteyim.
Araç üzerinde;
-simota karbon açık hava filtresi
-4-2-1 Headers
-katalitik konvertör iptal
Bulunmaktadır.Böyle bir sorunla karşılaşan olmuşsa yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi bildiririm :)