Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı Marka Ürünleri Bir Arada Kullanmak ?
Aracımı düzenli olarak meguairs'ın sarı renkli şampuanı ile yıkatıyorum ve genelde meguairs cilaları kullanıyorum , fakat sonax'ın kırmızı araçlar için özel cilasını gördüm ürünü denemek istiyorum , meguairs şampuanı ile yıkatıp sonax cilası atsak herhangi bir sorun olurmu ? Almak istediğim cilanın ilanını da ekledim , daha önce kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim. Teşekkürler...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-sonax-nano-parlatici-ve-koruyucu-kirmizi-renk-cila-123191032/detay/
Olmaz.......
Yani sikinti olmaz
Adidas ayakkabıyla nike çorap giymek gibi :)
Bezler ve uygulama pedleri için de aynı durum geçerlimi peki ?
Adidas ayakkabıyla nike çorap giymek gibi :)
Müthiş örnek hocam valla daha açıklayıcı olamazdı çok ciddiyim sağol :)
Nightfish
02-05-2013, 19:10
Bu cilanın verimi hakkında bilgi sahibi olan, daha önce kullanmış olan var mı ?
Ben beyaz ve siyahını denedim, normal bi Sonax kırmızı kutulu hızlı ciladan farkını göremedim açıkçası.
Sonax ın renk cilası eyvallah cok iyide yıkama sonrası gidiyor:)
sametozt
02-05-2013, 19:36
Tabiki kullanılabilir fakat nacizane fikrim elinizde katı wax yoksa yurtdışından fk siparişi verebilirsiniz.Ortalama o da 70 e geliyodu sanırım.Kesinlikle memnun kalırsınız :)
Tabiki kullanılabilir fakat nacizane fikrim elinizde katı wax yoksa yurtdışından fk siparişi verebilirsiniz.Ortalama o da 70 e geliyodu sanırım.Kesinlikle memnun kalırsınız :)
lutfen kullandıgınız tek urunu baska urunlerle karsılastırmadan tavsıyede bulunmayınız.
finish kare guzel urun ama her arac ıcın deıl .
opak renkllerın metalık renklerden farkı vardır bırınde boyayı bırınde vernıgı parlatırsın.
son zamanlarda fabrıkalar opak boyalarıda bazkat uzerı vernık seklınde uygular.
kısacası tavsıyede bulunucagınız aracın yaşı, rengı (kendı ıcerısınde acık koyu yada opak metalık olarak ayrılır) ve durumunu bılmeden yorum yapmayınız .
kotu urun onermıssın demıyorum her agrıyan baş a aspirin iyi gelmez malesef. ama her ota moka aspirin içilir.