Orijinalini görmek için tıklayınız : hayvanlar alemi bilgi edinme
thedevil
03-05-2013, 18:20
Arkadaşlar bilenleriniz vardır kısa süre önce golden cinsi bir köpek edindik (ailece).
Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım bilgilerini paylaşıp önerilerde bulundu, fakat her gün yeni bir soru yeni bir bilmece çıkıyor karşıma.
Ne yapmalı ? nasıl yapmalı ? :beuj:
Forumda; balığı, kedisi, köpeği , kaplumbağası vesaire gibi hayvan besleyen ve bu konularda bilgi sahibi olanları, ayrıca bilgi sahibi olmak isteyenleri ve aynı zamanda besledikleri hayvanların videolarını resimlerini bu konu altında toplasak diye düşündüm, tabi kaçımızda hayvan var bilemiyorum fakat belki yararlı olur diye düşünerek konu açtım.
Gereksiz olduğu düşünülürse silinebilir darılmaca gücenmece alınmaca yok :D
Anlaşılan köpeğe bağlandın bilgi arayışına girdiğine göre :) nasıl alıştımı size, si ona ?
thedevil
04-05-2013, 00:17
Anlaşılan köpeğe bağlandın bilgi arayışına girdiğine göre :) nasıl alıştımı size, si ona ?
Göki sana köğekle alakalı dün akşam yaşadığım bi anıyı anlatayım ne kadar alıştığını tahmin et...
fener maçından önce dükkana gittim köpeğin yanına, sevdim top oynadık falan sonra bi tane haylayf bisküvi attım önüne tam yemeye koyuldu hayııııır onu yemeyeceksin dedim ve dükkandan çıkıp maçı izlemeye gittim tam 2.5 saat sonra geldim..
lost ne yapıyor diye bakayım dedim, bisküvinin başında salyalı bir şekilde bekliyordu :D şaşırdım kaldım
ve ben ye dedikten sonra yedi işte bana o kadar alıştı :)
önemli olan onu yapmış olması değil önemli olan 10 günde onu yapması ve 10 günde gel otur yat kalk komutunu dinliyor olması :)
ama tabi bi ton sorun çıkıyor karşıma en çokta mama konusunda mama yemiyo adi herif :D
HellRot06
04-05-2013, 00:59
1 tane köpeği 10 tane dost görünen insana değişmem ;)
erturul çiçek
04-05-2013, 01:11
1 tane köpeği 10 tane dost görünen insana değişmem ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Köpeklerin dostluğu, arkadaşlığı çok farklı çok..
Bende şuan bartına doğru iş dolayısıyla hareketlendim evden çıkarken öptüm kokladım biraz konuştum özlicem keratamı :) kenan mama olarak orijen al hem canada malı hemde dünyanın en iyisi şuan dex ondan başkasını azına koymuyo kısa bilgilendirme 172TL kankacım bunlara alış :D
Dünyadaki en güzel duygulardan biri hayvan beslemek. 11 yaşında goldenımız var. Çocukluğum onunla geçti desem yeridir. Ayrı kalmak ve yaşlanmasını görmek inanılmaz üzücü oluyor. Bunu çok uzun yıllardır köpek ile birlikte yaşan biri olarak söylüyorum. Resmini koyayım, bu yaz oğlum beni çok özlemiş ve benimde yatmak istemiş ilk gün : ) Sabah ablam çekmiş ben uyurken..
ilk resim olsun konudaki
http://cs319816.vk.me/v319816250/58ff/fL7SO2tq4R8.jpg
not: benim oğlumda mamayı kendisi yemiyor. Yıllardır hiç sevmedi mama yemeyi. Sürekli olarak beraber yemek istiyor mamayı, tek başına yemiyor elimizden yiyiyor. Bu şekilde sevdiğinden dolayı tabiki sadece yoksa misafir vs. olduğu zaman hemen kendisi yer, anlayışlıdır o konualrda :D tamamen şımarıklıktan ama bu tip şeyler zaten size batmicak, aksine hoşunza gidiceğinden sorun olmaz.. Ayrıca farklı mamaları denemenizi tavsiye ederim, belki şuanki mamasının tadını sevmemiştir.
thedevil
04-05-2013, 08:54
Bende şuan bartına doğru iş dolayısıyla hareketlendim evden çıkarken öptüm kokladım biraz konuştum özlicem keratamı :) kenan mama olarak orijen al hem canada malı hemde dünyanın en iyisi şuan dex ondan başkasını azına koymuyo kısa bilgilendirme 172TL kankacım bunlara alış :D
lan olm o ne lan 172 lira kanka 15 kilosu 70 liraya mama var 3 aç kalsın 4. gün kebap niyetine yer istersen iddaya girelim :D
Dünyadaki en güzel duygulardan biri hayvan beslemek. 11 yaşında goldenımız var. Çocukluğum onunla geçti desem yeridir. Ayrı kalmak ve yaşlanmasını görmek inanılmaz üzücü oluyor. Bunu çok uzun yıllardır köpek ile birlikte yaşan biri olarak söylüyorum. Resmini koyayım, bu yaz oğlum beni çok özlemiş ve benimde yatmak istemiş ilk gün : ) Sabah ablam çekmiş ben uyurken..
not: benim oğlumda mamayı kendisi yemiyor. Yıllardır hiç sevmedi mama yemeyi. Sürekli olarak beraber yemek istiyor mamayı, tek başına yemiyor elimizden yiyiyor. Bu şekilde sevdiğinden dolayı tabiki sadece yoksa misafir vs. olduğu zaman hemen kendisi yer, anlayışlıdır o konualrda :D tamamen şımarıklıktan ama bu tip şeyler zaten size batmicak, aksine hoşunza gidiceğinden sorun olmaz.. Ayrıca farklı mamaları denemenizi tavsiye ederim, belki şuanki mamasının tadını sevmemiştir.
yok bizimki yalnız kovboy adam 3 aydır falan sokakta olduğundan öyle seçim yapmıyo yalnız yemem gibi, ne olursa hangi durum olursa olsun ye dediğin anda yiyo :D