Orijinalini görmek için tıklayınız : Anneler günü hediye önerileri
Merhaba, ***** anneler günü yaklaştı, ona yakışır bir hediye almak gerekli. Benim gibi yurtdışında okuyanlar veya yaşayanlar için bu tip şeyler dahada önemli oluyor. Geçen sene başka bir forumdan bir arkadaşa siparişle karakalem resim çalışması yaptırmıştım, çokda güzel olmuştu. Bu senede bunun gibi ufak bir süpriz yapmak istiyorum. İnternetden sipariş verebileceğim, yaratıcı veya mümkünse el yapımı falan ne alınabilir ? Sizin önerileriniz nedir veya siz neler alacaksınız ?
Son 5 yıldır olduğu üzere babamla ortak kolyeye,yüzüğe,bilekliğe gireceğiz.En mantıklısı bu.Merak etmeyin bigün gelecek o altınlar çıkacak ya ev ya araba ne biliyim bişey almak için bozdurulacak en mantıklı hediyelerden :)
lethaldoze
05-05-2013, 22:49
Ben de takipteyim bu konuyu. İyi fikirler gelebilir.
nitrO_Oxide
05-05-2013, 22:50
English Home Ev Tekstil Ürünleri | Online Ev Tekstili (http://www.englishhome.com.tr/)
Buradanda birseyler bakabilirsiniz :)
cabrioleter
06-05-2013, 01:31
tepehome mağazalarına bir uğrayın derim yüzde 40-50 arası indirim var. ben bu sene ordan halletim hediye işini çok da uyguna geldi =)
onursumer
06-05-2013, 09:20
ben artık alıcak birşey bulamıyorum buyuk sıkıntı :D
63owen63
06-05-2013, 09:33
Anneme hediye almadıgım bir anneler günü ertesinde, o yıl babama babalar günü hediyesi almıştım. Annem çok pis laf çakmıştı.
'' Oglum, baban belki baban, ama anan ,anandır .''
O gün bugündür her yıl hediye alırım :)
Konuyu takipdeyim :)
cem_subasi
06-05-2013, 10:39
bende takipteyim :)
Anneme hediye almadıgım bir anneler günü ertesinde, o yıl babama babalar günü hediyesi almıştım. Annem çok pis laf çakmıştı.
'' Oglum, baban belki baban, ama anan ,anandır .''
O gün bugündür her yıl hediye alırım :)
Konuyu takipdeyim :)
Hahaha bu çok iyiymiş :))))
Bu arada anneler günü nezamandi olm söylesenize bak geç kalmayalim hediye filan :D
most_evil
06-05-2013, 21:52
Hahaha bu çok iyiymiş :))))
Bu arada anneler günü nezamandi olm söylesenize bak geç kalmayalim hediye filan :D
Mayıs ayının ikinci pazarı yani önümüzdeki pazar.
Bu arada el yapımı özel tasarım kurabiyeler yapıyorum hediye için değişik bi alternatif düşünenlere yardımcı olurum.Bunu belirtmek için izin gerekiyosa şimdiden özür dilerim reklama girmez inşallah.
Evet keske basimizda olsada alicak hediye dusunsek..
63owen63
07-05-2013, 19:58
olanvar olmuyan var :(
Allah yardımcın olsun üstadım.