Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper S Filtre secimi
Arkadaslar aracima hafif bir yukleme yapacagim , iskender downpipe ve ecufast yazilim yaptiracagim ama filtre konusunda cok karasiz kaldim ...
İlk tercihi. Aem air intake kir idi ancak fiyati Turkiyede 1200 tl
Kutu ici bmc filtre gavsiye ediyor herkes bunu bir artisi olurmu bana hicbir faydasi olmaz gibi geliyor , alternatif olarak ne yapabilirim
Sanırım yakın zamanda itg mini'ler için filtre kiti çıkartacak.
pipercrosslar'da fena değil
Kutu ici itg uretimi panel var wb432 kodlu fark etmiyor, jcw dahil hepsine oluyor .
Ama gercek cai aem ve benimde su an JCW aracinda kullandigim DoS cai dir.(Fiyat olarak DoS u ben 2,5yil once 900 kusure almistim fiyatlari yakin aem ile))
Wb 432 itg panel de is gorur. Aracinda maf yoksa turboya ufak bir pipe yapip,altayida kullanabilirsin filtreyi on tarafa tasiyarak.
r56 için bence en mantıklı en verimli gözüken kit aem.. alternatif olarak benzer şekilde scoop da kullanılara custom birşey yapılabilir, diğer türlü pek bir alternatif yok zaten konum ve şekil olarak..
Aem kitler gercekten guzel ancak maliyetler cok yuksek gercekten simdilik bmc veya kn kutu ici filtre ile devam edecegim o butceyi down pipe ve dump valve e ayirdim