Orijinalini görmek için tıklayınız : 200sx afr problemi
Arkadaslar bi yardım edin 200sx s13 ca18det motorlu aracımızda rolanti 10 afr de calısıypr neyaptıysam duzeltemedim safc 2 bagladım en fazla 12 lere geliyo arada kesiklik yapıyor safc 2. Hotwire de 7-7 ye ayarlı nekadar ugrastıysam duzelmedi nelere bakmam gerek aracta 76 mm komple egzost var bide filtre baska bişey yok sorunu nerelerde aramak gerek
Arkadaslar bi yardım edin 200sx s13 ca18det motorlu aracımızda rolanti 10 afr de calısıypr neyaptıysam duzeltemedim safc 2 bagladım en fazla 12 lere geliyo arada kesiklik yapıyor safc 2. Hotwire de 7-7 ye ayarlı nekadar ugrastıysam duzelmedi nelere bakmam gerek aracta 76 mm komple egzost var bide filtre baska bişey yok sorunu nerelerde aramak gerek
safc gibi ürünler detaylı ayar yapmaya yarar arıza gidermeye değil
sizin aracınızda sorun var, 10 afr çalışıyor
önce sorunu bulun sonra safc bağlayın
su sıcaklık sensoru-maf sensörü-lambda sensörü-benzin basıncı gibi şeyleri kontrol edin bağlantılarına bakın
Efeyle konustum su sıcaklık sensorunu degistirecez sensorun kablosunu cekince aracta degisiklik yaratmıyor sanırım su sıcaklık sensoru arızalı maf voltajına bakarsak sıkıntı yok gibi lambda bizde yok ısı sensorunu degistirip digerlerine yonelecem sanırım
su sıcaklığı yapar evet ama mafın sglammı eminmisin Safc den AFL degerine bakarmısın sabitmi oynuyormu ?
psikolojikdeli
05-05-2013, 20:54
Efenin dediği gibi su ssıcaklık sensörünü değiştirin %95 düzelecektir
su sıcaklığı yapar evet ama mafın sglammı eminmisin Safc den AFL degerine bakarmısın sabitmi oynuyormu ?
Yarın bakarım ama sanırım surekli oynuyor afl degeri oyle hatırlıyorum 3.4 du sanırım rolantıde yanılıyorda olabilirim aracın rolantısı surekli dalgalanmada yapıyor
Dun baktım gaza basınca oynuyor afl degeri rolantide sabit duruyo gaz yemiyor hic arac sensor gelsin insallah sorun budur cozmus oluruz
Mechanix
07-05-2013, 09:53
Maf'ı değiştir .
Maf'ı değiştir .
ama ilk maf i balata spreyi ile temizle düzeltebilir
Basınc kacagından yapıyormus suan duzeldi gibi fakat busefer basınc gelmeye basladıgında afr 10 oluyor gazı dip yapmazsan sapıtıyor gazlarken problem yok ama az basınca birazcık basınc gelince sacmalıyo z32 maf aldım takıp deneyecem aynımı olacak
Basınc kacagından yapıyormus suan duzeldi gibi fakat busefer basınc gelmeye basladıgında afr 10 oluyor gazı dip yapmazsan sapıtıyor gazlarken problem yok ama az basınca birazcık basınc gelince sacmalıyo z32 maf aldım takıp deneyecem aynımı olacak
z32 maf standalone beyin olmadan orjinal beyne takamazsınız degerleri yanlış gönderir
z32 maf standalone beyin olmadan orjinal beyne takamazsınız degerleri yanlış gönderir
efe safc ile ayar yapılınca kullanılabileceğini soylemişti bugun sorayım bi boşa aldık ozaman :)