Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.9 TDİ Golf Blow-Off
Merhabalar, bu konularda yeni olduğum için fikir danışma gereği duydum. 4 kasa 1.9 TDİ Golf'e Blow-off takmak mümkün müdür ? Randıman alabilir miyiz ? Ve aracı her an satmam gerekebilir, geri sökülebilen bir şey midir ? Ortalama fiyat verebilir misiniz ? İnternetde biraz araştırdım ama net fikir edinemedim. Çok araç değiştirdim ama Blow-Off takılı araç hiç gelmedi biraz meraklıyım denebilir :) teşekkürler.
ne konuda randıman almak istiyorsun ? seste sıkıntı olmaz istediğin sesi alırsın(çuff yani) :) montaj hortuma yapılıyordu sökerken onu degıstırıceksın sanırm
Randımandan kastım sesti evet :) Bu kadar çabuk cevap vereceğinizi sanmıyordum :) peki söktükden sonra(bahsettiğiniz hortumu değiştirip) başka araçda kullanmak mümkün mü ? Birde maliyeti hakkında bilginiz var mı ? Teşekkürler.
en güzeli hks marka olan.
BURADAN BAKABİLİRSİNİZ (http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=blow+off) farklı çeşitlerde var. montaj yapıldığı hortumu başka araca uyarsa kullanırsınız herhalde oyle düşünüyorum.ankarada bu işi yapıcak yerler vardır zaten yaptırmak ıstedıgınız yerle fikir alışverişi yaparsanız daha aydınlanırsınız aslında
Teşekkürler araştırayım biraz daha :) iyi forumlar
mehmetelt
05-05-2013, 18:55
bundan 3 yıl önce bende 1.9 tdi aracıma blow off istemiştim. blow off 400 tl idi. işçilik içinde 400 isteyince vaz geçmiştim.
800Tl civarı bir fiyat çıkarsa bende taktırmam zaten. Cevap için teşekkürler.
Kardeş merhaba forum kuralları gereği kalın (siyah) /bold yazmak yasak ceza almanı istemeyiz de belirtmek istedim :)
Gereksiz işler dizelde öyle seylerle boşuna uğraşıp zaman ve para kaybı yaşamayın. Olmazmı olur ama gereksiz olur. Eğer illa taktırıcağım derseniz dizelde vakum olmadığı için kontrol valfi gerekli bunuda pedal altı swich yöntemi ile kontrol edebilirsiniz. Replika blow offdan uzak durun basınç fazla olduğu için dizelde diyaframı yırtılıyor.
Kardeş merhaba forum kuralları gereği kalın (siyah) /bold yazmak yasak ceza almanı istemeyiz de belirtmek istedim :)
Bilgilendirme için teşekkür ederim dostum.
Dark yorum için teşekkürler, belki başka araçda taktırırım o zaman. Merakım var ama satacağım için masraf yapmayım diye düşündüm mebla da biraz yüksek olunca :)
Tavsiye etmem iğrenç bir ses oluyor arabada eski tip kamyonlar gibi
ErayCerit
08-05-2013, 01:23
1.9 pd150 golf 4te kullandık (280hp) Hks Sqv3 sesi gayet güzeldi. Hks tavsiye ederim