Orijinalini görmek için tıklayınız : afr nin fakir e düştüğündeki uyarı sesi
arkdaşlar analog afr kullanıyorum gösterge lean a düştüğünde yani her gaz kestiğimde warnıng lambası yanıp uyarı sesı cıkartıyor sureklı kullanımda bas ağrısına yol açan bır ses :D nasıl bu sesı kesebılırım bılgısı olan ?
ses nıhayetınde mınıkte olsa bır hoparlörden falan cıkıyodur aç içini kes kablonun birini :D
ses nıhayetınde mınıkte olsa bır hoparlörden falan cıkıyodur aç içini kes kablonun birini :D
ıyıde ya bozarsak malı :D
ıyıde ya bozarsak malı :Dne bozcan yaa , teyp çalışırken kolon kablosunu kesince bozuluyor mu ? :D
pakı bırde bı soru daha ben malı dun gece bağladım oem o2 sensorune 4 kablodan bırıne bağlanıyor kabloları tek tek denedım 3. denmemde calıstı ama 4. kabloyu denemedım oyle olunca rolentıde optımal lean a yakın gaz kestgımde lean çok nadır otımal ın sonu rich e yakın oluyor rıch bolgesıne hıc gırmedı hatta baglantım dogrumudur ?
sinyal alıp çalışıyosa doğrudur tabiiki , bu göstergenın bağlantı şeması yokmu ?
Ses çıkan yere sıcak silikon döl ben öyle yaptım ;)
usta bu o2 sensorunun 4 kablosu var suan afr calışıyor ama rolentıde optima (lean a yakın) gaza bastıgım zman lean ilk çektımgmde optima (rich e yakın ) sonra yıne dip lean doğru mudur araçta yazılım vs yok filtre egzoz gaz kelebek polish var
http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/69516-wideband-ile-normal-lambda-arasindaki-fark-nedir.html
arkdaşlar analog afr kullanıyorum gösterge lean a düştüğünde yani her gaz kestiğimde warnıng lambası yanıp uyarı sesı cıkartıyor sureklı kullanımda bas ağrısına yol açan bır ses :D nasıl bu sesı kesebılırım bılgısı olan ?
0-1 volt girişli afr demek daha doğru olacak
ayağını gazdan çekince enjektörler kapanacak ve full fakire geçeceği için ancak varsa gösterge üzerinden iptal edebilirsin alarmı, yoksa imkansız.
teşekkür ederim maxi istediğim cevap bukadr basit :)