Orijinalini görmek için tıklayınız : RED s2000 vs Devo Astra GSİ Basinc acik ve sökük
Gecen Ankarada birinden abi Devo Astra seni 5 lik yapmis video attilar diye birsey duydum guldum gectim. Ertesi gun baska bir arkadasim Devo seni 5 boy gecmis video var dedi yine guldum gectim. Ama evelsi gun ayni seyi ucuncu kere baska kelalaka birinden tekrar duyunca ve videoyu da gorunce cinlerim tepeme cikti. Demek ben video cekmesem birileri benim arabamin benzini bitip gaz kestigi videoyu herkese utanmadan servis yapacak. O gece de Devrana ozellikle sordum videolari foruma atayim mi diye bosver abi dedi. Ben de atmadim. Ama youtube'a yuklerim oradan indirirsin dedim. Ama ben daha youtube' a yuklemeden benim gaz kestigim videolar tum Turkiyeye servis edilmis bile.
Devran kardesimizle konustum sordum ne is bu video diye abi ben paylasmadim kimseyle dedi. Peki diyip konuyu kapadim. Ama gaz kestigim Videoyu ortaliga servis yapan yavşağı bulursam ümüğünü kopartacam haberiniz olsun.
Denemelere gelince, Devran kardesimizin israrlarini daha fazla kirmayip gecenin bi vakti tek basima atladim Şekerpinara gittim. Devranin arabasinin ici sökük. Basinci eskisine gore acik. AFR ayari da yapili haldeydi. Normalde sokuk arabalarla artik denemedigimi heryerde soylemistim ama taa Sekerpinara gittim bos bos donmeyelim Devrani da kirmayalim diye denedim.
Denemeler ikiye tek ve teke tek seklinde yapildi. Denemeleri otoban cok dolu oldugu icin mecburen E5 te yaptik. E5 in yollari da ya cok bozuktu ya da kaymak gibiydi. Birkac kere arabamin kici atip az daha Devrana vuracaktim Allah korudu. Dolayisi ile 10 kere denediysek bunun anca 3-4 tanesinde sonuna kadar gazi birakmadim. Digerlerinin hepsinde ya asiri cukurdan veya bozuk yoldan gaz kestimya da frene bastim cunku tirstim. Riske gerek yok diye. Denemelerde Devran kardesim ilk basista 2 boy one firliyor fakat 5 ve 6 da ya farki kapatip yakaliyorum ya da korkmadan gazi birakmadigim zamanlarda da onune geciyorum. Yakaladigim suratlerde yaklasik 225km civari. Bu arada kadranimda kisadan dolayi %10 hata var.
Netice itibari ile RED s2000 hicbir Astraya 5 boy gecilmemistir. Yine tahmin ettigim gibi gazi birakmadigimiz muddetce 5 ve 6 da yakalayip one gecmistir. Bu yazdiklarimda en ufak bir Yalan dolan abartma vey fazlam varsa Devran kardesimiz beni yalanlasin.
Bunlar da gazi birakmadan devam ettigimiz videolar;
Burada Devran iki kisi ben tek kisi. Devranin yanindaki arkadas 85kg oldugunu soyledi. Devran da yaklasik 35kg sokukmus.
dx0Nk0OMdjo
Link 1
RED vs Astra Turbo 3 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=dx0Nk0OMdjo)
Y8MtkHd7MYI
Link 2
YouTube (http://m.youtube.com/#/watch?v=Y8MtkHd7MYI)
JT_0GYxPEkI
Link 3
YouTube (http://m.youtube.com/#/watch?v=JT_0GYxPEkI)
Kıssadan hisse; 85kg agirlik Devranin Astrayi yaklasik 5 boy geriye atti. Devran sokulu degilken benimle deneseydi o zaman 200km gibi yakalardim diye dusunuyorum. Denemeler onu gosterdi.
Ben yalani dolani üçkağıdı sevmem. Devran kardesimiz sagolsun beni agirladi sicak cayini esirgemedi. Ona ve Orcun kardesime de ilgilerinden ve efendiliklerinden oturu tesekkur ederim.
Her iki araca da Maşallah.
63owen63
06-05-2013, 11:28
İki yigit çıktı meydaneeee...
Maşallah iki tane canavar koşmuş :)
EmrahERKAN
06-05-2013, 11:31
Maşallah araçlarınıza böyle güzel denemeler izledikçe özeniyorum eski günlere :)
Selcuk_RoL
06-05-2013, 11:31
Siz ne issiniz ya biri N/a her gece yollarda biri turbo ucana kacana sıkıyor:):)
Massallah massallah Allah nazardan saklasin kazasiz belasiz her iki aracada
Bor abi RED massallahin buyugunu hak ediyor gercekten ozellikle o 5 yokmu o 5 :D
devolation
06-05-2013, 11:50
devo astra gsi & red s2k part2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JwE23ZZAMgg)
boyle bır vıdeoda var bırakmadan bastıgın ve 240 lara cıktıgımız bazı denemelerde var hepsını koysaydın keske bazı denemelerde benı ruzgarın tuttugu kanısındayım araya bı serıt almalıydık ama sorun degıl reıs guzel ınsansın hırsllısın tebrık ederim dıger vıdeonun lınkını paylasmadım onda benzın kestı dedıgın
devo astra gsi & red s2k part2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JwE23ZZAMgg)
boyle bır vıdeoda var bırakmadan bastıgın ve 240 lara cıktıgımız bazı denemelerde var hepsını koysaydın keske bazı denemelerde benı ruzgarın tuttugu kanısındayım araya bı serıt almalıydık ama sorun degıl reıs guzel ınsansın hırsllısın tebrık ederim
Ha yani tünelle gectim öyle mi? Devran iki seritli E5 te sag taraf bariyer soltaraf bariyer, sag tarafta bariyerin yani toz toprak icinde. Hangi araya serit aticaz? Benim arabam arkadan itisli. Sen cok cok toza topraga girer iki sarar durursun. E5 in rezilligini gormedin mi? Heryer cukur tumsek yama dolu. Biyere gittik yol kapkaranlik 200 ustu tirstim s2000 de. Bi yola girdik kaymak asfaltta 200 ustu viraj yapiyoruz benim VSA kapali.
Hirslisin derken iki degil elliiki kere dusun Devran. Benim kıç atarsa Allah'in kulu toplayamaz o suratlerde.
güzel denemeydi bora abi ile jb 106 ile denemişligim var o günden beri çok severım gerçekten
o saygıyı fazlası ile hakediyor
deneme konusunda 2 araç suan bu işin tadını fazlası ile çıkartıyor
maşallah araçlara
Siz ne issiniz ya biri N/a her gece yollarda biri turbo ucana kacana sıkıyor:):)
Massallah massallah Allah nazardan saklasin kazasiz belasiz her iki aracada
Bor abi RED massallahin buyugunu hak ediyor gercekten ozellikle o 5 yokmu o 5 :D
Eywallah kardesim. Evet RED in 5 ve 6 cok gaddar. Millet 2 de 3 te one cikinca tamam bu is diye dusunuyor ama benim film 5 te basliyor :)
güzel denemeydi bora abi ile jb 106 ile denemişligim var o günden beri çok severım gerçekten
o saygıyı fazlası ile hakediyor
deneme konusunda 2 araç suan bu işin tadını fazlası ile çıkartıyor
maşallah araçlara
Eywallah Orcunum. Senle de denedik eskilerden guzel denemelerdi. Sen de sevdigim saygida kusur etmeyen ender adamlardansin. Devran da oyle sagolsun.
araçlar ve denemeler iyi güzelde , 2 şeritli e-5 de roll mu yapılır. allah korusun e-5 in heryeri çukur dolu. en iyisi otobanda yapmak. gerçi otoban dolu oldugundan roll e-5 de yapılmış. otobanın boş oldugu saatlerde yapılabilirdi.
KA®ANLIK
06-05-2013, 12:29
Maşallah,
s2000 hakikaten bi süratten sonra fena çeviriyor...
2 adacada maşallah Bora abi 3 video var birinde sen kopup gidiyosun bu video kaçıncı deneme ?
bence devranın araba 3 . denemede yeterince soğutamıyor bi şişme mi var
sorular art niyet içermez diğer 2 videoda uzunda yakalıyosun abi ama 200 den sonra aero vs devreye giriyor RED SUS tan sonra gördüğüm en iyi yürüyen S2K dır kırmızının hastasıyız biliyosun abi :D
onursoytam
06-05-2013, 12:34
maşallah araçlara..
bora abi 5 öldürür 6 süründürür heheheh
maşallah araclara Red gucunu 5-6 da cok net gösterıyor ılk vıteslere bakıp aldanmamak lazım kısadan sonra 6dakı beklemede gıtmiş hızlanmaya aynı sekılde devam edıyor...
astranın dynamıcs verisi olsa super olurdu gucu merak ediyorum:)
dieseland
06-05-2013, 12:40
iki aracada maşallah keyf verici denemeler olmus. ikiside canavar o süratlerde aman dikkat hırsla sakat işe gerek yok tekrardan maşallah
2 adacada maşallah Bora abi 3 video var birinde sen kopup gidiyosun bu video kaçıncı deneme ?
bence devranın araba 3 . denemede yeterince soğutamıyor bi şişme mi var
sorular art niyet içermez diğer 2 videoda uzunda yakalıyosun abi ama 200 den sonra aero vs devreye giriyor RED SUS tan sonra gördüğüm en iyi yürüyen S2K dır kırmızının hastasıyız biliyosun abi :D
Arenim ilk video 2 ye tek. Kilo esitleyerek denemek istedik. O yuzden okadar gectim. Digerlerinde bazen sariyorum cunku VSA kapali ve E5 te gazliyoruz.
Arenim ilk video 2 ye tek. Kilo esitleyerek denemek istedik. O yuzden okadar gectim. Digerlerinde bazen sariyorum cunku VSA kapali ve E5 te gazliyoruz.
Şimdi oldu abi çünkü öbür türlü aklıma başka bişey gelmiyor astranın avantajı kilo jant ebatı vs. RED 'e kısa yaramış belli :D
chiefkadir
06-05-2013, 12:46
Maşallah maşallah , yok ki bi hızlı arabamız aranıza katılak :D
Abi gözünüzü seviyim şu arabayla tozda basmayın. Bir defa biz havaalanı yolunda yearone Serkan ile bariyer oluyoduk kardeşimin edeleli kolları olmasa :D
civic@ef
06-05-2013, 12:55
maşallah reds2000 e güzel denemeler olmuş
osman 1.8t
06-05-2013, 12:58
herkezin ayağına sağlık yahu şu piyasa insanı çok kızdırıyor olur böyle yanlış anlamalar herzaman dostluk kazansın.
BMK TypeR
06-05-2013, 13:02
iki araçada maŞALLAH, Bora kardeşim maşallah arabana 5-6vitesine benden gider ahahahaha fazla açmıyıcam basınçı söz:)
Abi gözünüzü seviyim şu arabayla tozda basmayın. Bir defa biz havaalanı yolunda yearone Serkan ile bariyer oluyoduk kardeşimin edeleli kolları olmasa :D
Eyvallah kankacım ben de unutmuyorum onu :D Kaslar bi işe yaramıştı :)
Araçlara maşallah
S2000 tozdan nefret eder..
iki araçada maŞALLAH, Bora kardeşim maşallah arabana 5-6vitesine benden gider ahahahaha fazla açmıyıcam basınçı söz:)
Kanka evde elektrikler kesik coluk cocuk yikanamiyoruz ayarim eksik egzozum gaz kaciriyo :D
BMK TypeR
06-05-2013, 13:16
Kanka evde elektrikler kesik coluk cocuk yikanamiyoruz ayarim eksik egzozum gaz kaciriyo :D
Söylesene ben sana kaçak elektrik veririm:D
300 tekerle beklıyoruz yakısıklı :D
300 tekerle beklıyoruz yakısıklı :D
Sen tayyari getir bosver turbo murbo
özledim roll işlerini filan:D
tebrikler tebrikler:)
devolation
06-05-2013, 13:34
buaada bi duzeltme daha gelsin basinc acik derken 0.55-0.58 cont. ile yuruyoruz eski denemelerde 0.5 bar sabitti :) oyle boyle acik degil yani:)
red de sokuk birseyler vardir elbet dimi
Eyup Duygun
06-05-2013, 13:36
s2000 ler güzel top speed kosuyor.Masallah.
masallah iki aracada ikiside sinifinda iddali araclar sahipleride bir okadar adamlikta allah nazarlardan korusun yakinda aranizdayim:)
aLperTunga
06-05-2013, 14:11
buaada bi duzeltme daha gelsin basinc acik derken 0.55-0.58 cont. ile yuruyoruz eski denemelerde 0.5 bar sabitti :) oyle boyle acik degil yani:)
red de sokuk birseyler vardir elbet dimi
devran en son red de 25 kg sökük bişeyler vardı sanırım tentenin bişeyleri.gs ile deneyeceği zaman damacana alacaktı yanına.oem kiloyu yakalamak için.eger öyle ise senin arabanın sökük olmasının bi anlamı yok sende zaten toplamda 30 35 kg bişey attın.
Bu arada ne güzel kilo eşitlemişsiniz.35 kilo attın arabadan 90 kilo sinanı aldın yanına :):)
Ellerinize saglık yıne dokturmussunuz :)
Bora abı sendekı kamera gopro3 degılmı ses neden bozuk cıkmıs?
devran en son red de 25 kg sökük bişeyler vardı sanırım tentenin bişeyleri.gs ile deneyeceği zaman damacana alacaktı yanına.oem kiloyu yakalamak için.eger öyle ise senin arabanın sökük olmasının bi anlamı yok sende zaten toplamda 30 35 kg bişey attın.
Bu arada ne güzel kilo eşitlemişsiniz.35 kilo attın arabadan 90 kilo sinanı aldın yanına :):)
Her iki araca da Masallah dimi ;) Unutmussundur diye hatirlayatim dedim.
Ellerinize saglık yıne dokturmussunuz :)
Bora abı sendekı kamera gopro3 degılmı ses neden bozuk cıkmıs?
Evet İbocum GoPro 3. Yol cok bozuktu arabayi ziplattigi icin cok takirdadi plastik tutacak mekanizmasi. Yoksa mal iyi :)
aLperTunga
06-05-2013, 14:39
Her iki araca da Masallah dimi ;) Unutmussundur diye hatirlayatim dedim.
ya valla ben hergün sizin arabalarınıza maşallah diyorum :) videolar bölümünde devo astra red sürekli deneme videoları var. zaten devonun arabayla nerdeyse 3 günde bir cıkar olduk ona her gece maşallah diyorum.Adnan oktarın yanındaki hatunlar gibi oldum iki lafımdan biri maşallah :) Allah kaza bela vermesin maşallah araclarınıza...
Evet İbocum GoPro 3. Yol cok bozuktu arabayi ziplattigi icin cok takirdadi plastik tutacak mekanizmasi. Yoksa mal iyi :)
neyse abi bidaha olmasin :p
kisada takmissin o sesten mahrum ettin bizi aciklama flan okumadim ses dinlemek icin actim videoyu ama husran oldu :D
ya valla ben hergün sizin arabalarınıza maşallah diyorum :) videolar bölümünde devo astra red sürekli deneme videoları var. zaten devonun arabayla nerdeyse 3 günde bir cıkar olduk ona her gece maşallah diyorum.Adnan oktarın yanındaki hatunlar gibi oldum iki lafımdan biri maşallah :) Allah kaza bela vermesin maşallah araclarınıza...
Eywallah sagol. Adnan Oktar kismi iyi olmus :D
mami_makinen
06-05-2013, 14:46
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş sıkmayın canınızı tartışmaya gerek yok bence nede olsa en hızlı zaten NG 106 :) puhahha
neyse abi bidaha olmasin :p
kisada takmissin o sesten mahrum ettin bizi aciklama flan okumadim ses dinlemek icin actim videoyu ama husran oldu :D
İbo ses fena oldu. Bu yakinlarda disaridan bi arabadan sesi videoya kaydedicem. Belki goproyu direk egzoza yakin biyere baglar oyle cekerim. Disaridan fena olmus ses cunku. Oyle diyorlar :)
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş sıkmayın canınızı tartışmaya gerek yok bence nede olsa en hızlı zaten NG 106 :) puhahha
Zuhahaha baskan sogutucu sprey var mi? Dizimi incittim de :hehe:
mami_makinen
06-05-2013, 14:50
Zuhahaha baskan sogutucu sprey var mi? Dizimi incittim de :hehe:
Var şeker poşetide lazımmı :)
kelalper
06-05-2013, 14:52
Maşallah arkadaşlar. 2. 3. kişilerin laflarına kanmayın bu piyasanın az çok ne olduğunu biliosunuz. Bence önemli olan kimin geçtiği değil zevk alıp almadığınız. Bir gün geçersin öbür gün geçilirsin sonuçta mekanik işi.
Sen tayyari getir bosver turbo murbo
Baska turbolara evet bizim sc ye hayir olemiiii
cem_subasi
06-05-2013, 15:10
Maşallah her iki aracada :) astra canavar :)
Maşşallah araçlara s2000 güzel gidiyor nazar değmesin
maşallah araçlara ...bora abi RED başka ya :)
Mami makinen listeye garibandan sonra bora yı alalım :)
mami_makinen
06-05-2013, 20:01
Mami makinen listeye garibandan sonra bora yı alalım :)
Bora zaten şuan listede başkan :D Bora ya farklı bi açı ile yaklaşcaz :hahaha:
Canımı çok yakmazsınız değil mi :(
:D:D
gsi gercekten de cok iyi yürüyor masallah e s2000 es gecmemk lazım o ayrı bı dünyaa benım icin her iki aracada massallah.
Canımı çok yakmazsınız değil mi :(
gazozuna ilaç bile atarız :)
astra gsı masallah bı turbo arabanın atmosferık arabayla 3-4 kere topspedd gazlaması zaten mantık işi degıl ben olsam 2 denemeden sonra bırakırdm kendı adıma konusuyorm tabı helal olsn gsı'ya ıyı kosturmus gecılecegını bıle bıle.........
maşallah ikisinede çok iyiler..
devo astra izlemekten sıkıldık artık :D
gazozuna ilaç bile atarız :)
Kardeşim hizli araban yok hala bu forumda takiliyosun. Bu forum hizli ve öfkelilerin yeri. Sen hizli ve öfkeli misin?
maşşallah araçlara ama bence daha şeffaf ve net bir deneme olsa iyi olur. red de geçmiş devoda. annamadım bişey :D
maşşallah araçlara ama bence daha şeffaf ve net bir deneme olsa iyi olur. red de geçmiş devoda. annamadım bişey :D
Murat hadi biz yarı şeffaf çıktık denedik sen neden NG ile denemiyosun biz de şeffaf veya yari şeffaf bi rolling izlesek GS 206 vs NG 106 :)
benim gs ile yaptığım denemeler gayet şeffaf oldu sende biliyorsun ki abi. ;) kaldıki konu gs değil. izlediğim videolardan net sonuç çıkartamadım bir yorum yaptım. herşeyin altında birşeyler aramayalım artık :)
benim gs ile yaptığım denemeler gayet şeffaf oldu sende biliyorsun ki abi. ;) kaldıki konu gs değil. izlediğim videolardan net sonuç çıkartamadım bir yorum yaptım. herşeyin altında birşeyler aramayalım artık :)
Devo Astra ile ilk denemelerimizde basinci acik degildi, 30 da olsa 40 da olsa sokuk degildi. Ben kisa taktim adam basinc acti AFR ayari yapti soktu. Ben bahane yapmadan soz verdim gittim denedim. Ortada 4 tane video var 3 unde top speedde ben geciyorum birinde gecemiyorum vardir elbet onun da bir sebebi simdi hatirlamiyorum. Ustte de bin satir aciklama yapmisim neden gaz kestigimi yol sartlari filan falan ama hala seffaf degil diyerek sen neyin altinda ne ariyosun ben de merak ettim.
Ayrica bak ben GS ile kacik debriyajla 120kg sokuk olmasina ragmen bahane etmeden denedim. NG ile kac defa denedim video bile gecildigim halde kendim koydum :) Gariban rica etti onunla da bastim ama 170 te mecbur gaz kestigimiz icin o denemeyi kaale almadim videosunu da eklemedim. Konu o veya degil, ben merak ettim soruyorum. Cevaplayip cevaplamamak sana kalmis. Okadar gider yapildi cagirildi neden denemediniz şeffaf bir şekilde :) Yoksa cok mu zor bi soru sordum :)
maşallah araclarınıza..
istanbulun gurur kaynakları diorum ben bu iki araç için..
uçana kaçana sıkıyosunuz , ayagınıza ve cebinize saglık..
Devo Astra ile ilk denemelerimizde basinci acik degildi, 30 da olsa 40 da olsa sokuk degildi. Ben kisa taktim adam basinc acti AFR ayari yapti soktu. Ben bahane yapmadan soz verdim gittim denedim. Ortada 4 tane video var 3 unde top speedde ben geciyorum birinde gecemiyorum vardir elbet onun da bir sebebi simdi hatirlamiyorum. Ustte de bin satir aciklama yapmisim neden gaz kestigimi yol sartlari filan falan ama hala seffaf degil diyerek sen neyin altinda ne ariyosun ben de merak ettim.
Ayrica bak ben GS ile kacik debriyajla 120kg sokuk olmasina ragmen bahane etmeden denedim. NG ile kac defa denedim video bile gecildigim halde kendim koydum :) Gariban rica etti onunla da bastim ama 170 te mecbur gaz kestigimiz icin o denemeyi kaale almadim videosunu da eklemedim. Konu o veya degil, ben merak ettim soruyorum. Cevaplayip cevaplamamak sana kalmis. Okadar gider yapildi cagirildi neden denemediniz şeffaf bir şekilde :) Yoksa cok mu zor bi soru sordum :)
vay arkadaş tamam sormadım varsay abi. bişe aradıım fln yok. sorry. yol dar falan demişsiniz ondan dedim. şeffafdan kastım daha düzenli elverişli şartlar. :D
ayrıca ng ile korktuğum için mi denemediğimi sanıyorsun? um denemesinden sonra o kadar insanın içinde (sen de dahil), ng sökerse çok yüksek ihtimal bizi geçer diye kendi azımızla dediğimizi unuttun sanırım abi :) bunu bile bile zaten deneyecektik fakat olaylar farklı geliştiği için deneme gerçekleşmedi. bunu sende eminim çok iyi biliyorsundur. gelişen olayların sende içindeydin. :) kısacası bile bile bu şekil mesajlara gerek yok ;)
neyse tekrar sorry sormadım ben bişi :D
vay arkadaş tamam sormadım varsay abi. bişe aradıım fln yok. sorry. yol dar falan demişsiniz ondan dedim. şeffafdan kastım daha düzenli elverişli şartlar. :D
ayrıca ng ile korktuğum için mi denemediğimi sanıyorsun? um denemesinden sonra o kadar insanın içinde (sen de dahil), ng sökerse çok yüksek ihtimal bizi geçer diye kendi azımızla dediğimizi unuttun sanırım abi :) bunu bile bile zaten deneyecektik fakat olaylar farklı geliştiği için deneme gerçekleşmedi. bunu sende eminim çok iyi biliyorsundur. gelişen olayların sende içindeydin. :) kısacası bu şekil mesajlara gerek yok :)
neyse tekrar sorry sormadım ben bişi :D
Walla inan bana olaylarin icinde degilim cunku en son hatirladigim sizin arabayi toplama niyetiniz yoktu NG de sirf sizin icin sokmustu. NG sokup geldiginde ben Güney Afrikadaydim :) Ahan da bu da ispati :D
http://i1307.photobucket.com/albums/s588/btaser2/fb5d7fa176caa3fb45465920443d8074_zpsb68ae8d8.jpg
Walla inan bana olaylarin icinde degilim cunku en son hatirladigim sizin arabayi toplama niyetiniz yoktu NG de sirf sizin icin sokmustu. NG sokup geldiginde ben Güney Afrikadaydim :) Ahan da bu da ispati :D
http://i1307.photobucket.com/albums/s588/btaser2/fb5d7fa176caa3fb45465920443d8074_zpsb68ae8d8.jpg
neyse işte dediğim gibi zaten çekincem olsa yada hırslı olsam o akşam öyle konuşmazdım. fakat konu farklı gelişince olmadı. ayrıca bahsettiğim mevzu zatn forumda gelişmişti. afrika ispatına gerek yok. :) bu arada kedi iimiş. bir ara sıcak bir ataşehir akşamında konuşuruz, hatırlarız. ng konusunda bu çok zor soruya verdiğim cevap yeterli ise şeffaflık pardon daha elverişli şartlarda diyim :D bir deneme olcakmı? :D
neyse işte dediğim gibi zaten çekincem olsa yada hırslı olsam o akşam öyle konuşmazdım. fakat konu farklı gelişince olmadı. ayrıca bahsettiğim mevzu zatn forumda gelişmişti. afrika ispatına gerek yok. :) bu arada kedi iimiş. bir ara sıcak bir ataşehir akşamında konuşuruz, hatırlarız. ng konusunda bu çok zor soruya verdiğim cevap yeterli ise şeffaflık pardon daha elverişli şartlarda diyim :D bir deneme olcakmı? :D
Bence gerek yok. Draglar yaklasiyor arabanin drag oncesi bi bakimini yaparim. Draglara girer sonrasinda RED' i yeni sahibine teslim ederim insallah.
Ataşehirde bulusalim gel bu hafta mutlaka. Makara muhabbet keyifli oluyor :)
ben Güney Afrikadaydim :) Ahan da bu da ispati :D
ula bizde gitmiştik öyle aslan sevmeye, yavru amcamın elini ısırdı..
TR'ye geldik, olm amcamı aslan ısırdı lan dedim... tepkileri siz düşünün :D "tassaaah mı geçion la ashuahasuhasuasha, ziyaaa vs.. :hahaha: çakıyla aslan oldurdu vs.. :D
life is life
07-05-2013, 09:28
Maşallah iki aracada , gsı ve red etkileyici :icon_tup:
devran kac barda yuruyorsun ?
devran kac barda yuruyorsun ?
bu denemede 0.6 pik 0.5,5 cont yürüdü geçen akşam
ben kurcaladım 0.8 pik 0.5,7 gıbı yürüdü o yüzden aslında red bile denemesı ıstedım ama bora abı sökük olan araçlarla deneme taraftarı degil
ben kurcaladım 0.8 pik 0.5,7 gıbı yürüdü o yüzden aslında red bile denemesı ıstedım ama bora abı sökük olan araçlarla deneme taraftarı degil
Orcun o aksam hatirlarsan Devran bana basinc saatini gosterdiginde abi 0.8 peak yapiyorum sonra 0.5.5-0.6 arasi continous yuruyorum dedi hatta basinc saatini gostermisti.
sen acıyorsunda neye gore acıyorsun kurcalamayın dedım ben sıze dımı :) 05 yurumeye devam eder arac bıraz sabredın
Hikmet Gönül
07-05-2013, 10:23
Ikisinede masallah...
mami_makinen
07-05-2013, 10:38
Murat hadi biz yarı şeffaf çıktık denedik sen neden NG ile denemiyosun biz de şeffaf veya yari şeffaf bi rolling izlesek GS 206 vs NG 106 :)
Başkan adamlar zaten geçileceğini kabul etmiş geçen Murat ilede konuştuk Ng sökükken Gs yi zaten geçer dedi bende bu lafın üstüne bişey demedim
sen acıyorsunda neye gore acıyorsun kurcalamayın dedım ben sıze dımı :) 05 yurumeye devam eder arac bıraz sabredın
kanka sen su yaa :D gurcaladık devranla araba nerden nereye geldı hemen hemen aynı basınçlarla adam f.e.h typerdan 2 boy yiyiordu şimdi 10 boy temiz geçer
afr 11.5 üzerinde olmaduğu sürece arac mermi oluyor valla suan ki halinde memnun devranda yeter diyor ama ben bi çıtır daha hızlansın istiyorum 0.9 pik cont 0.7 yürüsün o zaman baya güze olur ;)
BlackEmperor
07-05-2013, 10:48
2 aracada maşallah sınıflarında fazlasıyla iddalı makineler kazasız belasız keyıfli sürüşler
Orcun o aksam hatirlarsan Devran bana basinc saatini gosterdiginde abi 0.8 peak yapiyorum sonra 0.5.5-0.6 arasi continous yuruyorum dedi hatta basinc saatini gostermisti.
dogrudur abi o günkü basıncına bakmadım ama normalde o şekildeydi belki gurcalamıştır oda :D parmaklamayı sevıyoruz :D ama bide aşka gelsede hızlansa biraz daha :p
Hizlanir insallah kardesim. O arabanin onu acik. Ne de olsa turbo. Maşallah araçlarimiza.
astranın önü açık maşallah
Kardeşim hizli araban yok hala bu forumda takiliyosun. Bu forum hizli ve öfkelilerin yeri. Sen hizli ve öfkeli misin?
Tolga kafanı takma bu adama garıban atmosferık 2kişilik arabası var yavaş olmasına rağmen ayıp olmasın dıye yanımıza aldık yanlızlık cekmesın dıye:)
Tolga kafanı takma bu adama garıban atmosferık 2kişilik arabası var yavaş olmasına rağmen ayıp olmasın dıye yanımıza aldık yanlızlık cekmesın dıye:)
Hızlı ve Urfalı :D
İkisine de maşallah. İkisi de hep izlediğim, takip ettiğim araçlar. Devran abiyle zaten her zaman görüşüyoruz, bora abi red'i de hep takip ediyorum. Kazasız belasız
birkan01
07-05-2013, 20:08
İki aracada masallah Devranin arabasi tarrtismasiz guzel yuruyo zaten ilk CDU ile denemesinde kafa attiginda tamm dedim:) RED e gelince turkiyenin en guzel S2K larindan tartismasiz:d ve Bora abiyide tam tamamlayan bir arac:d ama benle denemiyorsunn bora abi kiriyorsunnbeni:p
İki aracada masallah Devranin arabasi tarrtismasiz guzel yuruyo zaten ilk CDU ile denemesinde kafa attiginda tamm dedim:) RED e gelince turkiyenin en guzel S2K larindan tartismasiz:d ve Bora abiyide tam tamamlayan bir arac:d ama benle denemiyorsunn bora abi kiriyorsunnbeni:p
Evde elektrikler kesik çoluk çocuk duj alamiyoruz abdestsiz kaldık hayirlisiynan sula gelsin deneriz.
:D :D
birkan01
07-05-2013, 21:26
Evde elektrikler kesik çoluk çocuk duj alamiyoruz abdestsiz kaldık hayirlisiynan sula gelsin deneriz.
:D :D
Ahahahahaha tamamdir abi;)
Masallah araclara :)
Sole guzel bi s2000 typer gecesi yapalimmi :)
Her setup s2000 de var Typerda guzel bi eslesme yapalim :)
Masallah araclara :)
Sole guzel bi s2000 typer gecesi yapalimmi :)
Her setup s2000 de var Typerda guzel bi eslesme yapalim :)
hımmmmmmmmm kulağa hoş geliyor :D :D
hımmmmmmmmm kulağa hoş geliyor :D :D
Ben diger setupa gecmeden son gunlerim bakalim sandik motor ne kadar gidiyor filtre hedrs egsoz kombinasyonuyla :)
Ben diger setupa gecmeden son gunlerim bakalim sandik motor ne kadar gidiyor filtre hedrs egsoz kombinasyonuyla :)
eskiden olsa typerlar s2k lar bu gece cıkmıstık bıle :D...
Ayarimi bitiriyim cikalim su an ayarim yok cunku :)
_muhaRRem
07-05-2013, 21:37
Haber vrrin en azndan izleyelim.ne zamandir gelemiorm.sole bi muhabbet edelim.
Ayarimi bitiriyim cikalim su an ayarim yok cunku :)
ok tmm :).bırılerını daha buluruz.grup yaparız :D
Bende 4.77 takili Typerlarla zevkli olur :) elbet cikar Typer
mami_makinen
07-05-2013, 21:43
Bende 4.77 takili Typerlarla zevkli olur :) elbet cikar Typer
Skn typer ı getiririm
öyle bır plan var cok yakında muhurlu zarflarla davet gelecek Aksaçlı rolıngciden bekleyın:D
Su davetiyeten bende istiyorum ak sakalli ziword amca :))
Skn typer ı getiririm
Olur reisim eglenelim :)
öyle bır plan var cok yakında muhurlu zarflarla davet gelecek Aksaçlı rolıngciden bekleyın:D
uhahuahua :D iii hadi bağalıım :D.let go to the partyyyy :D
Su davetiyeten bende istiyorum ak sakalli ziword amca :))
gerek yok senı aldırırız kapıdan bekle:D
uhahuahua :D iii hadi bağalıım :D.let go to the partyyyy :D
party öncesi kilo beygır hız pazarlık muhabbetleri :D anlaşanlar ringe:)
haftaya olursa gelebilirim typerla:)zevkli bir gece olur:)
gerek yok senı aldırırız kapıdan bekle:D
party öncesi kilo beygır hız pazarlık muhabbetleri :D anlaşanlar ringe:)
güzel olur.. kilo eşitlenirse çok daha güzel şeyler çıkar ortaya :D
Zivord amca dedenin kendisi gelmesi lazim ahahaha:))
Maşallah araçlara :icon_tup:
ok tmm :).bırılerını daha buluruz.grup yaparız :D
Grup çalışmasına baya yatkınımdır. Grup içinde çok iyi organize olurum.
Benide çağırın izleyelim
Grup yaparken beni mi izlicen? Tövbe tövbeee...
:D
sabah sabah yiktin beni yine bora abi:D
Grup yaparken beni mi izlicen? Tövbe tövbeee...
:D
ulan grup yaparken utanmıyosunda garip gelmiyoda.grup dışından biri izleyincemi kötü oluyo :D :D
Çağırırsın katılırız biliyorsun affetmem:)
urfa kankam olaya direk girer boracım tikkat et döte:))
Vay öskür sen de az deilsin:)
osman 1.8t
08-05-2013, 19:13
nif typer ımız var lau cupramızda dönüyor gecelere haber bekliyoyoruz toplu koşalım :) 400+ denemek isteyene gsxr 600 500+ denemek isteyene 1000 rr da getirebilirim :)
nif typer ımız var lau cupramızda dönüyor gecelere haber bekliyoyoruz toplu koşalım :) 400+ denemek isteyene gsxr 600 500+ denemek isteyene 1000 rr da getirebilirim :)
osman benım arabayada bı randevu yazarmısın 600 yeter bana :D
osman 1.8t
08-05-2013, 21:25
osman benım arabayada bı randevu yazarmısın 600 yeter bana :D
size randevu yok bütün günler saatler sizin dostlarıma torpil yapıyorum istenilen zaman çıkarırım makinaları :) birde eklemeden yapamıycam sana 600 lük yeterde bana senin makina yetermi bilemem :)
size randevu yok bütün günler saatler sizin dostlarıma torpil yapıyorum istenilen zaman çıkarırım makinaları :) birde eklemeden yapamıycam sana 600 lük yeterde bana senin makina yetermi bilemem :)
94 Mustang 331 Stroker on 150 Shot vs Bike - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=z8HjhwZX3i8)
:D :D benım biraz daha yavaş olur zevkli olur
saka bi yana zaten aracım istedıgım gibi olursa 3 4 deneme sonrası
bir üst lig için çalışma yapıcam işte o 3 4 denemeyi güzel olsun istiyorum
osman 1.8t
08-05-2013, 21:43
sıkıntı yok geçersen benim içinde zevkli olur lever atlarsın 1000 lik getiririm :) :)
sıkıntı yok geçersen benim içinde zevkli olur lever atlarsın 1000 lik getiririm :) :)
:D :D bilmiyorumm bizde atmofirik olarak o o araçla yakın güçlerde hesaplıyoruz
404 vermiş 150 shot basıyor
1000 lik çok gelir bee 600 yakında yürüsün bana kafidir
senın motorun 100 200 nedir ?
ulan grup yaparken utanmıyosunda garip gelmiyoda.grup dışından biri izleyincemi kötü oluyo :D :D
Çağırırsın katılırız biliyorsun affetmem:)
urfa kankam olaya direk girer boracım tikkat et döte:))
Vay öskür sen de az deilsin:)
Ya ben grup olarak şarkı türkü söyleriz ayran içerizi kastetmiştim siz nereye getirmişsiniz olayı terbiyesiz ırz düşmanları sizi aklınız fikriniz döt göbekte...
osman 1.8t
09-05-2013, 19:15
:D :D bilmiyorumm bizde atmofirik olarak o o araçla yakın güçlerde hesaplıyoruz
404 vermiş 150 shot basıyor
1000 lik çok gelir bee 600 yakında yürüsün bana kafidir
senın motorun 100 200 nedir ?
100.200 6 sn gibi