PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : whatsapp titreşimi kapatma

thundra
06-05-2013, 14:17
arkadaşlar whatsapp titreşimini iphone telefonumda nasıl kapatabilirim? aradım taradım bir tek uygulama içi titreşimi kapatma yeri var kapatıyorum ordan fakat mesaj geldiğinde titriyor? google bir çözüm bulamadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Quantum
06-05-2013, 14:21
whatsapp kapalıyken gelen bildirimlerden mi titreşimi kapatmak istiyorsun?

thundra
06-05-2013, 14:22
whatsapp kapalıyken gelen bildirimlerden mi titreşimi kapatmak istiyorsun?

evet tam anlamıyla bu. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Quantum
06-05-2013, 14:25
Uygulamaya özel titreşim açma kapatma olayı yoktur iOS ta..
"Herhangi bir bildirim" geldiğinde titreşimi açık tutarsın ya da kapalı tutarsın..

thundra
06-05-2013, 14:30
Uygulamaya özel titreşim açma kapatma olayı yoktur iOS ta..
"Herhangi bir bildirim" geldiğinde titreşimi açık tutarsın ya da kapalı tutarsın..

nereden kapatabilirim bildirim titreşimlerini ?

Quantum
06-05-2013, 14:33
Ayarlar > Sesler..

Ayrıca Whatsapp bildirimlerini kapatmak istersen, Ayarlar > Bildirimler den WhatsApp bulup içindeki switch lerin hepsini kapaman gerekiyor.

thundra
06-05-2013, 14:37
Ayarlar > Sesler..

Ayrıca Whatsapp bildirimlerini kapatmak istersen, Ayarlar > Bildirimler den WhatsApp bulup içindeki switch lerin hepsini kapaman gerekiyor.
ayarlar-sesler kısmında 2 seçenek var onlar: sessizken titret- çaldığında titret hangisini açık tutmam gerekiyor? bildirim yeri gözükmüyor.

benim amacım telefon çağrıları-sms hariç telefon titremesin. whatsapp bildirimleriyle sorunum yok bildirim titreşimleriyle var.

Zetec-S
06-05-2013, 14:49
WhatsApp'ta ayarlar>bildirimler kısmında titreşim ve sesleri ayarlayabiliyorsunuz, ben de konuşma açıkken çıkan sesi oradan kapattım mesela.