Orijinalini görmek için tıklayınız : JSV in cilalarini kullanan var mi?
Ya bir suru ürün çıkarmışlar, özellikle pastaları merak ediyorum, cila ve boya koruma iş yapmayacak belli de...
Yerli ürünler çok ilgimi çekiyor. Clio symbolü incelediğim gibi, kıyasıya incelicem jsv yi de..
mehmetRS
06-05-2013, 21:51
Yerli markalar bazen şaşılacak işler başarabiliyor. Gerçi JSV çok geniş yelpaze yaptı:) adamlar her birşeyden üretip koyuyorlar piyasaya.. tek kalem çalışsa belki çok başarılı olabilir.
Birisinde olsa da azicik tirtiklasam, babamin arabaya filan surucem:)
imprezaWRC
07-05-2013, 09:46
Biraz ön yargılıyım ama, pastaları iş çıkartırsa muhtemelen bol miktarda dolgu, silikon vs. barındırıyordur.
Boşver parayı harcama diyeceğim ama sen yine bildiğini okuyacaksın :D
devil_berk22
07-05-2013, 10:42
Merak edip arkadasin araci icin aldik hic guzel degil paranizi bosa harcamayin derim
Biraz ön yargılıyım ama, pastaları iş çıkartırsa muhtemelen bol miktarda dolgu, silikon vs. barındırıyordur.
Boşver parayı harcama diyeceğim ama sen yine bildiğini okuyacaksın :D
Kasinti geldi gene, alasim var cok fena birseyler.
Merak edip arkadasin araci icin aldik hic guzel degil paranizi bosa harcamayin derim
daha oncede bu konuyu acmisim, kimse kullanmiyormus megersem:(
imprezaWRC
07-05-2013, 11:27
Kasinti geldi gene, alasim var cok fena birseyler.
Vay arkadaş sendekide ne inatmış, kaç senedir Jsv'ye taktın kafayı :D:D, alma paşam boşver, parayı bu kadar çarçur etme, yeni ve teknolojik ürünlere rotayı çevir onlara bak derim.
ozan abi ben far pasta&cilasını aldım, ag srp bile kat kat iyi yaptı farı, jsvnin gram faydasını görmedim cilalarını denemedim far pastası zort of the tırt
vay anasini, bekledigimden iyi cikti:P
ben daha iyisini bekliyordum.
Bu ara acryl-seal almayi dusunuyorum, nedense japon nano diyorlar urune neden hic anlamadim.
nanolex e alman, aquartz a kore diyen yok ki
imprezaWRC
07-05-2013, 15:22
Bu ara acryl-seal almayi dusunuyorum, nedense japon nano diyorlar urune neden hic anlamadim.
Acry-seal'ın boncuklanmasını hiç beğenmedim, keza sheeting özelliğide hiç iyi değil, neyini beğenmişler anlamadım.
battalgazi
07-05-2013, 15:57
jsv kalın çizik giderici pastasını kullanıyorum her türlü sürtme izinde çok etkili farlardaki buğuyu vs çok güzel alıyor böyle leke çıkaran ürün kullanmadım desem yeridir, yanlız biraz bastırınca boyayı buğulandırıyor birde uzun süre kullanmayınca kalitesiz ambalajından dolayı katılaşma oluyor kolay kolay şişeden çıkmıyor fiyatıda 20 liralarda pek ucuzda değil..
Scholl pasta arti Nanolex i bir dene sen bakalim ne diyeceksin :D
imprezaWRC
07-05-2013, 16:50
Scholl pasta arti Nanolex i bir dene sen bakalim ne diyeceksin :D
Kesin bir kulp bulur :D
Farecla ile karşılaştırabilir :D
Sonra olayı Dr Scholl'a bile bağlar, bunlar el ve ayak için ürün üretiyorken ne ara otomobil sektörüne atlamışlar diyebilir.
Bakım Grubu | Elma Sağlık (http://www.drschollturkiye.com/Parts.aspx?BolumId=5&DilId=1)
:D:D:D:D
Ben elestricek birsey bulurum. Kesin begenmem biseyini.
Olayim bu benim , inceleme yaparken yerden yere vururum.
imprezaWRC
07-05-2013, 16:59
Ben elestricek birsey bulurum. Kesin begenmem biseyini.
Olayim bu benim , inceleme yaparken yerden yere vururum.
Ama özünde süper adamsın :)