Orijinalini görmek için tıklayınız : Yavru Kedi
Arkadaşlar detayları linkte bulacaksınız.
Kesinlikle SATILIK DEĞİLDİR!
Bir bedel karşılığında değil, ücretsiz yeni ailesine verilecektir.
http://www.sahibinden.com/ucretsiz_!_!_!_!WQQaXQQ8360973WQQpXQQdisplayitem
Sadece sıcak bir yuvası olsun istiyorum. Ben ezilmek üzereyken buldum. Sitedede seven arkadaşlarımız var biliyorum. Benim evimde 3 adet kedim var zaten anlaşamıyorlar. Anlaşamadıkları için vermek zorundayım. ilgilenen arkadaşlar linkten yada burdan irtibata geçerlerse sevinirim.
valla okulumda kedı var meşur onunda 3tane yavrusu oldu aydına gelse koyardım onların yanına okulda kalıyoalr zaten :)coktatlı
crazydog
28-05-2008, 11:35
cok sewımlı ama bnm kedıyle anlasamaz yoksa cıdden alırdım yawrucagı ısallah dogru duzgun bakabılıcek gozunun arkada kalmıyacagı bırını bulursun
Benimki bildiin döver... :D
yaw bendede 3 tane var işte anlaşamadıkları için vericem. yoksa 4. kedi değil sınırsız kediye kadar evim açık:D
3 kedimden öncede 3 kedi verdim ev sahibi ettim ama anlaşamaynlar ömür boyu anlaşamıyorlar o nedenle evde huzurlu olabilenler kaldı :)
bu yawrucakda ev sahibi olsun istedim.
Benimki bildiin döver... :D
seninki iyi dövüyo:D
bizim 3 kız buldular erkek çıtırı yemeğe çalışıyorlar:D:D:D
Valla cok da tatlıymıs :)
Benim su an evde bakma sansım yok o yüzden alamam ama ese dosta söyleriz.
Sakın barınaga, veterinere falan bırakma aman diyim...
yusufbatırel
28-05-2008, 16:17
gursel proje ıcın arıyordu ucuz bıseyler alsın bunu ıste tam modluk
gursel proje ıcın arıyordu ucuz bıseyler alsın bunu ıste tam modluk
yusuf abim hatlar karıştı galiba :D
yavuz abi olurmu öle şey yaaa vermem hayatta ama pet shop arkadaşım var ondada bilgisi var bulunursa bir yuva haber verecek bana
Bende 1 kedi 1 köpek var bu fazla gelir.Umarım hakkıyla bakıp sevecek birine gider.
teşekkürler arkadaşlar ilginize
hadi yuva bulalım miniğe :)
Shadow_Dancer
28-05-2008, 20:16
Müdür sen alsana ya alışıksın :)
abi yinemi kedi buldun sokaktan ya :) şu kedilerin kaderiyle oynama artık :)
şaka bi yana süper bişey ama biliyorsun valideyi :)
G R Unique
28-05-2008, 22:46
çok üzüldüm bu zavallı bebeciğe.. benim de şuanda 3 kedim var evde, ben de sokaktan kurtardım kedilerimi. olmasalar alırdım ama tüm tanıdıklarıma söylerim. inşallah iyi bir yuva buluruz bebeciğe.
Müdür sen alsana ya alışıksın :)
Sana alalım iste, yalnız da yasıosun ne güzel :)
Hayat arkadası olur :D
cıtır olmasa aslında alırımda işte bi kopeğim var evde...
ilginize çok teşekkürler. siteden biri alması çok güzel olur ara ara bizde resimlerini görürüz
kedici bi arkadaşım var. ona sorayım alabiliriz belki..
saygın86
29-05-2008, 08:59
9 tane kedim var almayı çok isterim ama tüylerinden bıktım artık yaa
bnm turbo bunla oynucam derken bı yerıne bısı yapar.. umarım guzel bır ev bulur gozlerı cok super
3 dişi var bende anlaşabilseler hiç vermicem evim müsait bakabilirim ama olmuyor çok kıskanıp dövüyorlar. şuan bile evde ayrı odada duruyor ufaklık.
sorduğunuz arkadaşlarınızdan gelişme olan varmı arkadaşlar??? yada sorabildinizmi??
Bendede 1 Tane British Shorthair Var 4 Te Yavru Oldu Ama Onları Yeni Yuvalarına Dağıttık
Bendede 1 Tane British Shorthair Var 4 Te Yavru Oldu Ama Onları Yeni Yuvalarına Dağıttık
British Shorthair mi???
bi ara arkadaşım yalvardı banada bulamadık. bulduk bu seferde 500-600 Euro para istediler. kesinlikle hayvanları satılmasına karşıyım bende bütçesi uygun olmasına rağmen aldırmadım.
yuvası olmadımı şimdi yawrucakın son denememiz olsun bundan sonra başka yolla çalışacağız artık. sitedende ümitliydim aslında.
luckdove
30-05-2008, 21:50
www.kedigen.com 'a post edersen daha kolay yuva bulunabilir.
ALPER-VNS
31-05-2008, 00:58
kedi sewmem aslında ama baksana ne güzel haywan.. bi iran kedisidir tutturmuş millet, öyle bişey olsaydı 2 günde sahibi çıkardı ama kimse bu da can o da can bi yuwası olsun mantığında değil:mad:
ordada var arkadaşım ilgine teşekkürler:)
kedi sewmem aslında ama baksana ne güzel haywan.. bi iran kedisidir tutturmuş millet, öyle bişey olsaydı 2 günde sahibi çıkardı ama kimse bu da can o da can bi yuwası olsun mantığında değil:mad:
alper yemin ederim ağzına sağlık. bu ufacık hayvanlar üzerinden nasıl bir para dönüyor anlatamam. şu an doğum dönemi olduğu için sokaklar kedi kaynıyor. ama pet shoplarda sanki cins hayvan (bu lafa inanılmaz sinir olurum) sokak kedileri bile belirli bedellerle pazarlanıyor. dükkanlarının cam pencere indiresim geliyor :Deli::Deli::Deli:
evde kedim var sokakta beslediğim sayısız.sokakta sayısız yavru kedi var,çoğu ölüyor, yaşayanda güç bela.bunun üstüne bide petshop olayı var.ne denir ki,dünyanın adaletsizliğide bu olsa gerek.
inşallah bi yuva bulursun.
Sefa_vts
31-05-2008, 11:49
Bende kedi besliyorum ama bu şekilde lüks demeyelim cins kedi beslenmesine.. benimkide bildiğimiz sokak kedisi ama kimi insanlara göre hayvan beslemek lüks gelirken biz burda bunu dillendirmeyelim.. Buarada ben senin ufaklık için yardımcı olmaya çalışıyorum ama henüz bir gelişme yok.. erkek olmasaydı bi ihtimal alabilirdim :) benimkide erkek çünkü..
ben lüks diyorum çünkü etrafımda ve sokağımda o kadar çok sokağa atılmış cins kedi(iran, himalaya, ankara,van,çinçilla v.s. v.s) buldumki o yüzden işin ticaretinden nefret ediyorum. lüks bir eşyaymış gibi alınıp daha sonra yine bir eşyaymış gibi atılıyorlar.
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
Sefacım bendede 2-3 seferdir erkek diye geri dönmeler oldu bende üzüldüm açıkçası. dişi istiyorlar genellikle.
bizim evde kavga kıyamet devam ediyor zaten paylaşılamayan erkek ve 3 dişi :)
Sefa_vts
01-06-2008, 12:05
Ben senin denk geldiğin sokaktaki cinslere denk gelmediğim için bu şekilde yaklaşabiliyorum olaya sanırım :)
Erkek diğer erkeği barındırmaz benim bildiğim .. Küçük dişi olsaydı olurdu bende doğduğumdan beri kedili bir evdeyim.. her türlüsünü denedik :) dişi sokaktan yavru getiriyo ama erkek dışlıyo direk.. :)
bende iş çok ilginç 3 dişi var 3ü de kısır fakat bu kadar küçük bir kediyi kıskanıyorlar sebepse. hepsinin sevgisi. kendi aralarında ufak kedi hangisine giderse ona kızıyorlar . paylaşamadılar yavruyu. annelik güdüleri kabardı. ufaklık kiminle oynarsa kiminle uyursa diğer 2 si kızıyor. çok ilginç geldi banada. bende kedili evde büyüdüm. hatta 15 yaşında bir kedim vardı geçen yıl mayıs ayında kaybettim. ama bu şekilde bir paylaşamama durumu görmedim.