Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Disk Jokey Kursu Aranıyor
Deepblue
08-05-2013, 01:58
Merhaba arkadaşlar Disk Jokey kursuna yazılmak istiyorum internetten araştırdım 14 saat 1750 diyeni gördüm bildiğiniz uygun fiyatlı ve iyi ders veren bir kurs varmıdır ?
teşekkürler.
matthardy
08-05-2013, 02:19
kurstan ziyede tanıdıkla daha kolay yapılır.
benim tanıdıgı vardı radyo dj'ydi,taksimde bana bi yer ayarlamıstı.
sonra bıraktım.
önce pcde kendin kasmalısın bence.
cool edit ve virtual dj önerebilceğim programlar ;)
Daha profesyonel çalışmak istiyosan Cubase nin lisansını satın alıp işe başlayabilirsin daha sonra gerekli ekipmanları tamamlayıp kendine mini stüdyo yaparsın ama zaman gerektiren bir olay.Kursa vereceğin parayla ekipman satın al derim.
altugkocer
08-05-2013, 10:26
Merhaba arkadaşlar Disk Jokey kursuna yazılmak istiyorum internetten araştırdım 14 saat 1750 diyeni gördüm bildiğiniz uygun fiyatlı ve iyi ders veren bir kurs varmıdır ?
teşekkürler.
Ankara'da ortağımla bu işi yapıyoruz. İstanbulda da bağlantılarımız var. p.m. gönderiyorum.
Ayrıca imzamda yazan kendi sitemiz ordan da bilgi alabilirsin
Connection Records | Dj Academy | Istanbul (http://djacademy.connection-records.com/)
burak yeterin kurdugu bi oluşumdur.
pc softwareleri ile fazla ugraşma teknik olarak hiç bişey ögrenemezsin..
Yanlış hatırlamıyorsam forum üyelerimizden doğukan manço da eğitim veriyor ama survivor dan dönmedi sanırım halen kendisi :)
sonra bıraktım.
virtual dj'le falan uğraşılmaz kuzen + kurslarda bir yere kadar senin kulağın iyi ve yeteneğinde varsa yürürsün yoksa kursta bir yere kadar senin yerinde olsam kursa gidip eve ikinci el bi set alırım başka türlü olmaz
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-dj-ekipmanlari-pioneer-ddj-ergo-v-plus-orjinal-ergo-soft-case-ile-12-taksitli-122887810/detay
bu başlangıç için güzel bir set
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-dj-ekipmanlari-pioneer-ddj-sx-contreller-124013443/detay
bu biraz daha prof dub step dahi yapılabilir mesela
HONDA_CRX
08-05-2013, 13:23
Aslında İstanbulda bununla ilgili bir grup kurulabilir. Genelde ticari olarak bakan yerler var hep, icinde muzik ruhu olan ama kurslara veya ozel derse para ayıramayanlara destek olur..
Ses sistemleri ve sahne prova isinden anlayan birisine ihtiyacım var aslında benimde..
Deepblue
08-05-2013, 13:34
sonra bıraktım.
Zaten başladım 1-2 haftadır virtual dj ve FL Studio ile ama pek birşeyler yapılmıyor..
Deepblue
08-05-2013, 13:34
Daha profesyonel çalışmak istiyosan Cubase nin lisansını satın alıp işe başlayabilirsin daha sonra gerekli ekipmanları tamamlayıp kendine mini stüdyo yaparsın ama zaman gerektiren bir olay.Kursa vereceğin parayla ekipman satın al derim.
Kullanmayı bilmedikten sonra bunlar ne işe yarar ? :) eğiitim şart bence ..