Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk klip çekimi girişimim,yorumlarınızı alayım :)
Daha önce düğün hikayesi,kısa filmler çekmiştim ama ilk defa şarkı klipi çektim,işe çok yabancı olmadığımdan zorlanmadım montaj işleri geçenlerde bitti vakit ayırıp buraya koyamamıştım şimdi sizlerden iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum iyi seyirler :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-7Yblu-HHLo
güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık arabalarda güzeldi hatundaa :) şarkınında hakkını yemememk lazım tabi :)
kickbuttowski
10-05-2013, 21:57
Anladığımdan değil ama ışık yok gibi neredeyse hiç bir şey görünmüyor.. İlk olduğu için klibin bir senaryosu olmadığına dair yapacağım eleştiri gereksiz olacağından yapmıyorum :D
Onun dışında montajı çok başarılı buldum. :)
güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık arabalarda güzeldi hatundaa :) şarkınında hakkını yemememk lazım tabi :)
Teşekkürler :)
Anladığımdan değil ama ışık yok gibi neredeyse hiç bir şey görünmüyor.. İlk olduğu için klibin bir senaryosu olmadığına dair yapacağım eleştiri gereksiz olacağından yapmıyorum :D
Onun dışında montajı çok başarılı buldum. :)
Işık konusunda haklısın bende beğenmedim klipin sahipleri arkadaşlar bu tarzda istediler,gerçe bu ışıklarında bi tarzı yok :D yanımızda 4 adet yüksek watt ışık vardı yoksa :) yorumun için teşekkürler :)
bence iyi olmuş. merso güzelmiş:)
kanqoo55
10-05-2013, 22:03
İlk sefere göre gayet başarılı..
tebrik ederim
bende begendim
ama bence de biraz karanlik kalmis
Bencede ilk için güzel.Şu netleşip flulaşma efekti daha az sıklıkta olsaydı sanki daha iyi olur biraz yordu sürekli tekrarlaması.Işık bence iyiymiş fazlasıda parçanın tarzının dışına çıkabilirdi.140kasa süperdi bence bu tarz için 1e 1uymuş.Bayanlar hakkında fazla yoruma gerek yok.Son olarakta yaşlı ama çok güzel bir pitbull du oynayan keşke onun başka sahneleride olsaydı karanlıkta havlamanın yanında.İyi iş :icon_tup:
Trance-R
11-05-2013, 01:49
daha aydınlık, daha net görüntü lazımdı :)
ama iyi, başarılarının devamını dilerim...
ellerinize sağlik klib kaliteli olmuş :) Devamini bekliyoruz.
karanlık güzel olmuş bence çekimler başarılı yurtdışı edasında.ancak tek gözüme batan motorlu sahneler çok gereksiz olmuş kaliteyi düşürmüş
Emre İlbi
11-05-2013, 09:00
Berkin eline sağlık, çok güzel olmuş :)
bence karanlığın sebebi, "karanlık işlerin adamıyız" mesajı vermek,
baksanıza adamlar gece vakti güneş gözlüğü takıyor :D
life is life
11-05-2013, 09:44
Keyifle izledim.. Elinize sağlık..
Güzel olmuş.Evet karanlık ama anladığım kadarı ile öyle istemişler sizlik bişe değil.
aliburma
11-05-2013, 10:04
Berkin eline sağlık, çok güzel olmuş :)
bence karanlığın sebebi, "karanlık işlerin adamıyız" mesajı vermek,
baksanıza adamlar gece vakti güneş gözlüğü takıyor :D
+1 , bence de ilk için gayet güzel, ulusal kanalda klip izliyor gibi hissettim vallahi, ne eksiği varmış...
Bende çok beğendim güzel olmuş
GokhanRS
11-05-2013, 10:17
bencede klip çok iyi. ama şarkıda söyleyenlerin seside hiç hoşuma gitmedi. her sesi kötü olan rap söylerse böyle sonuç çıkıyor.
çok beğendim çok güzel olmuş.tebrik ederim
percussionali
11-05-2013, 11:09
Elbette iyi kotu yorum gelecektir sonucta
Ben fikrimi soyleyim klip ilk defa klip yapan birisi icin fazla iyi.
yurt disi klip ceklerinden hic bir faki yok.
Bu sitede bu isi iyi yapan arkadaş lar var
Birde senin gibi ilk baslayip klip yauinlayanlarda var o kliplerele karsilastirip
yorum yapmak gerekli sonucta.
Eger cidden ilk defa bu isi yapiyosan cok iyi bir gozlemcisin ve programini iyi taniyosun
Eline emgime saglik kardesim...
MatraX_07
11-05-2013, 14:13
kardeşim müthiş eline sağlık
denizalpakinci
11-05-2013, 14:43
Kanka güzel olmuş :) Elinize sağlık.
ılk ıcın cok fazla ıyı. montaj cok ıyı. karanlık olması eksıklık degıl adamların tarzı bu yanı olede ıstemısler . aynen devam et dostum guzel seyler basarırsın ınsallah. yanlız bı elestrım olucak net flu net flu sureklı olunca bas agrısı yaptı anlık olarak :D daha az tekrar ve daha genıs kompozısyon daha ıyı olacaktır
walla ilk defa bu tarz bi klip çekiyorsanız gerçekten elinize saglık yabancı kilpleri aratmamış brawoo tabrikler....
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim :) İlk mesajımda yazdığım gibi çok yabancı değilim video çekim işlerine ama ilk defa şarkı klibi çektim,şuan ekipman eksiğim var yakın zamanda ekipmanımı toparlayıp daha keyifli video çekimlerini paylaşırım :)
reddewill
11-05-2013, 16:20
gayet güzel elinize sağlık
blackjack
11-05-2013, 17:45
MOntaj sağlam parça bana hitap etmesede klip kendisini izletiyor..Amatör bir klip gibi değil tebrikler