Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Mayıs Ta Nerdeyiz ? ISTANBULPARK
Formları bu adresten doldurun arkadaşlar Süpersportla Halk günü birbirinden ayrı kayıt sistemlerine sahip kaydınız yanlış yere gitmesin .
Ayrıca aşağıdaki kural kaideleride lütfen dikkatle okuyunuz .
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 19 Mayıs 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri (http://www.intercitypark.com/etkinlikler/19-mayis-2013-intercity-istanbul-park-pist-gunleri/)
ps3 varsa granturismo5 challange serisini oyna, herşeyi anlatıyor :D
ps3 ü olan kankalar aranıyor :D biraz antremanlanalım.
Gt5 en iyi antrenman.Ayrıca youtube dan onboard videolar izlenirse bir nebze faydası görülür ama çıkana kadar herşey teorik olduğu için yeterli değil.Lastiklere ve frenlere kaldırabileceğinden fazla yük bindirmemek ve ayrıca araç gidiş anlamında şişmeye başladığında yavaşlayıp fazla devir çevirmeden dinlendirmek dikkat edilmesi gereken hususlar.
teşekkür ediyorum ilk defa süreceğim için oldukça nazik davranacağım zaten araca. youtube videoları buldum indiriyorum icap ederse hergün izleyip bi nebze bişeyler kapmaya çalışacağım bakalım.
Firat.M3
13-05-2013, 22:32
Özgün, beni de eklersen eğer sevinirim. E36 M3 SC ile katılacağım. Hakan abi'de orada olacakmış sanırım. Formu dolduruyorum.
Serhat Y.
13-05-2013, 22:36
Etkinlik Kuralları ve Muvafakatname örneğinin dikkatlice okunması gerektiğini tavsiye ederim katılacak veya düşünen arkadaşlara.
Etkinlik Kuralları ve Muvafakatname örneğinin dikkatlice okunması gerektiğini tavsiye ederim katılacak veya düşünen arkadaşlara.
Sayin bs-typr okuduysaniz banada detayli anlatirmisiniz
Serhat Y.
13-05-2013, 22:46
haha sana olan fantazimi sanırım gerçekleştiremiicem kanka:D sıkıştırmak arkadan tacizde bulunmak diskalifiye sebebi, ama start-finish düzlüğünde yanından akarım :)
haha sana olan fantazimi sanırım gerçekleştiremiicem kanka:D sıkıştırmak arkadan tacizde bulunmak diskalifiye sebebi, ama start-finish düzlüğünde yanından akarım :)
Hayirdir nereye demezlermi adama :)alpere soyledim arkandan basip yanindan akarken videomuzu cekicek ahaha
poşetçay
13-05-2013, 22:50
haha sana olan fantazimi sanırım gerçekleştiremiicem kanka:D sıkıştırmak arkadan tacizde bulunmak diskalifiye sebebi, ama start-finish düzlüğünde yanından akarım :)adam bilinç altında neler beslio ya :)
2:40 altında önden çekişli 300 hp civarında hothatch araç çıkarsa gerçekten şaşırırım.
adam bilinç altında neler beslio ya :)
Yil oldu 2013 o kaldi 2012 de tazelemek lazim bilinc altini :)
Serhat Y.
13-05-2013, 22:56
amaç pisti tanımak zaten ısınma turu 20dk. tecrübe edelim, sonraki org.lara bakarız ;)
2:40 altında önden çekişli 300 hp civarında hothatch araç çıkarsa gerçekten şaşırırım.
Transponder yokki nasil bilcez haci
Serhat Y.
13-05-2013, 22:57
Yil oldu 2013 o kaldi 2012 de tazelemek lazim bilinc altini :)
vaay be:icon_tup:
poşetçay
13-05-2013, 23:00
Yil oldu 2013 o kaldi 2012 de tazelemek lazim bilinc altini :)gaz wermeyi hayatta sevmem hiç huyum deildir :) gider yapıyo gibi geldi
Transponder yokki nasil bilcez haci
video çek haci
Sinan Koc
13-05-2013, 23:13
Tur zamanlarini gps ten olcen app ler mevcut kullanabilirsin.ne kadar dogru olcuo bilmiorum ama yinede fikir verir
Serhat Y.
13-05-2013, 23:15
pbox ta öyle bi özellik var diye biiliyorum. tecrübeli birileri yazarsa öğrenmiş oluruz.
Low-Rider
13-05-2013, 23:17
Android'de trackmaster diye bir program var, Schumi tavsiye etti ben onu kullanmayı düşünüyorum.
Transponder kiralanabilmekte arkadaşlar kişisel ölçümleriniz kendi bilginiz için güzel olur tabi ama pistin resmi sayfasında transponderla attığınız zamanı görebilirsiniz.
ben olsam tebrik ederim :D
android veya iphone için istanbul parkın pist düzeni, lap time'ı on board olarak alabilen program varsa gps üzerinden transponder'a pek gereksinim kalmaz bu arada aslında :)
kaskım var co-pilot olur kronometre tutarım yanda :D :D :D :D :D
2:40 altında önden çekişli 300 hp civarında hothatch araç çıkarsa gerçekten şaşırırım.\
458 italia 2,12 suresi var,bi focus rs yada 1m vs icin aradaki fark cok degilmi 30sn fark olusurmuki bence 2 30 yapilabilir..
gorcez bakalim bi 200hp olaydik:)
bende formu doldurdum eftyi yaptım
crisis - delsol vti
::ZaFeR::
13-05-2013, 23:41
ben olsam tebrik ederim :D
android veya iphone için istanbul parkın pist düzeni, lap time'ı on board olarak alabilen program varsa gps üzerinden transponder'a pek gereksinim kalmaz bu arada aslında :)
bir ara kurcalarken android üzerinde görmüştüm sanırım buna benzer bi program
istanbul parkta bir dünya yarış olmuş hiçbirinin derecesini bulamıyorum. bu yarışta envai çeşit araç var. kim ne yapmış bilen var mı ?
TTCC 2012 Round 2 istanbul park race - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YUjIoEJQC2A)
Bir tek Ali dinç in c2 ile derecesini öğrenebildim. 2,45 gibi dönmüş aracın top speed i 158 km miş
yarış otomobillerinin zamanını referans almayın palio olsa bile aklınızda olsun :D
yarış otomobillerinin zamanını referans almayın palio olsa bile aklınızda olsun :D
bence iyi referans. körfezdeki 106 larla benim derecem nerdeyse aynı çıktı. kaldıki 106 lar paliolara körfezde fark atıyor :D
şimdi ukalalık gibi algılanmasın diye açıklama yapim. bizim pistlerde yarışan 106 lar yada saxolar çok yüklü araçlar değillermiş. motor modifiyesi olarak sadece piston olduğunu söylüyorlar. slick + hafifletme gibi avantajları var tabi. onları geçmesekte derecelerine yaklaşmayı hayal etmek fazla gelmez herhalde
Hedef 2:30 gibi sanki hothatchler için yada daha aşağımı :D kurmayın şimdi bizi bu rakama :)
şimdi ukalalık gibi algılanmasın diye açıklama yapim. bizim pistlerde yarışan 106 lar yada saxolar çok yüklü araçlar değillermiş. motor modifiyesi olarak sadece piston olduğunu söylüyorlar. slick + hafifletme gibi avantajları var tabi. onları geçmesekte derecelerine yaklaşmayı hayal etmek fazla gelmez herhalde
Cem motor modifiyesi yok diye düşünsende bir yarış otomobili ile bir Yarışta çıkacak zamanla halk gününde çıkacak zaman alakasız olur pist 5 km sen 25 araçla bir arada pistte gazlıyorsun onlar yarışıyor :D
şase yürüyen süspansyon kilo şanzuman her yarış için mekanik ekibin pist için yapacagı ayarlamalar bunlar pistte zaman kazandırır aracın gücünün + yada - 10 hp olması değil ...
TPS de yarışan en yavaş aracın o pisti dönmesiyle aynı marka model bir yol versyonunun dönmesi arasında aynı sürücü bile olsa en az 20-30 saniye farkeder ;)
neyse 20 mayısta Pistin Transponderi ile o yarış araçlarının ölçüldüğü sistemden çıkan zamaanları yazarız demek istediğimi anlarsınız :D
Cem motor modifiyesi yok diye düşünsende bir yarış otomobili ile bir Yarışta çıkacak zamanla halk gününde çıkacak zaman alakasız olur pist 5 km sen 25 araçla bir arada pistte gazlıyorsun onlar yarışıyor :D
şase yürüyen süspansyon kilo şanzuman her yarış için mekanik ekibin pist için yapacagı ayarlamalar bunlar pistte zaman kazandırır aracın gücünün + yada - 10 hp olması değil ...
TPS de yarışan en yavaş aracın o pisti dönmesiyle aynı marka model bir yol versyonunun dönmesi arasında aynı sürücü bile olsa en az 20-30 saniye farkeder ;)
neyse 20 mayısta Pistin Transponderi ile o yarış araçlarının ölçüldüğü sistemden çıkan zamaanları yazarız demek istediğimi anlarsınız :D
söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
ama şunu söylemeden edemeyecem. bende slickle çıkacam lastiklerin durumundan emin değilim. eğerki tutunmada sıkıntı olmazsa palioları geçerim düşüncesindeyim.
Ancak palioların derecelerini bilmiyorum puahauahaua
söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
ama şunu söylemeden edemeyecem. bende slickle çıkacam lastiklerin durumundan emin değilim. eğerki tutunmada sıkıntı olmazsa palioları geçerim düşüncesindeyim.
Ancak palioların derecelerini bilmiyorum puahauahaua
Olm üzülme diye sölüyorum :D hahahahha
Şaka biyana Yarışmak ayrı bir durum sıfır set lastikler mekanik ekibin ayarları lastik havasına kadar hesap edilen saniyeler ve ayrıca devamlı hızlı akan bir pist ...
Şöyle söliyim yarış aracını örnek alma üzülme kendi aracını ve benzerlerinin bundan sonraki zamanlarını örnek al ki doğru bir değerlendirme olsun ...
Birde kişisel ölçülen zamana 0 güven okadar söliyim bukadar senedir organizasyon yaparım resmi zamanla birebir tutturan bir kronometre yada video görmedim henüz :D
Olm üzülme diye sölüyorum :D hahahahha
Şaka biyana Yarışmak ayrı bir durum sıfır set lastikler mekanik ekibin ayarları lastik havasına kadar hesap edilen saniyeler ve ayrıca devamlı hızlı akan bir pist ...
Şöyle söliyim yarış aracını örnek alma üzülme kendi aracını ve benzerlerinin bundan sonraki zamanlarını örnek al ki doğru bir değerlendirme olsun ...
Birde kişisel ölçülen zamana 0 güven okadar söliyim bukadar senedir organizasyon yaparım resmi zamanla birebir tutturan bir kronometre yada video görmedim henüz :D
ağızından bal damlıyor. pazar günü hatırlat öpecem(yanağından) :)
ağızından bal damlıyor. pazar günü hatırlat öpecem(yanağından) :)
Gel gel bakalım :D ahahhaha
Piste zaman cikarmak bambaska birsey.
Piste hazir olmak cok maddi manevi emek ister.
19 mayis bu baglamda egitici olucak.
Nice halk gunlerine...
Her zaman ki gibi çok zevkli olacak :)
Viva Pist amca :D
Batw0han
14-05-2013, 08:13
Formu doldurdum, ücreti bugün yatırıyorum.
kubilayk
14-05-2013, 08:14
Kubilay - Bravo JTD
saat programı yayınlandı mı? hangi saat arası ne olacak?
aynı zamanda avrupa yakasından gidecekler kimler? sabah beraber gidelim.
Formu doldurdum, ordayiz!
Low-Rider
14-05-2013, 08:44
70'i geçemicez pistte bu gidişle trafik olucak:D maşallah çok kalabalık olucak süper
Onurcan co pilotun olurum.
70'i geçemicez pistte bu gidişle trafik olucak:D maşallah çok kalabalık olucak süper
festival havasında bir gün olacak :D
Buğra abi . Abi sorumu tahmin ediyorsundur :)
Ehliyetsiz gelsek tribünde oturmaktan öteye geçebilirmiyiz ?
Orda bulunmak adına katılıyorum kalabalık çok süper olacak :D
crazydog
14-05-2013, 09:24
yazın abi benide
crazydog-205gti :D
Caner B.
14-05-2013, 09:26
Onurcan abi bi tur atarim yaninda :D
Sanırım böyle bir görüntü bizleri bekliyor olacak
http://www.ralliajansi.org/wp-content/uploads/2013/01/130119-ZIMPIS-KISCUP-480x319.jpg
Öyle bir görüntü olmıcak padokdan 10 sn ara ile çıkılıcak. Öyle start finisb düzlüğünden start verilirse patlatan patlayana..
Her zaman ki gibi çok zevkli olacak :)
Viva Pist amca :D
viva mpowe cico :D
Sanırım böyle bir görüntü bizleri bekliyor olacak
http://www.ralliajansi.org/wp-content/uploads/2013/01/130119-ZIMPIS-KISCUP-480x319.jpg
Böyle bir şey yapılırsa şimdiden ricam beni 10 metre filan en arkadan başlatsınlar 20 dakka zevk alıcaz diye boyasız arabayı haşat etmeyelim.
Öyle birşey olmucak, padokdan 10 sn ara ile çıkılıcak kimse kolay kolay pistte birbirini yakalayamaz en fazla 3lü 4 lü gruplaşmalar olur belli bölgelerde, kendi aralarında çekişirler, hem dünya araba oldu araçlar sınuflandırılır dizel ile corvet i aynı seans da cıkarmak olmaz..
sigortacım patlarsan arama beni dedi :D sakin olmakta fayda var. :)
anılayvaz
14-05-2013, 10:34
Raif Anıl Ayvaz - 306 gti benide ekleyebilirsiniz ödemeyi şimdi gerçekleştiriyorum
İnşallah kazasız ve keyifli bir gün geçiririz ve öyle bir görüntüylede karşılaşmayız ben sadece o şekilde olur diye düşündüm ama Göki'ninde dediği gibi 10 ar saniye arayla çıkılırsa pekde birşey olmaz
sigortacım patlarsan arama beni dedi :D sakin olmakta fayda var. :)
Sizinki iyiymiş benim babam tribünde olucak aşağı şırıngayla iner yemin ediyorum :D
anılayvaz
14-05-2013, 10:44
ödemede yapılmıştır bir aksilik çıkmazsa oradayız
crazydog
14-05-2013, 10:48
hadi pazar olsun artık ya :D
Vay vay vay aslan kardesim ilk pist deneyimini gerceklestiricek hemde istanbulparkta agiz tadiyla yarisirsin(z) insallah
yusufcan_k
14-05-2013, 11:06
konuyla alakasız ama drag tarihi bellimi acaba
kategorileri nasıl olacak ben onu merak ediyorum
Vay vay vay aslan kardesim ilk pist deneyimini gerceklestiricek hemde istanbulparkta agiz tadiyla yarisirsin(z) insallah
Eser 1600kg araçla o asfalta çıkarsam zamp gibi yapışır oldugum yerde kalır vinçle pist dışına atılırım:D
anılayvaz
14-05-2013, 11:09
Eser 1600kg araçla o asfalta çıkarsam zamp gibi yapışır oldugum yerde kalır vinçle pist dışına atılırım:D
Onu bana yazmıştı :) oradaki aslan benim sıfatım oluyor :)
Ahahaha hatlar karisti Aslan :) iyi guldum valla benim birader katiliyor baksana (anilayvaz) onun icin yazdim ben onu
ödemede yapılmıştır bir aksilik çıkmazsa oradayız
Eser mesajı Anıl için yazmış sanırım Aslan
viva mpowe cico :D
Allah Allahh testte bir tur bende varim abi simdiden diyeyim :D
Öyle bir görüntü olmıcak padokdan 10 sn ara ile çıkılıcak. Öyle start finisb düzlüğünden start verilirse patlatan patlayana..
Göki abi sukutur aliyoruz mu :D (Videolu cevap verme nokta atişi oluyo ) :D
Evet öyle olmuş ama bana yazılmış gibide olmuş
kategorileri nasıl olacak ben onu merak ediyorum
Hizlilar ve deneyim liler 1. grup
others
2 :D
Sercanius
14-05-2013, 11:44
crx ile yıllarca bu organizasyonu beklemiştim katılamadığıma çok üzgünüm.. inşallah bu tip organizasyonların devamı gelir..
Low-Rider
14-05-2013, 12:05
Aslan Allah iyiliğini versin ya güldürdün :D
Allah Allahh testte bir tur bende varim abi simdiden diyeyim :D
Göki abi sukutur aliyoruz mu :D (Videolu cevap verme nokta atişi oluyo ) :D
Ben yokym cico bu sefer em-re ile araçda olucam, sonrasında ayrılıcam pistten. Video iyiydi ama :D
pesimist206
14-05-2013, 12:19
pesimist206 - 3.20 d
Batw0han
14-05-2013, 12:39
Raif - evo 8 ( bursa ekibinden )
Batw0han
14-05-2013, 12:51
EFT YAPILDI (16 GR 876 subaru gc8 )
wolkanku
14-05-2013, 12:57
organizasyonun saatleri nedir?
sabah kaçta başlıyor kaçta bitiyor? 19 Mayıs kutlamalarına katılabilmek için soruyorum.
lütfen akşam 19:00 daki kutlamalara denk gelmesin.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/182245_492747120778770_1694470599_n.jpg
sabah kaçta başlıyor kaçta bitiyor? 19 Mayıs kutlamalarına katılabilmek için soruyorum.
bende merak ediyorum ve sordum ama sanırım henüz bir zaman planlaması yok. olduğunda açıklarlar diye düşünüyorum.
Can ERYÜKSEL 34 GAD 01 - Audi S3 (EFT YAPILDI)
Evren DURASI 34 FU 0440 - BMW Z4 35is (EFT YAPILDI)
34 TC 3919 106 GTİ (Havale yapıldı )
Hayırlısı bakalım :) Eglenceli bir haftasonu olur diliyorum...
abdullahduymaz
14-05-2013, 13:15
Listeye bakıyorum da sanırım en yavaşlardan biri ben olacağım :D Bu arada Bursa'dan İstanbulPark'a gideceklerle konvoy halinde mi gidilicek ? Bende Bursa'dan geleceğim katılmak isterim :)
onurdestan
14-05-2013, 13:24
34Y4611 audi S3 onur destan fidan aksam hesaba yatiricam isteyim :)
34Y4611 audi S3 onur destan fidan aksam hesaba yatiricam isteyim :)
yalnız bırakma beni :)
özgün, listeyi güncellerken beni gözden kaçırmışsın sanırım :) tekrar bilgilerimi yazıyorum.
34E6197 - mcy - Honda Civic ep2
özgün, listeyi güncellerken beni gözden kaçırmışsın sanırım :) tekrar bilgilerimi yazıyorum.
34E6197 - mcy - Honda Civic ep2
ayni sekilde bende listede yokum
34 KN 818 - ilker Caliskan - Delsol
kubilayk
14-05-2013, 14:00
Benide ekler misiniz
Kubilay - Bravo JTD
yunus_kg
14-05-2013, 14:13
34BZ8241 - Yunus Avcı - 106 Gtı
onurdestan
14-05-2013, 14:23
;6825296']yalnız bırakma beni :)
Ordayim bi mani olmazsa aksam yatiricam parayi baska 8l varmi ikimizmiyiz :)
Ordayim bi mani olmazsa aksam yatiricam parayi baska 8l varmi ikimizmiyiz :)
8l'nin gururu SVS S3 var =)
Armageddon
14-05-2013, 14:45
lütfen akşam 19:00 daki kutlamalara denk gelmesin.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/182245_492747120778770_1694470599_n.jpg
Bu habere inanamıyorum demek geldi içimden ama artık çok normal haberler bunlar... Türk milleti milattan önce orta asyada başlayan tarihinden bu yana hiç bu kadar aptal ve gerizekalı yerine konmamıştır heralde... Patlama olduğunda düğünlerde gez, patlamanın olduğu yere gitmeye zahmet etme Amerikaya uç, ama nefret ettiğin 19 Mayısı iptal etmek için bunu mazeret olarak kullan.... Tarih bunu da yazdı...
Bu habere inanamıyorum demek geldi içimden ama artık çok normal haberler bunlar... Türk milleti milattan önce orta asyada başlayan tarihinden bu yana hiç bu kadar aptal ve gerizekalı yerine konmamıştır heralde... Patlama olduğunda düğünlerde gez, patlamanın olduğu yere gitmeye zahmet etme Amerikaya uç, ama nefret ettiğin 19 Mayısı iptal etmek için bunu mazeret olarak kullan.... Tarih bunu da yazdı...
Amerika ziyareti iptal olmaz 19 mayis iptal olur 45 kişi derler oysa 150 nin üstünde ölü var neyse ceza alıcaz daha konuşursak
Low-Rider
14-05-2013, 15:15
Beyler konuyu saptırmayın yeri burası değil
Evet arkadaslar tech uyelerine yapilacak jest vardi dusunulen ne oldugu aciklandi mi acaba kacirdim mi?
ahmetdrift
14-05-2013, 15:25
Ahmetdrift/mini cooper gp 2 seans ücreti havale yapıldı
araç içi veya dışı için kamera çekimi yapmakta bir sakınca var mı? go pro kullanabilirmiyiz?
serhat_R
14-05-2013, 15:56
Beyler daha önceden katilanlardan duydum arabalara çok taş geliyormuş? Yarış bitince aracı haritaya dönenler var.. Bunun hakkında bilgisi olan varmı? Boyasız arabayla çıkıyoruz haşat olmasın canımız..
Beyler daha önceden katilanlardan duydum arabalara çok taş geliyormuş? Yarış bitince aracı haritaya dönenler var.. Bunun hakkında bilgisi olan varmı? Boyasız arabayla çıkıyoruz haşat olmasın canımız..
İstanbul Park pistinde taş olacağını sanmam :)
İstanbul Park pistinde taş olacağını sanmam :)
Ama var.. Geçen pist organizasyonnda murat engin(996tt) belirtmişti..
bundan oncekı yarısta bır arkadas aracını pıst cızgısı dısında surmesı nedenı ıle boyle bır olay oldu ama pıst cızgısı ıcınden suren arkadaslar olucagı ıcın bırsey olacagını sanmam :)
Pist dışına çıktıkdan sonra ucu açık zaten taş da olur, lastik de olur, bariyer de Allah korusun.
Başlangıç bitiş saatleri ne özgün günün ?
19 Mayıs ta ki halk konserleri iptal edildi . Törenler de herhangi bir değişiklik yok .
opeldostlar
14-05-2013, 19:22
kısmetse pistteyiz şimdiden tüm katılımcılara iyi eğlenceler
PiscocuK
14-05-2013, 19:38
başlangıç bitiş saatleri bellimi acaba?
Bildiğim kadarıyla 9:00 - 19:00 saatleri arasında.
Bildiğim kadarıyla 9:00 - 19:00 saatleri arasında.
saat kaçtaki seansa gireceğiniz bildirilcekmiş en geç cuma günü sanırım
saat kaçtaki seansa gireceğiniz bildirilcekmiş en geç cuma günü sanırım
evet cem,bugun konusuldugunda cuma gunu denmişti.
Cok fazla tas var,yakin takip yapmayin.
Pist cizgisi tasli,cizgi disi tozlu ve tasli.
Bu organizasyonu "Pist gunu" olarak gorun, yaris degil. Araclar nasil sali verilecek piste bilmiyorum ancak mutlaka bir birinizi yakaliyacaksiniz,yol verin,gaza gelmeyin.
Kac kisinin yaris tecrubesi var bilmiyorum ancak ist park uzun-triklerle dolu bir pist. Araciniz fren-lastik durumu cok iyi olsun. Turbo araclar sogutmanizi gozden gecirin(yag ve turbo).
Zaman yapmak isteyenler 3. Turda yapsin.
Bu organizasyonu "Pist gunu" olarak gorun, yaris degil. Araclar nasil sali verilecek piste bilmiyorum ancak mutlaka bir birinizi yakaliyacaksiniz,yol verin,gaza gelmeyin.
Kac kisinin yaris tecrubesi var bilmiyorum ancak ist park uzun-triklerle dolu bir pist. Araciniz fren-lastik durumu cok iyi olsun. Turbo araclar sogutmanizi gozden gecirin(yag ve turbo).
sonuna kadar katılıyorum kimse gereğinden fazla gaza gelip enteresan hareketler yapmaya kalkmazsa çok daha güzel bir gün olur hepimiz için
crazydog
14-05-2013, 20:53
Liste güncellenmiyormu hala eklenmemişim arkadaşlar?
shekil de orda olucak pazar günü :))
tanışmak istiyenleri beklerim :P
Seyirci olarak gelirsek ücret talep edilicek mi?
anılayvaz
14-05-2013, 21:21
Ödemeyi yaptım formu gönderdim ama listeye ismim yazılmamış bir aksilik mi var acaba ben yazdıktan sonra listeye güncellemede yapılmış
Seyirci olarak gelirsek ücret talep edilicek mi?
seyirci aliniyormuki ? ucret verilir sorun olmaz zaten astronomik bi fiyat olacagini sanmam
beyler yazdılar kaç defa seyirci alınıomuş 10 tl mi öyle bişeymiş bikaç sayfa okursanız görüceksiniz
pardon kusura bakmayin gormemism
kubilayk
14-05-2013, 21:55
Sabah eft yaptim ekler misiniz
Kubilayk - bravo Jtd
Ödemeyi yaptım formu gönderdim ama listeye ismim yazılmamış bir aksilik mi var acaba ben yazdıktan sonra listeye güncellemede yapılmış
evet güncellemede sıkıntı var. bende dün ödemeyi geçtim.
ama detaylı olarak tekrar gözden geçirirler diye düşünüyorum.
anılayvaz
14-05-2013, 22:39
Bir aksilik mi var oda belli değil para ulaşamadıysa falan bankayla görüşürülürdü.
BurakCengizhanoğlu
14-05-2013, 22:42
Yoğundur belki özgün günceller illaki :)
Yağız Sencer Özavcı - Megane 3 Coupe :)
aliergun
15-05-2013, 00:56
merak ettiğim iki konu var.
arabanın orjinal koltuğunun yerine homologe sparco koltuğumu koymak istiyorum. fakat orjinal emniyet kemeriyle sıkıntı olurmu? o koltuğu koyunca 4 noktalı kemer vs isterler mi?
ikinciside katılımcılara günlük pist lisans çıkıcak mı?
Listede bir tane yavas araba olsa bende katilacagim ama yok :)
otm. 1.4 getz le katılan Onur var :) (onursumer)
merak ettiğim iki konu var.
arabanın orjinal koltuğunun yerine homologe sparco koltuğumu koymak istiyorum. fakat orjinal emniyet kemeriyle sıkıntı olurmu? o koltuğu koyunca 4 noktalı kemer vs isterler mi?
ikinciside katılımcılara günlük pist lisans çıkıcak mı?
Yarış olmadığı için lisansa gerek yok .
Koltukla kemerin düzgün çalışıyor ise sorun olmaz ama koltuğun orjinal kemerinin çalışmasına yada seni kavramasına sorun yaratıyorsa ozaman zaten kendi güvenliğin için kullanmamalısın .
Liste güncellemesinde yavaş kalabiliyoruz arkadaşlar siz o kısmı dert etmeyiniz .
Buraya yazın biz geriyedönük düzenleriz listeyi .
Sadece formu doldururken techturkey - Nick yazmayı ihmal etmeyin ki başvurularınızı ayırd edebilelim ;)
Artık taşlı değil pist komple temizlik gördü geçen sefer yaşadığımız sorun üzerine artık bir problem yok pırıl pırıl Muratçım ...
Suprizi ogrenemedik hala Bugra Bey :) bu arada liste oldukca kalabalik 30 ardan ciksak 1 saate 3 seans sigar anca tabi bunun giris cikis ayarlamasi falan derken 20ser dakikadan 3 seans uzar "en az" 1:30 saate yani programda kayma olacak gibi.Talep super ben cok memnunum bu konudan ama ne gibi bir duzenleme dusundunuz bu konuda?
Suprizi ogrenemedik hala Bugra Bey :) bu arada liste oldukca kalabalik 30 ardan ciksak 1 saate 3 seans sigar anca tabi bunun giris cikis ayarlamasi falan derken 20ser dakikadan 3 seans uzar "en az" 1:30 saate yani programda kayma olacak gibi.Talep super ben cok memnunum bu konudan ama ne gibi bir duzenleme dusundunuz bu konuda?
Siz o kısmı merak etmeyin organizasyonda seansınızda çıkarsınız . uzama olmaz giriş çıkışları ile 20 dakika . O nedenle herkez seansı geldiğinde takip eder aracının başında olur ise sorun yaşamayız aracının başında olmazsa seansını kaybeder onada biz bişey yapamayız :D
Süpriz adındanda belli olduğu gibi süpriz olarak kalsın songün açıklarız keyifli olur :D
Siz o kısmı merak etmeyin organizasyonda seansınızda çıkarsınız . uzama olmaz giriş çıkışları ile 20 dakika . O nedenle herkez seansı geldiğinde takip eder aracının başında olur ise sorun yaşamayız aracının başında olmazsa seansını kaybeder onada biz bişey yapamayız :D
Süpriz adındanda belli olduğu gibi süpriz olarak kalsın songün açıklarız keyifli olur :D
Tamam supriz icin bekleriz sabirla daha iyi heyecanli olur :) Asil heyecan butun gun seansimizi kacirmayalim diye gunesin altinda arabanin basinda beklemek olacak anladigim kadariyla :D:D madem oyle soyle guzel taburelerimiz mini masamiz meyve tatli icecek falan padokta masa kurabilirmiyiz bari :D saka bir yana seans icin cikacaklari 1. 2. 3. grup diye ayirip anonsu gecerse kacirmada olmaz daha iyi olur sanki bi fikir..
Tamam supriz icin bekleriz sabirla daha iyi heyecanli olur :) Asil heyecan butun gun seansimizi kacirmayalim diye gunesin altinda arabanin basinda beklemek olacak anladigim kadariyla :D:D madem oyle soyle guzel taburelerimiz mini masamiz meyve tatli icecek falan padokta masa kurabilirmiyiz bari :D saka bir yana seans icin cikacaklari 1. 2. 3. grup diye ayirip anonsu gecerse kacirmada olmaz daha iyi olur sanki bi fikir..
Saat belli olucağından sorun yaşanmaz gibime geliyor arada makaraya karışıp unutmamak lazım gerisi sorun olmaz güzel bir pazar sizleri bekliyor.
Saat belli olucağından sorun yaşanmaz gibime geliyor arada makaraya karışıp unutmamak lazım gerisi sorun olmaz güzel bir pazar sizleri bekliyor.
Ondan hic suphe yok guzel olmayacak super olacak.Uyku girmiyor gozlere sadece ben degilimdir oyle olan daha once bu tadi alanlarda eminim oyle.Onuda gectim eminim olmazda hani sorunlu bi org olsa bile ne olur bize bu imkani verebilen baska bir org daha var mi?Olmadigini bilmek butun sikintilarini unutturur zaten kiymet bilene.Yinede kacirmasak bari seansimizi :D:D
içimden bi ses diyor ki , s2k lar virajlarda açı vericek, hondalar 3 korna yürücek, puglar drag kalkıcak. bu da bizi dünya'nın enleri listesine sokucak :D
içimden bi ses diyor ki , s2k lar virajlarda açı vericek, hondalar 3 korna yürücek, puglar drag kalkıcak. bu da bizi dünya'nın enleri listesine sokucak :D
Icindeki ses urkutucu :D olmaz olmaz Bugra Bey aklimizi alir orda oyle denemeler olursa :D
İçimdeki sesin senin sese cevabı : baya bir sürücü pistten çıkartılıp karalisteye girecek birdaha istanbulparkı anca rüyalarında görecek ;)
İçimdeki sesin senin sese cevabı : baya bir sürücü pistten çıkartılıp karalisteye girecek birdaha istanbulparkı anca rüyalarında görecek ;)
Baskanim selamlar,ozlendiniz insallah gorusuruz ogun.
Edit:Gelemesem de kardesim siz sevgili dostlarima emanet.:D
Pist ile ilgili bir bilgi rica ediyorum.Bu pistin asfaltı normal yollardaki asfalt gibi değil dimi,daha iyi bir yol tutması açısından farklı bir asfalt var orada peki bu asfalt pist lastikleri ile değilde normal aracın üzerindeki lastikleri ile çıkacaklara bir zararı olurmu?20 dakikada komple lastiği yemesin asfalt
kelalper
15-05-2013, 07:41
Pist ile ilgili bir bilgi rica ediyorum.Bu pistin asfaltı normal yollardaki asfalt gibi değil dimi,daha iyi bir yol tutması açısından farklı bir asfalt var orada peki bu asfalt pist lastikleri ile değilde normal aracın üzerindeki lastikleri ile çıkacaklara bir zararı olurmu?20 dakikada komple lastiği yemesin asfalt
Pistin asfaltı tabii ki normal yolda kullanılan asfalttan farklı. Sürtünme oranı daha yüksek. Sürtünme oranı yükseldikçe lastik aşınmasıda haliyle yüksek oluyor ama 20 dakika dada lastikler bitmez. Tabii bu birazda kullanım tarzınız ve çizginiz ile alakalı.Fren noktanız gaz pedalına vereceğiniz tepki ve viraj çizginiz bunu belirler.
yavaş araba 4 5 tane var..
1.4L ve 1.6L leri bir arada çıkaracaklardır zaten.
kaldı ki bu bir yarış değil. kimse kimseyi geçemeyecek zaten.. :)
bahadı-R
15-05-2013, 08:15
Pist lastikleri bitirecektir ,bitirmese bile ömrünü yarı yarıya kısaltacaktır.Şüphem yok :)
kelalper
15-05-2013, 08:16
gerçi o pist günü belli olur Buğra söyler ama 25 arabanın olduğu pistte düzlüklerde geçmeye izin veriliyor. en önde yavaş araba yüzünden konvoy olur bi de pist güvenli şekilde geçmeye yetecek kadar geniş.
Pistin asfaltı tabii ki normal yolda kullanılan asfalttan farklı. Sürtünme oranı daha yüksek. Sürtünme oranı yükseldikçe lastik aşınmasıda haliyle yüksek oluyor ama 20 dakika dada lastikler bitmez. Tabii bu birazda kullanım tarzınız ve çizginiz ile alakalı.Fren noktanız gaz pedalına vereceğiniz tepki ve viraj çizginiz bunu belirler.
O zaman Alper abi yarışacak arkadaşların dikkat etmelerini ne kendisini neden yarışacak diğer arkadaşları tehlikeye atmamak için lastiklerinin durmunu çok iyi kontrol etmelerini rica ederiz.
Yarım bitik lastikle aman bişey olmaz mantığı ile bu piste girmemelerini önemle rica ederiz.
Doğrumu?
Listede 69 ile 75 aynı fazladan yazılmış
Batw0han
15-05-2013, 08:45
Cem ünal kaydı ve ödemesi yapılmıştır.
pazar gününe kadar tech turkey 200kişi olur sanırım :D
toplamda 400 ile 500 kişi olacak sanırım istanbul parkta..
bir kaç farklı etkinlik falan daha olsa bari.. güzel bir gün geçirirdik. :D
kayıt yapıldı parada 15-20 dkya yatmıs olur
Batw0han
15-05-2013, 09:19
Semih ekim 16 ES 076 sricco ödemesi ve kayıt işlemleri tamamlanmıştır.
Liste güncellemesinde yavaş kalabiliyoruz arkadaşlar siz o kısmı dert etmeyiniz .
Buraya yazın biz geriyedönük düzenleriz listeyi .
Sadece formu doldururken techturkey - Nick yazmayı ihmal etmeyin ki başvurularınızı ayırd edebilelim ;)
kAYIT FORMUNA techturkey M3CSL yazmayı not almayı unuttum Serkan Yavaş olarak girdim bilginize:)
R21TURBO 41
15-05-2013, 09:40
İlker Baki , 41RS225 , MeganeRS. 40dk lık ödeme ve kayıt işlemi tamamlanmıştır.
Batw0han
15-05-2013, 09:44
Raif Erdönmez 16 JPB 71 EVO 8 kayıt işlemi ve ödemesi yapılmıştır.
Hersey tamam kaskida koydum bagaja bekliyorum :D
Batu kankam ellerin dert gormesin :)
Arkadaşlar Lütfen katılacak olan form doldurmuş araçlar plakalarını burda yazsınlar çok önemlidir şuan listelerde techturkey yazmıyan arkadaşları ayırd edemiyoruz .....
Low-Rider
15-05-2013, 09:51
Ben kayıt formunda detay yazmıştım ama tekrar yazayım.
Özgür ÇAĞLAR 34UB3638 207 RC Le Mans
Arkadaşlar Lütfen katılacak olan form doldurmuş araçlar plakalarını burda yazsınlar çok önemlidir şuan listelerde techturkey yazmıyan arkadaşları ayırd edemiyoruz .....
Arkadaşlar Çok önemlidir bugun içinde herkezin plakasına ihtiyacım var...
alican çelikoğlu (crazydog) namına yazıym giremez filan; 34 elv 74 205 gti
onursumer
15-05-2013, 09:57
34 DB 7094 eft yi şimdi yapıyorum
bu arada ufak bi kaza yaptım arabam şuan serviste eğer yetişememe durumu olursa başka araçla girebilirmiyiz ?
kubilayk
15-05-2013, 09:58
M.Kubilay KARABULUT
34 DP 5400
Bravo Jtd
14/05/2013 ödeme yapıldı
Serkan Yavaş 10zs120 focus.
crazydog
15-05-2013, 10:01
cliogt yazmış yerime ama
Alican Çelikoglu ( crazydog) - 205gti - 34 ELV 74
Batw0han
15-05-2013, 10:03
16 GR 876 - Subaru İmpreza Gc8 - Batuhan Beşikçioğlu - form ve ödeme yapıldı.
16 CMU 81 - Mitsubishi Evo 8- Cem Ünal - form ve ödeme yapıldı.
16 JPB 71 - Mitsubishi Evo 8- Raif Erdönmez - form ve ödeme yapıldı.
16 BTB 41 - Seat Leon CUPRA - Lütfü Canıgeniş - form tamam - ödeme yapıldı.
16 ES 076 - Volkwagen Sricco - Semih Ekim - form ve ödeme yapıldı.
41 RS 225 - Megane RS - İlker Baki - form ve ödeme yapıldı.
Techturkey üyesi olduğumuzu yazmayı unuttuk buğra abi.
34 E 6197 - Honda Civic - Mehmet Cenk Yeniköylü
Sinan Koc
15-05-2013, 10:11
34UD1197 - Alfa156 - Sinan Koc
yunus_kg
15-05-2013, 10:15
34BZ8241 - Yunus Avcı - 106 Gtı
Ödemesi yapılmıştır.
Can ERYÜKSEL 34 GAD 01 - Audi S3
Evren DURASI 34 FU 0440 - BMW Z4 35is
34 HN 9318 - VW Scirocco - Alp Yıldırım (Velter) ödeme 13/05'te yapıldı.
Alpay Belgen
1.9 TDI ibiza Cupra
06 NT 256
14.05.2013 de hesaba havale yapildi
Fevzi Doğan- 34 VL 2989- Audi a4 1.8T (13 mayıs akşam 17:00 19:00 arası bir saatte havalesi yapıldı)
ahmrs Ahmet Bukcu 34 US 9888 Megane RS
Zero Zeki 34 SA 134 Megane RS
CanberkD
15-05-2013, 10:53
Canberk DEMIRKOL - 34 ZOR 27 - Bmw M6
Istanbul parkin tadina bakalim artik :)
34KN818 - İlker Çalışkan - Honda Delsol VTI
Güncell Güncell Acil Acilll
abdullahduymaz
15-05-2013, 11:10
74 AD 015 - Abdullah Atakan DUYMAZ(abdullahduymaz) - Megane 3 Coupe
34 AEK 85 - Evren Kurtulmuş - Polo GTI
Hepinizin plakalarını yazdım sizleri pistte tanımam hiç zor olmayacak
34 BP 7924 - Oğuzhan Kızıltoprak - 106 GTI
16 BKR 57 - Tamer EKN - 320Sİ
aliergun
15-05-2013, 12:13
34HBB49 -M. Ali ERGÜN- Corsa C 1.7Dti
Güncell Güncell Acil Acilll
Plakalar Güncel Güncel Acil Acil
AlperMusa
15-05-2013, 12:47
34 TA 9399 & Alper Musa Akdeniz - Alfa Romeo 156 Selespeed
ahmetdrift
15-05-2013, 13:00
Ahmetdrift-mini cooper gp / Ahmet Türkgenç 34 jy 3683 2 seans ödemesi yapıldı
Cem Balkanli-mini cooper s jcw-34 erm 17
Serhat Yilmaz-fn2 Civic Typer-34 bs 0575
Luai Kalkatawi-mini cooper gp-34 big 49
KA®ANLIK
15-05-2013, 13:28
Plakalar Güncel Güncel Acil Acil
Formlar ve Paralar tamamdır abi,
34TE1122 - Engin Irmak - Astra Coupe Turbo - KA®ANLIK
34MAE43 - Berk Osman Akgün - Kadett GSI 16v - Kadett_gsi
berk -34 red 87- honda cıvıc vti
Detaylarımı yazmıştım eft ve formda ama burdada belirteyim
34KFL83 Şafak Kefeli s2k
Hic hayirli bir gun olacaga bnzemiyor. Tunayla gorustuk simdi gelme karari aldi.formu ve odemeyi gun icerisinde yapar ergenimiz.
Bilmem tehlikenin farkindamisiniz ...
34KFL83 Şafak Kefeli s2k
sert oldu :D :icon_tup:
sert oldu :D :icon_tup:
Hanımla çıkıyorum piste gayet yumuşak bir gün olacak :)
anılayvaz
15-05-2013, 13:50
Raif Anıl Ayvaz - 306 gti - 34 ju 2818
güncel olsun
Korer Ozdervisoglu-06 kim 37-2011 sti
Listeye 2 defa ismim yazilmis.kabarik dursun die sanirim :D
neothenew
15-05-2013, 14:21
Kayıtta forma techturkey bilgilerini yazmamıştım, güncel olsun...
Oğuzhan Kaytmaz - 34 ANF 30 - Megane 3 Coupe
Honda Type_R
15-05-2013, 14:30
Paramizi gonderdik bekliyoruz gunu
YILMAZ YILDIZ 34DF9999 CIVIC TYPER
Cumhur KILIÇ - Audi TT - 34 GIZ 68
Form dolduruldu ,eft yapıldı techturkey yazıldı ikisinide
Nick Plaka İsim-Soyisim Araç
Low Rider 34UB3638 Özgür Çağlar 207 Rc Le mans
Galip 34CVK39 Galip Özteke
Crazydog 34ELV74 Alican Çelikoğlu 205 Gti
onursumer 34DB7094 Onur Sumer
kubilayk 34DP5400 M.Kubilay Karabulut Bravo jtd
M3CSL 10ZS120 Serkan Yavaş Focus
Batw0han 16GR876 Batuhan Beşikçioğlu Subaru impreza
16CMU81 Cem Ünal Mıtsubıshı Evo 8
16JPB71 Raif Erdönmez Mıtsubıshı Evo 8
16BTB41 Lütfü Canıgeniş Seat Cupra
16ES076 Semih Ekim Scirocco
41RS225 İlker Baki Megane RS
mcy 34E6197 Mehmet Cenk Yeniköylü Honda Civic
carmaniac 34UD1197 Sinan Koc Alfa 156
yunus kg 34BZ8241 Yunus Avcı 106 gtı
Racer 34GAD01 Can Eryüksel Audi S3
34FU0440 Evren Durası Bmw Z4
Velter 34HN9318 Alp Yıldırım Scirocco
gp74 06NT256 Alpay Belgen Seat Cupra
F.Dogan 34VL2989 Fevzi Doğan Audı A4
Zero 34US9888 Zeki Megane RS
CanberkD 34ZOR27 Canberk Demirkol Bmw M6
crisis 34KN818 İlker Çalışkan Honda Vtı
abdullahduymaz 74AD015 Abdullah Atakan Duymaz Megane Coupe
Eworen 34AEK85 Evren Kurtulmuş Polo Gtı
LVIII 34BP7924 Oğuzhan Kızıltoprak 106 Gtı
tmRR 16BKR57 Tamer EKN 320si
aliergun 34HBB49 M.Ali Ergün corsa
AlperMusa 34TA9399 Alper Musa Akdeniz Alfa 156
ahmetdrift 34JY3683 Ahmet Türkgenç Mini Cooper
.Cem. 34ERM17 Cem Balkanlı Mini Cooper
34BS0575 Serhat Yılmaz Typer
34BIG49 Luai Kalkatawi Mini Cooper
KARANLIK 34TE1122 Engin Irmak Astra
34MAE43 Berk Osman Akgün Kadett Gsi
berkred 34RED87 Berk Honda Civic
mody 34KFL83 Şafak Kefeli s2k
anılayvaz 34JU2818 Raif Anıl Ayvaz 306 Gti
Aps 06KIM37 Korer Ozdervısoglu Stı
neothenew 34ANF30 Oğuzhan Kaytmaz Megane Coupe
serhat_R
15-05-2013, 15:54
Serhat_R evo 9- 34 UC 4234
Açıklamaya techturkey yazmadim bilginize.
kelalper
15-05-2013, 16:22
O zaman Alper abi yarışacak arkadaşların dikkat etmelerini ne kendisini neden yarışacak diğer arkadaşları tehlikeye atmamak için lastiklerinin durmunu çok iyi kontrol etmelerini rica ederiz.
Yarım bitik lastikle aman bişey olmaz mantığı ile bu piste girmemelerini önemle rica ederiz.
Doğrumu?
Pistte herkes kendi sorumluluğundadır. Kaza ki allah korusun olduğu taktirde kimse kimseyi yasal olarakta sorumlu tutamaz ki tekrar ediyorum bu bir YARIŞ ORGANİZASYONU DEĞİL TIME TRIAL ORGANİZASYONUDUR. O nedenle pistte herkes hem kendi hem de etrafını kontrol edecek şekilde pistte yer almalıdır. En hızlı benim arkamdan biri gelmiyodur nasılsa diyerek sadece önünüze bakarak değil bütün aynalarınıza hakim olacak şekilde ve sizden daha hızlı birisi geldiği zaman onun geçişini engelleyecek şekilde değil onun geçmesine izin verecek çizgide gitmeniz gerekmektedir. Bu bir yarış veya sıralama mücadelesi falan olmadığı için arkanızdan gelen adamın pist zevkine limon sıkmış olursunuz.
Hic hayirli bir gun olacaga bnzemiyor. Tunayla gorustuk simdi gelme karari aldi.formu ve odemeyi gun icerisinde yapar ergenimiz.
Bilmem tehlikenin farkindamisiniz ...
yalnız gelecekmiş gibi cesaretli konuşuyorsun hayırdır?:) benden tavsiye 19'una kadar bana sataşma:D
bu arada günün programı nedir?
Kaza ki allah korusun olduğu taktirde kimse kimseyi yasal olarakta sorumlu tutamaz ki tekrar ediyorum bu bir YARIŞ ORGANİZASYONU DEĞİL TIME TRIAL ORGANİZASYONUDUR.
Bence yasal sorumluluk olur, Trafik sigortaları teminat dışı bilginize
ELeon - Cüneyt TOSUN - 34 EL 4204 - Leon FR
arkadaşlar istanbuldan toplu gidiş konvoy olacakmı izlemeye geleceğiz hanımla bereber :)
yalnız gelecekmiş gibi cesaretli konuşuyorsun hayırdır?:) benden tavsiye 19'una kadar bana sataşma:D
bu arada günün programı nedir?
Insallah senide yalniz birakmazlar
Insallah senide yalniz birakmazlar
Orda beni bul, pm den saydırsıklarını yüzüme söyle aslan dıragır smile
Orda beni bul, pm den saydırsıklarını yüzüme söyle aslan dıragır smile
Once sana sonra tunaya kesmesse bi turda toplu yapariz :D
petrolhead
15-05-2013, 19:16
slm burak murat tektürk scirocco 1.4 34 czr 41 formu doldurdum 13 mayıs akşamı eft yaptım listeye eklerseniz sevinirim
Murat Akdeniz Mrtakd 34 EM 8619 Fn2 type r
Güzel araçlar var.gelip gazlayıp stres atsak iyi olurdu ama nasip işte.
bartubasot
15-05-2013, 19:30
Havalemizi yaptik bizde haziriz pazar gorusmek uzere :)
Gökhan YILMAZ / Peugeot 106 Gti / 34 ZD 7408
Gökhan YILMAZ / Peugeot 106 Gti / 34 ZD 7408
Hadi buyrun :)
Supersport kategorisi yazmayı unutmuşum pampa :D
Supersport kategorisi yazmayı unutmuşum pampa :D
senin işin belli olmaz :)
piste çıkacak 106 bulamıyoruz derken baya çok olduk
35db3726 geçen hafta doldurdum ismimi listede göremiyorum.
Bugun ist park yonetimle 2 saatlik bir toplanti yaptik farkli konular uzerine,cok guzel bir gun yasiyacak katilimcilar. Yeterki kurallara uyulsun.
Pistleri bu tip organizasyonlara katilarak sahiplenelim. 2014 den itibaren hersey daha keyifli olucak.
Keyifli gazlamalar....
individual
15-05-2013, 20:27
85 tane olmuş valla :) güzel organizasyon olucak.Seyirci olarak bende orda olucam.
Ins ordayiz lastik parlatici istiyene elden vereblirim:)
Doruk Kanbar - 34 JB 1415 - 3.20d
Suleyman
15-05-2013, 20:43
:( vay anasını
Bugun ist park yonetimle 2 saatlik bir toplanti yaptik farkli konular uzerine,cok guzel bir gun yasiyacak katilimcilar. Yeterki kurallara uyulsun.
Pistleri bu tip organizasyonlara katilarak sahiplenelim. 2014 den itibaren hersey daha keyifli olucak.
Keyifli gazlamalar....
otoparktaki kırmızı sizindi o zaman :)
Dogrudur ;)
Padokdaki parkda...
Batw0han
15-05-2013, 20:47
raif evo 2 tane var ayrica ilker abinin megane rs i listede goremedim,
Bugra abi yada ozgun el atarsa sevinirim
Dogrudur ;)
Padokdaki parkda...
sizinkinede , m5'ede maşallah :)
bahadırtelli
15-05-2013, 21:30
Bahadır Telli 34rnf86 genesis coupe
Tesekkurler,pazar ordayız insallah....
Zero 34US9888 Zeki Megane RS
Diğerlerini bilmiyorumda zero megane rs 34 sa 134 olacak benim araç o,34 us 9888 ahmrs nickli Ahmetin megane rs i.2 ayrı rs yazmıştım ben listeye yani
http://i40.tinypic.com/24xngk9.jpg
Evet arkadaslar pazar gunu start alicanak duzluk :))
Start pit alanında,ilk vıraj sonu,katılımda...
Juggernaut
15-05-2013, 23:12
Katılımcının yanında araçta baska kisi olabiliyormu?
Evet arkadaslar pazar gunu start alicanak duzluk :))
Bakalım derken boyun fıtığı olduk hocam eyvallah :D
düzlüğü görücez diye yamulduk :D
onurdestan
15-05-2013, 23:42
biraz önce atm den yatırdım parayı hayırlı uğurlu olsun :)
onurdestan
15-05-2013, 23:44
beyler ben sabah altıdan beri çalışıyorum kafa gitmiş ben açıklama kısmına tc kimlik ve plaka yazmadım adımı soyadımı yazdım kim yardımcı olur tc veririm özelden
İşlemleri bitsede czt ile katılsam böyle bir organizasyon kaçırmamalıyım. (Oz' başkanıma burdan selamlar :heyoo::D )
Low-Rider
16-05-2013, 06:45
Olabiliyor
beyler ben sabah altıdan beri çalışıyorum kafa gitmiş ben açıklama kısmına tc kimlik ve plaka yazmadım adımı soyadımı yazdım kim yardımcı olur tc veririm özelden
oz ve ef186 nickli arakadaşlara özel mesaj at hemen. imkanınvarsa dekontuda resim olarak gönder. açıklama bölümündeki plaka ve tc önemli çünkü. burayada plakanı ve aracını yaz. tech turkey listesi için gerekli.
Yaptırmadığım muayene'nin bana en büyük darbesi bu organizasyon oldu :)
Neyse bir sonraki için hazırlıklara başladık. Pazar günü oradayım muhteşem bir gün bizi bekliyor :)
Bende UNLIM500 de olucam insallah:)
özpertte gelsin söyle de göriym sizleri:D
nürburgring stickerı gibi istanbul park stickeri yapabilecek bir arkadaş var mı? pazar günü yapıştıralım hepimiz :D
http://o1305.hizliresim.com/19/j/n3psm.jpg
nürburgring stickerı gibi istanbul park stickeri yapabilecek bir arkadaş var mı? pazar günü yapıştıralım hepimiz :D
Erel'de vardı :)
http://farm5.staticflickr.com/4074/4750538857_67e12150c8_z.jpg
Erel'de vardı :)
http://farm5.staticflickr.com/4074/4750538857_67e12150c8_z.jpg
aaa yapmışlar :D
Beni de listeye ekleyebilirmisiniz ödemeyi yaptım. rsulam-34TY5821-Robert Sulam-CUPRA
Beyler benin bu liste Buğra abinin plakaları istediği zamandan sonra yazanların listesi yanlışlık olmasın
ahmrs 34US9888 Ahmet Bukcu Megane RS
Zero 34SA134 Zeki Megane RS
Honda Type R 34DF9999 Yılmaz Yıldız Typer
cumhur 34GIZ68 Cumhur Kılıç Audı TT
serhat r 34UC4234 Serhat Evo
Eleon 34EL4204 Cüneyt Tosun Leon
petrolhead 34CZR41 Burak Murat Tektürk Scirocco
mrtakd 34EM8619 Murat Akdeniz Typer
Göki ZD 34ZD7408 Gökhan Yılmaz 106 gtı
Tago 35DB3726 Tarkan
34HP 34JB1415 Doruk Kanbar 3.20d
bahadırtelli 34RNF86 Bahadır Telli Genesıs coupe
rsulam 34TY5821 Robert Sulam Seat Cupra
azrail 34TP0513 Cem Aslan 106 gtı
34CCS01 Serkan Ünlü Mini Cooper
Oz 07EYU77 Özgün Güleç Sti
Kiralık Gopro Bisiklet Dalgıç Sporcu Kamerası | Kiralık Fotoğraf Makinesi (http://www.kiralikfotografmakinesi.com/ekipmanlarimiz-2/kameralar/gopro-hd-hero-2/)
İlanla alakam yoktur ama Park'a kaliteli çekim yakışır :)
Yaptırmadığım muayene'nin bana en büyük darbesi bu organizasyon oldu :)
Neyse bir sonraki için hazırlıklara başladık. Pazar günü oradayım muhteşem bir gün bizi bekliyor :)
Kanka ordaysan imkanları zorlayıp geleyim :)
Kanka ordaysan imkanları zorlayıp geleyim :)
Kanka gidicem ben izlemeye arkadaşım araba ayarladı :) gelirsen süper olur makara yaparız ordan da Tuzla Filizler'e köfte yemeğe gideriz :D