Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu parçadan nerde bulabilirim???
Ahmet Saraçoğlu
11-05-2013, 10:53
Saçma olucak ama çembertaş - beyazıt civarındayım ve mekanik parça içine takılacak aşağıdaki resimdeki gibi bilya ve olursa yine o fotodaki gibi yay arıyorum.
http://i.imgur.com/fuk3TtB.jpg
Kim satar civarda nerede bulabilirim?Aksayar tarafına geçmeden bu civarda çözmek istiyoum.Fikri olan var mı?
şanzumancıdan bulabilirsin aklıma ilk gelen o oldu..
ankarada yay dünyası diye bi yer var ostimde banko vardır. bide cakmakların içinden cıkan görmüyor mu işini tokai spec
yavuz364
11-05-2013, 11:11
karaköye gidin, eski funikuların yan tarafında perşembe pazarını sorun.. Orada bulabilirsiniz.. Hatta perşembe pazarının ana giriş kapısına geldiğinizde caddenin karşı tarafında civatacılarda var..
Ahmet Saraçoğlu
11-05-2013, 11:12
Benim aklıma saatçi geldi ilk ama sonra vazgeçtim.20 30 tane lazım hepsini sırıflamak için.onun için çakmak sıkıntı:D
bilyadan emin değilim ama kilit şifrelerinin içerisinde istediğiniz gibi minik yaylar olduğunu biliyorum.
Herhangi bir anahtarcıdan temin edebilirsiniz.
çekmece rayları var yeni tip boyle ufak bilya doludur alın sökün baya bi var içinde :icon_tup:
Ahmet Saraçoğlu
11-05-2013, 12:58
Aksayarda bulamadım.Onlarda karaköye yönlendirdi.Kilitçi , Anahtarcı çekmece olayıda iyi fikir akılda kalsın , karaköye gidicez gibi görünüyor.
lnd_samet
11-05-2013, 13:26
bilyadan emin değilim ama kilit şifrelerinin içerisinde istediğiniz gibi minik yaylar olduğunu biliyorum.
Herhangi bir anahtarcıdan temin edebilirsiniz.
kilitlerde kullanıla yaylar bunlardan uzun. olmaz yani.
teknik hırdavatçı bakmak lazım.
kanka o bildiğin 1 tl ya bende var tonla, vereyim sana :D :p
Ahmet yayları trajlı kilit yanı eski demir kapı kılıtlerının ıcınde oluyor yada soyle soyleyeyım 5sifreli barellerde buna yakın kalinlikta cıkıyor yeni bareller 6şifreli ince uzun cıkıyor
elimde bunlar var işini görürmü
http://i859.photobucket.com/albums/ab151/rsyildiz/IMG_0352.jpg
Ahmet Saraçoğlu
11-05-2013, 17:10
Yay boyu kurtarmaz (o çok sıkıntı değil zati) ama bilya direkt benim çap sanırım.nerden çıkıyor bu abi?:D
Kalenın oda kapı kilidinin ıcınden :) 151r modeli elimde bilyalardan var gelme sansın varsa verebılırım :)