PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ducati monsteri nasıl bilirsiniz

Yns_Emr
11-05-2013, 12:37
Arkadaslar is degisikligi nedeni Ile gunluk hayatimda eskiden oldugu gibi motorsiklet tercih edecegim tercihimi Ducati monster 696 dan yana kullanmak istiyorum sizce artilari eksileri ve diger alternatifler
bilgilendirme icin tesekkurler

Yns_Emr
11-05-2013, 22:46
yokmu bilen yaww

Enes-x
11-05-2013, 22:54
Tecrübem yok sadece görüp incelemişliğim var mükemmel bir motorsiklet.monsterın hayranıyım.tarzı sesi oturuş pozisyonu nefis bence.fiyatıda 21 civarı olması lazım gayet makul bir ducati için.

BozdogaN
11-05-2013, 23:01
fiyat estetik olarak italyan ve viraj kabiliyeti japonlara göre kötü sayılır The Doctor ı moto gp de düzlüklerde hep üzdüler ama virajlarda hep rossi üzdü onları.. Düzde vs hızlanması çok daha iyi.
Ne tarz alacaksınız bilmem ama racing tarzı alacaksanız japondan şaşmayın bence hem piyasası hem parça temini yönünden vs italyan üzebilir bu konuda şimdiden gönlünüzce olsun

BaDCaT
11-05-2013, 23:01
Şuna eminim 2 silindir 4 silindire oranla daha sarsıntılı bir sürüş sunuyor.

yavuz364
11-05-2013, 23:04
Zamanında ben CBR alırken arkadaşım monster aldı.. Tek kelime ile tork manyağı makineler..
Güç değerlerinin düşük olduğuna bakmayın gidişi çok iyi..
Titreşim olayı da hiç sorun olmuyor, öyle ciddi bi fark yok 2 silindir olmasından dolayı..
Motor ömrü, parça kalitesi v.b. herşeyi çok çok iyi bir motor..

BozdogaN
11-05-2013, 23:05
günlük kullanacaksanızda bence touring yada en kötü naked tarzı bakın derim hem kullanım rahatlığı hem yakıt hemde parça için

phoenixs
11-05-2013, 23:52
Hocam motorda beklentiniz çok önemli :) 2 silindir li bi alet gidişi harika ama :) ses gerçekten 4 silindir li motor ların yanında çok yetersiz ama sorsanız :) o ses ona özel derler :) ama emin olun ki mükemmel ötesi bi motor kesinlikle ve kesinlikle tavsiye edilir :)

SmT
12-05-2013, 00:13
Hocam Monster her ne kadar günlük kullanıma uygun bir yapıda olsada parçasıyla,yakıtıyla cep yakabilir..

MeRtCaN
12-05-2013, 00:43
Ducatı monsterı komple revızyon etmıs bırı olarak yazıyorum
bence uzak durulması gereken bır motordur :)

parcası yok
sorunu cok
bence daha baska motorlara bakın

Yns_Emr
12-05-2013, 02:09
ilginize teşekkürler kararımı verdim ptesi 3 tane içerisinden bi seçim yapacağım hayırlısı olsun kazasız belasız diyorum :))

Germanian
12-05-2013, 02:12
bence yamaha mt1 ve mt3 bakabilirsiniz monsterla çok yakın gibiler..

easy_rider
12-05-2013, 09:52
Ducati monster kendini ispat etmiş bir motordur. 696 serinin en sonu 93 yılından beri üretiliyor. Ducati ince ayrıntılara önem veren bir motordur. zevk motorudur. Eğer 4 silindirlere roll yaparım gibi bir düşüncen varsa japonlara bak. duruş pozisyonu hiç bir motorda yoktur. sanki Tron filimdeki gibi sen motorla bir olurcasına bir kullanımı mevcuttur. Parçaları pahalıdır. Ama abartı değildir. Ben tüm parçaları italyadan alıyorum. uyguna geliyor.Yakıt 2 silindir olduğu için çok az 700luk bir motora göre. Titreşim benim için gücü hissetmek olduğu için rahatsız edici bir titreşimi bulunmamaktadır. Harleylerde çok titreşimlidir. fakat bir icon olmuştur. Monsterda tarz motorları arasına girer. Çoğu ünlülerin film yıldızların tercihi monsterdır. Apachilikten uzak motoru zevk için alacaksan kesinlikle tercih et.

darkmoon
12-05-2013, 10:32
ducati güzel marka motorsiklet sitelerinden daha verimli bilgi alırsın ducati kullanıcılarından.. ikinci ducatisi olan bir arkadaşım var onun bütün resimli gezileri motor hakkında görüşleri yazıyor motorsiklet sitesinde google da aratırsan karşına çıkıcakdır ilk 696 sı vardı şu anda ikinci monsterı olan 1100 ü var.. kısaca bence ducati motorsiklet sektörünün premium sınıf markalarından biri .. bana göre araba sektöründe maserati aston martin denginde bir marka.. paran varsa maddi durumun yerindeyse alınabilinir..

Mert83
12-05-2013, 21:36
Ducati ler çok şekilli makineler. İmkanınız var ise 796 alın arka tekeri biraz daha geniş ve yanılmıyorsam abs`nin yanında traction controlde standarttı.

ta_one
12-05-2013, 23:15
ıdeal en guzel motor bence 600rr DIR HEM sehır ıcınde hemde sehır dısında uzmez senı parca ye konfor olarak ıyıdır ...
dugati hem parça yonunden hem servis yonunden sıkıntılı ve cok yakan webrasyonlu makınadır ha farklı olmak ıstıyorum cekerım çilemi diosanda sana kalmiş..

wiesmann
12-05-2013, 23:35

parcası yok
sorunu cok

+1905 :icon_tup: ne yazakkı gercekler bunlar :(

japon bakın bencede parca ve deger kaybı anlamında uzmez ;)

Yiğit G.
15-05-2013, 11:47

parcası yok
sorunu cok

merak ettim parçası yok derken dünya üstündemi yok yoksa türkiyedemi yok ? Çünkü internetten verdiğin siparişler artık 3-5 günde kapına kadar geliyor... Ben ebayden komple headers aldım burda 600 lira idi (dc) ben 200 tl ye aldım 80 tl de kago verdim kocaman kutuyu abartmıyorum 2 mt lik bir kutuyu kapıma getirdiler.Çünkü artık eskisi gibi değil o yüzden merak ettim italyadada mı yok bu motorun parçaları , italyadan kargolansa en fazla 3-4 günde gelir çünkü... Birde sorunu çok derken garip geldi çünkü ducatinin en çok satan motorudur monster.1993 den günümüze kadar bu kadar sorunlu bir motor nasıl hala en çok satanlar listesinde ? Benim en sevdiğim motorlardan biridir , sen böyle yazınca moralim bozuldu :)

Slmcnsl
15-05-2013, 11:56
Monsterdan vazgecerseniz de er6n .

darkmoon
15-05-2013, 12:15
merak ettim parçası yok derken dünya üstündemi yok yoksa türkiyedemi yok ? Çünkü internetten verdiğin siparişler artık 3-5 günde kapına kadar geliyor... Ben ebayden komple headers aldım burda 600 lira idi (dc) ben 200 tl ye aldım 80 tl de kago verdim kocaman kutuyu abartmıyorum 2 mt lik bir kutuyu kapıma getirdiler.Çünkü artık eskisi gibi değil o yüzden merak ettim italyadada mı yok bu motorun parçaları , italyadan kargolansa en fazla 3-4 günde gelir çünkü... Birde sorunu çok derken garip geldi çünkü ducatinin en çok satan motorudur monster.1993 den günümüze kadar bu kadar sorunlu bir motor nasıl hala en çok satanlar listesinde ? Benim en sevdiğim motorlardan biridir , sen böyle yazınca moralim bozuldu :)

ondan değildir tahminim.. arkadaş revizyonu çok zor yapmıştır çünkü ducatinin yan sanayisi yok en azından benim bildiğim yok ducati konusunda motorsiklet sitesindeki sohbette ducati kullanıcılarının dediğine göre diyorum.. türkiyede çok satan bir markada değil haliyle çıkmasını bulmakda imkansıza eş değer muadil parçada bulmak çok zor ducatinin tüm parçaları nerdeyse şahsına münasır yani kendine özel..
bu yüzden revizyonu zor olmuş olabilir.. onun dışında hysoung gibi direk fabrikadan yada parça dükkanlarından ebay yada orjinal farbika satış sitesi varsa oralardan parça alırsınız maliyetleri çok tutabilir sadece neticede ducati..
mesela ben benim gv250 nin parçalarını hysoung source sitesinden direk alıyorum..

Yiğit G.
15-05-2013, 13:11
ondan değildir tahminim.. arkadaş revizyonu çok zor yapmıştır çünkü ducatinin yan sanayisi yok en azından benim bildiğim yok ducati konusunda motorsiklet sitesindeki sohbette ducati kullanıcılarının dediğine göre diyorum.. türkiyede çok satan bir markada değil haliyle çıkmasını bulmakda imkansıza eş değer muadil parçada bulmak çok zor ducatinin tüm parçaları nerdeyse şahsına münasır yani kendine özel..
bu yüzden revizyonu zor olmuş olabilir.. onun dışında hysoung gibi direk fabrikadan yada parça dükkanlarından ebay yada orjinal farbika satış sitesi varsa oralardan parça alırsınız maliyetleri çok tutabilir sadece neticede ducati..
mesela ben benim gv250 nin parçalarını hysoung source sitesinden direk alıyorum..

yani kısacası ucuza kaçmayayıp temiz daha yeni model bir monster bulursak bunları yaşamak zorunda kalmayız.