Orijinalini görmek için tıklayınız : 18.000 tl civarında araç bakıyorum yardım...
Arkadaşlar eşim için 18.000 tl civarlarında araç bakıyorum, otomatik vites olmasını düşünüyorum, hactback 5 kapılı araçlar mantıklı geliyor. bu tarz bir araç baktığımdan dolayı otomatikler çoğunlukla benzinli, durum böyle oluncada lpgli olması ilk tercihimiz oluyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. (eşimin acemiliğini atacağı bir araç olacak, temiz bir araç bakıyorum) şimdiden teşekkürler...
1.6i ls euro civicler nasıldır? bu modellerin fullu hangisidir? kronik bi sorunu varmıdır?
O paralara o arac mantikli degil daha yeni bir arac baksaniz daha iyi olur. Peugeot 206 307 opel corsa fiat palio citroen ford gibi
Skyhawk34
12-05-2013, 09:14
hanım euro civici kullanabilirse cok iyi nedenmi o fiyata sunroof klima kolçak airbag dolu özelliğe sahip bir araç yoksa opel corsa diyorum :)
atarktan
12-05-2013, 09:17
Otomatik getz veya clio olabilir abi. Pek sorunlu araçlarda değiller.
bende 20000 tl ye kadar eşime araba arıyorum parça fiyatları ucuz ve ikinci elde çok değer kaybetmeyen pratik tek araba getz gibi duruyor.
***** sitede çok fazla var(özellikle düzü), diğerlerine göre dayanıklı ve modelide yüksek; örneğin 2003-2004 clio'nun full+full olanı ile 2009-2010 getz'in aynı donanıma yakın olanı hemen hemen aynı fiyat.
corsa ve 206 kullandım elektrik arızasından bıktırdılar beni. dikkat etmek gerek satılıklar piyasasında düzgün araba sayısı çok az.
Golf 4 var mı acaba o paraya
O paralara o arac mantikli degil daha yeni bir arac baksaniz daha iyi olur. Peugeot 206 307 opel corsa fiat palio citroen ford gibi
bu arabayı uygun görürsem 21.000 tl ye kadar çıkabilirim.
bende 20000 tl ye kadar eşime araba arıyorum parça fiyatları ucuz ve ikinci elde çok değer kaybetmeyen pratik tek araba getz gibi duruyor.
***** sitede çok fazla var(özellikle düzü), diğerlerine göre dayanıklı ve modelide yüksek; örneğin 2003-2004 clio'nun full+full olanı ile 2009-2010 getz'in aynı donanıma yakın olanı hemen hemen aynı fiyat.
corsa ve 206 kullandım elektrik arızasından bıktırdılar beni. dikkat etmek gerek satılıklar piyasasında düzgün araba sayısı çok az.küçük araçlarda otomatikler epey pahalı, düz vites makuller var ama otomatik bakıyorum. bi ara poloya baya bi yoğunlaştım hep otomatiğe bakıyordum tesadüfen bide düze bakıyım dedim otomatikten 2000 tl aşşa olduğunu görünce bıraktım.
hanım euro civici kullanabilirse cok iyi nedenmi o fiyata sunroof klima kolçak airbag dolu özelliğe sahip bir araç yoksa opel corsa diyorum :)
euro civicin en dolusu hangi madeli? baktığım araba ls sanruf yok gibi sanki
hddsheriff
12-05-2013, 10:21
Euro civic parçası zor bulunan ve pahalı bir araba. Farlarını 1.5 ayda zor bulduk , stopları hala arıyoruz :)
2007 Palio 1.3mjet veya 2004 pug 206 hdi look düşünürmüsünüz ?
2007 Palio 1.3mjet veya 2004 pug 206 hdi look düşünürmüsünüz ?
otomatik mi bunlar?
darkmoon
12-05-2013, 11:19
o fiyatlara çok rahat otomatik aveo spark lacetti, audi a3 alınır 1.6 yada 1.8 98-02, fiat panda punto ,fiesta,fusion,focus,micra,astra,corsa,clio,megane hb,fabia,octavia ,corolla hb,yaris,bora,golf,polo v.b bir sürü bayanın sürebiliceği otomatik ikinci eldede değeri kuvvetli araçlar alınabilinir..
İkisi de düz vites
ilgine teşekkürler ama otomatik bakıyorum...
18bin tl yerine dahauygun fiyatlara 1998 model civarı honda civic 3k hb {ek} otomatik bir araç tavsiye ederim satmak istediğinizde müşteriside boldur hastasıyız japonların :)
2004 corsa cdti dizel bakabilirsin kız arkadaşımda var 17 bine almıştı onunda ilk arabası onda tecrübe edindi..
cem_subasi
14-05-2013, 16:05
97-00 arası honda civic 1.4is hiç düşünmeden hem masrafsız hem ekonomik hemde piyasası sürekli canlı
Onurkk06
14-05-2013, 17:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ikinci-el-acil-satilik-temiz-oto-124676561/detay
bence fazla kmli araç alıp da orası bozulacak mı şurası cıkacakmı demeye gerek yokk 1.0 yarisler beklenmedik derecede zevkli araçlar birde lpg atdımı hem koklar hem baya baya da gider :)
Palio Sakın almayın CVT Sanzuman var ve cok sıkınıtılı Toyota yaris veya honda jazz 18.000 ....20.000 tl arası bulabilirsiniz
otm. olsun diye bence easytronik almayın. easytronik ler yokuşlarda geri kaçırma yapıyor, burdada konusu vardı easytronik ten çok şikayetçi olan da var.Tam otomatik alın.
ben de kız kardeşime 01 model clio hb aldım. tam otomatik. Parçası ucuz,bakımları ucuz,rahat bir araba, LPG li lpg side simit türden stepnenin yerinde olandan olsun. Tavsiye ederim.
Honda Jazz 1.nesil CVT tavsiye ederim, yakıt yönünden de lpg ye ihtiyac duymazsınız emin olun.
Annemin aracını satıyoruz ,
mitsubishi lancer 1.6 comfort otomatik 2004 model ve 100 bin km de, aracın ilk sahibiyiz.
Yetkili serviste 2000 tl lik 100bin bakımını yaptırdık , geçen haftada yağı suru filtreleri değişti.
Ön arka tampon sol arka kapısı boyalı , ön sol arka sağ çamurluk lokal boyalı ama hepsi çiziklerden temizlik boyası aracın kazası yok. Aracı baya toplattım direksiyonu yeni deri kaplandı , yeni paspaslar alındı app plaka bastırttım falan fistan. yani araca 4bin tl ye yakın para harcandı bu sene.
Mekanik olarak bir kuruş masrafı yok sadece kaputu boya ister yanıkları falan var.
19bin tl ye vermeyi düşünüyoruz düşünürseniz görüşelim, burada gösterilen araçların hepsinden de sağlam ve konforludur açıkcası biz çok severek kullanıyoruz.