Orijinalini görmek için tıklayınız : skoda roomster ları nasıl bilirsiniz
h.guroglu
12-05-2013, 10:15
arkadaşlar bu roomsterlar aklıma takıldı tamda araç arayışı içindeyken ailemiz yakında büyüyecek ve biraz büyük bir araca geçmeyi planlıyoruz bu roomsterlar dikkatimi çekti sahibinden de oldukça fazlası mevcut panoramik tavanlı olanlarıda varmış ve ruhsatta otomobil diye geçiyormuş ki benim için en büyük artısı otomobil olarak geçmesi
şimdi bu araçlar nasıldır uzun yolu yakıt tüketimi kronik problemi fln varmıdır 1.2 den 1.6 ya kadar motor sçenekleri mevcut dizel motorlarıda var bu motorlar vw tsi motorlarıyla aynımıdır
orhan_guney
12-05-2013, 10:18
Roomster on numara arabadır 1,2 küçük adamdır 1,6 tdi adamdır bütcene bağlı sorunsuz dertsiz tasız binersin birtane sorunlu gösteremez ve bulamazsın 2 el yavaş diyen filan olur inanma o tip şeylere sorsan hayatında bikez skoda bile binmemiştir ama nedense 2 elini ezbere bilmeye çalışıyor .kendin araştırsan 15 dakıka internette nedemek istediğimi anlar nasıl bir araba olduğunu anlarsın. bence hiç düşünme.
halilcan9455
12-05-2013, 10:27
bence tam aile aracı yetiden daha güzel görüntüsü var .
1.6 tdi tercih ederdim ben olsam.
darkmoon
12-05-2013, 10:56
tsi değil htp motor bildiğim kadarı ile roomsterler 2008 sonrasında donanım kırpılmış biraz .. 2008 e kadar düşünürsen 1.4tdi comfort + panoramik tavan sanırım en dolusu bunlar oluyor güzel olabilir.. birde scoutlar var onlarda güzel skodada combi scout 1.6 tdi dolusuda güzel araç fiyatına oranla..
abdullah songür
12-05-2013, 11:20
hiç düşünmeden alabilirsin en iyisini orhan güney abi bilir.
Roomster sahibiyim. 1.4 tdi 2009 style donanimlisi var. tek eksik cam tavan aracimda. Ne donanim eksikligi var ne hacim. Inanilmaz da az yakiyor. O araca alisinca sattiginda yerine koyabilecegin bir araba yok.
h.guroglu
13-05-2013, 19:33
anladım peki bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-panoramik-tavanli-duzenli-servis-bakimli-122540060/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-anil-oto-dan-1.2-panorama-124493562/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2009-model-skoda-roomster-1.6-benzin-lpg-acilll-satlik-123646862/detay/
En düzgünü kırmızı gibi ama bu motor yeterli olur mu acaba.
h.guroglu
13-05-2013, 20:08
En düzgünü kırmızı gibi ama bu motor yeterli olur mu acaba.
işin gerçeği gittim kiraladım 1 tane 1,2 3 silindir panoramik tavanlı denizliden izmire gittim geldim yaklaşık 800 km yol yaptım az çok fikir sahibi oldum gidişi 3 silindire göre çok iyi geldi bana klima açık ortalama 5,7 yaktı 1,4 daha iyi olur gibi geliyor arada 1,6 da kafamı karıştırmıyor değil ama tam karar veremedim motor konusunda ki bayiye gitmedim bakalım belki 0 olarakta alma ihtimalim var
Biraz daha cıkarım dersen fiyatta dizelini verebilirim.. 90.000 kmde triger baskı balata frenler vs vs hepsi sıfır
h.guroglu
13-05-2013, 20:20
Biraz daha cıkarım dersen fiyatta dizelini verebilirim.. 90.000 kmde triger baskı balata frenler vs vs hepsi sıfır
p.m attım.....
Gözümün önünde uzun yolda giderken yoldan çıktı 100+ km hızla önümde giderken , o hızla engebeli araziye girdi araba dümdüz devam etti yola çıkarttı tekrar adam şaka gibiydi. Aynısı benim megane'ye olsa pertti arabam. Gördüğüm kadarıyla kemikli yüksek sağlam bir araba
Hakan Burak
13-05-2013, 22:15
Araç güzel. Tam aile için ideal bir araç. Sorunlu olanı bende duymadım.
Arkadaşımın babası ilk çıktığında aldı, hala sorunsuz, sıkıntısız biniyor. Çokta memnunlar. Fakat Sıfır km tavsiye ederim.
Fiyat aralığını biraz yükseltip sıfırını almak daha iyidir. Hiç değilse kafanız rahat olur.
Bana göre sıfır km 1.4 85 HP Panorama ideal olur. Benzinlisi de bildiğim kadarıyla az yakıyor.