Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung Gt250R nasildir?

punto_multijet
12-05-2013, 15:21
Suanda pcx kullaniyorum ve cok memnunum ancak bir arkadasim sira beklememek adina neredese sifir fiyatina benden almak istiyor. Hal boyle olunca kafam karisti 6000e pcx satip ne alabilirim diye bakinca bu motor cikti karsima 2008-2009 10k km civarinda genelde bu fiyatlatda. Ne dersiniz alinir mi uzer mi? Nette genelde yorumlar olumlu ancak burdanda danismak istiyorum.

Makinist
12-05-2013, 17:30
buna benzer bir konu vardı. Onu bulablirseniz daha detaylı bilgiler mevcut o konuda. bana göre mantıklı bir araç. Ancak günlük kullanıma pek uygun değil. Küçük bir racing hatlarına sahİp bir motosiklet. İddalı bir duruşu ve oturuş pozisyonu var. Ancak direksiyon baya uzakta kalıyor ve kolları çok yoruyor. Yakıt ve performans olarak pek farkı yok sınıfındakilerle ama fiyatı gerçektende albenili. günlük kullanmicaksanız tavsiye ederim. Ben yaklaşık 3 ay kullanmıştım. Herhangi bir problem çıkarmamıştı. Keyfine binerim diyorsanız yaz için ideal bir motosiklet.

emrekuzdere
12-05-2013, 17:59
Fiyatına göre iyi bir motor diyebiliriz, ama tabi ki bir honda, suzi veya kawa değil. Gidonda acayip bir vibrasyon oluşur genelde. Çoğu kişi krank kırmaktan bahseder, aslında bunun sebebi birazda şuna dayanıyor. Hyo gt250r baya kalıplı bir motordur, R6 ile yan yana koyulduğunda bile ince kalan tek yeri lastiğidir, dolgun hacme sahiptir. İnsanlar bu hacme kanarak bu motoru 600'lük gibi kullanırlar genelde (yani hunharca). E garibiminde hacmi belli cismi belli, dayanamaz kırar krankı. Durum böyle yani, temizini bulduğun zaman uzun süre binilir.

immortalboss
12-05-2013, 18:15
Gt250 R güzel alettir.Kalıp olarak 600 cc makineyi hiç aratmaz...Kalıplı görüntüsünün altında sanırım V makine olduğu için sesi biraz garip kalır.Ben de eski modellerde krank sorununu şu şekilde biliyorum.Limitör yok.Bu makinelerde genelde gösterişli olduğu için üst devirleri zorluyorlar.Bu da krankı hayırlı işler moduna geçiriyor. :)
Biraz yorucu bir pozisyonu var ama buna değer.

Bartu_evo
12-05-2013, 18:54
Sorunuzun cevabı olucaktır .

0PmnG3mQ8vk

punto_multijet
12-05-2013, 22:29
tesekkurler cvplara...

i-vtec07
12-05-2013, 22:39
abi krank kırma olayının sebebi devir kesici olmaması.redlineı çok geçmessen sıkıntı çıkarmaz.şimdiden hayırlı olsun.tekeriniz düz bassın. :)

phoenixs
12-05-2013, 22:47
kardeşim hyosung gt250r kullanmış birisi olarak konuşuyorum enjeksiyon lu temizini al alır almaz buji yağ filtre değiştir kafan rahat bin mükemmel ötesi bi motor şu an ki motorum suzuki gsxr600 k7 eğer ben iyi diyorsan iyidir