PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1800 watt amfi 500 watt bass bağlanırmı

onur_si
13-05-2013, 18:55
Arkadaslar 1800 watt bi amfim var bosta duruyor 500 watt lık 25 cm lık bass bağlayım diyoruum olurmu sadece bass bağlayacağım köprüleme işlemi gerekirmi bası patlatırmı

painkller
13-05-2013, 19:03
Arkadaslar 1800 watt bi amfim var bosta duruyor 500 watt lık 25 cm lık bass bağlayım diyoruum olurmu sadece bass bağlayacağım köprüleme işlemi gerekirmi bası patlatırmı

abi basın ve amfinin rms(nominal) değerleri gerekiyor, amfinin kaç kanal olduğu, büyük ihtimal köprü modunda kullanılacak kaç w rms verdiği, basın kaç w rms ile çalıştığı bunlar önemli. arzu edersen sen amfiyle basın modelini yaz ki daha mantıklı yorumlar yapılabilinsin :)

cXe
13-05-2013, 22:46
painkller arkadaşım haklı, 1800 watt dediğiniz max değeridir önemli olan RMS değerdir öte yandan amfi ne kadar güçlü olursa olsun kazanç düzgünce ayarlandıktan sonra hiçbir hoparlörü yakmazsınız.

onur_si
14-05-2013, 11:20
Bugün amfiye baktım max 1800w yazıyor 4 kanal var 2 ohm falan yazıyor amfi zaten bağlı duruyordu tetıkleyıcısını bagladım ısıgı yandı bası bagladım ama çok kötü ses çıkktı yandan ayar yerlerine dokununca ses gidip geliyor sanırım amfide bi sakatlık var bende ugrasmadım direk arka hoparlorlere bagladım fena değil yanlarındada 2 tane pioneer oval 500 watlık kolonlar var benim ihtiyacımı karsıladı çok ses hastası bırı değilim zaten motor sesını bastırmaması lazım :) ilerde sadece bas için kucuk bir mono amfi alıp taksam daha iyi olacak sanırım yardımlarınız için teşekkürler