Orijinalini görmek için tıklayınız : İNGİLİZCE Şehir,Ülke veya Kişi Sunumu
Arkadaşlar ingilizce okuyorum ve hoca herkese proje ödevi verdi.Herhangi bir il,şehir,ülke yada bir kişi vb. ingilizce olarak sunum seklinde yada direk kağıttan ingilizce olarak tanıtmam gerekiyor.İngilizcem idare eder ama aklıma bir şey gelmiyor.Aramızda eminim ki bu ödevi daha önce yapmış yada bu konuda yardımcı olabilicek, yol gösterebilicek abilerim kardeşlerim vardır.Cuma gününe bitirmem gerekiyor bu ödevi yardımlarınızı bekliyorum.Herkese şimdiden çok çok teşekkür ederim...:icon_tup::icon_tup:
Buradan ulaşırsanız size her sekilde ulaşabilirim:D:D
Google da bulamama ihtimalin olduğunu sanmıyorum . ancak plagiarism kontrolu yapıyorlarsa başın belaya girer adam gibi oturup yaz en temizi...
Google da bulamama ihtimalin olduğunu sanmıyorum . ancak plagiarism kontrolu yapıyorlarsa başın belaya girer adam gibi oturup yaz en temizi...
googlede var ama onlar bilindik şeyler.Öyle bir kontrol olmaz sadece ders arası kalkıp anlatıcam hocaya hani belki aramızda yapan varsa yada yapmış olan yardımcı olursa iyi olur.Nettekilerin hepsi bilindik ki hocalarda bunları eminim ki biliyordur onlar etiket.O yuzden nete düşmemiş daha once yapılmıs vb vardır diye umaraktan konu açtım.:icon_tup:
Upload & Share PowerPoint presentations and documents (http://www.slideshare.net/) bu siteden birçok şey bulabilirsiniz.
63owen63
14-05-2013, 21:48
Kimsenin hazır ödevini kullanma. Kendin hazırlamaya çalış, iyi veya kötü olsun ama senin olsun. Kimseden de talep etme.
Arkadaşlar siz de elinizde varsa hazır ödev vs lütfen vermeyin. iyilik yapmış olmayacaksınız.
Upload & Share PowerPoint presentations and documents (http://www.slideshare.net/) bu siteden birçok şey bulabilirsiniz.
teşekkür ettim incelicem bunu:icon_tup:
Kimsenin hazır ödevini kullanma. Kendin hazırlamaya çalış, iyi veya kötü olsun ama senin olsun. Kimseden de talep etme.
Arkadaşlar siz de elinizde varsa hazır ödev vs lütfen vermeyin. iyilik yapmış olmayacaksınız.
ne alakası var arkadaşım yaptııgmız şey sene sonu proje veya bitirme ödevi değil.Zaten yalandan yere istemeyerekten okutuyorlar bu hafta 3 sınava girip birde bunun gibi gereksiz seyle uğraşmamak için buraya konu açtım.Önemli bişey olsaydı benim ve öğrenimimim için emin ol burada bu konu olmazdı.:icon_tup::icon_tup: