Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burak Yıldırım Cinayetinin Mobese Görüntüleri

BerkayKamaci
14-05-2013, 15:20
İŞTE FENERBAHÇELİ BURAK'IN BIÇAKLANDIĞI O AN - HürriyetTV (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/49282/23281311/1/iste-holigan-cinayetinin-gizli-kamera-goruntuleri.aspx)

Geçen gün gerçekleşen cinayetin mobese görüntüleri gelmiş gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor :(

Bıçaklama yerinde kamera olmaması çok ilginç . Bıçaklayan kişi arkadaşıyla tokalaşıp giderken diğer gruptan saldırı geliyor ve katil zanlısı bıçağına sarılıyor gibi geldi bana ama tabi o arkadaşta bıçak ne arıyor orası da var?

SON TC
14-05-2013, 15:23
fb li olsun GS li olsun değmez bee kardesım ,nedir bu holıganızım anlamıyorum yaaa :mad: Ekmegımızı FB mı verıyo GS mı yada bjk mı ?

PiscocuK
14-05-2013, 15:28
videodan hiç bişey anlamadım..kim kimi bıçaklamış ne olmuş onuda anlamadım..ama o tek başına olan ve üzerine 5-6 kişinin koştuğu kişi ise katil zanlısı adama kızamam..ne yapsaydı 6 kişiden dayakmı yeseydi.. o 6 kişi okadar yürekliydi de neden bıçağı görünce 1 kişiden kaçtı..olay demekki okadarda masum değil

kerem_euk34
14-05-2013, 15:30
ne futbolmuş be arkadaş bu ülkede maç izlemeyi bilmeyen taraftar olmayı beceremeyen böle insansı yaratıklar var

SekoLive
14-05-2013, 15:33
çocuga yazk oldu mevzu sadece takımsa cok yazık... Videoyu hurryettekk acklamaya gore ızledgnzde orada grupdakıler arkası dönuk formalı olan adama kosuyorlar oda o arada rahmetlıyı bıcaklıyor sonra herkes kacısıyor. Imamla gıden gelmez, gardıyanla gıden gelır hesabı olmuş çok yazık...

Onurkk06
14-05-2013, 15:40
Tamam takımını desteklersin sahip çıkarsın da bu kadarı saçmalık dam başka bişey değil bi insanın hayatına kıymak nedir hem öbür tarafta hhem bu tarafda ceremesini çeker inşallah

ArMy
14-05-2013, 15:40
Allah rahmet eylesin sevdasının peşinden ölüme gitti.
Ama bıçaklayan elemana tek başınayken hiş pişt yapmışlar.Hayırdır diyince de direk Fenerli grup elemanın üstüne koşmuş.En önde gelen de vefat eden Burak Yıldırım'mış.Eleman da bıcağı ona vurmuş. Büyük talihsizlik.

free-hifi
14-05-2013, 15:44
burak hali vakti yerinde altında arabası olan evi olan ailesi olan sevgilisi nişanlısı olan biriymiş öğrendiğime göre senin ne işin var kardeşim tribünün en azılı şahıslarıyla taktığı atkıda mesaj var zaten olay nefsi müdafa girer ama direk kalbe vurmuş ve diğer cezalarından da yatar öldürenin facelerinde pkk sempatizanı vs varmış iş çok saçma bir yere gidiyor

free-hifi
14-05-2013, 15:47
Olayı gören biri yazmış

Onur Birdal ?@OnurBirdal

@GuvenCa Mobese görtünleri çıkmış olay sana anlattığım gibi. Hatta merdivenlerden koşarak çıktılar Galatasaray formalı var yakalayın diye.

Onur Birdal ?@OnurBirdal

@FtwGS Merdivenlerden linç etme niyetiyle çıkmışlardı. konuşulmayan birşey de ben tramvaya binene kadar 15 dakika geçti ve ambulans yoktu.

lethaldoze
14-05-2013, 15:51
Yahu nasıl bir zihniyetki bıçağı direk yukarı kalbine sallıyor. Aşağıya sallıyan yok artık zaten, millet komple piskopat olmuş... İnsan hayatı 5 para bile etmiyor ülkemizde.

fthdrn
14-05-2013, 15:52
burak arkadaşlarıyla zanlının üzerine yürüyor oda kafası güzel çıkartıp en öndekine saplıyor. yazık gerçekten yok yere gencecik insan vefat ediyor. diğeride hapse giriyor. Yani medyada anlatılanla pek örtüşmüyor.

devil_berk22
14-05-2013, 15:53
nefsi müdafa sonucu bıçaklamış, 10 kişi bir adamın üstüne giderse olacağı budur zaten. maçtan sonra m.köye bi metrobüs dolusu haplı esrarlı fb taraftarı gelip ortalığı karıştırmaya çalıştığını duydum arkadaştan bilinçsiz seyirci sonucu daha nice olaylar göreceğiz.

free-hifi
14-05-2013, 15:53
Yahu nasıl bir zihniyetki bıçağı direk yukarı kalbine sallıyor. Aşağıya sallıyan yok artık zaten, millet komple piskopat olmuş... İnsan hayatı 5 para bile etmiyor ülkemizde.

ben bunların mesajını cumartesi aldım burak öldü diğer yaralanan gs fb taraftarları duyulmadı pazar akşamı.

herkes davet etti evimde izledim hükümet hükümet olsa buna sebebiyet veren başkan yönetici t.d. futbolcu direk men edilsin

tolga_55
14-05-2013, 15:54
vallahi yazık ya. Değmez bukadar kalp kırmaya can yakmaya.

Time-R
14-05-2013, 15:55
Boyle magandalar oldugu surece bu ulkede stada falan gidilmez. Allah rahmet eylesin, yazik gunah.

hfk
14-05-2013, 15:56
Olayı gören biri yazmış

Onur Birdal ?@OnurBirdal

@GuvenCa Mobese görtünleri çıkmış olay sana anlattığım gibi. Hatta merdivenlerden koşarak çıktılar Galatasaray formalı var yakalayın diye.

Onur Birdal ?@OnurBirdal

@FtwGS Merdivenlerden linç etme niyetiyle çıkmışlardı. konuşulmayan birşey de ben tramvaya binene kadar 15 dakika geçti ve ambulans yoktu.

olayın rengi değişir eğer doğruysa, haklıyken haksız konuma düşer rahmetli

koraycano
14-05-2013, 16:01
Sözde metrobüs durağında saldırdılar diyorlardı şimdi gerçeğin aslı videoda çıktı.. Katil haklıdır demem ama şöyle birşeyde var fenerli taraftarlar katilin üzerine 7-8 kişi koşuyorlar belli linç edicekler eğer katil bıçak çekmeseydi rahmetli burak değil o gs li yi döverek öldürceklerdi belkide birde bu yönden bakmak lazım olaya .. Ama yinede boş yere canından oldu allah rahmet eylesin..

burkaykalyon
14-05-2013, 16:03
Bu olayda haklı veya haksız aramak kadar saçma bir şey yok bence. Ne nefsi müdaafası ne müdahalesi? Sonuçta 1 can gitmiş diğeri de hapse girmiş hayatları bitmiş. Adalet sistemimizde nefsi müdaafanın yeri var evet ama bu olayın renginin değişmesinin sebebi tamamen gündemi değiştirme çabalarıdır. Yok öldürenin Facebook hesabında PKK sempatizanı zımbırtılar varmış ta yok TC düşmanıymış ta yok Burağın atkısında şu bu yazıyormuşta. Mış mış ta mış mış...

Hiç uğruna 2 hayat karardı. Ne için? Volkan Sabri'ye saldırdı, Sabri küfür etti. Hasan Şaş tribüne el kol yaptı, Meireles orasını burasını gösterdi. Peh peh... Hepsi kurmaca.

SerkanYazgan.
14-05-2013, 16:05
Resmen adamı linç etmeye gidiyorlar. Çocuk arkadaşıyla tokalaşıp ayrılıyor ve üstündeki formayı gören fb liler 10 kişi adamın üstüne koşuyor, kim bilir ne dediler orda! Çocukta kendini korumak amacıyla ilk aklına gelen bıçağına sarılıyor ve sallıyor. Eminim o kalbine sokmak istememiştir.Ayrıca o linç etmeye giden 10 fb li de biraz erkek olsaydı bunların hiçbiri olmazdı.10 kişi bir adamı linç etmeye gidebiliyor ama onun elinden bıçağı alıp kendini koruyamıyorsa yazıklar olsun. Ha olan Burak Yıldırım'a ve katile oldu. Biri 19 diğeri 20 yaşında gencecik insanlar, hayatları bitti ikisininde.. İnsanlara bu tarz davranmasını aşılayan şahsiyet(siz)leri linç etmek lazımda neyse.
Maçtan sonra gs konvoyu vardı ve bizde konvoyun içinde kaldık önümüze fenerli çocuklar atlıyor bağırıyor, 15-17 yaş aralığında tipleri tinerci gibi veledler birşey yaptıklarını sanıyorlar. 100 tane gsli arabanın önüne atlıyor 1 avuç veled. Küfürler ediyorlar insanları tahrik ediyorlar. Bir takım için değmez, futbolda iyi olan kazansın demeyi bir türlü öğrenemedi milletimiz.

burkaykalyon
14-05-2013, 16:07
He işte şimdi iyilik meleği yapalım öldüreni. Vay be...

ahk
14-05-2013, 16:07
Ne demek haklı ya adam bıçak sallamıyor direkt saplıyor. Karşı taraftada suç var ama kimsenin can alma hakkı yoktur.
Ölen kişi senin kardeşin, arkadaşın, abin, yeğenin vs. olsaydı "haketmiş gidip bulaşmış" diyebileceksen haketmiş diye yaz yoksa sakın yazma.

fthdrn
14-05-2013, 16:10
Bu olayda haklı veya haksız aramak kadar saçma bir şey yok bence. Ne nefsi müdaafası ne müdahalesi? Sonuçta 1 can gitmiş diğeri de hapse girmiş hayatları bitmiş. Adalet sistemimizde nefsi müdaafanın yeri var evet ama bu olayın renginin değişmesinin sebebi tamamen gündemi değiştirme çabalarıdır. Yok öldürenin Facebook hesabında PKK sempatizanı zımbırtılar varmış ta yok TC düşmanıymış ta yok Burağın atkısında şu bu yazıyormuşta. Mış mış ta mış mış...

Hiç uğruna 2 hayat karardı. Ne için? Volkan Sabri'ye saldırdı, Sabri küfür etti. Hasan Şaş tribüne el kol yaptı, Meireles orasını burasını gösterdi. Peh peh... Hepsi kurmaca.

imzamı atarım..

atituti
14-05-2013, 16:12

Bunlarda katille ayni kafayi yaşayanlar hor gormemek lazim adam öldü normal yani.

fatiii
14-05-2013, 16:13

napacaktı ya?saldıranlar onumu öldürseydi?

ben şu videoyu izleyene kadar olayn boyutunu farklı tasarlamıstım kafamda hatta vıdeoda o gruptakılerın tek kalan cocugu bıcaklıdıgını falan sandım sonradan noluyo lan dedim

ölene Allah rahmet eğlesin ama bıçaklayan çocugun başka şansı kalmamış benim anam ağlıyacagına onun anası ağlasın benımkı en azından nerde yattıgımı bilir..kimsede kusura bakmasın

fatiii
14-05-2013, 16:15
Bunlarda katille ayni kafayi yaşayanlar hor gormemek lazim adam öldü normal yani.

yumurta göte dayansında bide sizi görelim arkadaslar..he inşallah öyle bi duruma düşmessiniz ama hayat bu nerde ne olacağı belli olmaz

Low-Rider
14-05-2013, 16:16
Bir insan cebinde neden bıçak taşır onu düşünmek lazım önce..

SekoLive
14-05-2013, 16:17
beyler haklılık tartısılırda can havli diye bi olay var. Sabriye trilyon verin volkanın enseden bıdaha oyle tut dıyın emınım yapamaz. Bu adamda can havlı saldrms gıbı aksı takdrde kendısı gidicekdi...

fatiii
he bide ölünün arkasından konuşmak pek hoş değil ama çakallığın kralını yapmışlar arkadaşlarıyla beraber

bu arada ne fb ne gs liyim tarafsız yorum yapıyorum

atituti
Kalbine degil bacagina dogru sallasa ne olurdu ? Hala savunuyosun sana kahkaha atmamak elde degil

burkaykalyon
14-05-2013, 16:20
napacaktı ya?saldıranlar onumu öldürseydi?

ben şu videoyu izleyene kadar olayn boyutunu farklı tasarlamıstım kafamda hatta vıdeoda o gruptakılerın tek kalan cocugu bıcaklıdıgını falan sandım sonradan noluyo lan dedim

ölene Allah rahmet eğlesin ama bıçaklayan çocugun başka şansı kalmamış benim anam ağlıyacagına onun anası ağlasın benımkı en azından nerde yattıgımı bilir..kimsede kusura bakmasın

Çok iyi kafa bu kafa. Bende videoyu izleyene kadar olayın boyutunu farklı zannediyordum ama şimdi ne değişti. He GS'li haklı öldürdü. 6 ay yatsın çıksın şimdi. Sebep? Can almış can! Daha ötesi mi var?

10 kişi saldırdıysa sebepsiz saldırmaz. He illaki bir sebep mi lazım? Çok mu delikanlısın da 10 kişiyle ilk önce bir yerde tartışmışsın ki onlar da seni kovalamış. Kimse kimseye *** yere saldırmaz kusura bakmasınlar.

Varsayımla konuşacaksak eğer aha ben şimdi burada bilgisayar başında sana yazı yazıyorum. 3 dakika sonram belli değil. Belki priz kopacak elektrik çarpıcak ölecem. Napalım yani?

Anlatabildim mi?

fatiii
14-05-2013, 16:20
heee o kadar adam üstüne bi koşsunda sen ayarlayıp sallarsın bacagına sence o istemişmidir direk kalbine vurmayı biraz mantıklı düşünün..

fthdrn
14-05-2013, 16:21
moda sahilinde benimde üzerime 5 kişi çullanmıştı. Yanımda bıcak olsaydı saplarmıydım herhangi birisine diye düşündüm şimdi

fatiii
14-05-2013, 16:23
Çok iyi kafa bu kafa. Bende videoyu izleyene kadar olayın boyutunu farklı zannediyordum ama şimdi ne değişti. He GS'li haklı öldürdü. 6 ay yatsın çıksın şimdi. Sebep? Can almış can! Daha ötesi mi var?

10 kişi saldırdıysa sebepsiz saldırmaz. He illaki bir sebep mi lazım? Çok mu delikanlısın da 10 kişiyle ilk önce bir yerde tartışmışsın ki onlar da seni kovalamış. Kimse kimseye *** yere saldırmaz kusura bakmasınlar.

Varsayımla konuşacaksak eğer aha ben şimdi burada bilgisayar başında sana yazı yazıyorum. 3 dakika sonram belli değil. Belki priz kopacak elektrik çarpıcak ölecem. Napalım yani?

Anlatabildim mi?

aynısı sana olursa sen kendini savunma o zaman bırak seni öldürsünler senin anan ağlasın kardeşim.burda bi rahmetli var evet ama bu bildiğin kendini savunmuş yapacak bişey yok.

sence 10 kişiyle tartışan adam orda o kadar rahat öpüşüp koklaşıp yoluna gitmeye çalışırmı?

cem_subasi
14-05-2013, 16:23
Karagümrükte cebinde bıçak olmayan vatandaş varmı acaba çok merak ediyorum? Karagümrük - Fatih'te çok fazla tanıdığım arkadaşımın çoğunda bu tarz şeyler var, fenerlilerin yaptığıda yanlış çocuğun yaptığıda ama (olan oldu artık geri döndüremezsin) tabi bunlara neden gerek var sen neden saldırıyosun maç bitmiş gitmiş yenmişsin kutlamanı yap eğlen neden gslilara salça oluyosun, bu taraftarlık değil takım sevgisi falan hiç değil artık öle bir noktaya gelmişiz ki renklerin kurbanı olmuşuz...

burkaykalyon
14-05-2013, 16:24
Bir insan cebinde neden bıçak taşır onu düşünmek lazım önce..

Aha işte anlatmak istediğim olay buydu..

extreme__
14-05-2013, 16:25
bariz galatasaray forması var diye iş olmuşlar çocuğa karşılık vermiş hayırdır diye aslında orda hiçbirşey demeyip gitse belki bişey olmicaktı.Burak yılmaz hızla çocuğun üzerine gelmiş haliyle o kadar kişiyi görünce çekmiş bıçağı sokmuş.Ama tabiki kalp tarafına sokması nefsi müdafanın etkisini azaltır.Keşke öldürmeseydi yaralasaydı işler bu boyuta gelmezdi acı bir olay yani Allah rahmet eylesin..

burkaykalyon
14-05-2013, 16:27
aynısı sana olursa sen kendini savunma o zaman bırak seni öldürsünler senin anan ağlasın kardeşim.burda bi rahmetli var evet ama bu bildiğin kendini savunmuş yapacak bişey yok.

sence 10 kişiyle tartışan adam orda o kadar rahat öpüşüp koklaşıp yoluna gitmeye çalışırmı?

Eğer 10 kişiye diklenecek kadar delikanlıysam cebimdeki bıçağa güvenmem. 10 kişiye de dalaşmam.

He diyelim ki dalaşma yok. Durduk yere saldırdılar. Senin cebinde o bıçağın ne işi var???

Ağlayan sadece Burağın anası değil. Burağın anası kadar onu öldürenin de anası ağlıyordur. Bundan emin ol.

Kendini savundu diye kimsenin kimseyi öldürme hakkı yoktur bence.

fatiii
moda sahilinde benimde üzerime 5 kişi çullanmıştı. Yanımda bıcak olsaydı saplarmıydım herhangi birisine diye düşündüm şimdi

bu kafayla sallamazdın çünkü çok geçmiş üstünden ama o an eline verselerdi bi bıçak kendini savunmak için eminimki sallardın çünkü bu içgüdü kendini koruyosun yapacak bişey yok biyerden sonra hayatta kalma içgüdüsü seni dürttümmü kralını tanımassın.

o an sana düşünmek için 2 dakka verseler gene sallamassın ama işte zaten hayatta çoğu şey anlık oluyor.

fthdrn

Anlatabildim mi?

moruk burda yanlışın var işte. sebepsiz yere saldıran sebepsiz yere birini bıcaklayan insanlar kaynıyor etrafta. 1998 de abimi bıçaklamışlardı özgürlük parkında. sebepsiz yere
kaldıki burda zanlı tartışmış olsa yada daha önce den mevzuları olsa arkadaşıyla vedalaşıp rahat rahat yürümez. Fenerli grup kendilerine macera aramak istemişler. görmüşler tek başına biraz tartaklayalım demişler ama zanlı hayatının hatasını yapmış bir cana kıymış

SerkanYazgan.
14-05-2013, 16:28

Anlatabildim mi?

Sen izlemeden mi yorum yapıyorsun.Seninle aynı zihniyette olanlar yüzünden bunlar yaşanıyor zaten. 10 kişi 1 kişiye neden saldırır, o 1 kişi cebinde neden bıçak taşır bunlara millet olarak çözüm bulmamız gerekir.Ölen çocuk o hatayı cahillikten, öldüren çocukta o hatayı cahillikten yapmış.Suç iki taraftada var ama o 10 kişilik grup hangi akla hizmet gs formalı birine saldırıyor? Orda sende olabilirdin bende olabilirdim. İyi izlersen görürsün, katil tahrik edecek hiçbirşey yapmıyor arkadaşıyla vedalaşıp geri dönüyor ve biraz yürüdükten sonra arkasından 10 kişi geliyor. Yani o 10 kişiyi tahrik edecek tek dezavantajı GS FORMASI giymiş olması.

fatiii
14-05-2013, 16:29
Eğer 10 kişiye diklenecek kadar delikanlıysam cebimdeki bıçağa güvenmem. 10 kişiye de dalaşmam.

He diyelim ki dalaşma yok. Durduk yere saldırdılar. Senin cebinde o bıçağın ne işi var???

Ağlayan sadece Burağın anası değil. Burağın anası kadar onu öldürenin de anası ağlıyordur. Bundan emin ol.

Kendini savundu diye kimsenin kimseyi öldürme hakkı yoktur bence.

ben elimde imkan varken ölmem anamıda mezarda ağlatmam kardeş kafa yapımız farklı olabilir..öldüren çocuk ölseydi anası ömür boyu göremiyecekti ama en azından şimdi gider görür koklar..

size burda bıçaklıyan cocuk haksızın kralı gelebılır ama bence saldıranlar 3 katı haksız

burkaykalyon
14-05-2013, 16:31
Sen izlemeden mi yorum yapıyorsun.Seninle aynı zihniyette olanlar yüzünden bunlar yaşanıyor zaten. 10 kişi 1 kişiye neden saldırır, o 1 kişi cebinde neden bıçak taşır bunlara millet olarak çözüm bulmamız gerekir.Ölen çocuk o hatayı cahillikten, öldüren çocukta o hatayı cahillikten yapmış.Suç iki taraftada var ama o 10 kişilik grup hangi akla hizmet gs formalı birine saldırıyor? Orda sende olabilirdin bende olabilirdim. İyi izlersen görürsün, katil tahrik edecek hiçbirşey yapmıyor arkadaşıyla vedalaşıp geri dönüyor ve biraz yürüdükten sonra arkasından 10 kişi geliyor. Yani o 10 kişiyi tahrik edecek tek dezavantajı GS FORMASI giymiş olması.

Aynı şeyden bahsediyoruz ki aslında. İki tarafta da suç var. Ben tek taraflı suç demiyorum.

Low-Rider
14-05-2013, 16:32
cebinde silahla gezen adam potansiyel suçludur bir kere bunun başka açıklaması yok ki herifin sabıka kaydı varmış zaten önceden

diğer grubun yaptığı tam yavşaklık zaten

ertan333
14-05-2013, 16:33
O geceki fb grubunda çok yakın arkadaşlarım var ve anlatılana göre adamın kafası bir milyonmuş (gs li olanın ) ve bagırıyormus adammısınz kufurler vs bunun üzerine olay patlak veriyor daha dur sus demeden bıçaklanıyor arkadaş ortada linç girişimi vs yok zaten genç yakalanmış ve sağlam bir sabıka dosyası varmış allah sabır versin yazık ki o grubun belkide en masum çocuğuymuş
BU MESAJIDA POLEMİK OLSUN DİYE DEĞİL BİLMEDEN GÖRMEDEN KÜFÜRLER YADA İTHAMLAR GEÇMESİN DİYE YAZDIM

burkaykalyon
14-05-2013, 16:35
moruk burda yanlışın var işte. sebepsiz yere saldıran sebepsiz yere birini bıcaklayan insanlar kaynıyor etrafta. 1998 de abimi bıçaklamışlardı özgürlük parkında. sebepsiz yere
kaldıki burda zanlı tartışmış olsa yada daha önce den mevzuları olsa arkadaşıyla vedalaşıp rahat rahat yürümez. Fenerli grup kendilerine macera aramak istemişler. görmüşler tek başına biraz tartaklayalım demişler ama zanlı hayatının hatasını yapmış bir cana kıymış

Bana da 1 sigara vermedim diye 2 tinerci saldırmıştı. 4 sene önce Cevahir AVM'nin önünde. Koşa koşa kaçtım ama. Ben niye bıçak taşımıyorum yanımda? Bunu düşünmek lazım bence. Çok delikanlıysa o bıçak sayesinde işte. Hayatı karardı ve hayat kararttı.

He dediğim gibi iki tarafta da hata var. Kimse bilemez ki gerçeği. Bakalım ifade de ne diyecek katil olan çocuk?

atituti
14-05-2013, 16:36
Yav adamda zerre pismanlik yokki yakalandigindaki resmine baksaniza gozunun ici guluyo serefsiz katilin, onun anasi aglasa aglasa nerden dogurdum bu suç makinasi katili diye aglar

SerkanYazgan.
14-05-2013, 16:37
cebinde silahla gezen adam potansiyel suçludur bir kere bunun başka açıklaması yok ki herifin sabıka kaydı varmış zaten önceden

diğer grubun yaptığı tam yavşaklık zaten

Kısaca o yavşak grup yanlış adama çatmış. Biri nur içinde yatsın, diğerinide Allah kurtarsın demekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef. :mad:

fatiii
14-05-2013, 16:39
Bana da 1 sigara vermedim diye 2 tinerci saldırmıştı. 4 sene önce Cevahir AVM'nin önünde. Koşa koşa kaçtım ama. Ben niye bıçak taşımıyorum yanımda? Bunu düşünmek lazım bence. Çok delikanlıysa o bıçak sayesinde işte. Hayatı karardı ve hayat kararttı.

He dediğim gibi iki tarafta da hata var. Kimse bilemez ki gerçeği. Bakalım ifade de ne diyecek katil olan çocuk?

sen öyle bi derbiye gitmiyodun böyle bi derbide forma giyip gidiyosan buyuk olasılık biyerde bi pislik gelecek tedbir olarak almış olabilir ona bişey diyemem..

ki bana sorarsan tedbir olarak almamış vede düşüncesi farklı olan biri olsa bu pozisyonda değilde saldıran tarafta olurdu diye düşünüyorum..bunu bilemeyiz o işin farklı bi boyutu

eser
14-05-2013, 16:41
Beni yakin taniyan bir cok arkadasim bilir 30 Ekim gecesi cigerimden bicaklandim olumden döndüm,sebebi sadece kavga ayirmak benim sucum neydi?Hastahaneye biraz gec gitsem ölüyordum.

Ayrica ben ustumde bicak tasimiyorum ama arabamda bicakta var sopada var biber gazi da var.Burasi istanbul ne zaman nerde ne olcagi belli degil

trgy
14-05-2013, 16:42
o katilin can havliyle yaptığını düşünmüyorum,adam daha öncede suç işlemiş ve resmen tecrübeli. direkt kalbine saplamış.savunulacak hiç bir yanı yok.

HaKo
14-05-2013, 16:42
şu olayda bile herkes kendi takımının adamını savunabiliyor ya artık tiksiniyorum ben bu futboldan da bu zihniyetten de. Kameralarda neyin ne olduğu gayet açık ortada ama millet kalkmış FB li haklı GSli haklı diye tartışıyor hala.

Sosyal medyada işi siyasete döküp bilmem ne gs şöyle gs böyle gs ölmüş adamın demogojisini yapanlar sizin ben futbol aşkınızında fanatizminizinde ak.

burkaykalyon
14-05-2013, 16:43
sen öyle bi derbiye gitmiyodun böyle bi derbide forma giyip gidiyosan buyuk olasılık biyerde bi pislik gelecek tedbir olarak almış olabilir ona bişey diyemem..

ki bana sorarsan tedbir olarak almamış vede düşüncesi farklı olan biri olsa bu pozisyonda değilde saldıran tarafta olurdu diye düşünüyorum..bunu bilemeyiz o işin farklı bi boyutu

İşte o farklı boyutu bilemiyoruz ki. İfadesinde belli olur diyeceğim de önceki sabıkaları kafaları bayağı karıştırıyor...

baretta
14-05-2013, 16:43
şu olayda bile herkes kendi takımının adamını savunabiliyor ya artık tiksiniyorum ben bu futboldan da bu zihniyetten de. Kameralarda neyin ne olduğu gayet açık ortada ama millet kalkmış FB li haklı GSli haklı diye tartışıyor hala.

Sonuna kadar katılıyorum , ne videoyu izledim ne maçı izledim , futbolla uyuşturulmuş bir milletiz...

CGTY
14-05-2013, 16:46
Vefat eden rahmetlinin kız arkadaşını haberlerde gören oldu mu ? Perişan halde yerde diz çökmüş nasıl ağlıyordu arkasından. Ailesi de ona keza aynı şekilde. Kim vericek şimdi bunun hesabını? Geride kalanlar ne olucak şimdi? O katile haklı, kendini savunmuş demek bana çok ters. Değdi mi yarım saniyelik bir kararla kalbine saplamasına? Kendini savundu madem, koluna bacağına değil de neden direk kalbine vurdu.. Vadesi yetmiş, orası aynı konu tabi ama yok yere gitti işte.

Allah taksiratını hasenata tebdil etsin. Ailesine, sevgilisine sabır versin.

gokhan035
14-05-2013, 16:47
Ya valla seslerin ve konuşmaların belli olmadığı bir videodan çözüldü herşey katil de haklı çıktı vay anasını yaa!

Arkadaş adam cebinde bıçak taşıyo bi kere potansiyel tehlike adam, onu geçtik zaten suç dosyası kabarık yani her an herşey beklenir denilen bi tip. Diğerleri merdivenleri koşarak çıktı acaba öncesinde ne oldu bilen var mı? adamlar belki daha öncesinde atıştılar küfürleştiler vs ondan, hadi üstlerine doğru koşturdular ondan sonrası belli değil belki adamlar korkutacaktı sadece ya da kavga olacaksa bile bir iki yumuklaşıp bırakıcaklardı, hemen denmiş ki o öldürmeseydi diğerleri öldürecekti, neeernden biliyosun??? Herif madem kendini savunmuş o zaman bıçağı saplamadan sağa sola sallasaydı uzak tutmaya çalışsaydı kendinden, adam çıkarmış pat diye direk kalbine sokmuş bıçağı ki bu öldürmeye tam teşebbüsdür.

O kadar manyak olsa o grupta arkadaşları bıçaklandıktan sonra diğerleride çıkarır bıçaklarını karşılık verirlerdi adamlar belli ki o niyette değiller zaten.

Neyse ne, adam ölmüş Allah rahmet eylesin, ama bilmeden yorum yapmak da boş muhabbete götürür insanı.

c.sar
14-05-2013, 16:50
Birimizin kardeşi evladı vs.olsaydı bu ölen arkadaşımız acaba o zamanda adam kendini savunmak için saplamış olabilir diyenler ne derdi çok merak ediyorum.

BilalAkbayır
14-05-2013, 16:52
Ne kadar sabıkası olursa olsun katilde öldürmek istememiştir diye düşünüyorum. Allah rahmet eylesin giden gitti artık. Ama ne kadar saçma salak işlerle uğraşan elemanlar var. Galatasaylı gördün mü dal nedir ya. Hiç mi işin gücün yok. Ne millet olduk arkadaş. Bu arada hiç bıçak vs. taşımadım ama taşımak gerekiyormuş onu anladım. Yoksa bu kadar serseri,çakalla nasıl baş edeceksin ?

fatiii
14-05-2013, 16:53
Birimizin kardeşi evladı vs.olsaydı bu ölen arkadaşımız acaba o zamanda adam kendini savunmak için saplamış olabilir diyenler ne derdi çok merak ediyorum.

10 kişilik fb grubu kardeşine saldırıp öldürmüş olsaydı bende sen ne derdin onu merak ediyorum.

eminim derdinki kardeşim iyiki cebindeki bıçağı çıkarıp sallamadın böylesi daha iyi oldu

siR
14-05-2013, 16:55
10 tane sözde delikanlı linç girişiminde bulunmayıp, vefat eden kişide gurubun baya önünden gidip çocuğa atlamasaydı şimdi hayattaydı... Video da herşey net, çocuk arkadaşıyla vedalaşıyor, kimseye bağırıp çağırma küfretme gibi bir durumu yok, arkadasını dönüp giderken fb li gençler üzerine yürüyor olan önden atlayan cengavere oluyor..

Yalandan yere bir can gitti diğerinin hayatı bitti.. Çok boş şeyler, yazık olmuş

Onamdar
14-05-2013, 16:58
Ya valla seslerin ve konuşmaların belli olmadığı bir videodan çözüldü herşey katil de haklı çıktı vay anasını yaa!

Arkadaş adam cebinde bıçak taşıyo bi kere potansiyel tehlike adam, onu geçtik zaten suç dosyası kabarık yani her an herşey beklenir denilen bi tip. Diğerleri merdivenleri koşarak çıktı acaba öncesinde ne oldu bilen var mı? adamlar belki daha öncesinde atıştılar küfürleştiler vs ondan, hadi üstlerine doğru koşturdular ondan sonrası belli değil belki adamlar korkutacaktı sadece ya da kavga olacaksa bile bir iki yumuklaşıp bırakıcaklardı, hemen denmiş ki o öldürmeseydi diğerleri öldürecekti, neeernden biliyosun??? Herif madem kendini savunmuş o zaman bıçağı saplamadan sağa sola sallasaydı uzak tutmaya çalışsaydı kendinden, adam çıkarmış pat diye direk kalbine sokmuş bıçağı ki bu öldürmeye tam teşebbüsdür.

O kadar manyak olsa o grupta arkadaşları bıçaklandıktan sonra diğerleride çıkarır bıçaklarını karşılık verirlerdi adamlar belli ki o niyette değiller zaten.

Neyse ne, adam ölmüş Allah rahmet eylesin, ama bilmeden yorum yapmak da boş muhabbete götürür insanı.

Hocam şimdi kalkıp fenerlileri savunmanın bi anlamı yok. Sonuçta o çocuk bıçağı vurup kaçmasa kemiklerini kırmadan bırakmazlardı. Ha gs li kendini savundu demeninde bi anlamı yok kendini savunucak adam arkadasına bakmadan alır voltasını kaçar gider. Atara atar yapmanın bi anlamı yok. Hadi yediremedi gururuna o zamanda bıçağı bacağına vurupda kaçabilirdi çünkü ilk darbeyi o vuruyor bıçakla.
Göğüse sallamakla bacağa sallamanın arasında dağlar kadar fark var. Bu olayda haklı taraf yok.
Olayı bu noktaya getiren insanları bu denli geren bana göre Aziz-Volkan-Emre ve bu zihniyette olan insanlardır (gs lilerde dahil).
Sahada o elektrik olmasa kimse çıkıpda birbirini dövüp bıçaklamazdı. Gs konvoyuna yapılanlarda ortada. Atılan Fişeklerden biri ciddi bi yangında çıkarabilirdi. Taşlardan biri birisinin kafasına gelip ölümünede neden olabilirdi.

wolkanku
14-05-2013, 16:58

Sosyal medyada işi siyasete döküp bilmem ne gs şöyle gs böyle gs ölmüş adamın demogojisini yapanlar sizin ben futbol aşkınızında fanatizminizinde ak.

insanımızın %60'ı şu kafada olsa, amerikayı ayağımıza köle ederiz , ama gel gör ki bu bi hayal. eğitim yok, cahil çok, narkoz bol.

makif84
14-05-2013, 17:05
Ölen kişiye Allah tan rahmet,öldüren kişiye de Allah kurtarsın ve Akıl vermesini dilerim.Olayda her taraftar kendi tarafını haklı görüyo.Hala bu ülkede çirkefliği yapan kişilere helal olsun diyen olduktan sonra bizde ne böyle olaylar nede sözde delikanlı bitmez diye düşünüyorum.

gokhan035
14-05-2013, 17:08
Hocam şimdi kalkıp fenerlileri savunmanın bi anlamı yok. Sonuçta o çocuk bıçağı vurup kaçmasa kemiklerini kırmadan bırakmazlardı. Ha gs li kendini savundu demeninde bi anlamı yok kendini savunucak adam arkadasına bakmadan alır voltasını kaçar gider. Atara atar yapmanın bi anlamı yok. Hadi yediremedi gururuna o zamanda bıçağı bacağına vurupda kaçabilirdi çünkü ilk darbeyi o vuruyor bıçakla.
Göğüse sallamakla bacağa sallamanın arasında dağlar kadar fark var. Bu olayda haklı taraf yok.
Olayı bu noktaya getiren insanları bu denli geren bana göre Aziz-Volkan-Emre ve bu zihniyette olan insanlardır (gs lilerde dahil).
Sahada o elektrik olmasa kimse çıkıpda birbirini dövüp bıçaklamazdı. Gs konvoyuna yapılanlarda ortada. Atılan Fişeklerden biri ciddi bi yangında çıkarabilirdi. Taşlardan biri birisinin kafasına gelip ölümünede neden olabilirdi.

yazımı iyi oku ben fenerlileri savunmuyorum, diyorum ki videodan o kısmı belli değil belki de öncesinde de muhabbetler vardır diyorum, kemiklerini kırmadan bırakmazlardı diyosun ya nerden biliyosun diyorum belki tartışıp gideceklerdi vs daha olayın rengi bile belli değilken üzerine yürüdü diye çıkarıp direk kalbine saplıyor diyorum. Belki de tam tersi olacaktı onu da bilemeyiz tabi ki bu yüzden diyorum kesin öyledir böyledir diye yorum yapılmaması lazım diye. Tekrar söylüyorum yerim FB lisini GS lisi bilmemnelisini, bir insan ölmüş ve hiç yere, Allah belasını versin futbol fanatizminin böyle gereksiz işlerin.

Eyüp
14-05-2013, 17:15
Bu ne kindir önce onu anlamak lazım yada nasıl bir kafa..

Bir insan üstünde rakip takımın forması var diye bir insana hangi kafayla saldırır?Saldırıncada sonuç ortada...İki tarafada yazık olmuş..

rebeloghy
14-05-2013, 17:20
Bu devirde aklı olan maça gitmez, forma giymez. Akılsız basın cezası diyorum baska bisey demiyorum. İnsanlar aç , işsiz, hedefsiz ; bu sosyal durumda kendini hedef göstermeye hiç gerek yok. Korna caldı diye silah ceken var..

SerkanYazgan.
14-05-2013, 17:24
yazımı iyi oku ben fenerlileri savunmuyorum, diyorum ki videodan o kısmı belli değil belki de öncesinde de muhabbetler vardır diyorum, kemiklerini kırmadan bırakmazlardı diyosun ya nerden biliyosun diyorum belki tartışıp gideceklerdi vs daha olayın rengi bile belli değilken üzerine yürüdü diye çıkarıp direk kalbine saplıyor diyorum. Belki de tam tersi olacaktı onu da bilemeyiz tabi ki bu yüzden diyorum kesin öyledir böyledir diye yorum yapılmaması lazım diye. Tekrar söylüyorum yerim FB lisini GS lisi bilmemnelisini, bir insan ölmüş ve hiç yere, Allah belasını versin futbol fanatizminin böyle gereksiz işlerin.

Videoda herşey ortada. KAtil zanlısı arkadaşıyla yürüyerek oraya başka yerden geliyor ve orda tokalaşıp geri dönüyor.Videoyu iyi izlerseniz anlarsınız zaten.Eğer laf dalaşı olsaydı diğer arkadaşıda gitmezdi ya da tokalaşmazlardı.Hepimizin canı yanıyor, ACININ RENGİ OLMAZ. Fakat bu şekilde 1 kişiye 10 kişi saldırıp sonucunda bir hiç uğruna can verdiyse suçun büyük bölümü onundur. Şimdi biz 10 kişi hiç tanımadığımız ve sabıkalı olduğunu bilmeden hatta bakınca bu malı yeriz biz desek ve saldırsak sonucunda birimiz ölsek herkes bize hakettiniz derdi.Çünkü gerçektende haketmiş olurduk.Sonucunu düşünmeden yapılan hareketler malesef bu tarz olaylara sebebiyet verebiliyor.Ha noldu yazık oldu.Bir taraftar olarak konuşmuyorum, tarafsız olarak yorum yapıyorum.Çünkü futbolu sevmem.Bu tür holiganların sonu ya hapistir yada mezar.

rebeloghy
14-05-2013, 17:27
aynen öyle serkanyazgan özetlemiş olayı

eser
14-05-2013, 17:30
Videoda herşey ortada. KAtil zanlısı arkadaşıyla yürüyerek oraya başka yerden geliyor ve orda tokalaşıp geri dönüyor.Videoyu iyi izlerseniz anlarsınız zaten.Eğer laf dalaşı olsaydı diğer arkadaşıda gitmezdi ya da tokalaşmazlardı.Hepimizin canı yanıyor, ACININ RENGİ OLMAZ. Fakat bu şekilde 1 kişiye 10 kişi saldırıp sonucunda bir hiç uğruna can verdiyse suçun büyük bölümü onundur. Şimdi biz 10 kişi hiç tanımadığımız ve sabıkalı olduğunu bilmeden hatta bakınca bu malı yeriz biz desek ve saldırsak sonucunda birimiz ölsek herkes bize hakettiniz derdi.Çünkü gerçektende haketmiş olurduk.Sonucunu düşünmeden yapılan hareketler malesef bu tarz olaylara sebebiyet verebiliyor.Ha noldu yazık oldu.Bir taraftar olarak konuşmuyorum, tarafsız olarak yorum yapıyorum.Çünkü futbolu sevmem.Bu tür holiganların sonu ya hapistir yada mezar.

:icon_tup: iste biri cikti anlatilmak isteni anlatti,agzina saglik

feroo
14-05-2013, 17:49
Ne olursa olsun biri mezara gitti diğeri hapise . İkisi de genç.

Acaba diyorum futbolun ülkemizde ki kıymeti bilinsin diye 1 sene yasaklansa mı ? Tüm kulüpler iş birliği yapsa lanet olası para için 1 sene erteleseler. Bilinç dışı fanatikler az da olsa anlarlar futbolun ne oldugunu tabi belki.

SerkanYazgan.
14-05-2013, 17:53
Ne olursa olsun biri mezara gitti diğeri hapise . İkisi de genç.

Acaba diyorum futbolun ülkemizde ki kıymeti bilinsin diye 1 sene yasaklansa mı ? Tüm kulüpler iş birliği yapsa lanet olası para için 1 sene erteleseler. Bilinç dışı fanatikler az da olsa anlarlar futbolun ne oldugunu tabi belki.

Bunlar taraftar değil hocam. Bunlar canlı bomba ne zaman nerde patlayacakları belli olmaz.Futbol olmasa kendilerine başka meşgale bulurlar.Bu sorunun dibine inmek lazım ama bunu yapacak hükümet malesef yok.Başımızdaki ayran diyor gündem değişiyor. Biz böyle bir yere varamayız. Bir türlü öğrenemedik yan yana, omuz omuza yürümesini.

orhan_guney
14-05-2013, 17:55
...............

tylan
14-05-2013, 18:21
ben beşitaşlıyım bır takım taraftarlıgı yapıcağım falan yok yanı ama gs li taraftarın yerın de ben de olsam ben de aynısı yapardım ne yalan soyleyım. yok bıcak tasıyor o suçlu denmiş ama bu devirde herkez kendinı bi şekilde koruyor artık o 7 kişilik taraftar grubunun o cocugu dövüp öldürmeyeceği,bıçaklamayacağı ne ***** ? Canını seven insan 10 kişiyi arkasına alıp tek insana artistlik yapmazdı. Allah ahmet eğlesin yine de her iki kişinin de anasına babasına sabır versin. Ben onlara üzüldüm şahsen. Ölen kişinin ailesinin ikinci evlat acısıymış

Evrenoz
14-05-2013, 18:31
bu kafayla sallamazdın çünkü çok geçmiş üstünden ama o an eline verselerdi bi bıçak kendini savunmak için eminimki sallardın çünkü bu içgüdü kendini koruyosun yapacak bişey yok biyerden sonra hayatta kalma içgüdüsü seni dürttümmü kralını tanımassın.

o an sana düşünmek için 2 dakka verseler gene sallamassın ama işte zaten hayatta çoğu şey anlık oluyor.

Ne konuşuyorsun sen ya..

O an eline bıçak verselermiş de bilmem ne.. Daha ömrü hayatımda bıçakla sokağa çıkmadım. Bıçakla sokağa çıkan da potansiyel katildir. Öldürme / yaralama amacıyla taşır o bıçağı. Tedbir amaçlıymış, napıcaktı tedbir olarak? Bıçağın demirinden ışık mı yansıtacaktı karşısındakinin gözüne? Tedbir amaçlı bıçak taşınmaz, bıçak girer. Girdiğinde de ya öldürür ya yaralar. O an kimse de ele bıçak vermez. Aklı olan ya o duruma düşmez, düşerse de koşarak kaçar. Bi madalya takmadığın kalmış katile. Ya kendine gel, ya da bu konuya bu şekilde saçma sapan yazdırtmam sana