Orijinalini görmek için tıklayınız : Üniversite stajım için yardım edicek varmı ?
SerkanKurt
29-05-2008, 23:19
Meslek yüksek okulu son sınıf öğrencisiyim Bilgisayar bölümüm. Yaz dönemü 30 günlük stajım var yardım edicek biri varmı acaba :)
stajın nasıl bir bölümde olmalı
bana bi cv yollarsan bizim grup içinde bir firmaya iletirim.
sezaiceker@exsa.com.tr
gerçi staj için belli bir başvuru süresi var bizde umarım süre geçmemiştir.
Serencebey
30-05-2008, 09:52
ne uzerine yapacagini soylersen bende yardimci olabilirim devlet daireleri icinde.
SerkanKurt
30-05-2008, 11:05
Bilgisiyar ile ilgili herşey olabilir arkadaşlar. Bilgi işlem gibi mesala.
bilgi işlemden başka dept. uymaz sana.
sen salla bakiim bana cv ni.
SerkanKurt
30-05-2008, 11:44
pm attım steam ;)
sezai abi benimde bi kardeşim var yarımcı olabilirmisin acaba oda konyada bilgisayar okuyor
SerkanKurt
07-06-2008, 17:42
arkadaşlar bu staj işini halletmem lazım teknosaya iş başvurusu yapmıştım kabul edildim gibi bişey işe başlıycam fakat staj işim yalan olucak ve mezun olmamda staja bağlı... şimdi bizim okulun presodöründede onların verdiği kağıtları imzalatmam okadar. Yani herhangi bir kontrolleri falan yok acaba hiç bi tanıdığınız falan yokmu küçükte olsa bir bilgisyarla ilgili firma. Ya iş olayım yalan olcak yada staj olayı. 30günlük staj için teknosanın teklifini red etmek istemiyorum şahsen :(
bilgisayar bölümü yazılımmısın , yoksa donanım mı ? kontrol olayı sakat iş bizdede kontrol etmiyoruz diyolardı aniden gelip basıyorlar ( bende meslek lisesi bilgisayar yazılım bitirdm ) eğer donanımsa teknosa yı kabul ederler ...
SerkanKurt
08-06-2008, 10:54
şimdi ben teknosada işe başlıycam gitsem oraya desem ilk ay için benim getirdiğim kağıtları imzalarmısınız staj işim için acaba yaparlarmı ben onu merak ediyorum ?
mechanıcer
08-06-2008, 11:22
otomotıv olsaydı bayıye alırdık senı :)