PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fanatec porshe 911 turbo s manuel vites kalibrasyon sorunu



KMR2-GT
14.Mayıs.2013, 20:48
youtube u forumları gezdim komple ama yok bulamadım bilgisi olan varmı nasıl yapacagız

hep 911 gt2 dıreksıyonun kalıbrasyonu var turbo s ın kını bulamadım.

benım dıreksıyonum bu

http://ic.tweakimg.net/ext/i/1269973667.jpeg


sadece sunu bulabıldım gt2 bu.burdakı adam tunıng tusuyla start dugmesne aynı anda basıyor ve 6_n yazısı cıkıyor dıreksıyondan tek tek vıteslerı ayarlıyor.ben aynı anda bastıgımda dıreksıyondakı 6-n yazısı cıkmıyor.


va5eNbs0ViY

How to calibrate Fanatec's H-Shifter. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=va5eNbs0ViY)

KMR2-GT
14.Mayıs.2013, 23:00
yokmu bilen kimse.

dodiş
14.Mayıs.2013, 23:08
Bende de aynı modelden vardı, sorun vitesin pasif oluşu şuan anladığım kadarıyla.

O göbeğin üstündeki iki düğme ile ayarları yaptıktan sonra led göstergenin sönmüş olması gerekiyor galiba öncelikle.

Tam hatırlayamadım bende :)

KMR2-GT
14.Mayıs.2013, 23:10
valla su 6_n yazısı çıksa gerisi basitte onu nasıl çıkarıcam direksiyondan :(

dodiş
14.Mayıs.2013, 23:12
5 tane mi ne ayrı setup var, o üstteki 2li düğmeden soldakine bastığınız zaman ayarlama moduna alıyor olması lazım direksiyonu, sonrasında direksiyonun yön tuşlarından devam ediyorsunuz..

KMR2-GT
14.Mayıs.2013, 23:16
onları yapabılıyorum dıreksıyon hassasıyetı abs hassasıyetı drıft modu vs gıbı seyler var onları çözdüm ama bu kalibrasyon işi başka.

HUSNU
15.Mayıs.2013, 08:47
911 Turbo S , GT2 ile aynı mekaniğe ve aynı ayarlara sahiptir.

Vites kalibrasyonu şu şekilde.

Sistemi açın ve herhangi bir platforma bağlayın ( PC,PS3,XBOX )
Start ve tuning butonuna aynı anda basın. Karşınıza G_N yazısı çıkacak. Sonrasında tekrar start butonuna basarak sizden istenilen viteslere geçiş yapıyorsunuz.


Tuşların çalıştığına eminsiniz değil mi ?

Bir de dikkat edeceğiniz bir konu daha var. Forza oynuyorsanız XBOX ı direksiyon üzerinde çalıştırmayın. Yoksa, forza yı her açtığınızda vites kalibrasyonu yapmanız gerekir. XBOX ı konsol üzerinde çalıştırın sonrasında direksiyonu aktif edin. Diğer platformlarda bu tarz bir sorun yok.

Aşağıdaki linkte GT2 kullanım klavuzu var. 26. sayfada kalibrasyon anlatılmış.

http://eu.fanatec.com/download/Porsche_GT2_Manual.zip

KMR2-GT
15.Mayıs.2013, 11:06
tuşlar çalışıyor ama strartla tunıng dugmesıne aynı anda basınca 6_n yazısı çıkmıyor ama işte.

oyundaykende denedım sadece starta basmışım gıbı oyun duruyor.aynı anda basamıyormuyum dıye defalarca yaptım gene olmadı.

HUSNU
15.Mayıs.2013, 14:49
tuşlar çalışıyor ama strartla tunıng dugmesıne aynı anda basınca 6_n yazısı çıkmıyor ama işte.

oyundaykende denedım sadece starta basmışım gıbı oyun duruyor.aynı anda basamıyormuyum dıye defalarca yaptım gene olmadı.

Çok ilginç gerçekten. Hangi sürümü kullanıyorsun. Yeni veya eski bir sürüme geçip deneme imkanın var mı ?