Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni motor hakkında
Arkadaşlar herkese selamlar.. 2 ay önce komple motor işine girdim aracımdaki ekstaralar; beyin , chip, stage2 baskı, emme, üst kapak ve silindir kapağı portpolish, accord gaz kelebeği 4-2-1 headers.. şimdi motor yapılmadan önce arkadaşımdaki Sİ ile denediğimizde çok rahat 6-7 boy ve filtre egsoz headers olan bir vti ı alıyodum. Fakat size sorum şu, motor yapıldıktan sonra bırakın vti ı neredeyse 7 boy attığım Sİ beni geçebilecek durumda sizce bu normalmi ?? motor yapılalı 2,000 km oldu iyi kötü rodajınıda yaptım, son olarakta motor yapıldıktan sonra beyin ayarı yaptırmak gerekiyomu ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.. :) :icon_tup:
tdipower
16-05-2013, 11:23
aklıma ilk olarak sente geliyor herkes ayarlayamaz o motorun sentesini net olarak. birde subap ayarlarını kim yaptı özel sentil kullandınızmı?
özel yetkili serviste subap ayarıda yapıldı ama senteden haberim yok..
yardım edecek kimse yokmu
VtecDream
17-05-2013, 13:11
arkadaşım senten 1 diş bile kaçıksa araban yürümez ve motor yapıldıktan sonra tekrar ayar yaptırman gerekiyor.
arabanın subapları sıkı kalmış 1 günlük daha işi var arabanın. sorunu çözdük çok şükür...
subap ayarını katalog verisine göre yapın
13-17 emme
15-19 egsoz
ben inç olarak yapıyorum
5-emme
6 egsoz
ve yazılımın motor yapıldıktan sonra kesinlikle guncellenmesi gerek
yani çip ten sonra değişen bişeyler oldu ise motorda