Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisiklet taşıma aparatları hakkında
snan1910
16-05-2013, 22:41
Bagaja takılan bisiklet taşıma aparatları hakkında bilgisi olan varmı?
40 liradan başlayıp çok değişik fiyatlara kadar ürünler mevcut
Her yerde bulabilceğimiz 40-50tl aralığındakilerden alsak sıkınti yaparmı? Kimisi arabaya zarar veriyor yazmış ama nereye zarar veriyor anlamadim ben.
Bilgisi olan varmı?
bide elinde olup kullanmayip degerlendirmek isteyen olursada talip olurum 2 bisiklet taşımasi yeterli benim için
Çoğu tamponda iz yapıyor engel olamıyorsun
Bende şimdi yeni bir tane alıcam bakınıyorum
Bagaja kapağına baskı yapanlarıda var ama en iyisi geniş bölge olanları yani bagaj ve tampon şeklinde olanlar
yavuz364
17-05-2013, 06:15
biz yıllarca Station arabada kullandık, cama oturduğu için hiç sorun olmadı ama sedan araçda kaportaya basacak, orası titreşimle ufak çizikler oluşturabilir..
kaportaya basacak yerlere şeffaf folyo çekilse bence çizilme gibi bi durumun önüne geçilebilir
ykavcioglu
17-05-2013, 08:08
süngeri var bazı aparatların, abim 2 yıldır kullanıyor hiç çizik ezik vs.olmadı
snan1910
17-05-2013, 09:11
Ben linea da kullanıcam, kısa mesafeli en fazla git gel 40km lik yol ama bu tarz çizme ezme durumu varsa yatiririm koltuğu yine sığar
Araştırdığımkadariyla en mantiklisi tavana takılanlar yazmışlar ama onlarında fiyatları yüksek
alicancalis
17-05-2013, 09:28
Cama oturan vaziyette hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bende bir tane boşta çok kaliteli birşey var. Sana istersen uygun bi rakama gönderebilirim. Düşünürseniz akşama pm atarsanız sevinirim.
snan1910
17-05-2013, 09:48
Cama oturan vaziyette hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bende bir tane boşta çok kaliteli birşey var. Sana istersen uygun bi rakama gönderebilirim. Düşünürseniz akşama pm atarsanız sevinirim.
Pm attim
:)
Ben geçen sedan focus da birçok kez kullandım o 40tl lik olanlardan kaportaya fazla baskı yapmıyordu baskı yapan yerlerınde altına kalın kumas parçaları koymuştum. ama ilk taşımada plakalıktaki plastiğe sürten kısım gözden kaçmış oranın boyasını kaldırmıştı. açıkçası kaportaya değen yerlerin altına sünger veya kumaş gibi birşeyler koyulursa bir sorun olmuyor.