Orijinalini görmek için tıklayınız : Konut kredisi yapılandırmak isteyenlere fırsat..
Akbank ta soyle bir kampanya varmış.yapılandırmak isteyenler için yararlı olabilir.Ben yapıcam 6-7 bin karım olucak ve vadem aynı taksit tutarıyla 1,5 sene azalıcak.
Not:kredinizin Akbank'ta olmaması gerekiyormuş.
Potansiyel Konut Kredisi Alıcıları Kampanyası!
Başka bankada konut kredisi olan potansiyel konut kredisi müşterilerinin yeni kredi ve borç transferi kredileri için geçerlidir.
Kampanya Koşulları:
Faiz oranları:
12-120 ay: %0,67
Dosya Masrafı: 0 TL
Ekspertiz Ücreti: 0 TL
İpotek Tesisi Ücreti: 0 TL
Kampanya Bitiş Tarihi: 31/05/2013
Alltaki linkten de hesaplama yapıp farkı gorerbılırsınız.
Kredi Yeniden Yapılandırma, Refinansman, Yeniden Finansman, Hesaplama (http://www.enuygun.com/kredi/yeniden-yapilandirma-refinansman/)
turkerrr
17-05-2013, 17:46
bende görüştüm bugün çok avantajlı geldi pazartesi başvurucam
coolvtec
17-05-2013, 18:19
faiz oranı normal, ama hiç masrafının olmasması anormal derecede iyi :) saolsın paylaşım için.
cagri-35
17-05-2013, 19:20
bugun servıste anlatıyordu bır arkadas gecırıcekmıs
4TheReveNqe
17-05-2013, 19:25
2-3 gun ıcınde vakıfbanktan 90 bın lıra cekıcez ev kredisi.. benimde bundan faydalanma ımkanım varmı ? detaylı bi pm atarsanız cok makbule geçicek sistem hakkında :)
Faiz oranı ciddi anlamda iyi. Bilginiz var mıdır bilmiyorum mevcut kredinizi kapamak istediğinizde %2erken kapama cezası alınacaktır. Birde bankanıza böyle bir kredi seçeneği var siz ne yaparsınız diye sorun derim.Mevcut kredi faiz oranınızdan %0.10-20 düşüm olabilir.
faiz oranı normal, ama hiç masrafının olmasması anormal derecede iyi :) saolsın paylaşım için.
Bende bugun ogrendim haftaya yapilandiricam.
2-3 gun ıcınde vakıfbanktan 90 bın lıra cekıcez ev kredisi.. benimde bundan faydalanma ımkanım varmı ? detaylı bi pm atarsanız cok makbule geçicek sistem hakkında :)
Yeni krediler icin degilmis bu oran.baska bankalardan da oran alin
Faiz oranı ciddi anlamda iyi. Bilginiz var mıdır bilmiyorum mevcut kredinizi kapamak istediğinizde %2erken kapama cezası alınacaktır. Birde bankanıza böyle bir kredi seçeneği var siz ne yaparsınız diye sorun derim.Mevcut kredi faiz oranınızdan %0.10-20 düşüm olabilir.
Evet ceza mecbur.bundan kacamiyorsunuz.sormakta fayda var tabi.
Konut kredisi değil ama ing banktan ihtiyac kredisi çekmiştim. bitmesine 30 ay var ve hepsini ödeyip kapatmak istiyorum. internette bakındım biraz, kredi erken kapatma cezası var mı yok mu bir şey anlamadım, haber siteleri dahil herşeyi diyen var.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara sormak istiyorum, böyle bir ceza var mı? Varsa yüzde kaç? Yoksa bana resmi bir yazı, yasa vs. birşey gösterebilir misiniz?
ontheair
04-08-2014, 16:33
Bu konuda en doğru bilgiyi şubene sorup alabilirsin. Bildiğim kadarı ile artık kredi kapatma cezası vs. bir şey talep edemiyorlar.
ihtiyaç kredilerinde konut kredilerinde olduğu gibi bir meblağ alınmıyor.
Bununla ilgili bir yazım var mı yok mu Google'dan sorgulayabilirsiniz net olmamakla birlikte bulursunuz diye tahmin ediyorum, genel mudurlukte çalışan şubelerden gelen kredi kullandırım, kapama, geri ödemeler ve daha bir çok işlemi yapan bölümde çalıştığım için direk olarak söyleyebilirim.