Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doktor sorunu/tavsiyesi

_Emre_
17-05-2013, 19:36
Merhabalar,
Öncelikle konu gereksiz görülürse silinebilir.
Babamın bir sağlık sorunu için alanında iyi bir üroloji uzmanına ihtiyacımız var. Tanıdığınız veya tavsiye edebileceğiniz bir isim varsa paylaşırsanız çok sevinirim, bu konularda pek bilgimiz yok. İlla İstanbul'da olması gerekmez, Ankara veya başka bir yerde de olabilir. Reklam olarak algılanacağını düşünürseniz pm yoluyla da bilgi alabilirim.
Konunun aciliyeti mevcut.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

mehmetRS
17-05-2013, 22:05
Calıstğım hastanedeki Üroloji uzmanımız'a gözüm kapalı güvenirim. Bana kardioloji deseydiniz, yada fizik tedavi v.s. deseydiniz pek ilgilenmezdim ama üroloğumuz iyidir gerçekten.
Özel Çapa Hastanesi,
212 530 58 00

Yada direk bana ulaşabilirsiniz, ben randevunuzu v.s. ayarlarım, konu neyse yardımcı olmak isterim, numaram 0506 469 sıfır dokuz kırk dokuz, Yarın için saat 1 e kadar çalışıyor doktorlar hastanede.. Hafta içleri ise sabah 9 akşam 5 arası..

oğuz
17-05-2013, 22:09
konuyu sabitlesek nasıl olur.şurda şu bölümde şu doktor iyidir diye yazabiliriz mesela.çok lazım oluyor böyle,guvencek ıyı bır doktor arıyor ınsanlar.
Örnek: pendik devlet-kaynarca polk. cildiye- Fatma kus yazar.(lazer tedavi düşünüyordum izlerden dolayı Fatma hoca sayesınde ıyı bır tedavi ile çözdük hala dua ederım)

mehmetRS
17-05-2013, 22:11
Sabitleme olayında bende hemfikirim aslında, insanlar yaşadıkları olumlu olumsuz tecrübeleri birbirlerini yada kurumları v.s. direk itham etmeden cevap hakkı vermeden anlatabilirler.

_Emre_
17-05-2013, 23:50
Calıstğım hastanedeki Üroloji uzmanımız'a gözüm kapalı güvenirim. Bana kardioloji deseydiniz, yada fizik tedavi v.s. deseydiniz pek ilgilenmezdim ama üroloğumuz iyidir gerçekten.
Özel Çapa Hastanesi,
212 530 58 00

Yada direk bana ulaşabilirsiniz, ben randevunuzu v.s. ayarlarım, konu neyse yardımcı olmak isterim, numaram 0506 469 sıfır dokuz kırk dokuz, Yarın için saat 1 e kadar çalışıyor doktorlar hastanede.. Hafta içleri ise sabah 9 akşam 5 arası..

Abi ilginiz için çok teşekkür ederim numaranızı kaydettim, konu ile ilgili rahatsız edeceğim sizi.

Konunun sabitlenmesi veya bununla ilgili yeni bir konu açılması da yararlı olabilir, yönetimin takdirine kalmış.

slowmotion
17-05-2013, 23:52
Adanaya gelirseniz eger adana yuregir baskent hastanesi urolog yar doc dr resit goren. Tlfnu netten bulursunuz. Resmen babami olumden kurtardi. Allah razi olsun. Bu arada gecmis olsun. Teknoloji okadar ilerledi ki korkulacak hic birsey yok belirtmeden gecemeyecegim

emre55
17-05-2013, 23:54
Bencede sabitlenebilir, bende vücudumun çeşitli yerlerinde çıkan değişik türde tümörler için ortopedi doktoru Hakan Gündeş e ameliyat oldum 2 kere, gerçekten çok iyi bir doktor ve her konuda yardımcı oluyor, 2 ameliyatımda da sorun sıkıntı yaşamadım, babamda ameliyat oldu bu doktora anneannem de :)

TarikS
18-05-2013, 02:20
Merhabalar,
Öncelikle konu gereksiz görülürse silinebilir.
Babamın bir sağlık sorunu için alanında iyi bir üroloji uzmanına ihtiyacımız var. Tanıdığınız veya tavsiye edebileceğiniz bir isim varsa paylaşırsanız çok sevinirim, bu konularda pek bilgimiz yok. İlla İstanbul'da olması gerekmez, Ankara veya başka bir yerde de olabilir. Reklam olarak algılanacağını düşünürseniz pm yoluyla da bilgi alabilirim.
Konunun aciliyeti mevcut.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Turkiye'ye Greenlight Laser'i getirip uygulamalarini yapan/ogreten kisi bizim patron :) Opr. Dr. Huseyin LULECI.

Sirketin iletisim bilgileri burada (http://andromed.com.tr/uroloji/iletisim) ama, konuyla ilgili buradan yazabilir veya pm atabilirsiniz, yardimci olabilirim.

Kendisi halen ameliyatlara devam ediyor, muayene kismina ilk asamada bakmasa bile bir isme sizi yonlendirir, uroloji konusunda tum TR'ye ulasabilirim sanirim. Konuyla ilgili detay bekliyorum.

doktor
18-05-2013, 07:17
Konuyu söylersen sana bir kaç isim verebilirim

_Emre_
18-05-2013, 19:43
Turkiye'ye Greenlight Laser'i getirip uygulamalarini yapan/ogreten kisi bizim patron :) Opr. Dr. Huseyin LULECI.

Sirketin iletisim bilgileri burada (http://andromed.com.tr/uroloji/iletisim) ama, konuyla ilgili buradan yazabilir veya pm atabilirsiniz, yardimci olabilirim.

Kendisi halen ameliyatlara devam ediyor, muayene kismina ilk asamada bakmasa bile bir isme sizi yonlendirir, uroloji konusunda tum TR'ye ulasabilirim sanirim. Konuyla ilgili detay bekliyorum.

Konuyu söylersen sana bir kaç isim verebilirim

PM yoluyla bilgilendiriyorum

PM yoluyla tavsiyede bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim bu arada.