Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzadoğudan -TAYVAN-ÇİN- TİCARET İÇİN NE GETİREYİM
pashaboy
18-05-2013, 08:10
Arkadaşlar şuan babam orada , ticaret için ne getirebilirim sürümü olacak aklınızda birşey var mı? Veya adet olarak siparişi olan varsa tedarik etmeye çalışayım.
lnd_samet
18-05-2013, 10:08
ticaret içinmi yoksa valizde getirme içinmi soruyorsun?
çin bile koca ülke herşey heryerde bulmak imkansız--bide tayvan diyorsun turamı gitti ki?
Çakmak diye bir duyum almıştım ama onunda yakıcı madde olduğu için getirme prosedürü farklı oluyormuş. Detaylarını araştırmak lazım.
getire bilirsen güzel bi radar cihazı getirtin...
pashaboy
18-05-2013, 20:34
12 yıldır tekstil ticareti yapıyoruz yılın 6 ay i babam uzak doguda gidip geliyo surekli ,valizde gelecek eşyada olur ithalat yapacağımız üründe fikirlerinizi bekliyorum
silikon hortum setleri cin de cok ucuz
olabilir mi?
Yiğit G.
18-05-2013, 22:49
valizde ne getiriceksinde onun ticaretini yapıcaksın ? Anca 3-5 parça birşey getirirsin oda harçlık olur ticaret olmaz yani..
pashaboy
19-05-2013, 07:56
Abi derdimizi anlatamadik valizde getirecegimizden para kazanalim demedik ihtiyaci olan varsa diye dedim
Abi derdimizi anlatamadik valizde getirecegimizden para kazanalim demedik ihtiyaci olan varsa diye dedim
valla bende ticaret anlaminda ne olabilir diye sordugunu dusunuyordum :)
ihtiyaci olan varsa diye sorarsan bir suru talep cikacaktir
Arkadaşlar şuan babam orada , ticaret için ne getirebilirim sürümü olacak aklınızda birşey var mı? Veya adet olarak siparişi olan varsa tedarik etmeye çalışayım.
ama burada ticaret için yazmışsınız ? Valizle bavulla olmaz o iş. Önce ürüne karar verip konteynır kiralayıp getirmeniz gerek. Burada bir ton masrafı var. Aksi taktirde Otomobil kısmınıza da bakınca sizi tatmin edecek birşeylerin çıkacağını sanmıyorum