Orijinalini görmek için tıklayınız : Doksanlar Dizisi
Simdi tv de reklami cikti,sanirim trt nin seksenlerine karsilik atv de doksanlar adinda bir dizi yapmis :) seksenler kadar basarili olucagini pek zannetmiyorum ama eglenceli olucal sanirim
Ahmet Saraçoğlu
19-05-2013, 00:13
emin olmamakla beraber bu da birol güven in projesi.Bi yerde öyle demişti , seksenler in ardından doksanlar gelecek diye.
mert_can 41
19-05-2013, 00:15
Birol güvenin projesi buda ama trt de yayınlancaktı diye biliyorum seksenlerede rakip olmucak sanırmı çünkü yakında seksenler biticek diye duymuştum :)
GuneyOnur
19-05-2013, 07:10
İkiside MİNT Yapım Birol Güven'e ait yalnız TRT1'de Seksenleri bitirip Doksanlara geçseler daha mantıklıydı şimdi her ne kadar Seksenler bitsede ATV'de Doksanlar pek tutmayabilir TRT1 daha mantıklı bence , Ayrıca ATV İçin Çocuklar Duymasın fliminin çekimleride başlamış..
Atv ve Trt çokta farkı yok birbirinden ikiside aynı şeye hizmet ediyo 80ler tutunca 90 larıda atv ye servis etmişler işte
Doksanlar, seksenlerin devamı. Ama aynı kişiler mi oynayacak daha açıklanmadı..
ayni kisiler oynarsa anlami olur bence
mert_can 41
19-05-2013, 10:53
İkiside MİNT Yapım Birol Güven'e ait yalnız TRT1'de Seksenleri bitirip Doksanlara geçseler daha mantıklıydı şimdi her ne kadar Seksenler bitsede ATV'de Doksanlar pek tutmayabilir TRT1 daha mantıklı bence , Ayrıca ATV İçin Çocuklar Duymasın fliminin çekimleride başlamış..
Atv de yayınlanmıcak çocuklar duyamasın foxla anlaşmışlar onun için
Doksanlar, seksenlerin devamı. Ama aynı kişiler mi oynayacak daha açıklanmadı..
Aynı kadro değilmiş farklı kadroymuş gazetede okumuştum
Birol Guven cocuklar duymasindan bir turlu bikmadi usanmadi. Ulan karakterler kazik kadar oldu, kiclarindaki killar kadayif oldu ama halen isitip isitip onune koy izleyicinin ..
SerkanYazgan.
19-05-2013, 14:23
Doksanların reklamı TRT 1 de yayınlanıyordu 2 ay önce demek atv ye kaydırmışlar.Tv deki çoğu diziden iyi ve anlamlıydı "seksenler". İnşallah "doksanlarda" öyle olur :)
doksanlar dizisi için darıca bayramoğlunda film platosu kurdu bitişiğindeki kendine ait villada da zengiz kız fakir oğlan ı çekiyo yolunuz darıcaya düştüğünde gidip ziyaret edebilirsiniz
birol güven darıcalı olduğundan darıcaya bu konuda çok yatırım yapıyor
Low-Rider
20-05-2013, 10:11
Seksenleri bitirip aynı ekiple doksanları çekseler süper olurdu
SOKAKTA OYNAYAN SON ÇOCUKLARIN DİZİSİ "DOKSANLAR" ÇOK YAKINDA ATV'DE... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SBq4HogXpwc)
SBq4HogXpwc
90 lar bizlerin çocukluk dönemi olduğu için bizim yaş grubumuzdan izleyici kitlesi olur, tabi kaliteli olursa...
anıl turan
20-05-2013, 10:44
90'larin devami 80'ler degil guzel bir projeye benziyor
Bana herşeyi de ama 90'lar dizisi tutar deme arkadaş :)
SOKAKTA OYNAYAN SON ÇOCUKLARIN MAHALLESİ ARTIK ÇEKİMLERE HAZIR. ( ÇOK YAKINDA ATV'DE) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=W2btBGJDtOk&feature=player_embedded#)!
W2btBGJDtOk&