Orijinalini görmek için tıklayınız : TD megane F7R--UL 106 gti
guwen_ar
20-05-2013, 02:10
specler :
106- yazılım,duz boru,filtre,kelebek emme polish,conta
F7R- filtre,duz boru
öncelikle eskisehirli arkadaslara tsk ediyorum guzel bi mangal keyfi yaptık:) tabi gecede roll:)
bugune kadar 4-5 farklı 106 ile denedim bu speclere yakın yada daha fazlası. UL ciddi yuruyen bi 106.
180 gibi cıkmaya baslıorm 200 lerde 2 boy falan oluyo iyi seyirler ...
TD megane F7R-- UL 106 -- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JJ-jo-wo8BE)
TD megane F7R -- UL 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Xdvcj-SJM-Y)
2 araca da maşallah abi :) Allah tekerinizi düz bastırsın güzel denemeler olmuş
Fatih YİGİT
20-05-2013, 08:56
2 araca maşallah cok güzel denemeler oldu nazar değmesin ikiside gidiyor :)
ahmet_NLS
20-05-2013, 09:20
Masallah guzel bi deneme olmus.bu f7r ler iyi gidio sanirim. ide ler bunlardan daha mi hizli ? (Reno hakkinda pek bi bilgim yok kusura bakmayin)
guwen_ar
20-05-2013, 09:53
2 araca da maşallah abi :) Allah tekerinizi düz bastırsın güzel denemeler olmuş
Saol kardesim :)
Masallah guzel bi deneme olmus.bu f7r ler iyi gidio sanirim. ide ler bunlardan daha mi hizli ? (Reno hakkinda pek bi bilgim yok kusura bakmayin)
Saglikli bi f7r iyi isler basarir.motoru saglam ve sorunsuzdur.ide ler biraz daha yakita onem vermis ekonomik bi araba.yani f7r lar ide lerden bi kac tık onde.
Maşallah iki aracada
Tsk ederim
guwen_ar
20-05-2013, 10:03
2 araca maşallah cok güzel denemeler oldu nazar değmesin ikiside gidiyor :)
Fatih abicim 2. videoda biraz erken basmism sonuc olarak metinin arabasi cok guzel yuruo da senin quattro cok arabayi bozar demedi deme :D
Reg zaten olayin sonu abi onu garajdan cikarma bile :) reg eskisi gibi yurumuo diyenler gelip deneyebilirler ;)
Fatih YİGİT
20-05-2013, 10:16
Fatih abicim 2. videoda biraz erken basmism sonuc olarak metinin arabasi cok guzel yuruo da senin quattro cok arabayi bozar demedi deme :D
Reg zaten olayin sonu abi onu garajdan cikarma bile :) reg eskisi gibi yurumuo diyenler gelip deneyebilirler ;)
Beni karıştırmayın olm ben sadece cam car ım :):)
guwen_ar
20-05-2013, 10:21
Beni karıştırmayın olm ben sadece cam car ım :):)
Abi es es te sana denemeye araba yok cam car olmaya mecbursun :D
Cliosportve
20-05-2013, 10:40
Rahat durmuyorsun Güven
Maşallah :)
F7P,F7R kıymetine bilene bu araçlar candır...
İki aracada maşallah....
akşamkı denemeleri ızlemek gercekten cok zevklıydı valla meto yakıt katkısı fln dedık ama suan en hızlı 106 sende sanırım es este varmı metoyla denıycek :)
guwen_ar
20-05-2013, 13:50
Rahat durmuyorsun Güven
Maşallah :)
Kanka dolasmaya ciktik ee roll yapmadanda donmiyelim dedik memlekete :)
F7P,F7R kıymetine bilene bu araçlar candır...
İki aracada maşallah....
Aynen abi tsk ederim saol :)
meto_106gti
20-05-2013, 15:12
akşamkı denemeleri ızlemek gercekten cok zevklıydı valla meto yakıt katkısı fln dedık ama suan en hızlı 106 sende sanırım es este varmı metoyla denıycek :)
cok guzel geceydı kardesım sağolun hepınız ayrı ayrı kanka araca ne koyarsan anu yakar ve okadar gıder aldıgımız 97 oktan benzın 97 yı degılkı ... ayrıca hızlıyız be adaş basıcak olursa cıkarızz :))))
audi ye maşallah :D
hepsine maşallah güzel deneme olmuş :icon_tup:
meto_106gti
20-05-2013, 17:58
maşallahhh araçlara....
sağol şevkım senın yaptıgın yazılımla hızlandım ellerıne sağlık ecu şevki GENÇ ELEKTRONİK DENİZLI TAVSIYE EDERIM :)
meto_106gti
20-05-2013, 17:59
audi ye maşallah :D
hepsine maşallah güzel deneme olmuş :icon_tup:
eyvallah alper abım antalyadakı vtı ları hazırlada gelınce guzel dnemeler olsun:soru:
eyvallah alper abım antalyadakı vtı ları hazırlada gelınce guzel dnemeler olsun:soru:
sen gel araba çok meto :icon_tup:
memoteck
20-05-2013, 18:12
ben denerım adas yakıtlı makıtlı :)
maşallah ama sanki megane biraz tünel yapmış, gaza oturunca 106 direk kafa çıkarıyor o sırada megane biraz tünel ile tutunmuş gibime geldi.
guwen_ar
20-05-2013, 22:12
maşallah ama sanki megane biraz tünel yapmış, gaza oturunca 106 direk kafa çıkarıyor o sırada megane biraz tünel ile tutunmuş gibime geldi.
Saolsin.audi gelip yanimiza vidyo ceksin diye yakinlastim ewt ama 60 km hizda basiorz zaten pek bi etksi olcagini sanmiorm ki vidyosuz denemelrde araya mesafa koyupta bastik degisen bsy olmadi.
meto_106gti
20-05-2013, 22:13
ruzgarlarımııza gırmıs olabılırız ama benım araç zaten ona cıkıtor 2 ve 3 te daha sonra gelıyor cıkıyor bana alt devır bastıgımızda 2 de 3500 flan yada 3 te 4 bın ben dırek cıkıyorum ama 5 bınlerde bastıgımızzdaa cok zevklı oluyor vıdeolarda oyle zaten
meto_106gti
20-05-2013, 22:15
Saolsin.audi gelip yanimiza vidyo ceksin diye yakinlastim ewt ama 60 km hizda basiorz zaten pek bi etksi olcagini sanmiorm ki vidyosuz denemelrde araya mesafa koyupta bastik degisen bsy olmadi.
sen var ya sen az degılsın 2. kornada basmalarr akıtmalar ah kankaa ah bana yapma barı be puhahahahah:heyoo:
meto_106gti
20-05-2013, 22:17
ben denerım adas yakıtlı makıtlı :)
hacı buzamana kadar sende koydun ve yınede koy araca ne verırıseın onu yakar paşam :)
guwen_ar
20-05-2013, 22:58
sen var ya sen az degılsın 2. kornada basmalarr akıtmalar ah kankaa ah bana yapma barı be puhahahahah:heyoo:
Wayy bee ole oldu yani simdi.kanka sen bnm gibi adami zor bulursun 16 jantlarimla 3 bin dewir de bile bastim seninle ama sen bikere uzun basmadim bnmle :D
Saka bi yana UL cok gergin olmus kankam emeklerin bosa gitmemis beni gecsen bile uzulmez sewinirdim biliyosyn ;)
ahmet_NLS
21-05-2013, 09:49
Saglikli bi f7r iyi isler basarir.motoru saglam ve sorunsuzdur.ide ler biraz daha yakita onem vermis ekonomik bi araba.yani f7r lar ide lerden bi kac tık onde.
Tsk ederim
İde ler baya bi yavas kaliyo benim anladigim.peki f7r lerin cogu buna yakin yada bunun gibi gider mi cunku bole bi 106 yla yurumesi hatta gecmesi cok sasirtici.
guwen_ar
21-05-2013, 11:02
Tsk ederim
İde ler baya bi yavas kaliyo benim anladigim.peki f7r lerin cogu buna yakin yada bunun gibi gider mi cunku bole bi 106 yla yurumesi hatta gecmesi cok sasirtici.
Bugune kadar 4 farkli f7r a bindim bnmkyle beraber aralarinda cok bi fark wardi diyemem.ama tabi gitmeyenide wardir tabi.bu zamanda atiyorum bi dunya yurumeyen 106 lar vti lar rs ler (bunun gibi daha bi cok ornek) war.mesala egzantirikli 106 ilede bastim 180 den sonra gecmeye basliyorum.yani her arabanin yurumeyeni wardir illaki.
guwen_ar
21-05-2013, 12:19
maşallah f7r ye
Tsk ederim saolun.
Fatih YİGİT
21-05-2013, 14:36
Alper abi 07 k plakalı olan araç haricinde hepinize temiz 10 boyum var dağılın :):):D:icon_tup: hahahahsha
Görkem.Y
22-05-2013, 22:34
İki aracada masallah , Guven beyy TD'ye yine nefes aldırmamıssın mermi :)
guwen_ar
23-05-2013, 08:34
İki aracada masallah , Guven beyy TD'ye yine nefes aldırmamıssın mermi :)
Saol gorkemcim :)
Ek.Civic_Spoon
23-05-2013, 09:30
her iki aracada iki arkadaşımada kocaman maşAllah :) ama,
özellikle ul gti a ayrıca maşAllah metocum, vallahi ne yalan söyleyim güvenler burdan giderken meto sana en çok bi vites tutunur bidaha ayırır gidersin demiştim :), ama ellerine sağlık aracı çok güzel hızlandırmışsın, benim gördüğüm setupına göre en hızlı 106 kazasız belasız kanka .. :)
guwen_ar
23-05-2013, 10:08
özellikle ul gti a ayrıca maşAllah metocum, vallahi ne yalan söyleyim güvenler burdan giderken meto sana en çok bi vites tutunur bidaha ayırır gidersin demiştim :), ama ellerine sağlık aracı çok güzel hızlandırmışsın, benim gördüğüm setupına göre en hızlı 106 kazasız belasız kanka .. :)
Baskan en son ZZ ile denedigimden en az 3 boy hizli arabasi.ufak tefek islemlerden sonra baya iyi olmus UL.speclerine gore oldukca hizli bunu zaten oralarda ispatlamis metocuk :D
Ek.Civic_Spoon
23-05-2013, 17:35
Baskan en son ZZ ile denedigimden en az 3 boy hizli arabasi.ufak tefek islemlerden sonra baya iyi olmus UL.speclerine gore oldukca hizli bunu zaten oralarda ispatlamis metocuk :D
meto yemiyo içmiyo, yediriyo içirio .. :D özel harmanlar yapıo falan :D
memoteck
23-05-2013, 18:19
hacı buzamana kadar sende koydun ve yınede koy araca ne verırıseın onu yakar paşam :)
yakıtta sıkıntı yok yakıt bemin işim :D
yakıtta sıkıntı yok yakıt bemin işim :D
Vay vayy daha neler öğrencinez.
meto_106gti
25-05-2013, 15:22
sağolasın kardesım benım gelıcem en yakın zamanda
iki aracada maşallah gidişleride sesleride cok güzel allah kaza bela vermesin..
truerider
25-05-2013, 17:05
Guven araban guzel gidiyo fth de es es te elden gecmis gozukuyo
evrendogu
25-05-2013, 17:54
Güzel deneme olmuş. Maşallah.
director41
25-05-2013, 18:06
Maşallah araçlara
guwen_ar
26-05-2013, 01:11
iki aracada maşallah gidişleride sesleride cok güzel allah kaza bela vermesin..
Saol kanka sanada alah kaza bela vermesin :)
Guven araban guzel gidiyo fth de es es te elden gecmis gozukuyo
Saol cnm bnm :) 106 sattigimzdan bu yana en az 4-5 boy ilerde masallahi war :)
Güzel deneme olmuş. Maşallah.
Saolasin..
Maşallah araçlara
Tsk ederm.
f7r ruzgarı dıbıne kadar kullanmış maşallah :) kazasız belasız olsun ıkısınede
guwen_ar
17-06-2013, 11:40
Maaşallah, F7R candır...
Tsk ederm keyifli guzel arabalar :)
f7r ruzgarı dıbıne kadar kullanmış maşallah :) kazasız belasız olsun ıkısınede
Saolsin oncelikle.konu eski bi konu ama yinede yaziyim.okusaydin 2.sayfada 106 ci arkadasin yazdigida war.video ceken arac yanimiza gelicegi icin yakinlastim dogrudur.videosuz denemlerde araya mesafe koyduk ole bastik.degisen hic bsy olmadi.2 de cikio 170-180 gibi zaten acmaya basliorm 200 den sonra birakiorz.
SEÇKİN172
22-06-2013, 09:47
maşşallah iki araçta güzel yürümüş :)
guwen_ar
22-06-2013, 10:19
maşşallah iki araçta güzel yürümüş :)
Tsk ederim saolasin :)