Orijinalini görmek için tıklayınız : The new blue Opel Corsa OPC (from Denizli)
Almanci Tane-R
31-05-2008, 00:30
The new blue Opel Corsa OPC (from Denizli)
Fotoğraflar ersi20 nickli erhan kardeşimiz adına konulmuştur
http://img77.imageshack.us/img77/2161/resim362pj9.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/161/resim344xr3.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/1535/resim362cw3.jp
http://img77.imageshack.us/img77/5772/resim375vo5.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/1812/resim383nn1.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/3411/resim348jb5.jpg
Almanci Tane-R
31-05-2008, 00:31
http://img140.imageshack.us/img140/9950/resim344rm8.jp
http://img77.imageshack.us/img77/3822/resim347hy4.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/8862/resim356ag7.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/8900/resim388ef5.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/3622/resim337lw8.jpg
flexamin
31-05-2008, 00:37
allah kaza bela wermesin
kazasız belasız inşallah.koltuklar orjinal koltuklarımı acaba?
Evet original. Maşallah tekrardan
kazasız belasız erhan iyi günlerde kullan
maşallah allah kaza bela vermesin merak ettiğim bişey var geçen nette de rastladım nedir aracın teknik verileri 190hp civarı filan yazıyordu maşallahı var o zaman kilo vs . memnunmusunuz ?
allah kaza bela vermesin güzel araba ;) gözü çok hoş geliyo.
emreekin
31-05-2008, 01:47
burası eglenceli oluyooooo...type-r la çok merak ediyorum......masaallah...:D
HAyırlı olsun Allah kaza bela vermesin insallah.
hayirli olsun cok gusel...
Masallah masallah :)
Kardesim hayırlı olsun, Denizliye geldigimden beri bekliyordun :)
Bol bol foto video bekliyoruz ;)
masallah :) hayirli olsun :)
son fotoya bittim :D ahdsauda baco fena cikmis :D
Böle durduğuna bakmayın baya güzel makinadır. Küçük-müçük ama gelmiş geçmiş en hızlı ve donanımlı Corsa'dır... Allah kaza bela vermesin...
Maşallah Kazasız Belasız güzel araç (:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...
demın kendiçekımlerımızde gordum merak etmişdim guzel bi araç cidden maşllah kazasız belasız bının
ama sanki on taraf biraz daha basık olabılırdı
demın kendiçekımlerımızde gordum merak etmişdim guzel bi araç cidden maşllah kazasız belasız bının
ama sanki on taraf biraz daha basık olabılırdı
Banada garip geldi ön taraf onu diyecektim... kendi sitesinde fotolarında felan araç çok dengeli duruyor süspansiyon olarak, burda niye ön taraf öyle çıkmış anlamadım
Güzel araçmış gerçekten kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.
Bu ER çılgınlığı ne denizlide anlamadım gitti :D
Çok güzel bir araç gerçekten. Önden bakıldığında genişliği dar yüksekliği fazla gibi durması dışında gerçekten çok hoş bir araç. Özellikle arka tampon çok iyi.
baha9177
31-05-2008, 11:19
ilerde almayı dusundugum opc lerden bırısı..cok guzel olmus...kazasız belasız
nightkids_han
31-05-2008, 11:55
walla çok takotlıyorlar bunları 206 rc ile roll'ü wardı RC unutması zor şekilde eziyordu
aynı şekilde sınıfındaki clio RS'e de çok eziliyor pek başarılı sayılmaz yani..
Ama renk , body kit, tarz olarak çok güsel ilgi çeker anlicanız ...
Kazasız, belasızz bloww beklioruzz
walla çok takotlıyorlar bunları 206 rc ile roll'ü wardı RC unutması zor şekilde eziyordu
İlginç ;) Kimse karşılaştırma vs. yapmadı arabasının fotoğrafını koyup paylaştı arkadaş.
Maşallah kazasız belasız çok güzel bir araç :)
Cosmicboy
31-05-2008, 12:15
hahah cok tatli duruyor...
denizli deyince askerlik anilarim depresti :)
kazasiz belasiz surusler dilerim
iyide biz karşılaştırmadık teknik bilgi yazmadık neden böyle heyecanlandın ki ?
tanıtımlarında kendi sitesinde filan görmüştüm ve beğendiğim bir araçtı..umarım kazasız belasız günlerde kullanırsınız..kimi geçtiği kime geçildiği önemli değil, sahibine hissettirdikleri önemli bence..tekrar hayırlı uğurlu olsun..
kazasz belasız bende taner abi yeni birtane daha aldı sandım kırmızıdır kesin dedim konu başlığına bakınca başkasınınmış hayırlı olsun abi
Shadow_Dancer
31-05-2008, 12:36
Maşallah Maşallah çok güzel görünüyor
ahmetbaha-drs
31-05-2008, 12:38
Masallah gule gule kullanın,gazlayın..Ayrıca Corsa OPC Gayet guzel yuruyor yanii,donanım ve gorunumude cok iyii..:)
renk jantlar super ıc mekanda öle;) opc nedeolsa özel bı uretım, yol tutusu surusu oldukça eğlencelı bı makıne, duz yol performansıda yeterlı gayet;)
maşallah. güle güle kullanın.boncuk gibi makine.
Ohh ohh maŞaLLahh çok güseL görünüyo
OPC fenaa yaw...
Kazasız beLasız artıkın...
Arkadaslar güzel yorumlariniza çok tesekkür ediyorum.306 GTi dan sonra tatmin edecegine inaniyorum.Daima ER ! :D:D
hayırlı olsun,,,kazasız belasız güzel günlerde kullanın,,,,,OPC nin üstüne bi laf sölemeye gerek bile yok bence,,,,, gerçekten güzel bi seçim olmuşş,,,,,,,,,,,,,
Güzel araç,hayırlı olsun.
güzel araç hakkaten, maşaallah, kazasız belasız günlerde...;)
hayırlısı olsun.opc ne de olsa.
Hayırlı olsun çok güzel, farklı bir araç.. ;)
mawiside guzelmiş.hayırlı olsun.
focus musty35
02-06-2008, 22:01
sahibinden com dakı 22000 de olan opc sanırım baska yoktu cunku nette hayırlısı olsun
yok bu sıfır geldi 08 model olarak daha tek trde.
focus musty35
02-06-2008, 22:56
yok bu sıfır geldi 08 model olarak daha tek trde.
http://www.sahibinden.com/191_beygir_corsa_ops_bahadir_otomotiv_WQQaXQQ77893 37WQQpXQQdisplayitem
tek deıl galıba ikiz
:D:D:D
Almanci Tane-R
02-06-2008, 23:26
değerli yorum ve düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar
Maşallah kazasız belasız kalisk opc rengi ama çok güzel :)
VeNoM_35
02-06-2008, 23:44
özellikle karanlık fotolarda rengi çok hoş durmuş, birde jantları 19luklardan olsaydı çok güzel olurdu. güle güle kullan.
özellikle karanlık fotolarda rengi çok hoş durmuş, birde jantları 19luklardan olsaydı çok güzel olurdu. güle güle kullan.
tr'ye bazı modeller girmiyor heralde ondan gelemedi :)
Musty 2008 olarak demiştim ben
BigHunter
03-06-2008, 11:09
Havalandırma kenarındaki ışıklandırma çok şık .
sonunda birileri OPC almış. Çok güsel bi seçim ve kesinlikle pişmman olmayacağın bi araba...
focus musty35
03-06-2008, 11:18
hayırlısı olsun o zaman :D böle araclardan keske daha cok olsada güzel videolar görsek rengıyle dizaynıyla cok güzel araç kazasız belasız yeniden
maşallah kardeşim güzel araç
VeNoM_35
03-06-2008, 13:25
19 jantlar yurtdışında opsiyon ama bizim opsiyon listesinde gözükmüyor. Sanırım getirmiyorlar o jantlarla, özel istek fln olmadıkça. yinede güzel araba, video bekliyoruz gidişi merak edilen bir araba:)
ya bişi soracam bu kadranlar kontağı açınca sonuna kadar gidip geldiğini bi nevi güç gösterisi yaptığını duymuştum doğru mudur??
bu aracı cok begenmstm..ilk defa alan olarak senı goruorm..kazasız belasız surusler...masallah
VeNoM_35
04-06-2008, 00:37
ya bişi soracam bu kadranlar kontağı açınca sonuna kadar gidip geldiğini bi nevi güç gösterisi yaptığını duymuştum doğru mudur??
Benim bildiğim her açtığında yapmıyor onu, arabada birkaç tuşa aynı anda basınca kadran testi gibi birşey yapılıyor.
yok kontak açıldıgında yapıyor
Kontagi her açtigimizda yapiyor.Degerli yorumlariniz için tesekkür ediyorum.Arabaya alisma asamasindayim ve de daha basmiyorum ama video çektikçe izleriz merak etmeyin.:D
Güzel araç güle güle kullan, RC almasam ben de OPC alcaktım. Biraz ufak geldi bana ondan vazgeçmiştim:) Kazasız belasız kullan, memnun kalırsın umarım
kazasız belasız kullanın inş
yok kontak açıldıgında yapıyor
işte o zaman süper:D
Dış görünümü ön tarafı iyi düşüren bi yayla tamamlanmalı bence:) Maşallah, kazasız belasız.
hayırlı olsun arkadaşm... ne zamandır gözün wardı diye biliorum CORSA OPC'de hayırlı olsun kazasız belasız... Type-R'a noldu_? satıldı mı_? yoksa yanında kardeş mi aldın :D
saygılar...
emreekin
05-06-2008, 14:10
masaallah tekrar..artık fn2 ile bi video çekersiniz inş....:D
TURBO CİVİC
06-06-2008, 14:14
araba cok guzel ankara opal e geldi o arac bizzat test edip onayladım yanı yanlıs anlamada kızlıgı bende :D saka bi yana guzel arac.istersen sana geldigi zamanki fotoları atıyım ;) mumlu halinde ayrı bi guzeldi:icon_tup:
alla alla ben izmirden geldi biliyordum yanlış olabilir gene
araba cok guzel ankara opal e geldi o arac bizzat test edip onayladım yanı yanlıs anlamada kızlıgı bende :D saka bi yana guzel arac.istersen sana geldigi zamanki fotoları atıyım ;) mumlu halinde ayrı bi guzeldi:icon_tup:
eğer öyle olsa bile bence buraya yazılacak bir laf değil dediğin yanlış anlama sakn :) ama ben almış olsaydım bu arabaya binmeden geri yollardım.
deathofacar
06-06-2008, 15:28
eğer öyle olsa bile bence buraya yazılacak bir laf değil dediğin yanlış anlama sakn :) ama ben almış olsaydım bu arabaya binmeden geri yollardım.
evet bence de çok yanlış olmuş.. arabanın içi gerçekten çok hoşmuş.
Almanci Tane-R
06-06-2008, 15:31
bu arabanın şiparişini beraber verdik
sipariş direk opel türkiye üzerinden almanyaya bildirildi ve
arac 75 gün sonra gemi ile izmire geldi
son olarak izmirdeki limandan da tırla denizliye geldi. ege dışına hic cıkmadı ;)
bu arabanın şiparişini beraber verdik
sipariş direk opel türkiye üzerinden almanyaya bildirildi ve
arac 75 gün sonra gemi ile izmire geldi
son olarak izmirdeki limandan da tırla denizliye geldi. ege dışına hic cıkmadı ;)
İstanbuldaki Corsa OPC aynı renkte farklı bir ara. Sanırım arkadaşlar onu test ettiler. Bende Beylikdüzü migros'un kapalı otoparkında görmüştüm aynı renk OPC plakası sanırım 34 idi.
Almanci Tane-R
06-06-2008, 16:08
İstanbuldaki Corsa OPC aynı renkte farklı bir ara. Sanırım arkadaşlar onu test ettiler. Bende Beylikdüzü migros'un kapalı otoparkında görmüştüm aynı renk OPC plakası sanırım 34 idi.
evet belki o arac olabilir
bu arada tr de zaten toplam 7-8 tane corsa opc varmış
bir tane satılık var bir arkadaşimda...internette de görebilirsiniz zaten..2007 22000 km de....
Almanci Tane-R
06-06-2008, 16:58
bende görmüştüm sahibinden de ama şimdi baktım ilan yok
belki satılmıştır
TURBO CİVİC
07-06-2008, 10:01
arkadaslar yanlıs anladınız ben takılmak amaclı soledim test ettim derken.ayrıca gelen butun araclar elimden gecer.autowax a veya mumu cozulmek icin asagıdaki yıkamaya ben indiriyorum.hic bi sekildede kotu yıpratıcı bi sekilde diil.ole bisey olamazda hepsi kendi arabamdan kıymetlidir.bide sanmayınki o aracta kullanılmadı.km si 7 olan arac havada ucmuyo (veya 5) illaki kullanılıyor araclar(tırdan iniyo parka cekiliyo.inceleniyo yıkamaya alınıyo veya garaja).cunku mumlu geliyo yıkamaya alınıyo fln...benim bildigim ankaraya geldi ama nereye gonderildi tam hatırlamıyorum yanlıs olmasın ama biri elimden gecti:Dtum fotolarıda var.opel gt dahil teslimatta bende oluyorum.yanlıs anlasılcak bi durum yok kimse kızmasın :icon_tup:
çok güzel,mis valla maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Açikcasi biraz bozuldum bu lafa kizlik mizlik lafina.Öle seylerden pek hoslanmam.Arabam izmire gemi ile geldi ve izmirdende tirla geldi.2007 yilinda Türkiyeye 5 tane girmis bi tanesi en son adanada hala satilikti su anda durumunu bilmiyorum.Rengide kirmiziydi.2008 dede bir tane benimki girdi diye biliyorum.Yanlisim olabilir.Güzel yorumlariniz için tekrar tesekkür ederim.Hepimize kazasiz belasiz cezasiz günler.
SerkanKurt
08-06-2008, 00:49
çok güzel araç hayırlı olsun.
TURBO CİVİC
08-06-2008, 21:51
valla kotu bi niyetim yoktu kusura bakma zaten seninki diilmis.en son gelen ankara opal e geldi 2008 de bizden biryere gonderildi.bu forumda herkes samimi iyi niyetli oldugu icin rahat espiri yapıyorum az cok herkes birbirini tanıyo.tekar hayırlı olsun kazasız belasız.unutma sakınan goze cop batar ;):icon_tup: