Orijinalini görmek için tıklayınız : Video izleme sıkıntısı
Abilerim kardeşlerim bu bilgisayar beni birgün öldürecek garip garip sorunlarla karşılaşıyorum. İnternet çatır çatır heryere girip cıkıyorum hızım bulundugum yere göre normal hiçbir anormal bişey yok. Tek sıkıntı videolar dolmuyor izlenmiyor .Tarayıcım yandex fakat başka tarayıcılarlada denedim.Flash playerde en güncel sürüm ama problem çözülmedi varmı yardımcı olabilcek birisi :)
............................edit.
semprimena
20-05-2013, 16:05
Ekran kartınızın driver'ını güncel olanla yeniledinizmi? Benim hp pavilion dv6 da benzer bir sorun oluşuyordu servise yolladım sorun çözüldü.
Ekran kartınızın driver'ını güncel olanla yeniledinizmi? Benim hp pavilion dv6 da benzer bir sorun oluşuyordu servise yolladım sorun çözüldü.
format atalı 1 ay gibi bir süre oldu güncellemiştir galiba .Dün bu sorun yoktu bugun olmaya basladı .Açtığım videolar hd olsun olmasın otomatık olarak en düşük kaliteye atıyor ve en düşük kalite olsa bile yüklenmiyor
İbrahim33
20-05-2013, 16:11
Bazen flash player'in en gücel sürümü yüzündende yapabiliyor bunu.bir önceki sürümü yükleyince düzeliyor.
Patisever
20-05-2013, 16:43
artı olarak youtubede acılmıyor arkadaslar bilgisi olan
tayreep_john
20-05-2013, 16:53
onu bende konu olarak açıcaktım heralde sadece bende sıkıntı sandım.... yaklaşık 1 haftadır hiç bi şekilde youtube dan hiç bir video açılmıyo ... videolar bölümünden açıyorum başlamıyo sorun nedir acaba :soru:
onu bende konu olarak açıcaktım heralde sadece bende sıkıntı sandım.... yaklaşık 1 haftadır hiç bi şekilde youtube dan hiç bir video açılmıyo ... videolar bölümünden açıyorum başlamıyo sorun nedir acaba :soru:
bence sorun youtube kaynaklı kendiliğinden geçecek herhalde bende açıyor ama yavaşlığından şikayetçiyim izlenmiyor :)
SerkanYazgan.
21-05-2013, 00:16
Youtube dan ya da başka yerden video izlerken yavaşlama oluyorsa bu netinizle alakalı bir durumdur.Bugün sabah bende müzik dinlerken aynısı oluyor 144 e kadar düşüyordu çözünürlük. Kendiliğinden düzeliyor eğer ki devam ederse virüstendir ya da ttneti bi arayın derim :)
İbrahim33
21-05-2013, 00:26
Sorun youtube'den dolayı kaynaklanıyor.bende merak edip ekşi'deki youtube başlığına bakmıştım , sorun yaşayanların olduğunu gördüm oradada.
ProdriveSTI
21-05-2013, 13:32
Youtube açılmıyorsa eğer ;
Windows / system32 / drivers / etc / host dosyasını not defteri ile açıp içinde 127.0.0.1'den sonra ki ip'leri silin düzelir.Eğer başka ip yazmıyorsa,ağ bağlantılarından dns girdiyseniz onu silin ya da alternatif başka dns girin.
youtube sorunu bende de var. bilgisayara 5 tarayıcı kurulu. hangisi açarsa onda seyrediyorum. bir başka videoyu o tarayıcı açmıyor başkası açıyor. hiç birininde açmadığı oluyor. bende çözüm bulamadım.
mehmetRS
21-05-2013, 13:51
browser ayarlarınızdan flash ve shockwave hadisesinin oldugu yeri bulun.. bazen aynı anda en son iki güncel flash sürümü calısıyor durumda olabiliyor. sondan bir öncekini iptal ederseniz, sıkıntınız yüksek ihtimal gidecektir.
youtube sıkıntısı bnde de war malesef :(
Youtube açılmıyorsa eğer ;
Windows / system32 / drivers / etc / host dosyasını not defteri ile açıp içinde 127.0.0.1'den sonra ki ip'leri silin düzelir.Eğer başka ip yazmıyorsa,ağ bağlantılarından dns girdiyseniz onu silin ya da alternatif başka dns girin.
o dosyanın içinde ne ipler çıktı ne ipler çıktı silmek bile uzun sürdü :D
ProdriveSTI
22-05-2013, 11:16
;6837589']o dosyanın içinde ne ipler çıktı ne ipler çıktı silmek bile uzun sürdü :D
Sonuç nedir peki ? Düzeldi mi :D