Orijinalini görmek için tıklayınız : cupra r sorgulama
mtahakorkmaz
20-05-2013, 16:57
arkadaşlar abilerim linkteki cupra r hakkında bilgisi olan varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2004-seat-leon-cupra-r-78.000-km-97868553/detay
EMRE KAAN
20-05-2013, 17:12
bi öğretmenin aracıydı. Sadece ön çamurlukta boya vardı. üzerinde stage 2 uygulanmıştı o zaman şimdide aynı zaten:). motoruna hiç dokunulmadı yan. aracın alan kişinin ufak bi kazası sonucu sağ ve sol tarafta boya olduğunu biliyorum. bende çok niyetlenmiştim arabayı almak için. şaselerde bi şey olmadığını biliyorum. arabanın içi inanılmaz temiz inanamazsın. boyayı takmazsan alınacak araba.
not: kimsenin aracını kötülemem sadece bildiklerimi söyledim
mtahakorkmaz
20-05-2013, 17:18
bi öğretmenin aracıydı. Sadece ön çamurlukta boya vardı. üzerinde stage 2 uygulanmıştı o zaman şimdide aynı zaten:). motoruna hiç dokunulmadı yan. aracın alan kişinin ufak bi kazası sonucu sağ ve sol tarafta boya olduğunu biliyorum. bende çok niyetlenmiştim arabayı almak için. şaselerde bi şey olmadığını biliyorum. arabanın içi inanılmaz temiz inanamazsın. boyayı takmazsan alınacak araba.
not: kimsenin aracını kötülemem sadece bildiklerimi söyledim
ben bu aracı pert olarak hatırlıyorum hatta bi ara pert olarak satılıyordu 20.000tl gibi bi rakama ama araç bu araçmı tam emin deilim arkadaşım alacak niyetlenmiş onun için bu sorgu
EMRE KAAN
20-05-2013, 17:26
o araç bu değil pert olan araç mat siyah üstelik kaplama değil komple boya.bu araba normalde kazasından önce bence türkiyedeki en temiz cupray dı. içi bana göre hala öyle boyasına sen karar vericeksin zaten.adamı arayın konuşun bakalım o ne dicek .
mtahakorkmaz
21-05-2013, 08:01
yokmu detaylı bilgisi olan
aracın geçmişi hakkında bilgim yok fakat şu an çok yakın bir ağabeyimde
duruşu, içi, dışı inanılmaz güzellikte, 1 TL masrafı yok, hasar kaydı yok, boya olarak tam net bilgim yok
numaramı p.m atıyorum ciddi alıcıysan konuşuruz referans olurum