Orijinalini görmek için tıklayınız : C180 cam tavan sorunu
Uzun zamandır araba güneş altında bekleyince cam tavanını açıp kapatırken aşırı bir ses çıkıyordu. Dün servise bıraktım ve akşam üzeri telefon açıp bugüne yetişmeyeceğini söylediler. Az önce yine telefon açtılar ve sorunu tam olarak çözemediklerini ve tavanı söküp bakmaları gerektiğini bu işlem de 2-3 gün daha sürer dediler.
Bilemedim ne yapsam hiç kurcalatmasam mı acaba? İlerde başka sorunlar ortaya çıkarır mı? Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda veya bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..
melihyilmaz
22-05-2013, 11:28
Yeni i30 da cikti ayni sorun rayin birisi catlakmis cam haric butun mekanizma yi değiştirdiler.
hareket eden mekanizmalarda sıkıntı çıkıyor rayda olabilir.. Bence bırakın halletsinler...
Megane'ımda ses geliyordu ama ufak bir sesti , açılan sineklik mekanızmasının plastiğinin raya sürtme sesiymiş gres sürdüler düzeldi
bende puntomda ve eski megane ım da aynı sorunu yaşamıştım birinde ray çatlakti garantı değiştrdı diğerinde araya giren tozdan dedıler sökmeden temızledıler 6 ay oldu hiç sorun yok suanda
Dün foruma giremeyince aracı bıraktım mecburen ama beni düşündüren sökülüp takılması daha sonra sorun çıkartır mı acaba.. gerçi yapacak bir şey yok çoktan sökmüşlerdir bile göreceğiz bakalım..
halilkarakas
22-05-2013, 13:52
bizim kia vengamızdada var ... çok güneş altında kaldığından dolayı yağsı kurumuş uçmuş olabilir diye düşündüm ama yağlamadım :) ses var biraz aynı durum sizdede olabilir.
daha önce yaptılar onu temizleme ve yağlama düzelmedi. zaten dün sorunu henüz çözemediklerini söylediler. aslında ben motorundan şüpheleniyorum belki komple değiştirirler.
arac garantili ise birakin yapsinlar eger garanti kapsaminda degilse araciniz cok kurcalamayin bence cunku opebilirler :)