Orijinalini görmek için tıklayınız : Otel önerisi ?
matthardy
22-05-2013, 22:19
***** yaz yaklaşıyor.
techturkey sonuçta 10k kişilik bir platform illaki tavsiyeler ,şikayetler ,bilenler, edenler olucaktır.
Kısaca bu yaz için otel tavsiyeleri istiyorum.
şikayetvar.com okumaktan imanım gevredi adam utanmasa adam&eve otele bile *** atıcak.
Yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum.
Şansa bak Adam&eve'den yazıyorum :D niyet varsa gayet güzel tavsiye ederim. Önceden alınca hayli indirim yapıyorlar.
Merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.
matthardy
22-05-2013, 22:28
Şansa bak Adam&eve'den yazıyorum :D niyet varsa gayet güzel tavsiye ederim. Önceden alınca hayli indirim yapıyorlar.
ben gecen sene manıtam ve ben ıcın 9 gece 10 gunluk 8 milyar fiyat alınca dedimki "kıvılcım bura sana göre değilmiş" :D
Sitede oteli olan arkadaşlar var başkası kazanacagına bnce onlar kazansın
Adam&eve: bana göre mükemmel.
Utopia world: biraz bakımsız , yemekler vasat ancak manzara ve huzur tartışılmaz.
Crystal admiral resort: Alan olarak küçük bi otel ancak eğlence ve yemekler muhteşem.
Wow topkapı palace: Fazlasıyla memnun kalmıştım.
Bunlar şimdilik aklıma gelenler yine yazarım
matthardy
22-05-2013, 22:31
Sitede oteli olan arkadaşlar var başkası kazanacagına bnce onlar kazansın
hemen haber verin tanıdık bildik varsa.
para tanıdımıza sevdiklerimize aynı platformu paylaştımız insanlara gitsin en azından
ben gecen sene manıtam ve ben ıcın 9 gece 10 gunluk 8 milyar fiyat alınca dedimki "kıvılcım bura sana göre değilmiş" :D
Benim şu an kişi başı 240 tl civarı geldi tatilsepetine bir göz atmanı tavsiye ederim. Std. Oda yeterli oluyor. Deniz manzaralı villa suitte falan çıkar o fiyatlar
matthardy
22-05-2013, 22:32
Benim şu an kişi başı 240 tl civarı geldi tatilsepetine bir göz atmanı tavsiye ederim. Std. Oda yeterli oluyor. Deniz manzaralı villa suitte falan çıkar o fiyatlar
benim tarihlerim biraz gaddar.
ama temmuz sonu agustos başı rakamlar gene 400e fırlıyor.
adam&eve artık balayına :D
Talih.b16
22-05-2013, 22:38
bodrum kervansaray,mardan palace kundu ikiside iyidir.
matthardy
22-05-2013, 22:39
Herkese tesekkur ederim umarim herkesin aklinda bir fikir olusturabilir bu topic
Antalya civarindaki cogu otele gittim diyebilirim ama Adam & Eve kafaya oynar bende. Sonrasinda sirasiyla Mardan, Titanic, Venezia Palace, Voyage Belek , Sueno Belek ( yemekleri hayvan gibi iyi ama havuzu k*c kadar :D ) Akka, Kervansaray Lara. Aklima gelmeyen bi bu kadar daha vardir heralde hatirladikca yazarim :)
geçen hafta rixos tekirova dan döndüm balayından gayet memnun kaldım
Herkese tesekkur ederim umarim herkesin aklinda bir fikir olusturabilir bu topic
2 gun once ates ediyodun olum hatirlatirim ne tatili ne manitasi diye 2 gun sonra konusalim dedim yine bu konuyu :D konusmaya gerek kalmadan konu acmissin :D miracle a bak kanka lara da ben cok memnun kalmistim :D
matthardy
23-05-2013, 09:53
2 gun once ates ediyodun olum hatirlatirim ne tatili ne manitasi diye 2 gun sonra konusalim dedim yine bu konuyu :D konusmaya gerek kalmadan konu acmissin :D miracle a bak kanka lara da ben cok memnun kalmistim :D
Kandirdilar beni gene :) bi haftada 5 milyarlik olcamiz otel soylemeyin lan :) daha esnaf isi bole yokmu?
Shadow_Dancer
23-05-2013, 09:56
Ben voyage side sorgundan aldım 2 kişi 6 gün 2.400 liraya geldi... güzel bi otel tavsiye ederim..
gecen sene kemerde orange country otelde kaldım.gayet guzel bır yerdi tavsiye ederim.
valla ben de kaşa gidecem 1 hafta, önerileri inceleyecem diğer konudaki, ona bir güncel çekmem lazım
Tripadvisor yorumlarini mutlaka okuyun, sikayet var falan hikaye kalir. :)