Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek tarafli kaza hakkinda
Arkadaslar abiler tecrubeleriniz vardir elbet arkadasim duramayip ondeki araca vurmamak icin kaldirima cikmis aracta kasko yok u olayi trafik sigortasindan nasi halledebilir? İlla kendi cebinden mi yaptirmasi gerekiyor? Arac peugeot rcz.ayrica anadolu yakasinda tavsiye ediceginiz kasap olmayan ozel servis var mi? Tesekkurler
orkuteren
23-05-2013, 13:26
kasko yoksa yapacak bişey yok trafik sigortası sadece karşı tarafın hasarını karşılar o yüzden cebinizden yaptıracaksınız hasarınızı ...
trafik policesi karşı tarafa verdiğiniz hasarı karşılar.sizin kendi aracınıza verdiğiniz hasarı karşılamaz.
olayın aşırı hız yüzünden olduğu anlaşılıyor :( Geçmiş olsun. Arkadaşınız kendi aracını kendi yaptırması gerekiyort
TolgaEsentepe
23-05-2013, 13:32
Çaresi yok cepten yaptıracak
Herkese verdigi bilgilerden dolayi tesekkurler.asiri hiz yok bilen bilir bugun istanbulda hafif bi yagmur yagdi tam yagmaya basladigi zaman yeditepeden donerken bp nin isiklarda olmus olay arabanin goruntude disardan lastigin yamuklgu haricinde birsey gozukmuyor ama hayirlisi.
Kendinin yaptiricagi anlasildi.o zaman ozel servis tavsiyelerinizi bekliyorum
misery1903
23-05-2013, 13:48
RCZ aşırı hız demekse Yeditepe'den dönerken olmasını da alkole bağlayabilirler. Bir iki detay daha verirsen ehliyeti var mı, önceden belli miydi filan bir çok tespit daha yapabilirler...
aşırı hız biraz yanlış bi tabir oldu sanırım :) olması gerektiğinden azcık daha hızlı diyelim sonuçta öndeki araca vurmamak için kaldırıma cıkılıyor
KGüneyli
23-05-2013, 13:53
Cepten yaptıracak, Basımıza geldi opel vivaronun altını bizde kaldırıma vurmuştuk, Komple bize yaptırdılar. Asırı hız vs diyip
Maalesef,Cepten yapılacak kardeşim...Geçmiş olsun bu arada...
RCZ aşırı hız demekse Yeditepe'den dönerken olmasını da alkole bağlayabilirler. Bir iki detay daha verirsen ehliyeti var mı, önceden belli miydi filan bir çok tespit daha yapabilirler...
sirf yazmak icin yazilmis yorum olmus yani. oglen 12 1 gibi yagmur yagdi 1. 2. hangi universite alkol satmaya basladi bizim haberimiz yok. ayrica o yolda hiz limiti 30 fln. 30la gidersen arkadas yokus assagi yardirmis minubusler uzerinizden geciyor. sirf yorum yazmak icin yazmayin lutfen.
kelalper
23-05-2013, 16:55
allahım bu yorumu yazmak için ne içiosunuz söyleyin biz almayalım belli ki fena yapıo. Kim neyin tespitini yapıo. Adam kendi kendine vurmuş alkol vs ne alaka. Alkollü olsa ne olur işin içinde polis tek taraflı kazalarda alkol muayenesi yapmaz.
Low-Rider
23-05-2013, 17:06
Yahu adamın yazdığını bir anlayın.
rcz ile kaza yapıldı diyince ortada fol yok yumurta yok kazanın nasıl olduğu ile ilgili bilgi yok sadece araca bakarakyüksek hızdan yapmıştır kesin dedi biri
arkadaşta önyargılarla alakalı yorum yaptı
araç rcz ise kaza yüksek hızdan
rcz ile yeditepeden çıkmışsa kesin alkolldür vs vs insanlar da bu tip ön yargılar ve buna değinmiş
en basiti sen bugün liena ile 10tane arabayı biç direksiyon hakimiyetini kaybetti yazar tüm gazeteler, megane rs ile gir trafikte yarış yapan serseri olursun
Onurkk06
23-05-2013, 17:09
allahım bu yorumu yazmak için ne içiosunuz söyleyin biz almayalım belli ki fena yapıo. Kim neyin tespitini yapıo. Adam kendi kendine vurmuş alkol vs ne alaka. Alkollü olsa ne olur işin içinde polis tek taraflı kazalarda alkol muayenesi yapmaz.
bence arkadaş bizim sitedeki geleceği geçmişi bilen medyumlara yönelik olarak yazdı :D aaa rcz ise kesin uçarak girmiştir aaa şahincii ise kesin apaçidir patlasın ölsün allahtan başkasına bişey olmamış kendi gebersinci tipler var ya sitede :)
Öncelikle geçmiş olsun. Aşırı hız değilde takip mesafesi kaynaklı olabilir sonuçta hepimizin en çok yaptığı yanlışlardan biri.Misery1903 nickli arkadaş aşırı hız diye imada bulunan arkadaşa cevap vermiş, yanlış anlama söz konusu olmuş.
misery1903 nickli arkadaşın kinaye amaclı yazdıgını anlıyorum.sırf arabası yuksek beygirli diye hayatında makas atmamıs dip gaz yapmamıs birine direk asırı hız diye etiket yapıstırmak yanlıs.malesef bunu cogunluk yapıyor.Low-Rider dogru söylemiş,benzer örnek amerikada insanları öldüren gocmen bir muslumansa terorist,amerikalı bir hrıstiyansa akıl hastası olarak gösterilmesi gibi:).stereotype ve önyargı kötü birşey dısardan goruldugu gibi yorum yapmayalım lütfen.Neyse konu dağılmasın.
Peugeout özel servis tavsiyelerinizi bekliyorum hala:)
okul sütü içmiş abi belli :D
Güncel diyelim yokmudur tavsiye edebileceginiz peugeot özel servisi?
ErenErdem
24-05-2013, 07:39
Anadolu yakası değilde Avrupa yakası ikitelli de Paks otomotiv var, telefonla kabataslak fiyat alabilir yada aracı götürerek direk fiyat alabilirsiniz
0 ( 212 ) 549 31 14
misery1903
24-05-2013, 11:06
sirf yazmak icin yazilmis yorum olmus yani. oglen 12 1 gibi yagmur yagdi 1. 2. hangi universite alkol satmaya basladi bizim haberimiz yok. ayrica o yolda hiz limiti 30 fln. 30la gidersen arkadas yokus assagi yardirmis minubusler uzerinizden geciyor. sirf yorum yazmak icin yazmayin lutfen.
okul sütü içmiş abi belli :D
Kinaye yapmak için bir şey içmem gerektiğini düşünmüyordum ki benzer yorumlara sürekli maruz kalan biri olarak yanlış anlaşılmasını da beklemiyordum.
Malesef ki ehliyet aldığımdan beri aracımla aynı şehirdeyken alkol almıyorum, sigara, esrar, ot, kolonya ya da artık neyi bana uygun görürseniz içme fırsatı da henüz bulamadım da sizin tespitlerinize göre gerek de yok sanki.
Kinaye ile tepki gösterdiğim kişilerden ne farkınız kaldığını da anlamış değilim de "okul sütü" içince o kafayla tekrar değerlendiririm artık...