Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yapmak lazım? (samsung s3 cam çatlağı)
http://i1130.photobucket.com/albums/m535/talhagorenoglu/20130521_234502_zps5b3c60e4.jpg (http://s1130.photobucket.com/user/talhagorenoglu/media/20130521_234502_zps5b3c60e4.jpg.html)
Telefon garantili ama bir işe yarar mı? Yaramazsa nasıl bir yol izlemek lazım? Maliyet ne olur?
Teşekkürler.
Garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum arkadaşım 570 liraya değiştirmişti.
daha demin şirkette bi abimizin s3 aynı sekılde kırıktı bayabı fıyat cektıler garantıde kabul etmıyor 10 $ yurtdsından satın aldı soktuk camı degıstık orjınalınden hıcbı farkı yok yanında hagı parcaları kulanman gerekıyosa gondermısler nasıl sokuldunede netten vıdeo lardan baktık guzelde oldu ama garantı dısı kalır bu sekılde eger garantı devam etsın ıstıyosanız mecburen servıste degısecek cok kolayda degıl degısmesı rısklı bıraz sokerken ekran kırılabılır
ah ah aynı dert bendede var 450 lira en ucuz orjinali...bende inadına yaptırmıyorum telefon ıkıncı elde 900 tl oldu 450 ekran zor geliyor bana
Forum uyelerinden biri s3 cami satiyordu diye hatirliyorum.
Ne gariptir ki benim s3 defalarca yuz ustu de dahil defalarca dusmesine ragmen ekrani sapasağlam. :)
kendime getirttim bende ama 10$ yani çok ucuz olanlar çok yavaş tepki veriyo hatta az kirli oldumu sıfır tepki veriyor..kalitelilerini alın onlarda yaklaşık 90$ geliyor..
ewet daha pahalı olanlarıda varmıs o ucuz olanı aldı taktık denedık bı sıkıntı yok bakalım kullandıkca gorucez ama servıs vs cok para ıstıyo bızdekıde 20 cmden yer dustu kırıldı ama sokerken bıraz zorluyo ama basardık
sadece dokunmatik kalitelisini alırsanız ve el beceriniz varsa iyi ama zahmetli bir iştir hakikatten yani istediğiniz sonucu alamama ihtimaliniz yüksek tabi iç ekranda bir sorun yoksa
şuan servis malı orijinal dokunmatik+ekranın dükkana gelişi 195 Usd ben takarım diyen olursa yardımcı olurum ben uğraşmam sen tak diyenede 50 liraya takarım :D
ah ah aynı dert bendede var 450 lira en ucuz orjinali...bende inadına yaptırmıyorum telefon ıkıncı elde 900 tl oldu 450 ekran zor geliyor bana
ne 900ü kanku sıfırı var o paraya dhauhdau :D
gel 350 oldu ekran :D
abi benim s3 bin defa dustu cizik yok sizdeki nasil bir sanssizlik yahu :D
bence internet uzerinden 50 dolarlik kitlerden alip kendiniz yapin, yada bir telefoncu tanidiginiza yaptirin, atla deve degil sonucta....
cızılme gıbı bı rıskı yok bence kırık olan cam uzerınde bayabı maket bıcagı sıvrı demır parcaları ıle denedık cızemedık bayada zorladık ama gercektende orjınal camı cok kalıtelı aynısını 10$ camda denemedık heralde deneseydık dırek gıderdı
Gecmis olsun samsung un ekranlari ciddi pahali telefonun yari parasini istiyorlar :( kirilanda cok var bu kirilmio diyen arkadaslara sanslarinin devam etmesini dilerim :D cizilme mevzusuda genelde zorlayinca olmuo bigun anahtarla ayni cebe atiyorsunuz yarim saat kalio sonra bi bakiosunuz kilcallar ekranda :D
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/153621-s3-cam-ekran-orjinal.html
Apple'ın gözünü seveyim. Direk 1e1 değişim :)
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/153621-s3-cam-ekran-orjinal.html
Apple'ın gözünü seveyim. Direk 1e1 değişim :)
Kaskolu falanmi?
İphone 4s in sadece dış kapağın ne kadar oldugunu bilrn var mı? Benim ekran kirik degil ama altta ve ustte iki ezik yer var
Kaskolu falanmi?
Arkadaşım iş'te 4s i yere düştü ekranı çatladı. Ertesi gün servise götürdü yenisi ile değiştirildi. Başka bir arkadaşımın aldıktan 15 ay gibi bir süre sonra 3gs'in pili bitti onu da birebir yenisiyle değiştirdiler.
onursumer
23-05-2013, 18:45
Arkadaşım iş'te 4s i yere düştü ekranı çatladı. Ertesi gün servise götürdü yenisi ile değiştirildi. Başka bir arkadaşımın aldıktan 15 ay gibi bir süre sonra 3gs'in pili bitti onu da birebir yenisiyle değiştirdiler.
ekran camı sadece muşteri memnuniyetinde veya kasko varsa değişiyor onun dışında mumkunatı yok
kırık herzaman kullanıcı hatasıdır
sadece geçen donemde kvk sattığı her urune anakart hasarı dışında kasko veriyordu
ne 900ü kanku sıfırı var o paraya dhauhdau :D
gel 350 oldu ekran :D
sana ekranı kırık s3 verim sen bana bitane htc one sat :)
ekran camı sadece muşteri memnuniyetinde veya kasko varsa değişiyor onun dışında mumkunatı yok
kırık herzaman kullanıcı hatasıdır
sadece geçen donemde kvk sattığı her urune anakart hasarı dışında kasko veriyordu
Kasko yoktu emin olabilirsin. Ben canlı şahit oldum 0 ile değişim için.
onursumer
23-05-2013, 19:49
dediğim gibi müşteri memnuniyeti adı altında nadir yapılır birde donem donem firmaların kaskolu sattığı telefonlar var son kullanıcıya çoğunun bilgisi verilmedi kvk ozellikle çok kırık cam değiştirdi ücretsiz şekilde
sana ekranı kırık s3 verim sen bana bitane htc one sat :)
Köpen olsun hacı yarın ararım seni :)
alfonso4474
23-05-2013, 20:40
Teknosada çalışyorum eğer ürüne alırken kasko yaptırdysan yeni şekilde değişimi yapılıp gelir eğer yoksa 500-550 tl arası bilgin olsun yeni geçen gün değiştirdi müşteri
nitrO_Oxide
23-05-2013, 20:42
istanbul parka giderken çekim yapan arkadasım 130 km hızla ıphone 5 i sanrooftan düşürdü sadece kasa çizik ekranda nokta hata yok :)
bende s3 ümü sıkı sıkı tutuyorum elimden düşmesin diye :D
tayreep_john
23-05-2013, 21:08
banada s3 minin çerçevesi ve arka kapağı lazım beyaz olanından çizik içinde ... olursa 0 ön cam
alfonso4474
23-05-2013, 23:09
buarada samsunglar narin telefondur olabildiğince düşürdüğünüzde umudu kesin azcık ya sürekli hatalar veriyo yada çatlıyo kırılyo biyerleri :)
aynı şekilde benimde ekranım kırık, ya ebay den siparişle ucuz olan ekranı taktırıp kullanıcam yada bu şekilde kullanmaya devam edicem.500tl ye ekran değiştirmeye niyetim yok :)
Ekran ciziliyo arkadaslar bence o cizilmezlik falan hikaye anlattilar bize bende hali hazirda cok belli olmasada iki tane cizik mevcut
Arkadaşımın s3 ünün ekranı kırıldı aynı. Dokunmatiğinde ve görüntüde sorun yok. Telefon kaskolu, kaskoya gönderdi bir halt yapmadan geri yolladılar. Sakın telefonunuzu kasko vs yaptırmayın. Hiçbir işe yaramıyor. Şu an yurtdışından cam siparişi vereceğiz onu takacak.
tayreep_john
24-05-2013, 08:47
galiba samsung da yedek parça sıkıntısı mı oluyo anlamıyorum telefonun kendisi 850 lira ön camı 500 bana mı garip geliyo ??
arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.telefonumda kasko yok..900 TL eden bi telefona 500 TL verilmez bence.Yurtdışından bi cam siparişi veririm , olmasa da çöpe atarım telefonu.
arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.telefonumda kasko yok..900 TL eden bi telefona 500 TL verilmez bence.Yurtdışından bi cam siparişi veririm , olmasa da çöpe atarım telefonu.
Siteden bi arkadaşın ilan linkini koymuştum baktın mı ona ! :soru:
ekranı kırık s3 leriniz alınır :D :D
İnternetten cam alıp takmak pek kolay iş değil arkadaşla benden söylemesi. Sökerken ekranada zarar verme olasılığınız yüksek. Cihazın dokunmatik kısmıda lcd üzerinde öndeki sadece cam ama iyi oturmaz ve cam kalitesi düşük olursa dokunmatikte sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca fabrikasyon olan ekranda camla lcd arasında likit uv yapıştrıcı bulunmaktadır. busebepten dolayı sökerken zorlanırsınız zaten. Sizin 10$ a alıcağınız ve takıcağınız camda bu olmayacaktır.
komple ekran isteyen olursa 180$ + 50tl takma
sadece ön cam montaj dahil 150tl ye yaparım
Siteden bi arkadaşın ilan linkini koymuştum baktın mı ona ! :soru:
baktımda telefon renkleri tutmuyor.
İnternetten cam alıp takmak pek kolay iş değil arkadaşla benden söylemesi. Sökerken ekranada zarar verme olasılığınız yüksek. Cihazın dokunmatik kısmıda lcd üzerinde öndeki sadece cam ama iyi oturmaz ve cam kalitesi düşük olursa dokunmatikte sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca fabrikasyon olan ekranda camla lcd arasında likit uv yapıştrıcı bulunmaktadır. busebepten dolayı sökerken zorlanırsınız zaten. Sizin 10$ a alıcağınız ve takıcağınız camda bu olmayacaktır.
komple ekran isteyen olursa 180$ + 50tl takma
sadece ön cam montaj dahil 150tl ye yaparım
valla yukarıda konuşulan rakamlardan sonra verdiğin rakamlar makul.Ben bi düşüniym olmazsa seninle irtibata geçerim.
Köpen olsun hacı yarın ararım seni :)
Galaxy s3 sifiri ne kadar haci abi?
Ferhat_V
24-05-2013, 10:47
annemin telefonun başına geldi aynısı 40 50 cm den halıya düştü 1 gün boyunca sıkıntısız çalışıp ertesi gün kendiliğinden gitti..ekran içi çatlamış 400 liraya yapılacak...
Galaxy s3 sifiri ne kadar haci abi?
pm attım hacı abiii :D